Νέα

Oι «απρόσεκτες» κοπελιές μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nokia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Καλά όλα αυτά αλλά τι σχέση έχουν με το θέμα? Πες μου ποιος σε τσάντισε σήμερα να πάμε να τον δείρουμε.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν είμαι καραγκιόζης, πουστράκι και τσάμπα μάγκας, ούτε συμπεριφέρομαι με ηληθιότητα και μίσος στον εαυτό μου και στους αλλους. Σέβομαι τον εαυτό μου και τις επιλογές μου.
Διασκεδάζω όμως τρομερά με όσους αυτοαναιρούνται (άντρες - γυναίκες) και αποτυχημένοι προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν έκαναν λάθος για να μην φτύσουν την ζωή τους..
Και τελειώνοντας σημειώνω ότι πρεπει να βλέπουμε πρώτα τη καμπούρα μας.Αλλά τι λέω... αυτό θέλει αρχίδια
;) ;)
Καμπούρα =Λανθασμένη επιλογή ή θεμα αυτοεκτίμησης ??

Λίγες φορές η σωστή επιλογή καταλήγει σε λάθος??

Επισκέπτης
Καλά όλα αυτά αλλά τι σχέση έχουν με το θέμα? Πες μου ποιος σε τσάντισε σήμερα να πάμε να τον δείρουμε.

Σου απάντησα στην ερώτηση παλικάρι. Να υποθέσω οτι έχεις προβλημα στην ανάγνωση ή στην κατανόηση;
Και επειδή είσαι καλό παιδί με ενδιαφέρον για τα κέφια μου σε ενημερώνω ότι έχω τρελά κέφια και μια διαθεση εμπρηστική..  :rolleyes:

Επισκέπτης
Καμπούρα =Λανθασμένη επιλογή ή θεμα αυτοεκτίμησης ??

Λίγες φορές η σωστή επιλογή καταλήγει σε λάθος??

α)Καμπούρα =κάνουμε τα ίδια που βρίζουμε, φτύνουμε και μας ενοχλούν(με λίγα λόγια για να απαιτείς μια συμπεριφορά πρέπει να φέρεσαι με αυτήν πρώτα εσύ, και επίσης να εμένεις σε αυτήν την συμπεριφορά στην ζωή σου και όχι επειδή κάποιος σε προδίδει κάποτε ή κάνεις λάθος επιλογή να γίνεσαι ίδιος...)
β)Τότε παραδέχεσαι το λάθος σου και δεν σου φταίει ο άλλος.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Συμφωνώ σε αυτό...Παρανόησα σχετικά με το που αναφερόσουν..

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Αγαπαει ο Θεος τον κλεφτη, αλλα αγαπαει κα τον νοικοκυρη.

Εχθες μου εστειλε ενα μνμ η δικια μου, λεγοντας τα σχετικα..( μωρακι μου, σ'αγαπω..φιλακια, θε ερθω να σε τριψω που'σαι αρρωστος..κλπ).

Μετα απο 2 λεπτα, παιρνω αλλο ενα μνμ απο την ιδια, που ελεγε "..μωρακι μου, οδηγα προσεκτικα, σε σκεφτομαι και σου στελνω φιλακια.."

Η "απροσεκτη" αντι να το στειλει στον σωστο παραληπτη, το εστειλε παλι σε εμενα..!
Ετσι σιγουρευτηκα για το ποσο πιστη μου ειναι.. ;) ;)

Σας εχουν συμβει παρομοιες καταστασεις ?

Αν ναι, ας τις μοιραστουμε.

Το θέμα είναι για όσους τουλάχιστον ξέρουν από γυναίκες ότι ποτέ μα ποτέ δεν
Τις περνούμε στα σοβαρά απλά τις γαμάμε και αυτό είναι ,  φίλε μου
Ο ερωτάς δεν έχει να κάνει τίποτα με αγάπη είναι απλά γαμήσι  τελείωσε  
Μην το αφήσεις  να σε πάρει  από κάτω, στο κάτω κάτω  μην της το πεις έχε την για να την γαμάς
Και βρες και καμία άλλη  για  καβατζα  :dancing: χμμμμμμ έτσι τουλάχιστον  θα έκανα εγώ
Μην κολλάς σε μια γυναίκα

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εντάξει συννενοηθήκαμε και σήμερα, Φανταστικέ μου γκόμπαλ μοντερειτορ! :2funny: ;)
Μα υπήρχε αντίθετη περίπτωση ??...Φανταστικό (προσοχή..μιλάμε για αστείρευτη φαντασία)μου τρελοκόριτσο.. :grin:  ;)

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
φιλε νοκια μηπως εκανες καμμια ζαβολια στο παρελθον?και θελησε να σε εκδικηθει με αυτο το τροπο?εαν οχι βιαστηκες να την ξαποστειλεις, επρεπε να τις κανεις χοντρη μανουρα...απλα επρεπε να ακολουθησεις τις συμβουλες του αμαλε οι οποιες με βρησκουν συμφωνο...εννοειται τωρα πας για αλλα...αν σου τυχει καμμια παρομοια φαση φερσου αναλογα και γαμα αβερτα το φιλικο της η μη περιβαλλον

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
συμπερασμα λοιπον γαματε οσο μπορειτε πιο πολλες. εχει λασπη ο κοσμος μας. και τα καλυτερα γαμησια γινονται μεσα στη λασπη ...την βρωμα.... ο κωλος γιαυτο ειναι πιο ωραιος.. ειναι βρωμικος, μυρζει,κλανει. κλαστε και γαμηστε και λογαριασμο μη δινετε . ελεος αδερφια λυπηθειτε την ψωλη σας ..μην την αφηνετε μονη της ,το παζαρι της ζωης ειναι αυτο.  ορματε μην σας ψυχοπλακωνει η απιστια . ειναι καλη. ειναι δικια μας

Επισκέπτης
συμπερασμα λοιπον γαματε οσο μπορειτε πιο πολλες. εχει λασπη ο κοσμος μας. και τα καλυτερα γαμησια γινονται μεσα στη λασπη ...την βρωμα.... ο κωλος γιαυτο ειναι πιο ωραιος.. ειναι βρωμικος, μυρζει,κλανει. κλαστε και γαμηστε και λογαριασμο μη δινετε . ελεος αδερφια λυπηθειτε την ψωλη σας ..μην την αφηνετε μονη της ,το παζαρι της ζωης ειναι αυτο.  ορματε μην σας ψυχοπλακωνει η απιστια . ειναι καλη. ειναι δικια μας

καλά εσύ είσαι καμμένος απο καιρό  :2funny: :2funny: :2funny:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Τι εφαγες ρε μεγαλε και σε πειραξε; :think:

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Νομίζω ότι ο ΝΟΚΙΑ λειτούργησε εν θερμώ.
Οι γυναίκες-γκόμενες είναι σαν τις καταθέσεις. Ασε να υπάρχουν και μην τις διώχνεις.
Αλλο βέβαια να σου συμβεί τε΄τοιο χουνέρι με τη σύζυγό σου. Εκεί αντιδράς.
Με τη γκόμενα όμως, κάνεις το πείραμά σου.
Λέω λοιπόν πως αν μας θεωρεί παρέα και ζητάει γνώμη και εμειρίες, έπρεπε με το που έλαβε το τηλεφώνημα, να μας ρωτήσει τι να κάνει.
Κακώς την έσμπρωξε (αν και θα είχε ενδιφέρον να μας πει τον τρόπο που το έκανε).

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Οι γυναίκες-γκόμενες είναι σαν τις καταθέσεις. Ασε να υπάρχουν και μην τις διώχνεις.
Λέω λοιπόν πως αν μας θεωρεί παρέα και ζητάει γνώμη και εμειρίες, έπρεπε με το που έλαβε το τηλεφώνημα, να μας ρωτήσει τι να κάνει.
Κακώς την έσμπρωξε (αν και θα είχε ενδιφέρον να μας πει τον τρόπο που το έκανε).

σπινε να παιρνεις ιδεες για τις νεες συγγραφικες δημιουργιες σου :sunglasses:

Επισκέπτης

Εμ έφαγε το κέρατο, εμ δεν εμαθε απο ποιον, εμ δεν ρώτησε, εμ δεν εβγαλε φωτογραφικο υλικο. Αισχος.. τζάμπα τόσα θρέντ .. :2funny: :2funny:

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Ναι, ναι...
Μου θύμισε έναν γνωστό μου, που την έπαθε κάπως έτσι.
Για να την αναρτήσω....

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

:jerking: :jerking:

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
βλεπω δεν αντεχουμε ουτε τα αντερα μας! γιατι σας πειραζει η βρωμα που εχουμε ολοι μεσα μας? γιατι καταπινουμε τον εμετο μας? αφηστε τον να εκτοξευτει σαν ρουκετα....θα αισθανθειτε καλυτερα.
λυσαλεοι καλοζωιστες πορνολαγνοι συναγωνιστες?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κάποτε έγινε κάτι αντίστοιχο με μία γκόμενα, οπότε και φτάνει στο ραντεβού χωρίς η ίδια να έχει πάρει χαμπάρι τη γκάφα της. Εκεί αρχίζω να της πιάνω τα μπουτάκια και αυτή είχε ανάψει για γαμήσι. Πάνω που περίμενε ότι θα συνεχίζαμε, της είπα ότι θα τα πούμε άλλη φορά και πήγα μετά σε στούντιο  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom