Νέα

Oι «απρόσεκτες» κοπελιές μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nokia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Oι γυναίκες, και ειδικά οι ελεεινίδες, νομίζουν ότι με την τακτική του μια έτσι μια γιουβέτσι οι άντρες τρελαίνονται να τις αποκτήσουν (γιατί με το δικό τους σκεπτικό είναι πολύτιμες) και επιπλέον θα πάρουν το πάνω χέρι για να κάνουν ότι θέλουν μετά.
Γιατι λες 'νομιζουν' ;
Αφου οντως οι αντρες τρελαινονται να τις αποκτησουν!  :-

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Oι γυναίκες, και ειδικά οι ελεεινίδες, νομίζουν ότι με την τακτική του μια έτσι μια γιουβέτσι οι άντρες τρελαίνονται να τις αποκτήσουν (γιατί με το δικό τους σκεπτικό είναι πολύτιμες) και επιπλέον θα πάρουν το πάνω χέρι για να κάνουν ότι θέλουν μετά. Κόλπα ελεεινά που μαθαίνουν από το κόσμο και από τις μανάδες τους πριν φτάσουν τα 1x.

Το μόνο που καταφέρνουν βέβαια είναι είτε να βρίσκουν μαλάκες που τις ανέχονται (και δυστυχώς δεν είναι λίγοι) είτε να τις θεωρούν πουτάνες και καριόλες.
oι Ελλεεινίδες θελουν σπέρμα και ξύλο στον τριχωτό τους κώλο
συμουλές για οποια σας κερατώσει:ματωστε της τα δόντια.. :tickedoff: :rockon:

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δηλαδή οι άντρες σκέφτονται απλοικά;

Εξαρτάτε τι εννοείς απλοϊκά. Ακολουθούν την στρωτή ροή όπως το νεράκι για να πάνε από το σημείο Α στο σημείο Β και δεν κάνουν παράκαμψη μέσω Λαμίας.

Επισκέπτης
Oι γυναίκες, και ειδικά οι ελεεινίδες, νομίζουν ότι με την τακτική του μια έτσι μια γιουβέτσι οι άντρες τρελαίνονται να τις αποκτήσουν (γιατί με το δικό τους σκεπτικό είναι πολύτιμες) και επιπλέον θα πάρουν το πάνω χέρι για να κάνουν ότι θέλουν μετά. Κόλπα ελεεινά που μαθαίνουν από το κόσμο και από τις μανάδες τους πριν φτάσουν τα 1x.

Το μόνο που καταφέρνουν βέβαια είναι είτε να βρίσκουν μαλάκες που τις ανέχονται (και δυστυχώς δεν είναι λίγοι) είτε να τις θεωρούν πουτάνες και καριόλες.
μια απορία προς τι ο χαρακτηρισμός ελεεινίδες από την στιγμή που αποδέχεσαι ότι υπάρχουν μαλάκες που αποδέχονται αυτές άρα και αυτοί είναι ελεεινοί άρα ελαιεινοελληναράδες.

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
χρονιαρες μερες γιατι τσακωνεστε βρε παιδια?αφηστε να περασουν οι γιορτες και εχει ο θεος μετα

Επισκέπτης
ανάλογα σε ποιο κεφάλι έχουν το μυαλό στο πάνω η στο κάτω.

Μπορείς σε παρακαλώ αφού διαχώρησες -  να εξηγήσεις την διαφορά;
Εχω ενα φίλο ο οποίος είχε μια σχέση όπως αυτό χαρακτήριζε "καλή". Η κοπέλα δεν ήταν όπως έλεγε "το καλύτερο κομματι της αγοράς". Παρόλα αυτά ήταν μια γυναίκα για "σπίτι". Οι χαρακτηρισμοί δικοί του.
Το παλικάρι βέβαια αφού εξασφάλισε μια ήρεμη ζωή, η οποία του εξασφαλιζε φαγητό - στέγη- σεξ- και συμπαράσταση σε ότι του συνέβαινε καθώς και ασφάλεια - πηδούσε απο εδώ και απο εκεί, υποστηρίζοντας ότι βαριέται και θέλει σασπένς. (Λόγω απλοικού μυαλού να υποθέσω;

Όταν η κυρία τον κεράτωσε, ο αγαπητός φίλος μας έβγαλε αφρούς - ζορίστηκε, έβρισε, την παρακάλεσε κτλ (τα γνωστά στάδια)
Το αποτελεσμα την συγχώρεσε και μετά δεν την κεράτωνε! για αυτήν δεν βάζω και το χέρι στην φωτιά.
Αυτό εσένα σου ακούγεται ως απλοική σκέψη άντρα;

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εχω ενα φίλο ο οποίος είχε μια σχέση όπως αυτό χαρακτήριζε "καλή". Η κοπέλα δεν ήταν όπως έλεγε "το καλύτερο κομματι της αγοράς". Παρόλα αυτά ήταν μια γυναίκα για "σπίτι". Οι χαρακτηρισμοί δικοί του.
Το παλικάρι βέβαια αφού εξασφάλισε μια ήρεμη ζωή, η οποία του εξασφαλιζε φαγητό - στέγη- σεξ- και συμπαράσταση σε ότι του συνέβαινε καθώς και ασφάλεια - πηδούσε απο εδώ και απο εκεί, υποστηρίζοντας ότι βαριέται και θέλει σασπένς. (Λόγω απλοικού μυαλού να υποθέσω;

Όταν η κυρία τον κεράτωσε, ο αγαπητός φίλος μας έβγαλε αφρούς - ζορίστηκε, έβρισε, την παρακάλεσε κτλ (τα γνωστά στάδια)
Το αποτελεσμα την συγχώρεσε και μετά δεν την κεράτωνε! για αυτήν δεν βάζω και το χέρι στην φωτιά.
Μπορείς να του δώσεις το τηλεφωνό μου;να του μάθω τι παει να πεί σκληρός και άνδρας;

Επισκέπτης
Μπορείς σε παρακαλώ αφού διαχώρησες -  να εξηγήσεις την διαφορά;

κάποτε ένας φίλος μου από την Κρήτη συζητώντας γενικά για την πατρίδα του ότι το παίζουν σκληρά αντράκια και τα τέτοια μου είπε το εξής (( εμείς εκεί κάτω απλά θέλουμε να μας θεωρούν μάγκες στο καφενείο και ας ήμαστε κερατάδες μέσα στο σπίτι.))

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16

Ακόμα και αν δεχτώ καλοπροαίρετα ότι η περίπτωση είναι πραγματική, κάνεις το λάθος να βγάζεις γενικά συμπεράσματα από μικρό στατιστικό δείγμα. Τσίρκα, σίγουρα υπάρχουν αλλά από το να πάμε από αυτό το σημείο στο σημείο του να υποθέσουμε ότι ένας άντρας θα εκτιμήσει περισότερο την σχέση του αν τον κάνει τάρανδο, τότε η βαλίτσα πάει μακριά.

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
κάποτε ένας φίλος μου από την Κρήτη συζητώντας γενικά για την πατρίδα του ότι το παίζουν σκληρά αντράκια και τα τέτοια μου είπε το εξής (( εμείς εκεί κάτω απλά θέλουμε να μας θεωρούν μάγκες στο καφενείο και ας ήμαστε κερατάδες μέσα στο σπίτι.))
ισχύει,τρελές αλλαξοκωλιες κρήτη.Τους αρέσει το τραινάκι

OP
OP
N

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Πως μπορω να κλειδωσω το thread ?

OP
OP
N

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Λοιπον, φτασαμε στις 8 σελιδες και δυστυχως μονο 2 ποσταρισματα ηταν "επι της ουσιας"..Του Paterjohn και του Αndreas37, τους οποιους και ευχαριστω.

Οι αλλοι, το παλευατε να ειστε στο θεμα, αλλα δεν σας εβγαινε.Αλλοι γραφατε συμβουλες, αλλοι υποδειξεις αλλα κανεις δεν ειχε να αναφερει παρομοιες ιστοριες, το οποιον ηταν και το ζητουμενο του thread.

Oσο για σενα erinal, για αλλη μια φορα απεδειξες ποσο ακριβοδικαια σε εχω γραμμενη στα δια του αρχι μου..και οτι και να μου γραψεις δεν θα ασχολειθω μαζι σου.

Αφου ειναι αδυνατον να κλειδωσω το thread, απλα θα παρακαλεσω τους φιλους/μελη να μην συνεχισουμε να γραφουμε.

Επισκέπτης
Λοιπον, φτασαμε στις 8 σελιδες και δυστυχως μονο 2 ποσταρισματα ηταν "επι της ουσιας"..Του Paterjohn και του Αndreas37, τους οποιους και ευχαριστω.

Οι αλλοι, το παλευατε να ειστε στο θεμα, αλλα δεν σας εβγαινε.Αλλοι γραφατε συμβουλες, αλλοι υποδειξεις αλλα κανεις δεν ειχε να αναφερει παρομοιες ιστοριες, το οποιον ηταν και το ζητουμενο του thread.

Oσο για σενα erinal, για αλλη μια φορα απεδειξες ποσο ακριβοδικαια σε εχω γραμμενη στα δια του αρχι μου..και οτι και να μου γραψεις δεν θα ασχολειθω μαζι σου.

Αφου ειναι αδυνατον να κλειδωσω το thread, απλα θα παρακαλεσω τους φιλους/μελη να μην συνεχισουμε να γραφουμε.
όταν ανοίγεις ένα θρεντ στο χέρι σου είναι να το κουμαντάρεις και να έχει ουσία και να είναι ελάχιστα τα οφ τόπικ μηνύματα.
αν δεν μπορείς να το κάνεις μην το ανοίγεις από την αρχή.

electra(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1

φιλε nokia εχεις απολυτο δικιο!μπηκα με πολυ ενδιαφερον να διαβασω αυτο το θεμα που ανοιξες και ξενερωσα ασχημα.επιξα στη χαζοφιλοσοφια και αντε να μη πω τπτ χειροτερο! λυπαμαι, μακαρι να κλειδωνε το thread !

OP
OP
N

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
όταν ανοίγεις ένα θρεντ στο χέρι σου είναι να το κουμαντάρεις και να έχει ουσία και να είναι ελάχιστα τα οφ τόπικ μηνύματα.
αν δεν μπορείς να το κάνεις μην το ανοίγεις από την αρχή.

Δεν θα ασχολειθω ουτε και με το δικο σου σχολιο.Ειναι οφ τοπικ απο μονο του.

Ελπιζω να'ναι και το τελευταιο ποσταρισμα του θεματος.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ακόμα και αν δεχτώ καλοπροαίρετα ότι η περίπτωση είναι πραγματική, κάνεις το λάθος να βγάζεις γενικά συμπεράσματα από μικρό στατιστικό δείγμα. Τσίρκα, σίγουρα υπάρχουν αλλά από το να πάμε από αυτό το σημείο στο σημείο του να υποθέσουμε ότι ένας άντρας θα εκτιμήσει περισότερο την σχέση του αν τον κάνει τάρανδο, τότε η βαλίτσα πάει μακριά.
μεσα στο τσιρκο της ζωης ακροβατουμε ολοι. καποιοι ομως νομιζουν οτι ειναι πιο ικανοι ακροβατες! ειναι γιατι δεν κανανε ποτε θεατες απο κατω . περνουν μπροστα απο  καθρευτη και κοιτουν παντα το ειδωλο τους εστω και κλευτα .

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ειμαστε ολοι συγχρονοι εξελιγμενοι μεταλλαγμενοι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕς

Stories

Νέο!

Stories