διάβασα με προσοχή όλα όσα γράψατε, αναζητούσα όλο το βράδυ άρθρα κ κείμενα στο νετ για την "απιστία" προσπαθούσα να καταλάβω ΓΙΑΤΙ? Γιατί σε μένα κ γιατί να μου συμβεί..Δεν ζω στον κόσμο μου, κ γω έχω "παίξει" με κοπέλες, έχω στείλει μηνύματα σε άλλες όταν ήμουν με την κοπέλα μου, αλλά ΠΟΤΕ δεν θα το έκανα με κάποια άλλη! Ποτέ βέβαια μην λες ποτέ, αλλά θέλω να πιστεύω πως είμαι κύριος του εαυτου μου, αυτοσυγκρατουμαι κ δεν διαλιω σχεσεις ανθρωπινες (φιλικες-ερωτικες) για ενα πηδημα. Ουσιαστικα για ΕΝΑ ΠΗΔΗΜΑ προκειτε...
Θα μπω απευθείας στην ιστορία γιατί κοντεύει να μου στρίψει από εχθές το βράδυ.
Η κοπέλα μου έπρεπε να πα ει στο Βόλο για μια οικογενειακή υποχρέωση Έφυγε από το πρωί του Σαββάτου με τους θειουσ-θειεσ κ θα επέστρεφε βράδυ Δευτέρας με τις ξάδερφες της. Από την πρώτη μέρα κιόλας στον Βόλο έκοψε σταδιακά επικοινωνία αρχικά έστελνε κάνα μήνυμα κ αργότερα πήρε ένα τηλ για μερικά λεπτά, δικαιολογώντας τη όλη κατάσταση "είναι όλο το σόι εδώ, δεν μπορώ να μιλάω μπροστά τους ντρέπομαι!" πράγμα που ΔΕΝ νομίζω να πείθει κανέναν αφού πρόκειται για κοπέλα 22χρονων με αρκετή Ελευθερία από το σπίτι, δεν θα ψάρωνε με τους συγγενείς, θα έβρισκε την άκρη!
σχεδόν καμία επικοινωνία σε σημείο να μου κλείνει το τηλέφωνο κ να μην απαντάει στα μηνύματα μου. Όπως είναι λογικό ανησύχησα κ την έψαξα, μήπως της συνέβη κάτι Την Δευτέρα εν τέλη επικοινώνησε μαζί μου πολυ κοφτά κ άσχημα σε σημείο να ξενερώσω με την πάρτι της Έρχεται από Βόλο κ οι μέρες που ακολουθούν είναι ΕΝΤΕΛΏΣ περίεργες, συνεχώς ψέματα, συνέχεια να με απόφευγει να μην επικοινωνεί μαζί μου κ όλα αυτά με την δικαιολογία "με έχει κάνει κομμάτια η περίοδος! αφού ξέρεις πόσο άσχημα την περνάω λιποθύμησα κ στον Βόλο ασε....μόλις ηρεμήσω θα βρεθούμε".
Κανας μ@λ@κ@ς δεν είμαι κ ας τον κάνω καμιά φορά, κατάλαβα πως κάτι δεν παίζει καλά, δεν μου κόλλαγε ΚΑΘΌΛΟΥ η όλη ιστορία οπότε μόλις βρισκόμαστε ζητάω εξηγήσεις Μου λέει ένα σορό μπαρουφες κ πως "ΔΕΝ είμαι ερωτευμένη μαζί σου, δεν ξέρω τι θέλω, δεν θέλω να σε κοροϊδεύω, καλύτερα να μείνω μόνη μου για λίγο" κ ένα σορό τέτοιες μπαρουφες! Κόπου εδώ χωρίσαμε αλλά εμένα ακόμα με έκαιγε, βλέπεις αν είσαι κερατάς θέλεις να το επιβεβαιώνεις κιόλας!
Μια Βδομάδα μετά (εχθές για την ακρίβεια) από το μηδέν κανονίζετε να συναντηθούμε, χωρίς να το έχω σχεδιάσει, έτσι απλά, με μερικά μηνύματα κ 1-2 τηλεφωνήματα απόφασιζουμε σαββατιάτικα να βγούμε Καθόμαστε σε ένα μαγαζί κ την βλέπω να είναι σε περίεργη φάση, κινείται περίεργα, δεν με κοιτάει στα μάτια κ άλλα πολλά, 1.5χρονο τωρα ήξερα αρκετά καλά τις κινήσεις της.
Μου λέει πως όταν ήταν στον Βόλο πήγε με έναν τύπο το έκαναν κανονικά, μια φορά κιόλας (μου τα έλεγε για να μην έχω απορίες, καταλαβαίνετε) κ πως αν δεν της ερχόταν περίοδος θα το ξανάκαναν, αλλά λόγο περιόδου σταματήσαν, της άρεσε πάρα πολυκ το ευχαριστήθηκε...
Ένιωσα πολύ περίεργα, τρελάθηκα δεν ήξερα αν πρέπει να την πλακώσω στης σφαλιάρες, η να το παίξω ανώτερος!
Ήθελα για ώρα να κάνω εμετό, ζαλιζόμουν...ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση ψυχολογική κυρίως Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες σχετικά με το ΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ , ουτε ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ.
Ακόμα κ τώρα μερικές ώρες μετά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ? ότι κ αν μου απαντήσετε, πάλι δεν θα καλυφθω. Είναι πολύ περίεργο να εισαι απατημένος..Δεν μπορώ να διανοηθώ πως έκανε κάτι με κάποιον άλλον, ακόμα προσπαθώ να πίσω τον εαυτό μου πως δεν είναι αλήθεια, αλλά οι χθεσινοβραδινές λεξεις τις ακόμα ηχούν στα αφτιά μου...Ενα κενο μεσα μου, ολα γκρεμιστικαν!