Νέα

Oι «απρόσεκτες» κοπελιές μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nokia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δηλαδη μια γυναικα δεν αγαπα ολοκληρωτικα εναν ανδρα οταν ειναι στην ηλικια 20-25? :huh:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τι μου θυμησε ο Antras37Athina.
Γνωστος μου  αρωστος καψουρις με την γκομενα του της ομολογισε σε μια κριση ειλικρινειας οτι καποια στιγμη στην διαρκεια της τεσσαρον χρονον σχεσεις τους την ειχε απατηση  με μια κοπελα.
Οι κοπελα του για ενα χρονο οσο κρατησε μετα το περιστατικο η σχεσει του ειχε κανει την ζωη δυσκολη με ζυλιες και σε καθε ευκαιρια του ελεγε για αυτη του την απιστια.
Το ωραιο ειναι οτι η ιδια τον ειχε κερατοση κατα την διαρκεια της σχεσεις τους τουλαχιστον με δυο απο τους ποιο κοντινους του "φιλους" και την ειχε πεσει σε αλλους τρεις που δεν μασησαν.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αν είχες να επιλέξεις ποιο είναι πιο ασεβές από τα δύο, νε κερατώνεις κάποιον, ή να τον βγάλεις τρελό όταν το καταλάβει, εσύ τι θα επέλεγες;
Μάλλον που η απάντηση στο ερώτημα σου κρύβεται στο νεο διαφημιστικό σποτ του ΟΤΕ.

Και επειδή το έγραψα και νωρίτερα, οχι δεν έχω καμμία σχέση με διαφημίσεις, παραγωγή σποτ κλπ.

Επισκέπτης
Αν είχες να επιλέξεις ποιο είναι πιο ασεβές από τα δύο, νε κερατώνεις κάποιον, ή να τον βγάλεις τρελό όταν το καταλάβει, εσύ τι θα επέλεγες;
Τι είναι ρε παλικάρι η ασέβεια ; Μετριέται με κιλά; τι ηλιθια ερώτηση είναι αυτή;

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
αγάπη σημαίνει σεβασμός...

Σύμφωνα με το λεξικό Μπαμπινιώτη σημαίνει συναίσθημα συμπάθειας, φιλίας και στοργής, μια βαθιά συναισθηματική σχέση η οποία χαρακτηρίζεται από ανιδιοτέλεια και αφοσίωση. Στον πραγματικό κόσμο όμως άνθρωπος με τα παραπάνω χαρακτηριστικά συνήθως χαρακτηρίζεται ως θύμα και είναι προστατευόμενο είδος όπως η καρέτα-καρέτα (δεν φταίω εγώ γι αυτό).

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Έθεσα ένα απολύτως συγκεκριμένο ερώτημα και μπορείς, είτε να το απαντήσεις, είτε όχι, χωρίς να είναι απαραίτητο να το χαρακτηρίσεις και μάλιστα ηλίθιο. Θα μου 'ταν και μένα εύκολο να χαρακτηρίσω, αν όχι τα γραφόμενά σου, τουλάχιστον το υφάκι σου λιγάκι μαλακισμένο, αλλά πιστεύω πώς σκοπός όλων μας δεν είναι εμπλακούμε σε αντεγκλήσεις και βρισιές, αλλά να συζητήσουμε ένα θέμα, έτσι δεν είναι;
Τι είναι ρε παλικάρι η ασέβεια ; Μετριέται με κιλά; τι ηλιθια ερώτηση είναι αυτή;

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
6 κιλα ασεβεια = 6 κιλα σεβασμος . νομος . 1 μαλακια = 1 γαμησι  1 μεγαλος ερωτας = αναμνηση μιας ζωης

Επισκέπτης
Έθεσα ένα απολύτως συγκεκριμένο ερώτημα και μπορείς, είτε να το απαντήσεις, είτε όχι, χωρίς να είναι απαραίτητο να το χαρακτηρίσεις και μάλιστα ηλίθιο. Θα μου 'ταν και μένα εύκολο να χαρακτηρίσω, αν όχι τα γραφόμενά σου, τουλάχιστον το υφάκι σου λιγάκι μαλακισμένο, αλλά πιστεύω πώς σκοπός όλων μας δεν είναι εμπλακούμε σε αντεγκλήσεις και βρισιές, αλλά να συζητήσουμε ένα θέμα, έτσι δεν είναι;

Σου απαντησα

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
erinal_w παιζει να έισαι η πιο ξενέρωτη γυναικα που υπάρχει

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μπα είμαστε ανθεκτικοί. Συνέχισε να τσιγκλάς για να βελτιωνόμαστε.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:grin: Τις βαριέμαι γρήγορα και τις αλλάζω σαν τα πουκάμισα. Δεν προλαβαίνουν να γίνουν 'απρόσεκτες' έτσι (που λεει και ο τίτλος του θέματος). 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom