Δυστυχώς η προπαγάνδα να πηγαίνουν οι νέες Ευρωπαίες με μαύρους πατάει πάνω στην αυστηρή ανατροφή που δίνουν κάποιες κλασικές αυταρχικές-υπερπροστατευτικες Ελληνικές οικογένειες στα κορίτσια τους. Τις ελέγχουν ασφυκτικά στα πάντα από πολύ μικρές με αποτέλεσμα να σκεφτούν κάποια στιγμή "θέλω να κάνω κάτι επιτέλους δικό μου".Αν τις εγκεφαλοπλυνεις λοιπόν κατά τρόπο ώστε να βάλουν στο μυαλό τους το γαμησι με τον μαύρο σαν το μεγαλύτερο ταμπού απ' όλα που αν το σπάσουν θα απελευθερωθούν από όλη την καταπίεση που έχουν φάει από μικρές τότε την έκανες τη ζημιά. Το αποτέλεσμα είναι ότι μετά εξορίζονται από την φυλή τους και φυσικά στο τέλος αρχίζει το πάστωμα με φάρμακα και πλουτίζουν οι ψυχίατροι. Αν τις προσέξετε θα αντιληφθείτε τη νευρική ένταση που έχουν από την κατάθλιψη. Πάντως χθες κάθισε μια μαύρη στριπτιτζου διπλα μου και μου είπε ότι είναι το πιο συνηθισμένο πράγμα να κάνουν οι μαύροι παιδιά και να τα πετάνε από εδώ και από εκεί. Επίσης όταν της είπα ότι είναι ηθικό ένας άντρας να μην απατά τη σύντροφό του όταν εκείνη τον εμπιστεύεται με κοίταξε με τέτοια λατρεία και ευχαρίστηση σα να έβλεπε ένα ανώτερο ον. Σκέψου μόνο ότι κάθε μέρα κέρατο τρώνε από τους δικούς τους που πηγαίνουν με χίλιες διακόσιες. Είναι το χειρότερο είδος άντρα για να κάνει λευκή γυναίκα παιδί γιατί μετά θα το μεγαλώνει μόνη της και πάμφτωχη. Οπότε όσες έχουν πάει μαζί τους μετατρέπονται σε κρέας, σε τρύπες για να χύνουν όποτε γουστάρουν οι μετανάστες, γεγονός που έχω παρατηρήσει ότι τις καταθλιβει πιο πολύ γιατί τους λείπει το συναίσθημα στη σχέση με έναν άντρα. Επίσης παρατήρησα ότι αντιλαμβάνονται την αγριότητα, την επιθετικότητα στα πρόσωπα των λευκών αντρών και τους φοβούνται για να μη φανε ξύλο. Άσε και την ντροπή απέναντι στις οικογένειες τους που τους γυρνάνε την πλάτη και το αποσιωπούν το πρόβλημα του ισόβιου στίγματος όσο μπορούν γιατί αισθάνονται εκτεθειμένοι πατεράδες και μανάδες κοινωνικά. Μοναξιά, κατάθλιψη, φόβος, απόρριψη από τους ανθρώπους που ανήκουν στην ίδια κουλτούρα, χεστα γενικά.