Νέα

Oι «απρόσεκτες» κοπελιές μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nokia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Γεια σε όλους.
Παρακολουθώ το site πολύ καιρό αλλά μόλις πριν λίγο γράφτηκα.
Καθότι γένους θυληκού μπορώ να εκφέρω κι εγώ μια άποψη για τις γυναίκες σήμερα, ε;
Ένα θα σας πω: πιστεύω ότι ένας άντρας με μυαλό που να σκέφτεται λίγο ΚΑΙ με το γυναικείο-κουτοπόνηρο τρόπο έχει πολύ μεγάλο ατού.
Πάντως οι γυναίκες σήμερα νομίζουν ότι είναι πολύ έξυπνες και ότι με το μουνί τους θα κουμαντάρουν τους (χαζούς - χωρίς παρεξήγηση) άντρες. Αυτό είναι και το λάθος τους διότι μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι ο άντρας έχει άπειρες μουνοεπιλογές... ;)
Μυξοπαρθένες... αλλά το κέρατο κέρατο. Απορώ πώς έχουν και γκόμενο οι περισσότερες... :think:

Γιατί έχω την εντύπωση πως είτε μας δουλεύεις είτε  είσαι άνδρας?

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
αντρας ειναι ,δεν μας δουλευει! :hmm:

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Συναγωνιστες κατ αρχην χρονια πολλα σε δευτερη φαση μιλαμε ακριβως για το ιδιο νομισμα. Τι παει να πουν ολοι οι πιο πανω χαρακτηρισμοι που δινουν καποιοι ? Το ιδιο ακριβως κανουμε ολοι μας εχουμε καποια μονιμη και αν μας τυχει κατι αλλο το ξεσκιζουμε 'η μηπως λεω ψεμματα?
Τωρα αν τυχει να ειναι η γυναικα σου στην ιδια κατασταση απλα επαιξες και εχασες....
Πολλα πραγματα ειναι θεμα τυχης και επιλογης αν μπορεις να εχεις καποια παραπανω κριτηρια για ενα ανθρωπο .... αλλα το τονιζω εδω ειμαστε συναγωνιστες που σημαινει οτι εχουμε ενα συγκεκριμμενο σκοπο - στοχο - χομπυ - ενδιαφερον πεστε το οπως θελετε - αλλωστε αυτη την κοινωνια εχουμε αυτην διατηρουμε και καλο ειναι να μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας.
Λοιπον γαμηστε οτι κινειται ειδαλλως ο gayboy καραδοκει

fallenAngel

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
βρε συ fallenangel τι όμορφες αποψούλες είναι αυτές? έτσι τείνουν να γίνουν τα πράγματα. Αλήθεια οι ρόλοι αντιστρέφονται σε μια κοινωνία γυναικών που νομίζει πως μπορεί να κοροιδεύει με νάζια και γκρίνια τον άνδρα, ο οποίος ούτως ή άλλως δύσκολααντιστέκεται σε αυτό που τελικά θέλει να κάνει

Φίλε agianis λέω μονάχα αυτό που βλέπω να συμβαίνει γύρω μου.
Απλά οι άνθρωποι δεν έχουν συνηθίσει να ακούν αλήθειες από εκεί που πρέπει. Δες εδώ. Αμέσως μόλις διατύπωσα τις απόψεις μου αμέσως άρχισε η αμφισβήτηση του φύλου μου λες και φαίνεται από πουθενά ότι ήρθα για να παίξω.
Εν πάσει περιπτώσει ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ό,τι θέλει, γεγονός πάντως είναι πως οι γυναίκες τα τελευταία χρόνια (στη μεγάλη πλειοψηφία τους) έχουν γίνει απαίσιες σε συμπεριφορά απέναντι στους άντρες. Δεν τους σέβονται καθόλου κι εμένα αυτό δε μου αρέσει. Μπορεί να έχω καεί κιόλας γι αυτό να τα λέω αυτά... Πού ξέρεις...
Να θυμάστε πάντως ένα πράγμα με απόλυτη ειλικρίνεια: Η γυναικεία πουτανιά τρέχει στο αίμα κάθε γυναίκας. Ξέρει πώς να τη χρησιμοποιήσει ανά πάσα στιγμή. ΤΟ θέμα είναι αν θέλει να το κάνει ή αν θέλει να σεβαστεί τη νοημοσύνη του συντρόφου της - αν είναι σύντροφος... :-

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Συναγωνιστες κατ αρχην χρονια πολλα σε δευτερη φαση μιλαμε ακριβως για το ιδιο νομισμα. Τι παει να πουν ολοι οι πιο πανω χαρακτηρισμοι που δινουν καποιοι ? Το ιδιο ακριβως κανουμε ολοι μας εχουμε καποια μονιμη και αν μας τυχει κατι αλλο το ξεσκιζουμε 'η μηπως λεω ψεμματα?
Τωρα αν τυχει να ειναι η γυναικα σου στην ιδια κατασταση απλα επαιξες και εχασες....
Πολλα πραγματα ειναι θεμα τυχης και επιλογης αν μπορεις να εχεις καποια παραπανω κριτηρια για ενα ανθρωπο .... αλλα το τονιζω εδω ειμαστε συναγωνιστες που σημαινει οτι εχουμε ενα συγκεκριμμενο σκοπο - στοχο - χομπυ - ενδιαφερον πεστε το οπως θελετε - αλλωστε αυτη την κοινωνια εχουμε αυτην διατηρουμε και καλο ειναι να μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας.
Λοιπον γαμηστε οτι κινειται ειδαλλως ο gayboy καραδοκει

Βασικά έχεις δίκιο  το όλο θέμα  όμως είναι ότι οι κοινωνικές δομές έχουν αλλάξει
Και έτσι παλιές παραδόσεις όπως πχ ο γάμος η ο αρραβώνας είναι απλά Αναχρονιστικοί θεσμοί   και τρόπος για τις γυναίκες να αποκαθίστανται οικονομικά χωρίς να χρειάζεται να δουλεύουν αυτό είναι το όλο θέμα……

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Συμφωνω απολυτα ο γαμος ειναι ενας θεσμος αποτυχημενος αφου οπως λενε οι στατιστικες το 32% καταληγει σε διαζυγιο, αλλα και απο αυτους που υφιστανται περισσοτεροι απο τους μισους ειναι συμβατικοι για διαφορους λογους.
Τωρα αμα σου κατσει και γνωρισεις γυναικα που καιγεται να παντρευτει για λογους αποκαταστασης ( κοινωνικη-οικονομικη ) εισαι τυχερος θα πεθανεις στο γαμησι οπως πεθανε και ο προηγουμενος πριν απο σενα και φυσικα δεν θα εχεις θεση εδω μαζι μας..... αν δεν την αφησεις σε καποιον επομενο...................

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Συμφωνω απολυτα ο γαμος ειναι ενας θεσμος αποτυχημενος αφου οπως λενε οι στατιστικες το 32% καταληγει σε διαζυγιο, αλλα και απο αυτους που υφιστανται περισσοτεροι απο τους μισους ειναι συμβατικοι για διαφορους λογους.
Τωρα αμα σου κατσει και γνωρισεις γυναικα που καιγεται να παντρευτει για λογους αποκαταστασης ( κοινωνικη-οικονομικη ) εισαι τυχερος θα πεθανεις στο γαμησι οπως πεθανε και ο προηγουμενος πριν απο σενα και φυσικα δεν θα εχεις θεση εδω μαζι μας..... αν δεν την αφησεις σε καποιον επομενο...................

Εγώ πάντως  1000000%  σίγουρα θα την αφήσω σε κάποιον επόμενο (όταν βέβαια γίνω 30 γιατί σε τέτοιες ηλικίες παίζουν αυτά)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Γεια σε όλους.
Οι γυναίκες σήμερα δεν είναι όπως παλιά [size=11pt], γαμιούνται για ψίλου πήδημα [/size], για να δοκιμάζουν όσο περισσότερες ψωλές μπορούν η απλά για χαρτζηλίκι

Τότε γιατί υπάρχει www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1472.new#new]η αγαμία στις μέρες μας[/url] :think:

fallenAngel

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν την έγραψα εγώ τη δεύτερη πρόταση όπως φαίνεται στο quote που έχεις εδώ.
Οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω σε κάτι που δεν είπα.

vroutos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σε όλους.
Καθότι γένους θυληκού μπορώ να εκφέρω κι εγώ μια άποψη για τις γυναίκες σήμερα, ε;
Ένα θα σας πω: πιστεύω ότι ένας άντρας με μυαλό που να σκέφτεται λίγο ΚΑΙ με το γυναικείο-κουτοπόνηρο τρόπο έχει πολύ μεγάλο ατού.
Πάντως οι γυναίκες σήμερα νομίζουν ότι είναι πολύ έξυπνες και ότι με το μουνί τους θα κουμαντάρουν τους (χαζούς - χωρίς παρεξήγηση) άντρες. Αυτό είναι και το λάθος τους διότι μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι ο άντρας έχει άπειρες μουνοεπιλογές... ;)
Μυξοπαρθένες... αλλά το κέρατο κέρατο. Απορώ πώς έχουν και γκόμενο οι περισσότερες... :think:

1. Είναι όντως γυναίκα
2. Για πες. Αν είμαστε φίλοι κ γνωριζόμαστε απο κοντά, θα μου τα έλεγες αυτά ή  ελευθερώνεσαι εδώ λόγω ανωνυμίας??
3. Προσωπική εμπειρία. Τι άκουσα απο φίλη. Οι γυναίκες πάνε με βλάκες, γιατι αν ο άλλος κ μάγκας είναι κ έξυπνος κ ωραίος θα πρέπει όλη την ώρα να προσέχεις τι να πείς πως να μιλήσεις .....
4. Αγαμία υπάρχει τρελή. Υπάρχουν όμως άτομα που δεν έχουν στεριώσει γκόμενα κ υπάρχουν άτομα που σκίζουν κάθε βδομάδα διαφορετική. Λόγος?? 99% τα λεφτά που φιγουράρουν, το αμάξι κ τα κονέ που καβλώνουν τις γκόμενες-πουτάνες.

fallenAngel

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
1. Είναι όντως γυναίκα
2. Για πες. Αν είμαστε φίλοι κ γνωριζόμαστε απο κοντά, θα μου τα έλεγες αυτά ή  ελευθερώνεσαι εδώ λόγω ανωνυμίας??
3. Προσωπική εμπειρία. Τι άκουσα απο φίλη. Οι γυναίκες πάνε με βλάκες, γιατι αν ο άλλος κ μάγκας είναι κ έξυπνος κ ωραίος θα πρέπει όλη την ώρα να προσέχεις τι να πείς πως να μιλήσεις .....
4. Αγαμία υπάρχει τρελή. Υπάρχουν όμως άτομα που δεν έχουν στεριώσει γκόμενα κ υπάρχουν άτομα που σκίζουν κάθε βδομάδα διαφορετική. Λόγος?? 99% τα λεφτά που φιγουράρουν, το αμάξι κ τα κονέ που καβλώνουν τις γκόμενες-πουτάνες.

1. No further comments
2. Θα σου τα έλεγα όπως ήδη τα λέω σε άντρες φίλους ή καλούς συζητητές που εκτιμώ και θα ήθελα να ξέρουν και την άλλη πλευρά. Μου τη σπάνε οι κουτοπόνηροι άνθρωποι ανεξαρτήτως φύλου και εν προκειμένω οι γυναίκες φέρονται ύπουλα.
3. Κοίτα, είναι λίγο γενίκευση αυτό. Δεν είναι όλοι οι άντρες βλάκες. Όμως πολλοί είναι και μάλιστα αν και είναι και λίγο πλούσιοι και η γυναίκα το καταλάβει αυτό αλλοίμονό τους! Του κάνουν λίγο τα γλυκά μάτια για να τον ρίξουν και μετά αφού τον ξεζουμίζουν κανονικά ενώ μπορούν να γαμιούνται με όποιον γουστάρουν.
4. Συμφωνώ 100%

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:grin: Βρε μανία να  να μην πιστεύετε στους έκπτωτους αγγέλους. Άντε καλωσήρθες, δικιά μας είσαι και συ.

Her wings are torn and tattered
Her halo slipping low
But they say one day she will rise again
As only the Fallen Angel can

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τότε γιατί υπάρχει www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1472.new#new]η αγαμία στις μέρες μας[/url] :think:

Φίλε μου το μο$νί δεν είναι αβοκάντο να πάς στο μανάβη και να ζητήσεις τρία κιλά . Αν βγείς μια βόλτα έξω στους δρόμους και στα μαγαζιά θα δείς ότι όλες λίγο πολύ παίζουν . Το θέμα είναι να έχεις το τρόπο να τις ρίξεις ....

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
σωστος ο νεος!!!

Αν περιμένεις απο την γκομενα να σου πει να την γαμισεις, θα περιμενεις παρα πολυ...

vroutos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως οι βιζιτες κάνουν πολύ ζημιά.... μετά άντε να ρίξεις γκόμενα. Ξεχνάς τον σκοπό σου ως άντρας. Πρέπει να μάθεις να ξεκόβεις. Πιστεύω οτι πολλοί έχουν καεί πάρα πολύ άσχημα κ δεν το καταλαβαίνουν.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όταν το αβοκάντο είναι περιτυγμένο μέσα σε μία σακούλα με αποφάγια, κάτσε εσύ να κάνεις παιχνίδι μαζί του.

hiphoper

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Κιαν το αβοκάντο βρωμάει σκατίλα?

GreeK_LoveR

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
διάβασα με προσοχή όλα όσα γράψατε, αναζητούσα όλο το βράδυ άρθρα κ κείμενα στο νετ για την "απιστία" προσπαθούσα να καταλάβω ΓΙΑΤΙ? Γιατί σε μένα κ γιατί να μου συμβεί..Δεν ζω στον κόσμο μου, κ γω έχω "παίξει" με κοπέλες, έχω στείλει μηνύματα σε άλλες όταν ήμουν με την κοπέλα μου, αλλά ΠΟΤΕ δεν θα το έκανα με κάποια άλλη! Ποτέ βέβαια μην λες ποτέ, αλλά θέλω να πιστεύω πως είμαι κύριος του εαυτου μου, αυτοσυγκρατουμαι κ δεν διαλιω σχεσεις ανθρωπινες (φιλικες-ερωτικες) για ενα πηδημα. Ουσιαστικα για ΕΝΑ ΠΗΔΗΜΑ προκειτε...
Θα μπω απευθείας στην ιστορία γιατί κοντεύει να μου στρίψει από εχθές το βράδυ.
Η κοπέλα μου έπρεπε να πα ει στο Βόλο για μια οικογενειακή υποχρέωση Έφυγε από το πρωί του Σαββάτου με τους θειουσ-θειεσ κ θα επέστρεφε βράδυ Δευτέρας με τις ξάδερφες της. Από την πρώτη μέρα κιόλας στον Βόλο έκοψε σταδιακά επικοινωνία αρχικά έστελνε κάνα μήνυμα κ αργότερα πήρε ένα τηλ για μερικά λεπτά, δικαιολογώντας τη όλη κατάσταση  "είναι όλο το σόι εδώ, δεν μπορώ να μιλάω μπροστά τους ντρέπομαι!" πράγμα που ΔΕΝ νομίζω να πείθει κανέναν αφού πρόκειται για κοπέλα 22χρονων με αρκετή Ελευθερία από το σπίτι, δεν θα ψάρωνε με τους συγγενείς, θα έβρισκε την άκρη!
σχεδόν καμία επικοινωνία σε σημείο να μου κλείνει το τηλέφωνο κ να μην απαντάει στα μηνύματα μου. Όπως είναι λογικό ανησύχησα κ την έψαξα, μήπως της συνέβη κάτι Την Δευτέρα εν τέλη επικοινώνησε μαζί μου πολυ κοφτά κ άσχημα σε σημείο να ξενερώσω με την πάρτι της Έρχεται από Βόλο κ οι μέρες που ακολουθούν είναι ΕΝΤΕΛΏΣ περίεργες, συνεχώς ψέματα, συνέχεια να με απόφευγει να μην επικοινωνεί μαζί μου κ όλα αυτά με την δικαιολογία "με έχει κάνει κομμάτια η περίοδος! αφού ξέρεις πόσο άσχημα την περνάω λιποθύμησα κ στον Βόλο ασε....μόλις ηρεμήσω θα βρεθούμε".
Κανας μ@λ@κ@ς δεν είμαι κ ας τον κάνω καμιά φορά, κατάλαβα πως κάτι δεν παίζει καλά, δεν μου κόλλαγε ΚΑΘΌΛΟΥ η όλη ιστορία οπότε μόλις βρισκόμαστε ζητάω εξηγήσεις Μου λέει ένα σορό μπαρουφες κ πως "ΔΕΝ είμαι ερωτευμένη μαζί σου, δεν ξέρω τι θέλω, δεν θέλω να σε κοροϊδεύω, καλύτερα να μείνω μόνη μου για λίγο" κ ένα σορό τέτοιες μπαρουφες! Κόπου εδώ χωρίσαμε αλλά εμένα ακόμα με έκαιγε, βλέπεις αν είσαι κερατάς θέλεις να το επιβεβαιώνεις κιόλας!
Μια Βδομάδα μετά (εχθές για την ακρίβεια) από το μηδέν κανονίζετε να συναντηθούμε, χωρίς να το έχω σχεδιάσει, έτσι απλά, με μερικά μηνύματα κ 1-2 τηλεφωνήματα απόφασιζουμε σαββατιάτικα να βγούμε Καθόμαστε σε ένα μαγαζί κ την βλέπω να είναι σε περίεργη φάση, κινείται περίεργα, δεν με κοιτάει στα μάτια κ άλλα πολλά, 1.5χρονο τωρα ήξερα αρκετά καλά τις κινήσεις της.
Μου λέει πως όταν ήταν στον Βόλο πήγε με έναν τύπο το έκαναν κανονικά, μια φορά κιόλας (μου τα έλεγε για να μην έχω απορίες, καταλαβαίνετε) κ πως αν δεν της ερχόταν περίοδος θα το ξανάκαναν, αλλά λόγο περιόδου σταματήσαν, της άρεσε πάρα πολυκ το ευχαριστήθηκε...
Ένιωσα πολύ περίεργα, τρελάθηκα δεν ήξερα αν πρέπει να την πλακώσω στης σφαλιάρες, η να το παίξω ανώτερος!
Ήθελα για ώρα να κάνω εμετό, ζαλιζόμουν...ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση ψυχολογική κυρίως Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες σχετικά με το ΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ , ουτε ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ.
Ακόμα κ τώρα μερικές ώρες μετά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ? ότι κ αν μου απαντήσετε, πάλι δεν θα καλυφθω. Είναι πολύ περίεργο να εισαι απατημένος..Δεν μπορώ να διανοηθώ πως έκανε κάτι με κάποιον άλλον, ακόμα προσπαθώ να πίσω τον εαυτό μου πως δεν είναι αλήθεια, αλλά οι χθεσινοβραδινές λεξεις τις ακόμα ηχούν στα αφτιά μου...Ενα κενο μεσα μου, ολα γκρεμιστικαν!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Αουτσ.... greek lover, αυτό πόνεσε.... :huh:

λυπάμαι... :huh:

κάτι περίπου παρόμιο είχα πάθει κι εγώ... αλλά δεν
επιβεβαιώθηκα αν μου τα φόραγε... καλύτερα ίσως... ;)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Σε καταλαβαίνω φίλε μου απόλυτα. Υπομονή θα το ξεπεράσεις. Ψαξε λιγο μέσα σου μηπως λεω τώρα εγω έφταιξες καπου και συ. Οχι γι'αυτην αλλα για να μην επαναλαβεις το ίδιο λάθος στην επόμενη που ερχεται σύντομα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom