Νέα

Oι «απρόσεκτες» κοπελιές μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nokia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GreeK_LoveR

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Οντως τωρα που το λετε επρεπε να ξερασω πανω της! κ ΓΑΜΩ..... :)
Παντως μιλαω με φιλους κ γνωστους που την ειχαν γνωρισει κ μολις η συζιτηση παει γυρω απο τα γκομενικα κ με ρωτησουν τι κανει κτλ, οταν τους πω χωρισα ακουω " φιλε δεν ηθελα να στο πω τοτε, γιατι δεν μου επεφτε λογος, αλλα η κοπελα αχονευτη ρε! πρεπει να στα επριζε...". Κατα περιεργο τροπο ΟΛΟΙ πεφτουν μεσα! γιατι πολλες φορες γινοταν ανυποφορη. Αντικειμενικα καλο λογο για αυτην δεν μου εχει πει ΚΑΝΕΙΣ! κ  σιγουρα ορισμενοι δεν εχουν να κερδισουν κατι απο αυτο...

DarkSouL

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
συμπερασμα λοιπον γαματε οσο μπορειτε πιο πολλες. εχει λασπη ο κοσμος μας. και τα καλυτερα γαμησια γινονται μεσα στη λασπη ...την βρωμα.... ο κωλος γιαυτο ειναι πιο ωραιος.. ειναι βρωμικος, μυρζει,κλανει. κλαστε και γαμηστε και λογαριασμο μη δινετε . ελεος αδερφια λυπηθειτε την ψωλη σας ..μην την αφηνετε μονη της ,το παζαρι της ζωης ειναι αυτο.  ορματε μην σας ψυχοπλακωνει η απιστια . ειναι καλη. ειναι δικια μας

τελος!!!νομίζω πως το θέτεις σωστά το ζήτημα,ιδικά το κομμάτι με το κώλο το βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρων.....

taratatakos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συνφορουμίτες γεια χαρά!
Παρ' οτι τακτικός αναγνώστης του site γράφω πρώτη φορά για να καταθέσω και εγώ τη δική μου ιστορία.Μόλις είχα χωρίσει (θα ήταν ένας μήνας)-μετα απο αρκετα χρονια γάμου-,και γνωρίζω μια κοπέλα 12 χρόνια μικρότερή μου.Εκείνη 27 εγώ 39.Βγαίνουμε μια δυο φορές έξω, και μου λέει οτι τα έχει με ένα τύπο, αλλα ετοιμάζεται να τον σουτάρει.Τα "φτιάχνουμε", (άλλωστε δεν είχα να χάσω και τίποτα) και μετά απο καμμιά εβδομάδα μου λέει οτι τον σουτάρισε.Μετά λοιπόν απο ενα τετράμηνο περίπου μαζί, και το καταπληκτικότερο σεξ της ζωής μου (η κοπέλα εκτος απο το οτι δεν ήξερε το όχι,ηταν και πολύ "δραστήρια" στο συγκεκριμένο θέμα),αρχίζω και δαγκώνω τη λαμαρίνα.Μετακομίζει, και στο σπίτι μου και όλα καλά.Η μαλλον όχι?Επαιρνε κάτι μηνυματάκια και μετά έκλεινε το τηλεφωνό της,κάτι "μωρό μου σήμερα θα κοιμηθώ με την αδελφή μου" άρχισα κάτι να ψυλλιάζομαι.Εν τω μεταξύ λόγω του φρέσκου χωρισμού δούλευα σε δυο δουλειές,με τη δεύτερη να τελειώνει κατα τη μία το πρωί.Μια Κυριακή που λέτε παίδες, κατεβαίνει να πάρει εφημερίδα, και αφήνει το κινητό σπίτι...Λέω ας ρίξω μια ματιά!!Και τι βλεπω?Μηνύματα στον "πρώην" μωρό μου θέλω να είμαστε μαζί, αλλα εσύ θες μόνο σέξ,και τέτοια..Τα πήρα λοιπόν και την έδιωξα.Την άλλη μέρα που ήρθε να πάρει τα πράγματά της δεν την έδιωξα(ο παπάρας) :jerking: αλλα της ζήτησα να μείνει και της λέω οτι την συγχωρώ,αλλα να μην επαναληφθεί (τυφλός απο έρωτα δεν έβλεπα τι είχα δίπλα μου).Μετά απο κανένα μήνα μαζί,ψάχνοντας για δουλειά εκείνη,είχε δυο επιλογές.Αθήνα ή νησί(για καλοκαιρινή σεζόν).Αφού είχαν προηγηθεί κάτι ψιλομαλακίες,λέω πήγαινε στο νησί να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.Αφού πήγε εκεί, επικοινωνούσαμε κάθε μέρα,μου έλεγε μωρό μου αυτό σήμερα,μπλα-μπλά..Σε κάποια φάση την έπαιρνα τηλ. και δεν το σήκωνε.Σε μηνύματα δεν απαντούσε.Επαιρνα ο ηλίθιος τηλ.με απόκρυψη το σήκωνε, και ήταν ψυχρή.Λέω πρέπει να πολεμήσω για αυτό που αγαπώ.Πάω στο νησί,και αφού αφήνω τα πράγματα στο ξενοδοχείο, κατεβαίνω για καφέ στην παραλία.Περνώντας απο ένα καφέ,την βλέπω με μια παρέα μεγάλη 7-8 άτομα.Κάθομαι χωρίς να με δεί, και την παίρνω τηλ. και της λέω που είμαι.Ερχεται εκεί που κάθομαι,και μου λέει πάμε μια βόλτα.Αφού μου είπε οτι με απάτησε μόνο μια φορά (ευτυχώς,γιατι αν ήταν 2 θα ήταν κακό!!).Μου λέει πάμε σπίτι μου να κοιμηθούμε.Σεξ στο καπάκι.Μένω 2-3 μέρες σπίτι της,και φεύγω.Ψιλοεπικοινωνία για κανένα μήνα,που τελείωνε η σεζόν.Φεύγει απο το νησί,και ενα βράδυ έρχεται σπίτι μου.Αρχίζει τις γλύκες, και σεξ!!Κάθε βράδυ.Μένει μαζί μου καμια εβδομάδα (ωπα λέω εντάξει.πάλι μαζί.)Τι μου λέει?Ηρθα να μαζέψω τα πράγματα μου γιατί στο νησί γνώρισα ενα καταπληκτικό τύπο (μόνο 15 χρόνια μεγαλύτερός της) και πάω να μείνω μαζί του. :new_shocked:Γύρισε πίσω πριν κανένα δίμηνο.Ειχα πάει για καφέ με ένα φιλαράκι,και με είδε, και ήρθε στο τραπέζι να μου μιλήσει.Δεν της έδωσα σημασία.Εκανα οτι δεν την είδα.
Τελικα τι συμβαίνει στον κόσμο...Πόσο  :idiot: αλλα και :jerking: ήμουν..Τί αγάπησα?
Συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο.Ηθελα να είμαι αναλυτικός.

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
dont worry mate, you are not the first and definitely you are not going to be the last one.

παμε για αλλα. Τουλάχιστον γάμαγες καλά. Πάντως αν το αντέχεις μην το χάσεις το conne, αυτα ειναι τα καλυτερα fuck buddies!

Επισκέπτης
Συνφορουμίτες γεια χαρά!
Παρ' οτι τακτικός αναγνώστης του site γράφω πρώτη φορά για να καταθέσω και εγώ τη δική μου ιστορία.Μόλις είχα χωρίσει (θα ήταν ένας μήνας)-μετα απο αρκετα χρονια γάμου-,και γνωρίζω μια κοπέλα 12 χρόνια μικρότερή μου.Εκείνη 27 εγώ 39.Βγαίνουμε μια δυο φορές έξω, και μου λέει οτι τα έχει με ένα τύπο, αλλα ετοιμάζεται να τον σουτάρει.Τα "φτιάχνουμε", (άλλωστε δεν είχα να χάσω και τίποτα) και μετά απο καμμιά εβδομάδα μου λέει οτι τον σουτάρισε.Μετά λοιπόν απο ενα τετράμηνο περίπου μαζί, και το καταπληκτικότερο σεξ της ζωής μου (η κοπέλα εκτος απο το οτι δεν ήξερε το όχι,ηταν και πολύ "δραστήρια" στο συγκεκριμένο θέμα),αρχίζω και δαγκώνω τη λαμαρίνα.Μετακομίζει, και στο σπίτι μου και όλα καλά.Η μαλλον όχι?Επαιρνε κάτι μηνυματάκια και μετά έκλεινε το τηλεφωνό της,κάτι "μωρό μου σήμερα θα κοιμηθώ με την αδελφή μου" άρχισα κάτι να ψυλλιάζομαι.Εν τω μεταξύ λόγω του φρέσκου χωρισμού δούλευα σε δυο δουλειές,με τη δεύτερη να τελειώνει κατα τη μία το πρωί.Μια Κυριακή που λέτε παίδες, κατεβαίνει να πάρει εφημερίδα, και αφήνει το κινητό σπίτι...Λέω ας ρίξω μια ματιά!!Και τι βλεπω?Μηνύματα στον "πρώην" μωρό μου θέλω να είμαστε μαζί, αλλα εσύ θες μόνο σέξ,και τέτοια..Τα πήρα λοιπόν και την έδιωξα.Την άλλη μέρα που ήρθε να πάρει τα πράγματά της δεν την έδιωξα(ο παπάρας) :jerking: αλλα της ζήτησα να μείνει και της λέω οτι την συγχωρώ,αλλα να μην επαναληφθεί (τυφλός απο έρωτα δεν έβλεπα τι είχα δίπλα μου).Μετά απο κανένα μήνα μαζί,ψάχνοντας για δουλειά εκείνη,είχε δυο επιλογές.Αθήνα ή νησί(για καλοκαιρινή σεζόν).Αφού είχαν προηγηθεί κάτι ψιλομαλακίες,λέω πήγαινε στο νησί να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.Αφού πήγε εκεί, επικοινωνούσαμε κάθε μέρα,μου έλεγε μωρό μου αυτό σήμερα,μπλα-μπλά..Σε κάποια φάση την έπαιρνα τηλ. και δεν το σήκωνε.Σε μηνύματα δεν απαντούσε.Επαιρνα ο ηλίθιος τηλ.με απόκρυψη το σήκωνε, και ήταν ψυχρή.Λέω πρέπει να πολεμήσω για αυτό που αγαπώ.Πάω στο νησί,και αφού αφήνω τα πράγματα στο ξενοδοχείο, κατεβαίνω για καφέ στην παραλία.Περνώντας απο ένα καφέ,την βλέπω με μια παρέα μεγάλη 7-8 άτομα.Κάθομαι χωρίς να με δεί, και την παίρνω τηλ. και της λέω που είμαι.Ερχεται εκεί που κάθομαι,και μου λέει πάμε μια βόλτα.Αφού μου είπε οτι με απάτησε μόνο μια φορά (ευτυχώς,γιατι αν ήταν 2 θα ήταν κακό!!).Μου λέει πάμε σπίτι μου να κοιμηθούμε.Σεξ στο καπάκι.Μένω 2-3 μέρες σπίτι της,και φεύγω.Ψιλοεπικοινωνία για κανένα μήνα,που τελείωνε η σεζόν.Φεύγει απο το νησί,και ενα βράδυ έρχεται σπίτι μου.Αρχίζει τις γλύκες, και σεξ!!Κάθε βράδυ.Μένει μαζί μου καμια εβδομάδα (ωπα λέω εντάξει.πάλι μαζί.)Τι μου λέει?Ηρθα να μαζέψω τα πράγματα μου γιατί στο νησί γνώρισα ενα καταπληκτικό τύπο (μόνο 15 χρόνια μεγαλύτερός της) και πάω να μείνω μαζί του. :new_shocked:Γύρισε πίσω πριν κανένα δίμηνο.Ειχα πάει για καφέ με ένα φιλαράκι,και με είδε, και ήρθε στο τραπέζι να μου μιλήσει.Δεν της έδωσα σημασία.Εκανα οτι δεν την είδα.
Τελικα τι συμβαίνει στον κόσμο...Πόσο  :idiot: αλλα και :jerking: ήμουν..Τί αγάπησα?
Συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο.Ηθελα να είμαι αναλυτικός.

Απο το παραπάνω ενδεικτικό κείμενο της σκέψης των αντρών συμπεραίνουμε τα εξής:

Αρχή και κανόνας πρώτος:
Ο άντρας δεν σκέφτεται με το μυαλό.

Κανόνας δευτερος:

Κανόνας Τρίτος:

Κανόνας Τέταρτος:

Κανόνας Τελευταίος και βασικός:
Ο άντρας σκέφτεται με το πουλί του και συνεπώς δεν σκέφτεται.

Ευχαριστώ.
:dancing: :dancing:

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
67
Like
1.202
Πόντοι
6.830

Αρχή και κανόνας πρώτος:

Κανόνας δευτερος:

Κανόνας Τρίτος:

Κανόνας Τέταρτος:

Ευχαριστώ.
Ο αντρας ειναι αισθηματιας ανεξαρτητως ηλικιας.Την ερωτευτηκε και γι αυτο ταλαιπωρηθηκε.Εννοειται οτι το γαμησι τον ενδιαφερει και ειναι λογικο να επιλεγει με κριτηριο τη σεξουαλικοτητα και την εμφανιση της γυναικας.Ειναι πολυ απλη η λειτουργια του και πολυ ξεκαθαρα αυτα που θελει σε αντιθεση με τις γυναικες.Οπως εχει χιλιογραφτει, μετα απο καποια ηλικια(γυρω στα 25) η γυναικα σκεφτεται μονο με ψυχρη λογικη και γι αυτο δεν παιρνει χαμπαρι απο ερωτα και πονο. Τα ξεπερνα πολυ γρηγορα οταν προκειται για το τομαρι της.

averel_dalton

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
THN πουτανιά σας δικαιολογείς????? η πιο δύσκολη εγχείρηση ξέρεις ποιά είναι? να βγάλεις τον πούτσο απο το μυαλό μιας γυναίκας..

Αρχή και κανόνας πρώτος:

Κανόνας δευτερος:

Κανόνας Τρίτος:

Κανόνας Τέταρτος:

Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Ο αντρας ειναι αισθηματιας ανεξαρτητως ηλικιας.Αφου την ερωτευτηκε γι αυτο ταλαιπωρηθηκε.Εννοειται οτι το γαμησι τον ενδιαφερει και ειναι λογικο να επιλεγει με κριτηριο τη σεξουαλικοτητα και την εμφανιση της γυναικας.Ειναι πολυ πιο απλη η λειτουργια του και πολυ ξεκαθαρα αυτα που θελει σε αντιθεση με τις γυναικες.Οπως εχει χιλιογραφτει, μετα απο καποια ηλικια(γυρω στα 25) η γυναικα σκεφτεται μονο με ψυχρη λογικη και γι αυτο δεν παιρνει χαμπαρι απο ερωτα και πονο. Τα ξεπερνα πολυ γρηγορα οταν προκειται για το τομαρι της.

Ρε φιλαρακι με δουλευεις; Ονομασαμε το καλο σεξ και την χημεια έρωτα και βαπτίσαμε την καψούρα έχω ερωτευτεί  και ησυχάσαμε;
Ο έρωτας είναι θαυμασμός, απαιτεί ψυχή και σθένος, σε ανεβάζει και περιέχει οχι μονο ταπεινα ένστικτα γιατί αλλοιώς ειναι απλά ΠΑΘΟΣ.Ο έρωτας περιέχει αγάπη, θαυμασμό.
Αυτό ειναι μου φαίνεται το πρόβλημα  σήμερα έχουμε μπερδέψει τον έρωτα με την καψουρίτσα απο τα τραγουδια του χατζηγιαννη.
Το παλικάρι παραπάνω καψουρέτηκε μια γκόμενα που τον πηδούσε καλά. Μην με τρελαίνεις ότι αγάπησε την πηδιόλα που του έλεγε οτι τον επαιρνε απο εδω και απο εκει. Μην προσπαθεις να με πεισεις ότι μπορει να σεβεσαι να αγαπας να γουσταρεις και να εισαι ερωτευμενος με ένα ανθρωπο που δεν ξερει που πατάει που γαμαει και που βρίσκεται.
Μην μου λες οτι ο άνδρας γενικά ειναι αισθηματιας επειδή μολις δει ξεκωλο του σηκώνεται και νομίζει οτι το ερωτεήθηκε (βλ θρέντ τύπου "αγάπησα μια πουτανα αλλα πηδιέται και δεν θέλω") και η γυναίκα ειναι λογική επειδή κοιτάει και τον χαρακτήρα του αλλου, και αν ειναι άχρηστος, επιπόλαιος, γυναικάς, ή βαριέται και που ζει και δεν μπορει να στηριχτέί πάνω του τον αφήνει. Ελεος..
Που ειναι ο αισθηματίας όταν παντρεύεται και μετά παρατάει παιδιά και σκυλιά για τα γκομενακια;
Μήπως κρύβεται πίσω απο την φράση  που ειπωθηκε δεν θυμάμαι σε πιο θρέντ η οποια με λίγα λόγια έλεγε γιατί δεν εκανες εμετό πάνω στην κοπέλα που σε παράτησε; Ωριμοτητα καημένη ξέρεις που σε έχω γραμμένη.. λεω εγώ

Μην ακουω @@ πρωι πρωι..

Επισκέπτης
Ρε φιλαρακι με δουλευεις; Ονομασαμε το καλο σεξ και την χημεια έρωτα και βαπτίσαμε την καψούρα έχω ερωτευτεί  και ησυχάσαμε;
Ο έρωτας είναι θαυμασμός, απαιτεί ψυχή και σθένος, σε ανεβάζει και περιέχει οχι μονο ταπεινα ένστικτα γιατί αλλοιώς ειναι απλά ΠΑΘΟΣ.Ο έρωτας περιέχει αγάπη, θαυμασμό.
Αυτό ειναι μου φαίνεται το πρόβλημα  σήμερα έχουμε μπερδέψει τον έρωτα με την καψουρίτσα απο τα τραγουδια του χατζηγιαννη.
Το παλικάρι παραπάνω καψουρέτηκε μια γκόμενα που τον πηδούσε καλά. Μην με τρελαίνεις ότι αγάπησε την πηδιόλα που του έλεγε οτι τον επαιρνε απο εδω και απο εκει. Μην προσπαθεις να με πεισεις ότι μπορει να σεβεσαι να αγαπας να γουσταρεις και να εισαι ερωτευμενος με ένα ανθρωπο που δεν ξερει που πατάει που γαμαει και που βρίσκεται.
Μην μου λες οτι ο άνδρας γενικά ειναι αισθηματιας επειδή μολις δει ξεκωλο του σηκώνεται και νομίζει οτι το ερωτεήθηκε (βλ θρέντ τύπου "αγάπησα μια πουτανα αλλα πηδιέται και δεν θέλω") και η γυναίκα ειναι λογική επειδή κοιτάει και τον χαρακτήρα του αλλου, και αν ειναι άχρηστος, επιπόλαιος, γυναικάς, ή βαριέται και που ζει και δεν μπορει να στηριχτέί πάνω του τον αφήνει. Ελεος..
Που ειναι ο αισθηματίας όταν παντρεύεται και μετά παρατάει παιδιά και σκυλιά για τα γκομενακια;
Μήπως κρύβεται πίσω απο την φράση  που ειπωθηκε δεν θυμάμαι σε πιο θρέντ η οποια με λίγα λόγια έλεγε γιατί δεν εκανες εμετό πάνω στην κοπέλα που σε παράτησε; Ωριμοτητα καημένη ξέρεις που σε έχω γραμμένη.. λεω εγώ

Μην ακουω @@ πρωι πρωι..

παντως για γυναικα σημερινης κοινωνιας μου φαινεσαι αρκετα γυναικα στις αποψεις σου...+1000 απο εμενα μονο που εαν εξαιρεσεις τον εαυτο σου που τα σκεφτεται αυτα ε οι γυναικες δεν σκεφτονται με τον ιδιο τροπο

averel_dalton

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τράβα μωρή απ'εδώ αν δεν θες να ακούς μαλακίες..τι δικαιολογείς??? την πουτάνα που είχε χάσει το μέτρημα στις πούτσες? μήπως ταυτίζεσαι με τον ρόλο??? τον άντρα βγάζεις μαλάκα?  :idiot: :idiot: :uglystupid:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φιλαρακι με δουλευεις; Ονομασαμε το καλο σεξ και την χημεια έρωτα και βαπτίσαμε την καψούρα έχω ερωτευτεί  και ησυχάσαμε;
Αυτό ειναι μου φαίνεται το πρόβλημα  σήμερα έχουμε μπερδέψει τον έρωτα με την καψουρίτσα απο τα τραγουδια του χατζηγιαννη.
Μήπως κρύβεται πίσω απο την φράση  που ειπωθηκε δεν θυμάμαι σε πιο θρέντ η οποια με λίγα λόγια έλεγε γιατί δεν εκανες εμετό πάνω στην κοπέλα που σε παράτησε; Ωριμοτητα καημένη ξέρεις που σε έχω γραμμένη.. λεω εγώ

Μην ακουω @@ πρωι πρωι..

Αν και γίνεσαι κάπως ακραία....(δεν είναι όλοι οι άντρες ίδιοι)......
σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω μαζί σου.

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
ειναι αυτο που λενε ..αμα δεν την πατησεις μικρος θα την πατησεις μεγαλος...επειδη λοιπον πιστευω οτι ολοι ανεξερετως οι αντρες ειμαστε μουνοδουλοι , καποια στιγμη στη ζωη μας θα την πατησουμε απο καποια που θα ερθει και θα τα ισοπεδωσει ολα ..γιατι βεβαια εμεις θα της δωσουμ,ε αυτο το δικαιωμα ..αυτο ειναι και το καλυτερο μαθημα για το μελλον και για να συνηδητοποιησουμε τελικα οτι η γυναικα δεν ειναι μονο ενα ωραιο μουνι..παρουσιαστικο ..γαμιση πεστε το οπως θελεται ...εμενα που το επαιζα μαγκας για πολλα χρονια βρεθηκε μια που μου γαμησε το ειναι για 8 χρονια ..τα καλυτερα της ζωης μου...μου στοιχησε πολυ ...χρειαστικα πολυ δυναμη για να μπορεσω να φυγω και αλλη τοση για να το ξεπερασω ..οι λεπτομερειες δεν εχουν σημασια ...σημασια εχει οτι μετα απο 2,5 χρονια νιωθω σαν να γεννηθηκα ξανα απο το 0 ..και πλεον διακρινω ευκολοτερα το τι θελω αλλα και τι με ενδιαφερει να παρω απο καθε γυναικα ....επισης εμαθα οτι για να δεις σοβαρα μια γυναικα ..θα πρεπει να μπορει να σε δει και αυτη ετσι και οχι να θελει να περναει απλα καλα μαζι σου ...και σιγουρα στη σημερινη κοινωνια θα πρεπει σιγουρα να εχει περασει τα 25 και να εχει φαει και τουλαχιστον 5 διαφορετικες πουτσες στη ζωη της ..αν και αυτο δεν λεει και πολλα ...παντως οσοι βιωνετε τετοιες καταστασεις να ξερετε οτι πολλοι αλλοι τις εχουν περασει και πολλοι ακομα θα τις περασουν ειτε σε μικρη ειτε σε μεγαλη ηληκια ...και καλυτερα σε μικρη γιατι και οι συναναστροφες ειναι ευκολοτερες αλλα και οι υποχρεωσεις της ζωης λιγοτερες ...αυτα ...και καλα γαμησια!

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ενλογο ορισμο στον ερωτα δεν μπορεσαν να δωσουν οι μεγαλυτεροι ποιητες και φιλοσοφοι στον πλανητη. ουτε εσυ και ολοι μας εδω μπορουμε να δωσουμε.

Επισκέπτης
ενλογο ορισμο στον ερωτα δεν μπορεσαν να δωσουν οι μεγαλυτεροι ποιητες και φιλοσοφοι στον πλανητη. ουτε εσυ και ολοι μας εδω μπορουμε να δωσουμε.

Ούτε ένλογο, ούτ άλογο ορισμό έδωσα. Μιας και την ξέρεις την γραφή, κάνε καλή ανάγνωση.
Δεν θέλεις βέβαια να αρχίσουμε συζήτηση περί τέχνης μέσω ποσταρισμάτων και να αναλύσουμε αν η τέχνη και η φιλοσοφία κατάφερε ή όχι να να ζωγραφίσει τον έρωτα.

Εχω δει τα πόστ σου και προς στιγμή πίστεψα ότι έχεις κάτι να πεις. Αλλά μου θυμίζεις Σπίνο.

Έχεις κάτι να πεις εκτός των ντε Σαντ -  ισμών που αναπαράγεις και την αθλιότητα μια ισοπέδωσης; Γιατί βαρέθηκα να απαντάω σε κοινοτυπίες που λένε συχνά οι ψευτοκουλτουριάρηδες " ο έρωτας δεν έχει ορισμό, δεν έχει φύλλο", σε κατι συνεστιάσεις απο εκείνες τις γεμάτες δήθεν, πρόστυχα βλέμματα απο την ψευτιά, έλλειψη,  και κάτι συζητήσεις περί τέχνης και έρωτα που καταλήγουν ότι έρωτας είναι να τον παίρνεις απο παντού και απο όλους.
Δεν με πείθεις.

taratatakos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
troll:ειναι αυτο που λενε ..αμα δεν την πατησεις μικρος θα την πατησεις μεγαλος...

Συμφωνώ και επαυξάνω.Μόνο που εμένα έγινε στα 40 μου,και με γάμισε ψυχολογικά,και μου ισοπέδωσε το είναι μου.Δεν πειράζει,ας είναι καλά.Ηταν ενα πολύ μεγάλο σχολείο για μένα.

troll:..και πλεον διακρινω ευκολοτερα το τι θελω αλλα και τι με ενδιαφερει να παρω απο καθε γυναικα ....επισης εμαθα οτι για να δεις σοβαρα μια γυναικα ..θα πρεπει να μπορει να σε δει και αυτη ετσι και οχι να θελει να περναει απλα καλα μαζι σου ...
Μήπως διαβάζεις τη σκέψη μου?

erinal_w: Είσαι πολύ σκληρή μαζί μου.Ο έρωτας σε φέρνει εκτός λογικής.Απορώ πως βρήκα το θάρρος να της πω να φύγει.Ασχετα αν την επομένη το αναίρεσα.Φυσικά τα ήθελα και τα έπαθα.Αν έχεις διαβάσει το βιβλίο "Why men love bitches" ισως με καταλάβεις.

vasm:Πάντως αν το αντέχεις μην το χάσεις το conne, αυτα ειναι τα καλυτερα fuck buddies!
Φίλε με έχει αηδιάσει.Για να μην πω οτι βαθιά μέσα μου φοβάμαι.Πολλά έχουν διαβάσει τα ματάκια μου εδω μέσα.

Σας ευχαριστώ για τα σχόλιά σας.

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
67
Like
1.202
Πόντοι
6.830
ειναι αυτο που λενε ..αμα δεν την πατησεις μικρος θα την πατησεις μεγαλος...επειδη λοιπον πιστευω οτι ολοι ανεξερετως οι αντρες ειμαστε μουνοδουλοι , καποια στιγμη στη ζωη μας θα την πατησουμε απο καποια που θα ερθει και θα τα ισοπεδωσει ολα ..γιατι βεβαια εμεις θα της δωσουμ,ε αυτο το δικαιωμα ..αυτο ειναι και το καλυτερο μαθημα για το μελλον και για να συνηδητοποιησουμε τελικα οτι η γυναικα δεν ειναι μονο ενα ωραιο μουνι..παρουσιαστικο ..γαμιση πεστε το οπως θελεται ...εμενα που το επαιζα μαγκας για πολλα χρονια βρεθηκε μια που μου γαμησε το ειναι για 8 χρονια ..τα καλυτερα της ζωης μου...μου στοιχησε πολυ ...χρειαστικα πολυ δυναμη για να μπορεσω να φυγω και αλλη τοση για να το ξεπερασω ..οι λεπτομερειες δεν εχουν σημασια ...σημασια εχει οτι μετα απο 2,5 χρονια νιωθω σαν να γεννηθηκα ξανα απο το 0 ..και πλεον διακρινω ευκολοτερα το τι θελω αλλα και τι με ενδιαφερει να παρω απο καθε γυναικα ....επισης εμαθα οτι για να δεις σοβαρα μια γυναικα ..θα πρεπει να μπορει να σε δει και αυτη ετσι και οχι να θελει να περναει απλα καλα μαζι σου ...και σιγουρα στη σημερινη κοινωνια θα πρεπει σιγουρα να εχει περασει τα 25 και να εχει φαει και τουλαχιστον 5 διαφορετικες πουτσες στη ζωη της ..αν και αυτο δεν λεει και πολλα ...παντως οσοι βιωνετε τετοιες καταστασεις να ξερετε οτι πολλοι αλλοι τις εχουν περασει και πολλοι ακομα θα τις περασουν ειτε σε μικρη ειτε σε μεγαλη ηληκια ...και καλυτερα σε μικρη γιατι και οι συναναστροφες ειναι ευκολοτερες αλλα και οι υποχρεωσεις της ζωης λιγοτερες ...αυτα ...και καλα γαμησια!
Συμφωνω φιλε και ευχομαι κι εγω σε ολους να το παθουν ΟΛΟΙ σε μικρη ηλικια (χωρις να εχουν κανει παιδια) γιατι ετσι θα καταλαβουν τι είναι αυτο που πραγματικα θελουν απο μια σχεση για να εχουν τη ωριμοτητα μετα να επιλεξουν αυτο που ταιριαζει στην προσωπικοτητα τους,το στυλ τους, το οικονομικο/μορφωτικο/κοινωνικο επιπεδο.

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
67
Like
1.202
Πόντοι
6.830
Ρε φιλαρακι με δουλευεις; Ονομασαμε το καλο σεξ και την χημεια έρωτα και βαπτίσαμε την καψούρα έχω ερωτευτεί  και ησυχάσαμε;
Αυτό ειναι μου φαίνεται το πρόβλημα  σήμερα έχουμε μπερδέψει τον έρωτα με την καψουρίτσα απο τα τραγουδια του χατζηγιαννη.
Μήπως κρύβεται πίσω απο την φράση  που ειπωθηκε δεν θυμάμαι σε πιο θρέντ η οποια με λίγα λόγια έλεγε γιατί δεν εκανες εμετό πάνω στην κοπέλα που σε παράτησε; Ωριμοτητα καημένη ξέρεις που σε έχω γραμμένη.. λεω εγώ

Μην ακουω @@ πρωι πρωι..
Τις @ρχιδιες κρατα τες για τον εαυτο σου και μην προσπαθεις να υποδειξεις το πως πρεπει να νιωσει κανεις τον ερωτα.Ποσο μαλλον ενας ανδρας.

Η εγκαταλειψη οικογενειας ειναι προνομιο και των γυναικων.Και το πιο αδικο?Ο νομος ειναι υπερ τους οσον αφορα τα παιδια η τα περιουσιακα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

Μην ακουω @@ πρωι πρωι..

+10000000
ερωτεύεσαι κάποιον/α όταν κοιτάς τα μάτια του/της και όχι τον κώλο του/της. και επίσης όταν τον/την σκέφτεσαι νιώθεις όλα μα περνούν. μπορεί να είσαι ερωτευμένος με κάποια και όταν πας να την πηδήξεις να μην μπορείς επειδή νομίζεις ότι θα της κάνεις κακό. Το sex είναι κάτι σαρκικό όπως και εκεί καταλήγει και η καψούρα. η αγάπη έχει να κάνει με το μυαλό και την καρδιά και όχι μα το πουλί του καθενός.

Πι.Ες. όπως και να τα φιλοσοφήσει κανείς όσο και δίκιο να έχει , όσους και αν έχει βοηθήσει σε τέτοια θέματα , δεν μπορεί ποτέ να βοηθήσει τον εαυτό του, επειδή πάντα θα νιώθει ότι είναι η εξαίρεση.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ούτε ένλογο, ούτ άλογο ορισμό έδωσα. Μιας και την ξέρεις την γραφή, κάνε καλή ανάγνωση.
Δεν θέλεις βέβαια να αρχίσουμε συζήτηση περί τέχνης μέσω ποσταρισμάτων και να αναλύσουμε αν η τέχνη και η φιλοσοφία κατάφερε ή όχι να να ζωγραφίσει τον έρωτα.

Εχω δει τα πόστ σου και προς στιγμή πίστεψα ότι έχεις κάτι να πεις. Αλλά μου θυμίζεις Σπίνο.

Έχεις κάτι να πεις εκτός των ντε Σαντ -  ισμών που αναπαράγεις και την αθλιότητα μια ισοπέδωσης; Γιατί βαρέθηκα να απαντάω σε κοινοτυπίες που λένε συχνά οι ψευτοκουλτουριάρηδες " ο έρωτας δεν έχει ορισμό, δεν έχει φύλλο", σε κατι συνεστιάσεις απο εκείνες τις γεμάτες δήθεν, πρόστυχα βλέμματα απο την ψευτιά, έλλειψη,  και κάτι συζητήσεις περί τέχνης και έρωτα που καταλήγουν ότι έρωτας είναι να τον παίρνεις απο παντού και απο όλους.
Δεν με πείθεις.σωστα! Ουτε εμενα με πειθει ανθρωπου γεννημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom