Ανθρωπος που γαμάει και που έχει γκόμενες ουρα δεν την ψάχνει να βγάλει στο ιντερνετ αποδειξεις για να αποδειξει σε μια τυπισσα που ουτε την ξέρει ουτε τον νοιάζει κιολας οτι γαμαει..
επομένως λακη καλα στα ειπα τις προαλλες κοιτα να γαμησεις τιποτα εστω επι πληρωμη γιατι μονο αγάμητα μπαζα με κοιλουμπες βαζουν στοιχηματα για να δειξουν τι αξιζουν (βλ. παλια τραμομαλακα). και ασε τις θεωρίες ..
Σκουπίδι και κωλόμπαζο , υπάρχουν τα εξής δεδομένα ...
1)ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ
καλα εσυ εχεις κα πολλες επιλογες.. ουρα κάνουν
2)Παίρνεις την απάντηση που σου αρμόζει
Και έχω και πολλές φωτογραφικές αποδείξεις, που το αποδεικνύουν .
Αυτές (οι φωτογραφικές αποδείξεις) έχουν αποδώσει τον σπάνιο και τιμητικό τίτλο τιμής του Λακογαμημένου.
Μέχρι στιγμής, στο ... τάγμα (των λακογαμημένων) συμμετείχαν μόνο άνδρες .
Αλλά επειδή είμαι βαθιά φεμινιστής, δεν υπάρχει πρόβλημα να μπουν και γυναίκες !!!!!
[Τελευταίος στο τάγμα αν ψάξεις, ήταν ένας λατζέρης στη ΝΥ , που μου έλεγε ότι δεν έχω πάει ποτέ.
Όταν τσίμπησε φωτογραφία οθόνη pc να δείχνει το μπου.κομ με εισιτήριο από το μετρό της ΝΥ
προσπαθούσε να τα μπαλώσει. ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΦΙΑ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΣΤΙΣ 03.30 ώρα ελλάδος ]
3)ΜΕΤΑ ... ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ....
Σαφώς και
1)ΓΑΜΑΩ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΠΟΛΛΕΣ.
Πάνε 33 χρόνια που το κάνω !!!!
Από το καλοκαίρι που είχα τελειώσει το δημοτικό !
Όταν οι βόθροι του συναφιού σου , ασχολούνταν με την αναρχία και την ξεφτυλομουσική του υποκόσμου (σας).
ΕΓΩ ΓΑΜΑΓΑ, γιαυτό δεν χρειαζόταν να ενταχθώ στον αριστεροαναρχικό υπόκοσμο μπας και μου κάτσει κανά ταγάρι άπλυτο και αξύριστο
2)Δεν προσπαθώ να αποδείξω εδώ μέσα τίποτε. ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΟΥ.
Εσύ είσαι παρείσακτη . Όπως όλες οι μη επαγγελματίες δεν έπρεπε να είσαι εδώ.
Είναι σαν να μπαίνεις σε .... ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΛΕΣ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ !!!!!!!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ !!!!!!!!!!
ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕΣ !!!!!!!!!
Η διαφορά είναι ότι εδώ δεν σε πετάει κάποιος έξω με τις κλωτσές
(ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ... ΠΡΕΠΕΙ) .
Προσπαθείς να τραβήξεις την προσοχή ... κυρίως όσων δεν έχουν 10 ευρώ να πάνε στο μετάξι όσο συχνά θα έπρεπε ...
και νοιώθεις καλά με αυτό .
ΑΙΣΧΟΣ.