Νέα

Oι «απρόσεκτες» κοπελιές μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nokia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αυτονοητο..Σε κανενα δεν αρεσει ο ρολος του κερατα.

οπως επισης σε κανεναν δεν αρεσει να παραδεχεται τυχον σφαλματα του..είτε ειναι θηλυκο ειτε αρσενικο "το φταιχτης".....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παιδια καταρχας να σας ευχαρηστισω ΟΛΟΥΣ, ειλικρινα !
ολοι μα ΟΛΟΙ οι φιλοι μου, αντρες-γυναικες λενε ακριβως οτι κ εσεις. μονο εγω ειμαι τυφλος...! Να φανταστειτε της ειπα πως αν πραγματικα καταλαβει τι θελει κ ξερει, ειναι σιγουρη δλδ για τον εαυτο της, να ερθει κ θα δουμε αναλογως σε τι φαση θα ειμαι κ γω....χωρις να υποσχομαι τπτ! ειμαι της αποψης πως οποιος αγαπα συγχωρει!
Κοίτα, δεν ξέρω εάν είναι πουτάνα ή όχι, πάντως το σίγουρο είναι πως είναι ειλικρινής. Τουλάχιστον δεν κρύβεται πίσω απ το δάκτυλό της και αυτό είναι σημαντικό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οπως επισης σε κανεναν δεν αρεσει να παραδεχεται τυχον σφαλματα του..είτε ειναι θηλυκο ειτε αρσενικο "το φταιχτης".....
που είσαι φραπεδιάρη μου; Τελείωσε ο νεσκαφέ τελευταία;;;;;;;;;;;; :2funny: :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
περπατισαμε, δεν μπορουσα αλλο μεσα στο μαγαζι, με επνυγε! πηγαμε μια βολτα στο κεντρο με τα ποδια, μου ελεγε πως ειναι Πουτ@να κ δεν μου αξιζει.....ενα σορο τετοια μου ειπε. αλλα ΠΟΙΟ το νοημα?
Αυτό σου το έλεγε γιατί νιώθει τύψεις και ξέρει ότι φέρθηκε ελεεινά και ήταν απαίσια. Απλά λόγω εγωισμού δε θέλει να το πει αυτολεξεί όπως σου το λέω εγώ. Προσοχή όμως αυτό δε σημαίνει πως θέλει να γυρίσει πίσω ούτε πως μετάνιωσε.

Εδωσα παρα πολλα, υλικα κ αισθηματα. τα υλικα ΔΕν με ενδιαφερει που τα ξεχασε, τα ξερασε κ δεν τα εκτημισε. Για τα αισθηματα στεναχωριεμαι! αυτα μου Γ@ΜΗΣΕ....αυτα με χαλασαν τωρα.
Όταν είσαι με έναν άνθρωπο και αποφασίζεις να του δώσεις ό,τι έχεις και δεν έχεις, αυτό το ρίσκο, ότι δηλαδή μια μέρα θα μείνεις στον άσσο, πρέπει να υπάρχει στο μυαλό σου. Δυστυχώς... :(

κ να σας πω κ κατι αλλο? μετα απο αυτο ισως με πειτε ΜΑΛΑΚΑ, αλλα θα σας το πω.
μου ειπε πως την ημερα της γιορτης μου (τωρα τον ιανουαριο) δεν ηρθε σπιτι μου γιατι κ καλα θα ηταν το σοι μου ολο, πηγε σε ενα παρτυ μιας σχολης κ "φλερταρε" με καποιον, ουτε πως τον λενε δεν ξερει, ΔΕν εκανε τπτ μαζι του, ετσι μου ειπε, απλα φλερτ. κ προχθες, μετα την δουλεια της βγηκε με εναν απο εκει κ φιλιθηκαν-παιξανε....αλλα δεν προχορησε γιατι ξενερωσε.
Αυτό και μόνο δείχνει ότι δε μετάνιωσε, όπως σου είπα και παραπάνω, αλλά ότι τώρα νιώθει μάλλον ενός είδους λύτρωση. Ακούγεται σκληρό αλλά εκείνη νιώθει μάλλον ότι "λυτρώθηκε" από σένα και τώρα βγάζει το άχτι της. Θα μου πεις, γιατί είχε άχτι; Προφανώς. Καταπιεζόταν για αρκετό καιρό και είχε συσσωρευμένη πίεση που της βγαίνει τώρα με ανεξέλεγκτο τρόπο. Αυτό δείχνει επίσης ότι δεν ήταν ο άνθρωπός σου γιατί δε σε κατάλαβε ποτέ. Εκείνος που είναι ο άνθρωπός μας, μας καταλαβαίνει πάντα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνει ό,τι γουστάρουμε.

ΕΚΕΙ της εριξα ενα χαστουκι κ της ειπα να συνερθει γιατι αυτα ειναι μεγαλε πουτανιες!!! (εχω γνωρισει κοπελες που κανουν την δουλεια κ ειναι ΨΥΧΑΡΕΣ! τελικα αλλες εχουν το ονομα κ αλλες την χαρη)
Μου ελεγε ξεσπασε μου αξιζει οτι κ να κανεις οτι κ να πεις εχεις δικιο...
και συμπληρώνω εγώ στο "έχεις δίκιο" που σου είπε: "απλά εγώ θα συνεχίσω να κάνω το δικό μου που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω". Δηλαδή σα να σου λέει "Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για σένα". Και μου λες μετά ότι ήταν ο άνθρωπός σου; Είμαι σκληρή αλλά έτσι πρέπει. Το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο και υποφέρεις, όμως όλοι τα έχουμε ζήσει αυτά. Ξέρω ότι τα λόγια είναι εύκολα και δύσκολες οι πράξεις όμως δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο.

τι να πω ρε παιδια? τι να κανω? δεν θελω το δικιο μου! αλλα πραγματα ηθελα ο "ρομαντικος μαλακας".
...τα οποία προφανώς και δεν μπορεί να σου δώσει - τουλάχιστον στην παρούσα φάση - η υποφαινομένη.

Θες να σου πω μια προσωπική μου εμπειρία;
Όταν πριν λίγα χρόνια εντελώς τυχαία, πέτυχα τον άντρα μου με μία γκόμενα, του ζήτησα να έρθει να μιλήσουμε. Δε μου είπε καμία παπαριά του τύπου "δεν είναι αυτό που νομίζεις" ή "δεν είναι αυτό που φαίνεται" αλλά μου είπε ότι δεν έχει να μου εξηγήσει κάτι πέρα από αυτό που είδα. Από κει και πέρα, επειδή υπήρχε αληθινή αγάπη και κατανόηση, δε μου είπε "τράβα κόψε το λαιμό σου και βγάλτα πέρα" όπως σου λέει εσένα η δικιά σου, αλλά προσπάθησε να μου δώσει να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό, με τον τρόπο του. Σίγουρα δεν έφταιγε μόνο εκείνος. Σε μία σχέση που στραβώνει φταίνε πάντα και οι δύο. Εγώ μπορώ να πω τώρα ότι ήταν δίπλα μου με αγάπη και κατανόηση (αλλά μη φανταστείτε συζητήσεις επί συζητήσεων και χάδια αγκαλιές και λουλούδια) και με βοήθησε να το ξεπεράσω, αν και ήξερα ότι το θέμα μεταξύ τους δεν έληξε μετά το συμβάν. Όμως ήξερα ότι με αγαπάει και - όποιος γελάσει σίγουρα δεν το έχει νιώσει - ένιωθα το σεβασμό του απέναντί μου, παρόλα όσα είχαν συμβεί. Εγώ εξακολουθώ να τον αγαπώ το ίδιο και περισσότερο από τότε και ποτέ δεν του έχω πει "τι ήταν αυτό που έκανες;" γιατί πολύ απλά το έχω ταξινομήσει στο χρονοντούλαπο της κοινής μας ιστορίας. Εϊμαστε άνθρωποι και εχουμε αδυναμίες, (αυτό πήγαινε για τη φίλη σου), αλλά όταν σεβόμαστε και αγαπάμε αληθινά τον άλλο δεν τον πετάμε πέρα σα στυμμένη λεμονόκουπα. Κάνουμε μια έξτρα προσπάθεια.
Αυτά σου τα είπα για να δεις ότι μάλλον δε νιώθει ό,τι νιώθεις (ή πιστεύεις ότι νιώθεις) εσύ για κείνη. Να ξέρεις πως σε ένα χωρισμό τα συναισθήματα που βιώνουμε γιγαντώνονται μέσα στο μυαλό μας και παρασυρόμενοι νομίζουμε πιο πολλά πράγματα από αυτά που ισχύουν στ αλήθεια.

Ψάξε να βρεις τη δύναμη μέσα σου να την ξεπεράσεις. Πιστεύω ότι δε θα μπορέσει ποτέ να καταλάβει τι θέλεις εσύ να της δώσεις, αλλιώς θα το είχε κάνει ήδη, αφού λες ότι της έχεις δώσει τόσα πολλά.
Επίσης οι άνθρωποι, κατά βάση ΔΕΝ αλλάζουν. Αυτό σημαίνει πως μην έχεις ελπίδες να αλλάξει τόσο ξαφνικά.
Να θυμάσαι ένα σοφό ρητό: "Ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό"
Good luck.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Με απλά λόγια ο άντρας πηδάει χωρίς να θέλει να χωρίσει το δεσμό του, ενώ ο θηλυκό έχει ήδη χωρίσει στον εγκεφαλο και απλά δεν στο έχει πει....

Μεγάλη αλήθεια greeklover αυτή. Να τη θυμάσαι...

Επισκέπτης
Από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα?

Απο την προσωπική μου εμπειρία, οι άντρες που παραπονιούνται ότι η γυναίκα τους φέρθηκε σκάρτα, είναι όσοι "αγάπησαν", μια κοπέλα επειδή έκανε καλό κρεββάτι, (και κόλλησαν)ενώ δεν φρόντισαν να ελέγξουν ποια στοιχεία προσωπικότητας και χαρακτήρα είχε η κοπελια.
Ενώ ο φίλος μας βρήκε μια κοπέλα που όπως ο ίδιος παραδέχεται ήταν ψιλο τσουλακι εμφανέστατα και όχι μόνο για αυτόν.. πίστεψε ότι θα αλλάξει.. (;). Δηλαδή αγάπησε μια κοπέλα που ήδη γνώριζε ότι είχε τάσεις να τον απατήσει. Παρόλα αυτά επένδυσε και την αγάπησε. Και εγώ η αφελής αναρωτιέμαι. γιατί την αγάπησε; Αν την αγάπησε επειδή τον στηρίξε στις δυσκολίες και στην πορεία του είπε ειλικρινώς ότι του είπε.. τότε γιατί φταίει η κοπέλα; Γιατί είναι λάθος αυτή; Που του φέρθηκε σκάρτα όταν του έδειξε πλήρως αυτό που είναι και που θέλει; Μπας και φταίει ο ίδιος ο οποίος βρισκόταν σε μια δύσκολη οικογενειακή και οικονιμική κατάσταση οπότε δεχόμενος την συμπαράσταση της κοπέλας (κάλυψη αναγκών), πίστεψε ότι αυτή είναι η ρομαντκή του αγάπη. Μήπως ο αγαπητός βάσος έχει δίκιο;
Για αυτό κύριε συντρόφιμε πολεμιστή, ειρωνικά είπα το παραπάνω σχόλιο.
Τα κενά της ζωής μας και τα φορτώνουμε στους αλλους, και πέφτουμε απο τα σύννεφα, γιατί θέλουμε να είμαστε τυφλοί και να αποποιηθούμε ευθυνών για τις επιλογές μας.
Συχνά δε το μάθημα που λαμβάνουμε είναι αρνητικό, γινόμαστε χειρότεροι και στην ουσία εκδικουμαστε τον εαυτό μας τα συναισθηματά μας και την ζωη μας.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
ΟΚ αρκετά σαφές. Τα τσουλάκια έχουν ένα μικρό προβάδισμα γιατί κατεβάζουν ευκολότερα το βρακάκι αλλά τα καλά κορίτσια είναι περισότερο ερωτεύσιμα αν καθήσεις λογικά και σκεφτείς τι ψάχνεις. Γι' αυτό αναρωτήθηκα για την γενικότητα του συμπεράσματος (αλλά κατάλαβα πως το εννοείς).

GreeK_LoveR

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
@ OXIΑ
ειπες κατι πολυ σημαντικο! "κανουμε μια εξτρα προσπαθεια". Δεν τον πεταμε, δεν τον διωχνουμε, προσπαθουμε περισσοτερο γιατι τον αγαπαμε κ του αξηζει να περναει καλα. αλλο ομως να λοξοδρομεις "καταλαθος" κ αλλο να κανεις οτι κανεις συνειδητα κ εχοντας σοας τας φρενας!

Ακομα δεν μπορω να το χονεψω ρε παιδια! 5 μερες πριν φυγει καναμε ερωτα στο δωματιο της κ φευγοντας μου εστελνε sms ποσο ωραια περασε, ποσο απιστευτο ηταν κ ενα σορο τετοια. κ μερικες μερες μετα παει με εναν Τζιβα αλα Βοb κ απο οτι καταλαβα ΟΛΟΙ οι αλλοι τυποι που πηγε να γινει κατι αυτες τις μερες ηταν αναλογου υφους. Τζιβες, στριφτο τσιγαρακι κ κοσμοθεορια!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ακομα δεν μπορω να το χονεψω ρε παιδια! 5 μερες πριν φυγει καναμε ερωτα στο δωματιο της κ φευγοντας μου εστελνε sms ποσο ωραια περασε, ποσο απιστευτο ηταν κ ενα σορο τετοια. κ μερικες μερες μετα παει με εναν Τζιβα αλα Βοb κ απο οτι καταλαβα ΟΛΟΙ οι αλλοι τυποι που πηγε να γινει κατι αυτες τις μερες ηταν αναλογου υφους. Τζιβες, στριφτο τσιγαρακι κ κοσμοθεορια!
Και καλά γιατί τώρα αυτό σου φαίνεται παράξενο; Το ότι περνάς καλά με κάποιον δεν πάει να πάει ότι δεν μπορείς να περάσεις καλά με ΚΑΝΕΝΑ άλλον!

OP
OP
N

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Καλα βρε μπαγασακο..Αυτο το εγραψα περυσι..Εφετος βρηκες να μου απαντησεις ?

:2funny: :2funny:

Kalytera_na_masas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ένας φίλος μου πριν λίγο καιρό γνώρισε μια κοπέλα, φαινόταν πολύ εντάξει (και κατά τα άλλα μπορεί να είναι δεν τη ξέρω και πολύ). Τέλος πάντων εγώ τον μπρίζονα να της φερθεί εντάξει, σοβαρά και τέτοια αφού και αυτός είχε βαρεθεί τα ξέκωλα. Κάποια στιγμή λοιπόν της κάνει πλάκα και της λεει ότι η τάδε κοπέλα είναι αρραβονιαστικά του και τέτοια και γυρνάει και αυτή και του λεει ότι έχει μια σχέση 2,5 χρόνια!!!!!! Και φυσικά όταν της είπε ότι αστειευόταν... έπαθε πλάκα η άλλη και ειδικά όταν έπαψε ο φίλος μου να έχει επαφές μαζί της δεν της έκατσε καθόλου καλά γιατί της άρεσε πολύ ο φίλο μου. Εκείνου βέβαια δεν του κάηκε καρφί ήταν και πολύ στην αρχή η σχέση και από την άλλη έχει ένα σωρό άλλες που τον θέλουν. :boobies:

Και εμένα μου ήρθε κάπως «κοίτα ρε συ και εγώ σου έλεγα να την πάρεις σοβαρά και τέτοια... τέλος έχω χάσει κάθε ιδέα... τι να πω...» του είπα. :jerking: Κοίτα καμιά φορά τι σου παίζει η ζωή πετάς κάτι για πλάκα και βγάζεις λαβράκι!!!

Αλλά το μεγάλο σοκ το έπαθα με την απάντηση της κοπέλας που του λεει «αφού δε με είχες ρωτήσει τίποτα»!!!!! :headbang: :headbang: Εκεί κόντεψα να βγω από το παρμπρίζ «τι λες ρε ηλίθιο ξεκινάμε μια σχέση σωστή και ωραία –κι ας είναι λίγο καιρό- και πρέπει να σε ρωτήσω αν έχεις άλλον» αναφώνησα τραβώντας τις κοτσίδες που δεν έχω!!!! Εδώ στραβώνουμε άμα βγεις για καφέ με κάποιον γνωστό που δεν τον ξέρουμε δε θα στραβώσουμε αν σε πηδάνε άλλη!!! Τι να πω μήπως είμαι πολύ πουριτανός, μήπως ζω σε λάθος πλανήτη, σε λάθος εποχή???!!! :think: Μήπως είμαι εγώ λάθος πείτε μου σας παρακαλώ, είμαι λάθος?????!!!!!! :huh:

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
.

Μέγα λάθος.Αν την παρατήσεις έτσι θα σε γράψει στα @@ της και θα συνεχίσει να συμπληρώνει την συλλογή της με άλλα κορόιδα.Το παίζεις full ερωτευμένος και πηδάς ότι κινείται από τον κύκλο της.Φίλες συγγενείς θα εκπλαγείς πόσο πουτάνες μπορεί να είναι.Αυτό μέχρι να το πάρει χαμπάρι και να την παρατήσεις χωρίς δικαιόλογια.Μετα να δείς για πότε οταν τις περάσει ο θυμός θα κολλήσει με την πάρτη σου και θα τις παίζεις μερικά για τις παλιές καλλές εποχές....¨Οπως την ονόμασε ένας φίλος αυτήν την μέθοδο Φ.Δ.Π (Φτιάξε δικο σου πουτανάκι)

Ο,τι καλυτερο και σωστο εχω ακουσει σε αυτο το σαιτ ηταν αυτο....εννοειιιιιιται φιλε!!!!

HammerHead

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
@GreeK_LoveR

Όταν στα'λεγε όλα αυτά και ενώ ήσασταν μέσα στο μαγαζί, αφού λες ότι σου ήρθε αναγούλα, γιατί δεν την ξέρασες στα μούτρα; Θα μπορούσες να δικαιολογηθείς λέγοντας "Μ'αυτα που μου είπες μου ήρθε τελείως ξαφνικό και δεν πρόλαβα να σηκωθώ να τρέξω..."
Αρχικά θα γινόσασταν ρεζίλι στο μαγαζί, αλλά λίγο καιρό αργότερα θα θαυμαζες τον εαυτό σου για το κατόρθωμα σου  :2funny:!

averel_dalton

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλαράκο δεν την φέρνεις για καμιά παρτού εδώ στο forum? :grouphug:

πέρα από την πλάκα τραβιόμουν και εγώ 6 χρόνια..της τα είχα δώσει όλα.εσύ καλά είσαι..

ότι μαλακία έκανα , φυσικά και δεν την έλεγα για να μην την στεναχωρήσω. είχε τύχει να δω και γκόμενα πρώην, μαζί της σε μαγαζί και να μην δώσω καμιά σημασία...σε σημείο πλήρης αδιαφορίας.

έτυχε να πετύχει μαζί μου στην παραλία όχι έναν πρώην της, αλλά έναν που αποδείχτηκε ότι έπαιζε ενδιάμεσα , και το έπαιζε JOAN COLLINS dYNASTY (ΌΣΟΙ θυμούνται την σειρά). εγώ? χαμπάαααρι...

αυτόν τον έψαξε. εμένα ποτέ

φίλε τον πούλο μακριά . θα υπάρξουν γυναίκες που θα σε εκτιμήσουν

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
@GreeK_LoveR

Όταν στα'λεγε όλα αυτά και ενώ ήσασταν μέσα στο μαγαζί, αφού λες ότι σου ήρθε αναγούλα, γιατί δεν την ξέρασες στα μούτρα; Θα μπορούσες να δικαιολογηθείς λέγοντας "Μ'αυτα που μου είπες μου ήρθε τελείως ξαφνικό και δεν πρόλαβα να σηκωθώ να τρέξω..."
Αρχικά θα γινόσασταν ρεζίλι στο μαγαζί, αλλά λίγο καιρό αργότερα θα θαυμαζες τον εαυτό σου για το κατόρθωμα σου  :2funny:!

χεχεχεχεχεχε σωστος πλακα πλακα μονο ετσι καταλαβαινουν

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Οταν δεν εχεις "κατι" με μια κοπελα οτι κ αν γινει το ξεχνας με τον καιρο, δεν σε πληγωνει ουτε σε σημαδευει. Απλα το θυμασαι κ αποφευγεις παρομοιες καταστασεις στο μελλον. Οταν ομως εχεις μια σχεση 1.5χρονο κ εχεις δωσει τα ΠΑΝΤΑ,οταν δεν ειναι πλεον για σενα γκομενα, ουτε μονο η κοπελα σου, ειναι ο ανθρωπος σου....ΤΟΤΕ?
Εκει τρελενεσαι, μενεις μονος, κ προσπαθεις να ηρεμισεις? ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ απο την μια στιγμη στην αλλη. Μακαρι να μου περασει, να το βλεπω κ να γελαω μετα απο καιρο, αλλα το τελευταιο καιρο ειχα πολλα προβληματα οικογενειακα κ οικονομικα. επερνα κουραγιο κ δυναμη απο εκεινη κ δεν την φορτωνα με τα προβληματα μου καθε αλλο!!!
ο ερωτας , το παθος,ΚΑΘΡΕΥΤΙΖΕΤΑΙ,αντανακλαται .εαν οπως φαινεται φιλε μου την εχεις πραγματικα ερωτευτει να ξερεις οτι κιαυτη εχει ΠΑΘΕΙ το ιδιο με εσενα η δεν το ξερει οτι το επαθε. τραβα την ανηφορα σου ψυχραιμα . απαξιωνε την πνευματικα και σναισθηματικα απεναντι στον εαυτο της.μαλον βρηκες τον ανθρωπο σου! ολα τα περι απιστιας ειναι παιδιαρισματα . εγωισμοι . αλωστε οι πιο πιστες,οι πιο κυριες ειναι οι πρωην πορνες

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
συμπληρωματικα με το παραπανω , αλλωστε ολοι ψαχνουμε αλλη μια δυο τρεις πουτανες να ξαναερωτευτουμε να ξαναπονεσουμε, να ξαναζησουμε να ξανακερδισουμε. το αλλατι της ζωης.  κεδισε την . μπορεις!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ειχα ενα συμμαθητη στο λυκειο καθε παρασκευη πηγαινε μπουρδελο 5000δρχ εποχη 1998 τον ρωτησα γιατι δεν εχεις γκομενα; μου λεει μου τρωνε ιδια λεφτα καθεται με την πρωτη και καθε βδομαδα παω με αλλη.... να σε πω δεν ειχε αδικο.... μηπως τις δικες μας παρθενες τις βρηκαμε; εχουν την πουστια στο αιμα τους θα την κανουν την λαδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom