Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Τι να πω ρε μαγκες... Διαβαζω εδω μεσα οτι τα Πακια σπρωχνουν ελλεεινηδες και το επαιρνα χαβαλε... Τοσο απελπισμενες πια???  :idiot:

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1
τελικα ρε μαγκες ποιο ειναι το προβλημα με τισ ελλεεινδιδες οτι δεν πηδιουνται ευκολα η οτι το δινουν στο πιατο?

γιατι απο την μια τις κατηγορουμε πως ειναι ανεραστεσ και μολισ αρχιζουν να το δινουν ευκολα τις λεμε πουτανες  :think:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τελικα ρε μαγκες ποιο ειναι το προβλημα με τισ ελλεεινδιδες οτι δεν πηδιουνται ευκολα η οτι το δινουν στο πιατο?

γιατι απο την μια τις κατηγορουμε πως ειναι ανεραστεσ και μολισ αρχιζουν να το δινουν ευκολα τις λεμε πουτανες  :think:
Tο πρόβλημα είναι οτι μερικοί δεν είναι τόσο μαυροι για να βγάλουν γκόμενα  :2funny:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756

το δινουν ευκολα,αλλα οχι σε εμας τυπε... σε εμας το παιζουν ιστορια,γι αυτο...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τι να πω ρε μαγκες... Διαβαζω εδω μεσα οτι τα Πακια σπρωχνουν ελλεεινηδες και το επαιρνα χαβαλε... Τοσο απελπισμενες πια???  :idiot:
υποτιθετε εδω μεσα σε ενα σαιτ με αγοραιο ερωτα, θα υπηρχαν πιο ανοιχτομυαλοι σ αυτα τα θεματα (γενικα μιλαω οχι για σενα)
αν εσενα σου φαινετε απελπισμενη, σκεψου ποσο απελπισμενος της φαινετε εκεινης οποιος παει στα μπουρδελα του μεταξουργιου να γαμησει μουνι και κωλο με 10 ευρω απο γυφτορουμανοβουγαροαλβανιδες σε μπουρδελα που ειναι χειροτερα απο σλαμς της ινδιας
και σεντονια που εχουν πανω απο οτι υπατιτιδα κυκλοφορει μεχρι εμπολα (που λεει ο λογος)  :2funny:

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1
το δινουν ευκολα,αλλα οχι σε εμας τυπε... σε εμας το παιζουν ιστορια,γι αυτο...

ρε φιλε αν μια γκομενα το δινει ευκολα τριγυρω σε ολους και μονο σε μενα ριχνει πιτες μηπως φταιω εγω και οχι η γκομενα?

λεω εγω τωρα  :hi:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Tο πρόβλημα είναι οτι μερικοί δεν είναι τόσο μαυροι για να βγάλουν γκόμενα  :2funny:
:2funny:
οπως εμεις θελουμε αλλοδαπες ετσι κι αυτες θελουν κατι το "εξωτικο" για ξεπετα
απλα πραγματα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
υποτιθετε εδω μεσα σε ενα σαιτ με αγοραιο ερωτα, θα υπηρχαν πιο ανοιχτομυαλοι σ αυτα τα θεματα (γενικα μιλαω οχι για σενα)
αν εσενα σου φαινετε απελπισμενη, σκεψου ποσο απελπισμενος της φαινετε εκεινης οποιος παει στα μπουρδελα του μεταξουργιου να γαμησει μουνι και κωλο με 10 ευρω απο γυφτορουμανοβουγαροαλβανιδες σε μπουρδελα που ειναι χειροτερα απο σλαμς της ινδιας
και σεντονια που εχουν πανω απο οτι υπατιτιδα κυκλοφορει μεχρι εμπολα (που λεει ο λογος)  :2funny:
εσυ πρωτα ανοιξες το μυαλο και μετά το γκώλο σου η το αντιστροφο?
τα μπουρδελα φαινονται απελπισια σε γκευ ,γυναικες και μαλακοκαυληδες (γενικα μιλαω οχι για σενα)

πάντως τα πιο αηδιαστικα ζευγαρια τα εχω δει περιξ της φυλής,ελληνιδες οχι με μελαμψους,πάκις και άλλα τέτοια ντεμέκ αλλά με οριτζιναλ σκυλάραπες
λες και το κάνουν επιτηδες οι μπορουχες να κυκλοφορούν για να μας χάλασουν τις καύλες λιγο πριν διακορευσουμε ανατολικές αιθέριες υπάρξεις φτάνοντας ενιοτε και στο ακρον αωτον της αποκρουστικότητας όταν σπρώχνουν και καροτσάκια  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
πάντως τα πιο αηδιαστικα ζευγαρια τα εχω δει περιξ της φυλής,ελληνιδες οχι με μελαμψους,πάκις και άλλα τέτοια ντεμέκ αλλά με οριτζιναλ σκυλάραπες
καροτσάκια   :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
  οτι πιο ρατσιστικο εχει γραφτει ποτε στο σαιτ
απιστευτη σκατοψυχια

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ρε φιλε αν μια γκομενα το δινει ευκολα τριγυρω σε ολους και μονο σε μενα ριχνει πιτες μηπως φταιω εγω και οχι η γκομενα?

λεω εγω τωρα  :hi:
Αυτό που γράφεις είναι η διαφορά της καριόλας απο την πουτάνα.Η πουτάνα πάει με όλους,η καριόλα πάει με όλους εκτός απο εσένα  :grin: :2funny:

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
φυσικα του τον εγλυψε και χωρις καποτα και νομιζει οτι εγω θελω να εχω επαφη με αφρικανικους μικροοργανισμους βακτηρια μικροβια κλπ.

και εδω επανερχεται η ερωτηση. αν εφαρμοζοταν ο νομος και δεν βρισκοταν αυτος (η οι γονεις του) παρανομα στη χωρα θα ειχε η ελεινιδα δυνατοτητα να του πει φακ μι και να ξενερωσει εμενα?

τυπε, χωρις να θελω να σε στεναχωρησω μαλλον στη μουναρα της το τι θες εσυ  :think:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
   οτι πιο ρατσιστικο εχει γραφτει ποτε στο σαιτ
απιστευτη σκατοψυχια
γουστάρεις τύπε?? :grin: σε σαη για μπουρδελα μπηκες οχι σε μκο,τι περιμενες να ακουσεις

πάντως τύπε αν κάποια θέλει να πηδηχτει με μαυρο -και κατι σα και σενα να βαράνε παλαμάκια- ας το κάνει,δε θα γινουμε νταβαδες στο μουνι και στην ανωμαλία του καθενός,αλλα οχι εδώ,να φυγουν να πάνε αλλού,και για καθενα απο σας που θα ξεκουμπιζεται να μας φέρνουν και απο μια Λειλα(οχι του Κλάπτον,άσχετε)

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Πωπω μαλακες μου!!! Μολις γυρισα απο Φλογητα,ουτε ντους δεν εκανα ακομα,και μπαινω κατευθειαν μπου να γραψω το απιστευτο που ειδα και ακουσα...

Ειμαι μπρουμυτα στην ξαπλωστρα με μια πετσετα στο κεφαλι και κανω πως κοιμαμαι,αλλα στην πραγματικοτητα παιρνω ματι το μωρο στην πισω ξαπλωστρα το οποιο καθεται περιεργα και εχει πεταχτει το κωλοτρυπιδι φορα παρτιδα.... Καλο μουνακι,τουρλωτο κωλαρακι με μπραζιλ μαγιο,λιγο αβυζη,καθολου κυτταριτιδες,και προσωπο ομορφουτσικο με σεξυ σχιστα ματια προς τα πισω....Προσεχω επισης να μην καταλαβει τιποτα η κοπελα μου που καθεται διπλα....

Το μωρο δεν εχει παρει χαμπαρι οτι κοιταω, και μιλαει με την φιλη της περι ανεμων και υδατων... Ψιλοακουω τι λενε,γιατι το μπιτς μπαρ εχει αδειασει και εχει μια σχετικη ησυχια... Ξαφνικα σκαει μυτη ενας μελαμψος που πουλαει γυαλια μαϊμου... Το μωρο ενδιαφερεται να δει τα γυαλια,οποτε ο μελαμψος καθεται στην ακρη της ξαπλωστρας και αραδειαζει 3-4 ζευγαρια και κανει και χαβαλε με το μωρο στα αγγλικα...Τεσπα η γκομενα δεν πηρε κανενα γυαλι οποτε ο μελαμψος(ομολογω πως ηταν εμφανισιμος,οχι πολυ μαυρος,μελαμψος με καλα χαρακτηριστικα)...οποτε ο μελαμψος,παει στην παραδιπλα παρεα να δειξει το εμπορευμα... Το μωρο ψιθυριζει κατι με την φιλη της,δεν ακουσα ομως τι,και γυριζουν και οι 2 και κοιτανε τον τυπο...Τοτε γυρναει η φιλη της και της λεει"Δεν ξερω,κανε οτι θες μην με ανακατευεις"...Το μωρο ξαναφωναζει τον μελαμψο και του λεει το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...
"φακ μι"??????   :headbang:
....ο μελαμψος γουρλωνει τα ματια και την κοιταει για κανα 5-6 δευτερολεπτα...
"Γιου"??? της λεει...
Το μωρο χαμογελαει και κανει νοημα "ναι" με το κεφαλι...
ο μελαμψος κανει νοημα πως θα ξαναπερασει σε λιγο,και εγω εχω μεινει καγκελο...
Περασαν περιπου 45 λεπτα και ο μελαμψος δεν φανηκε,αλλα επρεπε να φυγουμε γιατι η γυναικα αρχισε να βαριεται..γαμωτη...
Γιατι αυτα δεν συμβαινουν οταν ειμαι μονος γαμωτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....................

Τύπεεε πολύ καλτ σκηνικό!φαντάζομαι να τη κάρφωνε ο μαυριδερός ασύστολα την ελεινίδα :fuck2: :fuck2: :pipa3:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Τύπεεε πολύ καλτ σκηνικό!φαντάζομαι να τη κάρφωνε ο μαυριδερός ασύστολα την ελεινίδα :fuck2: :fuck2: :pipa3:
Η γκομενα ψαχνοταν συνεχεια...εκανε βολτες μπροστα στο μπιτς μπαρ,να δει ποιος κοιταει τον κωλο της,και ξεμοναχιαζοταν μονη της μπας και ερθει κανενας να της μιλησει...
Να μην ειμαι μονος γαμω την τυχη μου μεσα.....

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
λες και το κάνουν επιτηδες οι μπορουχες να κυκλοφορούν για να μας χάλασουν τις καύλες λιγο πριν διακορευσουμε ανατολικές αιθέριες υπάρξεις φτάνοντας ενιοτε και στο ακρον αωτον της αποκρουστικότητας όταν σπρώχνουν και καροτσάκια   :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
Το εχω δει και εγω αυτο!!! :vomit: :vomit: :vomit:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
και σεντονια που εχουν πανω απο οτι υπατιτιδα κυκλοφορει μεχρι εμπολα (που λεει ο λογος)  :2funny:

Το μονο που μπορεις να κολλησεις απο τα σεντονια ειναι σταφυλοκοκκος εκτος αν βαλεις την κωλοτρυπιδα σου πανω σε λιμνακι σπερματος.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μολις γυρισα απο Γκαζι οπου σε κλαμπ που χορευαν ζουμπα με επικεφαλη τον μανατζερ Ραγκμπυ, ειδα εξω απο το κλαμπ τρεις ελληνιδες αγκαλια με αραπηδες μεταναστες. Και οχι δεν ηταν ούτε χοντρες, ούτε μπαζα, ουτε αναρχοαπλυτες, ουτε ηλιθιες, ουτε χαμηλης αισθητικης και επιπεδου τσουλια. Ηταν τρεις κοπελες σαν τα κρυα τα νερα, στα 27-30, ηλικια γαμου δλδ, ψηλες 1.75 η καθεμια, λεπτες, με λαμπερα χαμογελα, ομορφα προσωπα, φινετσατες, περιποιημενες, που φορουσαν ομορφα καλοκαιρινα φορεματα. Η αφροκρεμα της ελληνιδας σε αυτη την ηλικια. Και τις γαμουνε αραπηδες.

Μιλαμε φορτωσα ασχημα με το θεαμα. Αμεσως σκεφτηκα τα παιδια στο σαιτ. Τα μοναχικα παιδια που κατα καιρους εκφραζουν το παραπονο τους για τις γυναικες, για τη δυσκολια να βρουν μια συντροφο, τη στεναχωρια τους... Ειχα φουντωσει και γυριζα σπιτι ολοταχως για να μπω στο σαιτ

Στα αριστερα μου ειδα φευγαλεα ενα ροκ μπαρ που επαιζε δυνατη μουσικη. Μεσα κατι μπαζα 1.30 με τατουαζ επαιζαν μπιρλιαρδο. Αν πηγαινα εκει να πιω μια μπυρα, και μονο που θα εκανα το ατοπημα να τις κοιταξω, θα με απαξιωναν... Ενω ταυτοχρονα μπορει να εβλεπα να περνάνε απεξω οι αραπηδες με τις αγαπημενες τους.

Αυτος λοιπον Ελληνα αντρα ετεροφυλοφιλε ειναι ο πολυπολιτισμος που ψηφισες: Ο Πακιστανος να σου κλεβει τη δουλεια, ο αφρικανος να σου κλεβει τη γυναικα, και ο Αλβανος να σου κλεβει την τηλεοραση.

Πληρωσες εσυ το κοστος για να γεμισουν τα βορεια προαστεια μεζονετες...

Καθως γυριζα ολοταχως σπιτι με βλεπει μια γρια αδερφαρα 60 χρονων και μου λεει με πουστικη συρτη φωνη:
- Φευγεις με φορα;
- Οριστε κυριε; Ρωταω.
- Φευγεις με φορα; Επαναλαμβανει προστυχα.
- Εχεις φαει κλωτσιες τελευταια βρωμοπουστα; Τον ρωταω.
- Οχι! Μονο πουτσα! Μου απανταει συναμενος κουναμενος.
- Φτου σου ξεφτιλισμενε! Του απαντησα και εφυγα αηδιασμενος.

Στο δρομο ειπα να σταματησω στον Ελβις να φαω καλαμακια, αλλα ειδα βρωμοελλεινιδες, μελοντικες συζυγους αραπαδων, και αλλαξα αμεσως κατευθυνση για το απεναντι μαγαζι. Εκει ηπια μπυρες με φαλαφελ κοιτωντας τα βυζια της μιλφ ιδιοκτητριας. Ειχα απορριψει πληρως την κοινωνια της ελλεινιδας. Μετα καβλωμενος απο τη μιλφ επαιξα μια μαλακια στην τουαλετα του μαγαζιου, απολυτα ασφαλης απ τον κινδυνο παντος αφροδισιου νοσηματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom