polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καλά όλα αυτά αλλά τι σχέση έχουν με το θέμα? Πες μου ποιος σε τσάντισε σήμερα να πάμε να τον δείρουμε.
Καμπούρα =Λανθασμένη επιλογή ή θεμα αυτοεκτίμησης ??Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν είμαι καραγκιόζης, πουστράκι και τσάμπα μάγκας, ούτε συμπεριφέρομαι με ηληθιότητα και μίσος στον εαυτό μου και στους αλλους. Σέβομαι τον εαυτό μου και τις επιλογές μου.
Διασκεδάζω όμως τρομερά με όσους αυτοαναιρούνται (άντρες - γυναίκες) και αποτυχημένοι προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν έκαναν λάθος για να μην φτύσουν την ζωή τους..
Και τελειώνοντας σημειώνω ότι πρεπει να βλέπουμε πρώτα τη καμπούρα μας.Αλλά τι λέω... αυτό θέλει αρχίδια
;) ;)
Καλά όλα αυτά αλλά τι σχέση έχουν με το θέμα? Πες μου ποιος σε τσάντισε σήμερα να πάμε να τον δείρουμε.
Καμπούρα =Λανθασμένη επιλογή ή θεμα αυτοεκτίμησης ??
Λίγες φορές η σωστή επιλογή καταλήγει σε λάθος??
Συμφωνώ σε αυτό...Παρανόησα σχετικά με το που αναφερόσουν..
Αγαπαει ο Θεος τον κλεφτη, αλλα αγαπαει κα τον νοικοκυρη.
Εχθες μου εστειλε ενα μνμ η δικια μου, λεγοντας τα σχετικα..( μωρακι μου, σ'αγαπω..φιλακια, θε ερθω να σε τριψω που'σαι αρρωστος..κλπ).
Μετα απο 2 λεπτα, παιρνω αλλο ενα μνμ απο την ιδια, που ελεγε "..μωρακι μου, οδηγα προσεκτικα, σε σκεφτομαι και σου στελνω φιλακια.."
Η "απροσεκτη" αντι να το στειλει στον σωστο παραληπτη, το εστειλε παλι σε εμενα..!
Ετσι σιγουρευτηκα για το ποσο πιστη μου ειναι.. ;) ;)
Σας εχουν συμβει παρομοιες καταστασεις ?
Αν ναι, ας τις μοιραστουμε.
υποθετω λογω περιοδου.. ;)έχω τρελά κέφια και μια διαθεση εμπρηστική..
Μα υπήρχε αντίθετη περίπτωση ??...Φανταστικό (προσοχή..μιλάμε για αστείρευτη φαντασία)μου τρελοκόριτσο.. ;)Εντάξει συννενοηθήκαμε και σήμερα, Φανταστικέ μου γκόμπαλ μοντερειτορ! ;)
συμπερασμα λοιπον γαματε οσο μπορειτε πιο πολλες. εχει λασπη ο κοσμος μας. και τα καλυτερα γαμησια γινονται μεσα στη λασπη ...την βρωμα.... ο κωλος γιαυτο ειναι πιο ωραιος.. ειναι βρωμικος, μυρζει,κλανει. κλαστε και γαμηστε και λογαριασμο μη δινετε . ελεος αδερφια λυπηθειτε την ψωλη σας ..μην την αφηνετε μονη της ,το παζαρι της ζωης ειναι αυτο. ορματε μην σας ψυχοπλακωνει η απιστια . ειναι καλη. ειναι δικια μας
συμπερασμα λοιπον γαματε οσο μπορειτε πιο πολλες. εχει λασπη ο κοσμος μας. και τα καλυτερα γαμησια γινονται μεσα στη λασπη ...την βρωμα.... ο κωλος γιαυτο ειναι πιο ωραιος.. ειναι βρωμικος, μυρζει,κλανει. κλαστε και γαμηστε και λογαριασμο μη δινετε . ελεος αδερφια λυπηθειτε την ψωλη σας ..μην την αφηνετε μονη της ,το παζαρι της ζωης ειναι αυτο. ορματε μην σας ψυχοπλακωνει η απιστια . ειναι καλη. ειναι δικια μας
Νομίζω ότι ο ΝΟΚΙΑ λειτούργησε εν θερμώ.
Οι γυναίκες-γκόμενες είναι σαν τις καταθέσεις. Ασε να υπάρχουν και μην τις διώχνεις.
Αλλο βέβαια να σου συμβεί τε΄τοιο χουνέρι με τη σύζυγό σου. Εκεί αντιδράς.
Με τη γκόμενα όμως, κάνεις το πείραμά σου.
Λέω λοιπόν πως αν μας θεωρεί παρέα και ζητάει γνώμη και εμειρίες, έπρεπε με το που έλαβε το τηλεφώνημα, να μας ρωτήσει τι να κάνει.
Κακώς την έσμπρωξε (αν και θα είχε ενδιφέρον να μας πει τον τρόπο που το έκανε).
Νομίζω ότι ο ΝΟΚΙΑ λειτούργησε εν θερμώ.
Οι γυναίκες-γκόμενες είναι σαν τις καταθέσεις. Ασε να υπάρχουν και μην τις διώχνεις.
Αλλο βέβαια να σου συμβεί τε΄τοιο χουνέρι με τη σύζυγό σου. Εκεί αντιδράς.
Με τη γκόμενα όμως, κάνεις το πείραμά σου.
Λέω λοιπόν πως αν μας θεωρεί παρέα και ζητάει γνώμη και εμειρίες, έπρεπε με το που έλαβε το τηλεφώνημα, να μας ρωτήσει τι να κάνει.
Κακώς την έσμπρωξε (αν και θα είχε ενδιφέρον να μας πει τον τρόπο που το έκανε).