poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
τραβα να σε γκαστρωσει ο αντεντοκουμπο ρε μαλακοκαυλη λανθανων αριστεροντιγκινταγκασπρωξε τη σβαστικα πιο βαθεια στο πατο σου ναζισταρα
τραβα να σε γκαστρωσει ο αντεντοκουμπο ρε μαλακοκαυλη λανθανων αριστεροντιγκινταγκασπρωξε τη σβαστικα πιο βαθεια στο πατο σου ναζισταρα
Tο πρόβλημα είναι οτι μερικοί δεν είναι τόσο μαυροι για να βγάλουν γκόμενατελικα ρε μαγκες ποιο ειναι το προβλημα με τισ ελλεεινδιδες οτι δεν πηδιουνται ευκολα η οτι το δινουν στο πιατο?
γιατι απο την μια τις κατηγορουμε πως ειναι ανεραστεσ και μολισ αρχιζουν να το δινουν ευκολα τις λεμε πουτανες
το δινουν ευκολα,αλλα οχι σε εμας τυπε... σε εμας το παιζουν ιστορια,γι αυτο...τελικα ρε μαγκες ποιο ειναι το προβλημα με τισ ελλεεινδιδες οτι δεν πηδιουνται ευκολα η οτι το δινουν στο πιατο?
γιατι απο την μια τις κατηγορουμε πως ειναι ανεραστεσ και μολισ αρχιζουν να το δινουν ευκολα τις λεμε πουτανες
υποτιθετε εδω μεσα σε ενα σαιτ με αγοραιο ερωτα, θα υπηρχαν πιο ανοιχτομυαλοι σ αυτα τα θεματα (γενικα μιλαω οχι για σενα)Τι να πω ρε μαγκες... Διαβαζω εδω μεσα οτι τα Πακια σπρωχνουν ελλεεινηδες και το επαιρνα χαβαλε... Τοσο απελπισμενες πια???
το δινουν ευκολα,αλλα οχι σε εμας τυπε... σε εμας το παιζουν ιστορια,γι αυτο...
Tο πρόβλημα είναι οτι μερικοί δεν είναι τόσο μαυροι για να βγάλουν γκόμενα
εσυ πρωτα ανοιξες το μυαλο και μετά το γκώλο σου η το αντιστροφο?υποτιθετε εδω μεσα σε ενα σαιτ με αγοραιο ερωτα, θα υπηρχαν πιο ανοιχτομυαλοι σ αυτα τα θεματα (γενικα μιλαω οχι για σενα)
αν εσενα σου φαινετε απελπισμενη, σκεψου ποσο απελπισμενος της φαινετε εκεινης οποιος παει στα μπουρδελα του μεταξουργιου να γαμησει μουνι και κωλο με 10 ευρω απο γυφτορουμανοβουγαροαλβανιδες σε μπουρδελα που ειναι χειροτερα απο σλαμς της ινδιας
και σεντονια που εχουν πανω απο οτι υπατιτιδα κυκλοφορει μεχρι εμπολα (που λεει ο λογος)
οτι πιο ρατσιστικο εχει γραφτει ποτε στο σαιτπάντως τα πιο αηδιαστικα ζευγαρια τα εχω δει περιξ της φυλής,ελληνιδες οχι με μελαμψους,πάκις και άλλα τέτοια ντεμέκ αλλά με οριτζιναλ σκυλάραπες
καροτσάκια
Αυτό που γράφεις είναι η διαφορά της καριόλας απο την πουτάνα.Η πουτάνα πάει με όλους,η καριόλα πάει με όλους εκτός απο εσέναρε φιλε αν μια γκομενα το δινει ευκολα τριγυρω σε ολους και μονο σε μενα ριχνει πιτες μηπως φταιω εγω και οχι η γκομενα?
λεω εγω τωρα
Αυτό που γράφεις είναι η διαφορά της καριόλας απο την πουτάνα.Η πουτάνα πάει με όλους,η καριόλα πάει με όλους εκτός απο εσένα
φυσικα του τον εγλυψε και χωρις καποτα και νομιζει οτι εγω θελω να εχω επαφη με αφρικανικους μικροοργανισμους βακτηρια μικροβια κλπ.
και εδω επανερχεται η ερωτηση. αν εφαρμοζοταν ο νομος και δεν βρισκοταν αυτος (η οι γονεις του) παρανομα στη χωρα θα ειχε η ελεινιδα δυνατοτητα να του πει φακ μι και να ξενερωσει εμενα?
Εσυ μπορεί να είσαι Κουασιμόδος!!!ε η καριολα φταιει ρε φιλε η εγω?
γουστάρεις τύπε?? σε σαη για μπουρδελα μπηκες οχι σε μκο,τι περιμενες να ακουσειςοτι πιο ρατσιστικο εχει γραφτει ποτε στο σαιτ
απιστευτη σκατοψυχια
Πωπω μαλακες μου!!! Μολις γυρισα απο Φλογητα,ουτε ντους δεν εκανα ακομα,και μπαινω κατευθειαν μπου να γραψω το απιστευτο που ειδα και ακουσα...
Ειμαι μπρουμυτα στην ξαπλωστρα με μια πετσετα στο κεφαλι και κανω πως κοιμαμαι,αλλα στην πραγματικοτητα παιρνω ματι το μωρο στην πισω ξαπλωστρα το οποιο καθεται περιεργα και εχει πεταχτει το κωλοτρυπιδι φορα παρτιδα.... Καλο μουνακι,τουρλωτο κωλαρακι με μπραζιλ μαγιο,λιγο αβυζη,καθολου κυτταριτιδες,και προσωπο ομορφουτσικο με σεξυ σχιστα ματια προς τα πισω....Προσεχω επισης να μην καταλαβει τιποτα η κοπελα μου που καθεται διπλα....
Το μωρο δεν εχει παρει χαμπαρι οτι κοιταω, και μιλαει με την φιλη της περι ανεμων και υδατων... Ψιλοακουω τι λενε,γιατι το μπιτς μπαρ εχει αδειασει και εχει μια σχετικη ησυχια... Ξαφνικα σκαει μυτη ενας μελαμψος που πουλαει γυαλια μαϊμου... Το μωρο ενδιαφερεται να δει τα γυαλια,οποτε ο μελαμψος καθεται στην ακρη της ξαπλωστρας και αραδειαζει 3-4 ζευγαρια και κανει και χαβαλε με το μωρο στα αγγλικα...Τεσπα η γκομενα δεν πηρε κανενα γυαλι οποτε ο μελαμψος(ομολογω πως ηταν εμφανισιμος,οχι πολυ μαυρος,μελαμψος με καλα χαρακτηριστικα)...οποτε ο μελαμψος,παει στην παραδιπλα παρεα να δειξει το εμπορευμα... Το μωρο ψιθυριζει κατι με την φιλη της,δεν ακουσα ομως τι,και γυριζουν και οι 2 και κοιτανε τον τυπο...Τοτε γυρναει η φιλη της και της λεει"Δεν ξερω,κανε οτι θες μην με ανακατευεις"...Το μωρο ξαναφωναζει τον μελαμψο και του λεει το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...
"φακ μι"??????
....ο μελαμψος γουρλωνει τα ματια και την κοιταει για κανα 5-6 δευτερολεπτα...
"Γιου"??? της λεει...
Το μωρο χαμογελαει και κανει νοημα "ναι" με το κεφαλι...
ο μελαμψος κανει νοημα πως θα ξαναπερασει σε λιγο,και εγω εχω μεινει καγκελο...
Περασαν περιπου 45 λεπτα και ο μελαμψος δεν φανηκε,αλλα επρεπε να φυγουμε γιατι η γυναικα αρχισε να βαριεται..γαμωτη...
Γιατι αυτα δεν συμβαινουν οταν ειμαι μονος γαμωτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....................
Η γκομενα ψαχνοταν συνεχεια...εκανε βολτες μπροστα στο μπιτς μπαρ,να δει ποιος κοιταει τον κωλο της,και ξεμοναχιαζοταν μονη της μπας και ερθει κανενας να της μιλησει...Τύπεεε πολύ καλτ σκηνικό!φαντάζομαι να τη κάρφωνε ο μαυριδερός ασύστολα την ελεινίδα
Το εχω δει και εγω αυτο!!!πάντως τα πιο αηδιαστικα ζευγαρια τα εχω δει περιξ της φυλής,ελληνιδες οχι με μελαμψους,πάκις και άλλα τέτοια ντεμέκ αλλά με οριτζιναλ σκυλάραπες
λες και το κάνουν επιτηδες οι μπορουχες να κυκλοφορούν για να μας χάλασουν τις καύλες λιγο πριν διακορευσουμε ανατολικές αιθέριες υπάρξεις φτάνοντας ενιοτε και στο ακρον αωτον της αποκρουστικότητας όταν σπρώχνουν και καροτσάκια
υποτιθετε εδω μεσα σε ενα σαιτ με αγοραιο ερωτα, θα υπηρχαν πιο ανοιχτομυαλοι σ αυτα τα θεματα (γενικα μιλαω οχι για σενα)
αν εσενα σου φαινετε απελπισμενη, σκεψου ποσο απελπισμενος της φαινετε εκεινης οποιος παει στα μπουρδελα του μεταξουργιου να γαμησει μουνι και κωλο με 10 ευρω απο γυφτορουμανοβουγαροαλβανιδες σε μπουρδελα που ειναι χειροτερα απο σλαμς της ινδιας
και σεντονια που εχουν πανω απο οτι υπατιτιδα κυκλοφορει μεχρι εμπολα (που λεει ο λογος)