Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
αυτες ειναι ωριμες

Εδω τον τρωνε οι πιτσιρικες

Χτες ειδα Ερμου μαυρο με πιτσιρικα ψηλοτερη του μαλιστα

Στην αρχη τους περασα για τουριστες αλλα ειχαν τσαντες eastpak

Γενικα σπανια βλεπεις μαυρο με μαυρη

ανωμαλοι υπαρχουν
οπως εσυ που γεννηθηκες αγορακι αλλα εχεις κανει την σουφρα σου διφραγκο
ετσι υπαρχουν και καποιες που γαμιουνται με μαυρους
και καποιες που τρωνε σκατα
και καποιες που καταπινουν κατουρημα

ανωμαλιες πολλες

Επισκέπτης
ανωμαλοι υπαρχουν
οπως εσυ που γεννηθηκες αγορακι αλλα εχεις κανει την σουφρα σου διφραγκο
ετσι υπαρχουν και καποιες που γαμιουνται με μαυρους
και καποιες που τρωνε σκατα
και καποιες που καταπινουν κατουρημα

ανωμαλιες πολλες
σκασε ηλιθια

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.170
Πόντοι
7.865
Οι Ευρωπαίες και φυσικά και οι Ελληνίδες πηδιόνται με μαύρους απο τότε που ήρθαν.Δεν είναι μυστικο αυτό.Καλά κάνουν,αφου μπορούν να είνια μαγαρισμένες και  δεν υπάρχει καμία συνέπεια.Και δεν μιλάω για πηδήματα με μαύρους.Εδώ σας λένε οιι γυναίκες σας ότι τις έπαιρναν νουμεράδα ή πως έπαιρναν ναρκωτικά κάθε λογής ή έχουν πηδηχτεί με το 6ο Συνταγμα Πεζικού και εσείς βαράτε παλαμάκια.Εδώ θα μου πείς πως σας κερατώνουν και εσείς το καταπίνετε.Οκ...Αν βλέπουν αυτά,γιατί να μην τα κάνουν τύποι;Και μονο με έναν μαύρο;Με όλους.Θέλω να δώ τι θα λέγατε όλοι εσείς αν οι γκομενές,σύντροφοι,γυναίκες,κόρες,μανάδες σας έλεγαν ότι ξεκωλιάστηκαν με αραπάδες.Οι πιο πολλοί τουμπεκί ψιλοκομμένο θα κάνατε και θα είσασταν και περήφανοι για την πολυπολιτισμική συμπεριφορά τους.Οι λεωνταρισμοί δεν χωράνε σε ένα site για πόρνες,αλλά έχουν πρακτική συμπεριφορά εκεί έξω.Και εκεί έξω μονο λόγια είμαστε σαν λαός και για αυτό μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει.Επιτέλους πάψτε να είστε beta Και γυναικωτοί,για να μην σας τρώνε τις γκομενες οι διάφοροι μετανάστες που ούτε μεγαλυτερη την έχουν,ούτε έχουν μεγαλυτερες δυνατότητες απο εσάς.Μαγκιά πουλάνε και απλά τολμούν.Άντε μπράβο.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
χθες βράδυ στο μετρό στο Σύνταγμα πέτυχα τύπισα με εμφάνιση ακριβώς όπως η παρακάτω :
www.ohpolly.com/only-fools-ruche-in-mini-dress-in-beige]https://www.ohpolly.com/only-fools-ruche-in-mini-dress-in-beige[/url]
το μόνο που διέφερε ήταν ότι είχε καλύτερα πόδια και το φόρεμα ήταν τελείως ίσο χωρίς πτυχώσεις, αλλιώς ήταν σαν να είχε βγει κατευθείαν από την ιστοσελίδα. Συνοδευόταν από μαύρο μέτριου αναστήματος και μάλλον αδιάφορο ως προς την εμφάνιση ντυμένο τελείως χύμα συγκριτικά με την γκόμενα δίπλα του, αμφότερους τους έκοψα κάτω των τριάντα. Και αναρωτιέμαι αν ο αντίστοιχης εμφάνισης μέσος Έλληνας που θα πήγαινε να την πέσει σε μια τέτοια γκόμενα χωρίς να διαθέτει αμάξι/λεφτά/στάτους κλπ. θα κέρδιζε κάτι παραπάνω από τα τρία του....

Επισκέπτης
Τα καλυτερα μουνια τρωνε οι μαυροι γιατι εχουν το BBC.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936
Οι Ευρωπαίες και φυσικά και οι Ελληνίδες πηδιόνται με μαύρους απο τότε που ήρθαν.Δεν είναι μυστικο αυτό.
Δεν βαρεθηκες ρε τύπε να ποστάρεις την ίδια και την ιδια παράγραφο εδω και καιρο; Και οι ευρωπαιοι γαμ@νε μαυρες απο τοτε που ηρθαν αλλα δεν το κανουμε θεμα.

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Σπουδάζω Μυτιλήνη από το '16. Συνέχεια βλέπω "εναλλακτικές" και αλληλεγγύες με μαύρους, Συρους, Αλγερινους κλπ. Και ντοπιες, φοιτήτριες κλπ και εργαζόμενες σε ΜΚΟ που ρχονται να ξεσαλωσουν.. Με πιάνει αηδία. Εντάξει ρε φίλε κι εγώ έχω πάει με ξένες αλλά κάπως μου ρχεται.. Και πλέον πολλές πιτσιρίκες Ελληνίδες γουστάρουν να δοκιμάσουν το ξένο "φαγητό"

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936
Αλλη μια πατσαβουρα με τον Αμπνταλα που μολις χορτασει φουτσα θα ψαχνει τον ελληνα γαμπρο και αυτη. Αλλα ποιος θα την παρει στα σοβαρα μετα. Το εκαψε το χαρτι της

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.245
Πόντοι
456
Αλλη μια πατσαβουρα με τον Αμπνταλα που μολις χορτασει φουτσα θα ψαχνει τον ελληνα γαμπρο και αυτη. Αλλα ποιος θα την παρει στα σοβαρα μετα. Το εκαψε το χαρτι της

Δυστηχώς, θα την πάρουν πραγματικά ΑΡΚΕΤΟΙ στα σοβαρά. Έχω ακούσει άπειρες φορές πυρφόρους να λένε "δεν με νοιάζει το παρελθόν σου, τώρα είσαι μαζί μου"

Γενικά άμα είσαι γυναίκα, θα βρεις άπειρους μαλάκες να τους φορτωθείς, και ειδικά άμα βλέπεσαι, δεν πα να έχεις γαμηθεί και με 1500 άτομα, πάλι θα βρεις

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Πλάκα κάνεις ;
Ελεύθεροι ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΟΧΗΡΕΣ με παιδιά.

Η μαλακία έχει σαπίσει αυτή τη χώρα.
Συν το ότι δεν αυτοκτονούν πολλοί .

Επισκέπτης
Δεν βαρεθηκες ρε τύπε να ποστάρεις την ίδια και την ιδια παράγραφο εδω και καιρο; Και οι ευρωπαιοι γαμ@νε μαυρες απο τοτε που ηρθαν αλλα δεν το κανουμε θεμα.
πολυ σπανια βλεπω στο δρομο λευκο με μαυρη, οπως σπανια βλεπω μαυρο με μαυρη σε μικρες ηλικιες. Βλεπω πολυ συχνα ομως μαυρο με λευκη (ελληνιδα). Ισως τις συγκινουν ο πλουσιος πνευματικος τους κοσμος, το λεγειν τους, το χιουμορ και η προσωπικοτητα.

IntoRed

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2019
Like
3
Πόντοι
0

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.333
Πόντοι
1.056
τυπε δεν ξερω αν ειναι οντως γκομενος της, αλλα αυτή που πόσταρες έχει πατέρα μαυρο... λες να ειναι αξιοπεριεργο αν οντως γουσταρει μαυρους; 
Όντως ο πατέρας της είναι από το Σουδάν. Οπότε πολύ λογικό να γουστάρει μαύρους.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936
Δυστηχώς, θα την πάρουν ΑΡΚΕΤΟΙ στα σοβαρά. Έχω ακούσει άπειρες φορές πυρφόρους να λένε "δεν με νοιάζει το παρελθόν σου, τώρα είσαι μαζί μου"
Γενικά άμα είσαι γυναίκα, θα βρεις άπειρους μαλάκες να τους φορτωθείς, και ειδικά άμα βλέπεσαι,δεν πα να έχεις γαμηθεί και με 1500
αν ειναι ετσι καλα τους κανουν μετα και τους γ@μιουνται σαν σκυλες μερα νυχτα! Και με χιλιοτρυπημενη τρυπα και χωρις προικα δηλαδη.
Ελεύθεροι ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΟΧΗΡΕΣ με παιδιά.
Η μαλακία έχει σαπίσει αυτή τη χώρα.
Συν το ότι δεν αυτοκτονούν πολλοί .
καλα αυτο ειναι γνωστο, οτι υπαρχουν μεγααλοι τρομπες!
Βλεπω πολυ συχνα ομως μαυρο με λευκη (ελληνιδα).
Και που γινεται αυτο,στον υπνο σου;Επειδη τυγχανει να ειμαι συχνα εξω στο κεντρο και σε αλλα μερη της αττικης αυτο δεν το βλεπω, πολυ σπανια μπορει να συμβαινει πχ. στα 2 χρονια εχω δει 10 μεικτα ζευγαρια με τουριστριες και 2 με ελληνιδες.Το μονο που βλεπω συνεχεια ειναι λαθρομεταναστριες καθε ειδους με καροτσακια και μωρα. Τωρα μην πει καποιος οτι αυτες ερχονται με βαρκες γιατι δεν θα το πιστεψω.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936
χθες βράδυ στο μετρό στο Σύνταγμα πέτυχα τύπισα με εμφάνιση ακριβώς όπως η παρακάτω :
www.ohpolly.com/only-fools-ruche-in-mini-dress-in-beige]https://www.ohpolly.com/only-fools-ruche-in-mini-dress-in-beige[/url]
το μόνο που διέφερε ήταν ότι είχε καλύτερα πόδια και το φόρεμα ήταν τελείως ίσο χωρίς πτυχώσεις, αλλιώς ήταν σαν να είχε βγει κατευθείαν από την ιστοσελίδα. Συνοδευόταν από μαύρο μέτριου αναστήματος και μάλλον αδιάφορο ως προς την εμφάνιση ντυμένο τελείως χύμα συγκριτικά με την γκόμενα δίπλα του, αμφότερους τους έκοψα κάτω των τριάντα. Και αναρωτιέμαι αν ο αντίστοιχης εμφάνισης μέσος Έλληνας που θα πήγαινε να την πέσει σε μια τέτοια γκόμενα χωρίς να διαθέτει αμάξι/λεφτά/στάτους κλπ. θα κέρδιζε κάτι παραπάνω από τα τρία του....
τοση πλυση εγκεφαλου απ τις διαφημισεις της μπενετον μεχρι σημερα τα μμε, ολο και καποια ζαβη θα τακιμιασει με αφρικανο.
Σπουδάζω Μυτιλήνη από το '16. Συνέχεια βλέπω "εναλλακτικές" και αλληλεγγύες με μαύρους, Συρους, Αλγερινους κλπ. Και ντοπιες, φοιτήτριες κλπ και εργαζόμενες σε ΜΚΟ που ρχονται να ξεσαλωσουν.. Με πιάνει αηδία. Εντάξει ρε φίλε κι εγώ έχω πάει με ξένες αλλά κάπως μου ρχεται.. Και πλέον πολλές πιτσιρίκες Ελληνίδες γουστάρουν να δοκιμάσουν το ξένο "φαγητό"
αυτες οι αλληλεγγυες ειναι τελειως καμμενες αστες..

Επισκέπτης
Αν οι Ελληνίδες είχαν μυαλό θα είχαμε καλύτερες κυβερνήσεις και η Ελλάδα δεν θα είχε χρεωκοπήσει!

Στην Παγκόσμια Ιστορία δεν θα βρεις άλλο κράτος εκτός από την Ελλάδα με πραγματική ανεργία πάνω από 30% για 10 συνεχόμενα έτη. Πουθενά αλλού!

Βεβαίως, αν οι περισσότεροι Έλληνες δεν ήταν τόσο μαλάκες οι Ελληνίδες δεν θα είχαν πέσει τόσο χαμηλά !!!

Κι όπως το μήλο πέφτει πάντα κάτω από τη μηλιά, έτσι και μια μαλακισμένη Ελληνίδα θα μεγαλώσει ένα γιό που όλη μέρα και νύχτα θα μαλακίζεται παρακολουθώντας πορνοταινίες και γυμνές τουρίστριες στην παραλία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom