Νέα

Oι «απρόσεκτες» κοπελιές μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nokia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μπορει να συμβη στον καθενα το θεμα ειναι να μην κουβαλας και καμμια οικογενια απο πισω με παιδακια που δεν φταινε σε τιποτα.
Με φιλεναδες και φιλους δεν τρεχει τιποτα γιατι ειναι μεσα στο παιχνιδι να σου συμβει.
Εμενα οι πιο αγαπημενες γκομενες που ειχα μου πηδηξαν τους καλυτερους μου φιλους.
Δεν τρεχει και τιποτα απλως και οι δυο (φιλοι & γκομενες) εχασαν την εμπιστοσυνη μου για παντα πραγμα που τους πειραξε πολυ πιο πολλη απο ολα τα αλλα.
Οι σχεσεις των ανθρωπων εκει βασιζετε , εαν δεν υπαρχει εμπιστισυνη χεσε μεσα.
Παμε για αλλα .

Επισκέπτης
Μπορει να συμβη στον καθενα το θεμα ειναι να μην κουβαλας και καμμια οικογενια απο πισω με παιδακια που δεν φταινε σε τιποτα.
Με φιλεναδες και φιλους δεν τρεχει τιποτα γιατι ειναι μεσα στο παιχνιδι να σου συμβει.
Εμενα οι πιο αγαπημενες γκομενες που ειχα μου πηδηξαν τους καλυτερους μου φιλους.
Δεν τρεχει και τιποτα απλως και οι δυο (φιλοι & γκομενες) εχασαν την εμπιστοσυνη μου για παντα πραγμα που τους πειραξε πολυ πιο πολλη απο ολα τα αλλα.
Οι σχεσεις των ανθρωπων εκει βασιζετε , εαν δεν υπαρχει εμπιστισυνη χεσε μεσα.
Παμε για αλλα .

Φίλοι να σου πετύχουν. Αυτό δεν μου έχει συμβεί αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι απο τα πιο ασχημα πράγματα που μπορείς να βιώσεις.
Θα ήθελα να ρωτήσω αγαπητέ μπειμπυ, αυτές οι πιο αγαπητές γκόμενες που είχες, μήπως ήταν πιο αγαπημένες επειδή σου έκαναν την ζωή πιο δύσκολη και επομένως πιο ενδιαφερουσα;

Επισκέπτης
συμπερασμα λοιπον γαματε οσο μπορειτε πιο πολλες. εχει λασπη ο κοσμος μας. και τα καλυτερα γαμησια γινονται μεσα στη λασπη ...την βρωμα.... ο κωλος γιαυτο ειναι πιο ωραιος.. ειναι βρωμικος, μυρζει,κλανει. κλαστε και γαμηστε και λογαριασμο μη δινετε . ελεος αδερφια λυπηθειτε την ψωλη σας ..μην την αφηνετε μονη της ,το παζαρι της ζωης ειναι αυτο.  ορματε μην σας ψυχοπλακωνει η απιστια . ειναι καλη. ειναι δικια μας
Γουστα ειναι αυτα και δεν διαφωνω για το τι κανει και πως το κανει ο καθενας αρκει να το γουσταρει και ο παρτνερ σου.
Οχι τιποτα αλλο μην ξυπνησης κανενα πρωι σαν εναν φιλο μου που μετα απο ξενυχτι με ποτα και τετοιου ειδους ομορφιες δεν βρηκε γκομενα διπλα του και το μονο που βρηκε ηταν  3 μεγαλες κουραδες στο στηθος του.
Με αλλα λογια το εχεσε στην κυριολεξια και εφυγε. :2funny: :2funny: :rockon:
Οσο για την ερωτηση της κυριας πιο πανω οχι δεν ηταν οι πιο αγαπημενες για τον λογο που λες.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
...
Θα ήθελα να ρωτήσω αγαπητέ μπειμπυ, αυτές οι πιο αγαπητές γκόμενες που είχες, μήπως ήταν πιο αγαπημένες επειδή σου έκαναν την ζωή πιο δύσκολη και επομένως πιο ενδιαφερουσα;

Πρώϊμο ελαφρυντικό ? Κάνω μαλακίες, γιατί του αρέσω ζόρικη.
Γιατί οι γυναίκες νομίζουν ότι όταν μας σκοτίζουν, το απολαμβάνουμε ?  :think:

Επισκέπτης
Πρώϊμο ελαφρυντικό ? Κάνω μαλακίες, γιατί του αρέσω ζόρικη.
Γιατί οι γυναίκες νομίζουν ότι όταν μας σκοτίζουν, το απολαμβάνουμε ?  :think:

Διάβαζα μια πρόσφατη έρευνα σχετική και για αυτό ρώτησα. Με εντυπωσιάζει πάντως πως είναι δυνατόν να εχεις εκτιμήσει και να αγαπάς κάποιον, ο οποίος είναι τόσο καλός ηθοποιός ώστε σε κοροιδεύει κοιτώντας σε στα μάτια. Τόση κοροιδία ενώ ζεις τον αλλον;

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Oι γυναίκες, και ειδικά οι ελεεινίδες, νομίζουν ότι με την τακτική του μια έτσι μια γιουβέτσι οι άντρες τρελαίνονται να τις αποκτήσουν (γιατί με το δικό τους σκεπτικό είναι πολύτιμες) και επιπλέον θα πάρουν το πάνω χέρι για να κάνουν ότι θέλουν μετά. Κόλπα ελεεινά που μαθαίνουν από το κόσμο και από τις μανάδες τους πριν φτάσουν τα 1x.

Το μόνο που καταφέρνουν βέβαια είναι είτε να βρίσκουν μαλάκες που τις ανέχονται (και δυστυχώς δεν είναι λίγοι) είτε να τις θεωρούν πουτάνες και καριόλες.

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Φίλοι να σου πετύχουν. Αυτό δεν μου έχει συμβεί αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι απο τα πιο ασχημα πράγματα που μπορείς να βιώσεις.

Εγώ προσωπικά την ζωή την βλέπω πιο ενδιαφέρουσα όταν όλα μου είναι εύκολα και όλα πηγαίνουν καλά  δεν ξέρω ποίος λιγουρομουνοδουλος   και κορόιδο
Σου έδειχνε το αντίθετο ..αλλά   είπαμε…..αυτοί χαλάνε την πιάτσα

Επισκέπτης
Εγώ προσωπικά την ζωή την βλέπω πιο ενδιαφέρουσα όταν όλα μου είναι εύκολα και όλα πηγαίνουν καλά  δεν ξέρω ποίος λιγουρομουνοδουλος   και κορόιδο
Σου έδειχνε το αντίθετο ..αλλά   είπαμε…..αυτοί χαλάνε την πιάτσα

Ε?

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Απλά σου λέει ότι τα αγοράκια είναι πολύ πιο απλές συναισθηματικές μηχανές από ότι λανθασμένα ισχυρίζεται η έρευνα και δεν αναζητούν η σχέση τους να τους κάνει γυμνάσια για να την βρουν ενδιαφέρουσα. Το αντίθετο.

:grin: Δεν θέλω να τσαντιστείς, αλλά το κοσμοπόλιταν την δημοσίευσε?

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Περιστατικό πρώτο. Ο φίλος μου βρίσκει στο συρτάρι της προφυλακτικά, ενώ μεταξύ τους, δεν χρησιμοποιούσαν. Του λέει η δικιά του πώς ήταν ενθύμιο από τα χρόνια του πανεπιστήμιου της. Ο φίλος, έξυπνος γάρ, τσεκάρει την ημερομηνία λήξης. Ήταν πέντε χρόνια μετά. Τηλεφωνάει στην εταιρεία και ρωτάει πόσο χρόνο λήξης δίνουν ως κατασκευαστές και του απαντούν, πέντε χρόνια. Με απλά λόγια, τα προφυλακτικά ήταν φρεσκοκατασκευασμένα και δεν ήταν από την εποχή του ...πανεπιστημίου της φίλης του.
Μπορει να ειναι αιωνια φοιτητρια  :rockon:

Επισκέπτης
Απλά σου λέει ότι τα αγοράκια είναι πολύ πιο απλές συναισθηματικές μηχανές από ότι λανθασμένα ισχυρίζεται η έρευνα και δεν αναζητούν η σχέση τους να τους κάνει γυμνάσια για να την βρουν ενδιαφέρουσα. Το αντίθετο.

:grin: Δεν θέλω να τσαντιστείς, αλλά το κοσμοπόλιταν την δημοσίευσε?

Δηλαδή οι άντρες σκέφτονται απλοικά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom