Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
δηλαδη θες να μας πεις οτι σε βρηκαν οι γερμανοι και σε καλεσαν να πας στη γερμανια να δουλεψεις λογω της πολυ καλης δουλειας που εκανες στην ελλαδα;

Ναι,ακριβώς αυτό έγινε λόγω κάποιων δημοσιεύσεων.

Όπως και με τους άλλους 2 συναδέλφους ή με άλλους που εργάζονται σε ιδρύματα σε όλη την Ευρώπη.

[move][size=30pt]γιατι λες ψεματα ρε μαλακα; δεν ντρεπεσαι καθολου;[/size][/move]

αφου η αληθεια ειναι οτι ησουνα στην ελλαδα περιφερομενος μαλακας με ανανεουμενες συμβασεις ορισμενου χρονου μεχρι που στις κοψανε, εμεινες ανεργος και επεσες σε καταθλιψη
και αναγκαστηκες να στειλεις βιογραφικα παντου μπας και σε παρει καποιος για να μην ψοφησεις της πεινας
αμα σου ανανεωνανε τις συμβασεις ακομα εδω θα ησουνα
μαλακα, που σε καλεσανε κιολας επειδη ειχες δημοσιευσεις

Εγώ πάντως συνομίληκε νικ,όταν πριν 3 χρόνια Ιούνιο μήνα τελείωσε η σύμβασή μου και κατάλαβα ότι γενικά στην Ελλάδα,μέλλον για μένα γιόκ,ήμουν σε ψυχολογική κατάσταση τέτοια που το τελευταίο που θα σκεφτόμουν είναι να κάνω διακοπές.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.008
Πόντοι
5.506
Aπό τότε που τους άφησαν ελεύθερους οι κακοί λευκοί, σφάζονται μεταξύ τους με μανσέτες και ζουν ακόμη
σε άθλιες συνθήκες, δεν άλλαξαν κάτι..   :S

Μεγάλε έχεις σκεφτεί ποτέ το συνδυασμό πόσο για τον πούτσο λαός έχουμε καταντήσει σε συνάρτηση με τα 400 χρόνια Τουρκοκρατίας;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Aπό τότε που τους άφησαν ελεύθερους οι κακοί λευκοί, σφάζονται μεταξύ τους με μανσέτες και ζουν ακόμη
σε άθλιες συνθήκες, δεν άλλαξαν κάτι..  :S
τυπε στο βολευ βγαζεις αμυνα με ματσετες;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ουτε η γενικευση "οσοι ειναι απο τον τριτο η τον τεταρτο κοσμο ειναι επικινδυνοι" ισχυει
προσωπικα δεν εχω προβλημα με κανεναν ανθρωπο, οτι χρωμα κι αν ειναι, οποια εθνικοτητα κι αν εχει, οποια θρησκεια κι αν εχει εφοσον ειναι διπλα μου, ζει φιλησυχα και τηρει τους νομους
με το ισλαμ υπαρχει μια ενσταση γιατι εχει μια ιδιαιτεροτητα που δεν εχει καμια αλλη θρησκεια
η λυση για μενα ειναι η οργανωμενη μεταναστευση
δηλαδη να ορισει το ελληνικο κρατος ποσους μεταναστες θελει, απο ποιες χωρες, σε ποιους παραγωγικους τομεις θα εργαστουν κλπ και να γινεται η δουλεια οργανωμενα
βλεπεις σε ενα βαθμο τους εχουμε αναγκη γιατι ο νεοελληνας φορεσε γραβατα και δεν παει ουτε στα χωραφια ουτε στα μαντρια ουτε στις βρωμοδουλειες
αυτο δεν σημαινει οτι θεωρω κανεναν υπανθρωπο, ουτε υποδεεστερο απο εμενα
θελω κρατος κανονικο με οργανωση
και προς θεου μακρια ομαδες παρακρατικων με ακραιες αποψεις που το παιζουν σωτηρες αλλα ειναι για σφαλιαρες

Και δςν ειναι υπανθρωπος απο τη φυση του και τη φυλη του κανενας. Το πρόβλημα ομως τυπε δε ξεκιναει απο αυτους που αντιδρούν, εστω και αγαρμπα. Αλλα απο αυτούς που με το ζόρι θελουν να επιβαλλουν εποικισμο και να ανεχονται η ενθαρρυνουν συμπεριφορές κατακτητικες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.008
Πόντοι
5.506
[move][size=30pt]γιατι λες ψεματα ρε μαλακα; δεν ντρεπεσαι καθολου;[/size][/move]

αφου η αληθεια ειναι οτι ησουνα στην ελλαδα περιφερομενος μαλακας με ανανεουμενες συμβασεις ορισμενου χρονου μεχρι που στις κοψανε, εμεινες ανεργος και επεσες σε καταθλιψη
και αναγκαστηκες να στειλεις βιογραφικα παντου μπας και σε παρει καποιος για να μην ψοφησεις της πεινας

Ωχ, βαρύ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.008
Πόντοι
5.506
Και δςν ειναι υπανθρωπος απο τη φυση του και τη φυλη του κανενας. Το πρόβλημα ομως τυπε δε ξεκιναει απο αυτους που αντιδρούν, εστω και αγαρμπα. Αλλα απο αυτούς που με το ζόρι θελουν να επιβαλλουν εποικισμο και να ανεχονται η ενθαρρυνουν συμπεριφορές κατακτητικες.

Από εδώ το πάτε από κει το πάτε, πάλι στον μπάσταρδο τον τσίπρα θα καταλήξουμε.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Δε μας δόθηκε δηλαδη ξαφνικά μια χωρα τυχαια απο τον ουρανο, οπως πχ βρεχει η φυσαει.
λεπτομερειες τύπε,οτι στη Δυση επετρεπαν και επικροτουσαν τον βιασμο και το ξυλικι στις γυναικες πριν οχι πολυ καιρο αλλα οχι σημερα ειναι ξεκαθαρα θέμα τύχης :wanker:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Ρε μαλακιστήρι, από Σεπτέμβρη πάλι στο ίδιο πόστο θα εργαζόμουν,τι μαλακίες παραθέτεις.

Η στασιμότητα και το μέλλον,εργασιακό και μη, με έκανε να μην έχω όρεξη για διακοπές.

Το γερμανικό ενδιαφέρον απεδείχθη σωτήριο,μακάρι να είχα κινήσει μόνος μου διαδικασίες αναζήτησης εργασίας στο εξωτερικό πολύ πιο πριν.
Έπρεπε να φύγω όταν έφυγε και ο kman δηλαδή που την πήρε χαμπάρι νωρίς.

Βρες κάτι άλλο μωρή πουστάρα,που ψάχνεις και να μου την πεις ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ-ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΤΕ :birdman:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ρε μαλακιστήρι, από Σεπτέμβρη πάλι στο ίδιο πόστο θα εργαζόμουν,τι μαλακίες παραθέτεις.

Η στασιμότητα και το μέλλον,εργασιακό και μη, με έκανε να μην έχω όρεξη για διακοπές.

Το γερμανικό ενδιαφέρον απεδείχθη σωτήριο,μακάρι να είχα κινήσει μόνος μου διαδικασίες αναζήτησης εργασίας στο εξωτερικό πολύ πιο πριν.
Έπρεπε να φύγω όταν έφυγε και ο kman δηλαδή που την πήρε χαμπάρι νωρίς.

Βρες κάτι άλλο μωρή πουστάρα,που ψάχνεις και να μου την πεις ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ-ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΤΕ :birdman:
θα σε παρακαλεσω να μην ξαναπεις ψεματα
δεν εχω ορεξη να σε ξεκωλιασω

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    4,9 KB · Εμφανίσεις: 16

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ουτε η γενικευση "οσοι ειναι απο τον τριτο η τον τεταρτο κοσμο ειναι επικινδυνοι" ισχυει
προσωπικα δεν εχω προβλημα με κανεναν ανθρωπο, οτι χρωμα κι αν ειναι, οποια εθνικοτητα κι αν εχει, οποια θρησκεια κι αν εχει εφοσον ειναι διπλα μου, ζει φιλησυχα και τηρει τους νομους
με το ισλαμ υπαρχει μια ενσταση γιατι εχει μια ιδιαιτεροτητα που δεν εχει καμια αλλη θρησκεια
η λυση για μενα ειναι η οργανωμενη μεταναστευση
δηλαδη να ορισει το ελληνικο κρατος ποσους μεταναστες θελει, απο ποιες χωρες, σε ποιους παραγωγικους τομεις θα εργαστουν κλπ και να γινεται η δουλεια οργανωμενα
βλεπεις σε ενα βαθμο τους εχουμε αναγκη γιατι ο νεοελληνας φορεσε γραβατα και δεν παει ουτε στα χωραφια ουτε στα μαντρια ουτε στις βρωμοδουλειες
αυτο δεν σημαινει οτι θεωρω κανεναν υπανθρωπο, ουτε υποδεεστερο απο εμενα
θελω κρατος κανονικο με οργανωση
και προς θεου μακρια ομαδες παρακρατικων με ακραιες αποψεις που το παιζουν σωτηρες αλλα ειναι για σφαλιαρες
Ούτε κι εγώ έχω πρόβλημα να έχω δίπλα μου κανέναν, αλλά αν με έβαζες να επιλέξω θα επέλεγα πολιτισμένους!
Αν δεν ζεις στο δωμάτιο σου θα ξέρεις πως οι πιθανότητες να εγκληματίσουν γύφτοι, αλβανοί, μαυροι και λοιπά παρόμοια παράσιτα είναι πολύ μεγαλύτερος απο οποιονδήποτε Ευρωπαίο ή δυτικό!
Και δεν με ενδιαφέρει να έρθουν όλοι εδώ μήπως και υπάρχουν ενδιάμεσά τους λίγοι καλοί αλλά να μην έρθουν καθόλου και να υπάρχει ασφάλεια!  

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Τυπε απο τη μια ισχυει αυτο που λες. Απο την αλλη για να φτασουμε σε αυτό το σημειο, δηλαδη να ζουμε σε μια χωρα-με ολα τα στραβα της-που ανηκει σε ενα κλαμπ που οι πολίτες της μετακινουνται και εργαζονται ελευθερα δεν ειναι τυχαιο. Αντιθετα εχει επιτευχθει με πολυ κοπο ιστορικα. Καποιοι εχουν καταβαλει κοπο αγωνες και θυσιες στην ιστορια για να μπορει ενα κρατος και μια κοινωνια να εχει φτάσει σε ενα συγκεκριμενο επιπεδο.
Δε μας δόθηκε δηλαδη ξαφνικά μια χωρα τυχαια απο τον ουρανο, οπως πχ βρεχει η φυσαει.

Ναι αλλα αυτο το ιστορικπ κεκτημενο της ελευθερης μετακινησης το εκμεταλλευεται ο καθε τυχαιος που τυχαια γεννηθηκε εντος ΕΕ...εξαλλου για να δουλεψεις στην γερμανια, δεν κοιτανε την ιστορικη πορεια της ελλαδας...
Γενικα εμενα το προβλημα εχει να κανει με την υποκρισια : δεν γινεται να εισαι κατα της μεταναστευσης, αλλα οταν ο καθε παραλιμνιος και ο καθε μπαριστας πηγαινει στην γερμανια χωρις ιδιαιτερο λογο ( γιατι ο λογος οτι ο παραλιμνιος πηγε στηξ γερμανια για να πληρωσει τα χρεη του στις τραπεζες ειναι γελοιος μπροστα στους λογους του αφγανου που εχει διπλα του τους ταλιμπαν και κοιμαται σε σπηλια)...
Απλα η διαφορα ειναι οτι ο αφγανος λεγεται λαθρομεταναστης, ενω ο παραλιμνιος μεταναστης γιατι εφοσον εισαι κατοικος εντος ΕΕ και να θες να γινεις λαθρομεταναστης δεν γινεται, ενω αντιθετως ο αφγανος και να εχει τα χρηματα ν βγαλει αεροπορικο εισητηριο για γερμανια δεν θα τον αφησουν...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936
so what..

Συνημμένα

• 4.jpg
    4.jpg
    9,5 KB · Εμφανίσεις: 21

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τυπε απο τη μια ισχυει αυτο που λες. Απο την αλλη για να φτασουμε σε αυτό το σημειο, δηλαδη να ζουμε σε μια χωρα-με ολα τα στραβα της-που ανηκει σε ενα κλαμπ που οι πολίτες της μετακινουνται και εργαζονται ελευθερα δεν ειναι τυχαιο. Αντιθετα εχει επιτευχθει με πολυ κοπο ιστορικα. Καποιοι εχουν καταβαλει κοπο αγωνες και θυσιες στην ιστορια για να μπορει ενα κρατος και μια κοινωνια να εχει φτάσει σε ενα συγκεκριμενο επιπεδο.
στην περιπτωση μας ειδικα δεν ισχυει και τοσο
στην περιπτωση μας το 90% της δουλειας το εκανε το οτι ζουμε στον ιδιο χωρο και μιλαμε την ιδια γλωσσα (στη νεοτερη μορφη της) με αυτο που λεμε σημερα κλασσικη αρχαια ελλαδα
αυτος ηταν ο λογος που δημιουργηθηκε το κινημα του φιλελληνισμου στην ευρωπη
αυτος ηταν ο λογος που οι ευρωπαιοι μας απελευθερωσαν στο ναυαρινο οταν ο ιμπραημ ειχε καταπνιξει την ελληνικη επανασταση
αυτος ειναι ο λογος που μας εστειλαν βασιλεις, νομικους, μηχανικους, επιστημονες και αξιωματικους του στρατου για να μας κανουν απο εθνος ξυπολυτων οργανωμενο κρατος
αυτος ειναι ο λογος που υπεκυψαν στις πιεσεις του γερο καραμανλη να μας δεχτουν στη ΕΟΚ ενω δεν ειχαμε ακομα ισχυρη δημοκρατια μετα τη χουντα
αυτος ειναι ο λογος που το 2001 μας εβαλαν στην ΟΝΕ ενω δεν πληρουσαμε ουτε 1 κριτηριο ενταξης
αυτος ειναι (εν μερει) ο λογος (ο αλλος ειναι οτι ηταν σφιχτα συνδεδεμενοι μαζι μας στο ευρωσυστημα) που το 2010 μας διεσωσαν απο την πτωχευση και δε γιναμε βενεζουελα σε ενα βραδυ
κυριως λοιπον ειναι θεμα τυχης στην περιπτωση μας και λιγοτερο ικανοτητας και αγωνων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom