Συνφορουμίτες γεια χαρά!
Παρ' οτι τακτικός αναγνώστης του site γράφω πρώτη φορά για να καταθέσω και εγώ τη δική μου ιστορία.Μόλις είχα χωρίσει (θα ήταν ένας μήνας)-μετα απο αρκετα χρονια γάμου-,και γνωρίζω μια κοπέλα 12 χρόνια μικρότερή μου.Εκείνη 27 εγώ 39.Βγαίνουμε μια δυο φορές έξω, και μου λέει οτι τα έχει με ένα τύπο, αλλα ετοιμάζεται να τον σουτάρει.Τα "φτιάχνουμε", (άλλωστε δεν είχα να χάσω και τίποτα) και μετά απο καμμιά εβδομάδα μου λέει οτι τον σουτάρισε.Μετά λοιπόν απο ενα τετράμηνο περίπου μαζί, και το καταπληκτικότερο σεξ της ζωής μου (η κοπέλα εκτος απο το οτι δεν ήξερε το όχι,ηταν και πολύ "δραστήρια" στο συγκεκριμένο θέμα),αρχίζω και δαγκώνω τη λαμαρίνα.Μετακομίζει, και στο σπίτι μου και όλα καλά.Η μαλλον όχι?Επαιρνε κάτι μηνυματάκια και μετά έκλεινε το τηλεφωνό της,κάτι "μωρό μου σήμερα θα κοιμηθώ με την αδελφή μου" άρχισα κάτι να ψυλλιάζομαι.Εν τω μεταξύ λόγω του φρέσκου χωρισμού δούλευα σε δυο δουλειές,με τη δεύτερη να τελειώνει κατα τη μία το πρωί.Μια Κυριακή που λέτε παίδες, κατεβαίνει να πάρει εφημερίδα, και αφήνει το κινητό σπίτι...Λέω ας ρίξω μια ματιά!!Και τι βλεπω?Μηνύματα στον "πρώην" μωρό μου θέλω να είμαστε μαζί, αλλα εσύ θες μόνο σέξ,και τέτοια..Τα πήρα λοιπόν και την έδιωξα.Την άλλη μέρα που ήρθε να πάρει τα πράγματά της δεν την έδιωξα(ο παπάρας)
αλλα της ζήτησα να μείνει και της λέω οτι την συγχωρώ,αλλα να μην επαναληφθεί (τυφλός απο έρωτα δεν έβλεπα τι είχα δίπλα μου).Μετά απο κανένα μήνα μαζί,ψάχνοντας για δουλειά εκείνη,είχε δυο επιλογές.Αθήνα ή νησί(για καλοκαιρινή σεζόν).Αφού είχαν προηγηθεί κάτι ψιλομαλακίες,λέω πήγαινε στο νησί να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.Αφού πήγε εκεί, επικοινωνούσαμε κάθε μέρα,μου έλεγε μωρό μου αυτό σήμερα,μπλα-μπλά..Σε κάποια φάση την έπαιρνα τηλ. και δεν το σήκωνε.Σε μηνύματα δεν απαντούσε.Επαιρνα ο ηλίθιος τηλ.με απόκρυψη το σήκωνε, και ήταν ψυχρή.Λέω πρέπει να πολεμήσω για αυτό που αγαπώ.Πάω στο νησί,και αφού αφήνω τα πράγματα στο ξενοδοχείο, κατεβαίνω για καφέ στην παραλία.Περνώντας απο ένα καφέ,την βλέπω με μια παρέα μεγάλη 7-8 άτομα.Κάθομαι χωρίς να με δεί, και την παίρνω τηλ. και της λέω που είμαι.Ερχεται εκεί που κάθομαι,και μου λέει πάμε μια βόλτα.Αφού μου είπε οτι με απάτησε μόνο μια φορά (ευτυχώς,γιατι αν ήταν 2 θα ήταν κακό!!).Μου λέει πάμε σπίτι μου να κοιμηθούμε.Σεξ στο καπάκι.Μένω 2-3 μέρες σπίτι της,και φεύγω.Ψιλοεπικοινωνία για κανένα μήνα,που τελείωνε η σεζόν.Φεύγει απο το νησί,και ενα βράδυ έρχεται σπίτι μου.Αρχίζει τις γλύκες, και σεξ!!Κάθε βράδυ.Μένει μαζί μου καμια εβδομάδα (ωπα λέω εντάξει.πάλι μαζί.)Τι μου λέει?Ηρθα να μαζέψω τα πράγματα μου γιατί στο νησί γνώρισα ενα καταπληκτικό τύπο (μόνο 15 χρόνια μεγαλύτερός της) και πάω να μείνω μαζί του.
Γύρισε πίσω πριν κανένα δίμηνο.Ειχα πάει για καφέ με ένα φιλαράκι,και με είδε, και ήρθε στο τραπέζι να μου μιλήσει.Δεν της έδωσα σημασία.Εκανα οτι δεν την είδα.
Τελικα τι συμβαίνει στον κόσμο...Πόσο
αλλα και
ήμουν..Τί αγάπησα?
Συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο.Ηθελα να είμαι αναλυτικός.