Νέα

Oι «απρόσεκτες» κοπελιές μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nokia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αδερφε ολοι μαζι να βρουμε ενα τροπο να την εκδικηθουμε!

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
μετά κατηγορούν τον Βush που υιοθέτησε το δόγμα του προληπτικού χτυπήματος...:PPPPP
φιλε greek lover υπάρχουν απειρες ιστοριες σα και τη δικια σου εδω μεσα και πολυ χειροτερες.απλα εδω μεσα συνειδητοποιεις ευκολοτερα ποσο πουτανια κρυβει μεσα της η κάθε γυναίκα ξεχωριστά, οσο καλη κι αν φαινεται.οι μαγγες/εξυπνοι το καταλαβαινουν χωρις να παθουν και δρουν αναλογα (πολλου υιοθετουν το δογμα Bush:P) .οι λιγοτερο εξυπνοι παθαινουν αλλα μαθαινουν (εγω πχ που ευτυχως εμαθα νωρις, σχετικα μικρος και απο τοτε αλλαξα κοσμοθεωρια για τις γυναικες).οι μαλακες δε βαζουν μυαλο με τιποτα και θα τα ξαναπαθουν και δωστου ξανα ιστοριες σαν τη δικια σου στο σαιτ.
Aν εχεις προσβαση σε φιλες της ορμα σε αυτες η κανε κατι που θα της κοστισει αναλογα.μη πνιγεις την οργη σου.
αν παλι ξεθυμανεις αμεσα τις επομενες μερες γραφτην κανονικα και ισως ξαναγυρισει.αλλα τοτε να εισαι μαγγας και να την αφησεις εσυ, μετα απο ενα γαμησι στον κωλο.
Ψηλα το κεφαλι ρε!

GreeK_LoveR

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Νιωθω ενα τεραστιο κενο...σαν θεατης, να περναει απο μπροστα η ζωη μου. Δεν μπορω να νευριασω ουτε να φωναξω!
δεν περιγραφονται ορισμενα πραγματα... ωρες ωρες θελω να παω να καθαρισω τον μαλακα αυτον, αλλα σκεφτομαι τι φταιει κ αυτος? εκεινη το εκανε...αυτος θυμα σαν εμενα ειναι. Δεν ξερω που θα με βγαλει αλλα θα σας λεω νεα μου. πραγματικα δεν μπορω να μιλαω για αυτο με φιλους, ουτε με τον εαυτο μου καλα καλα. εδω ισως φταιει η ανονυμια, κανεις δεν θα με πει κερατα καταμουτρα, κ το pc μου εχει firewall :p

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν αξίζει τον κόπο να στεναχωριέσαι (δύσκολο μεν να μην σου στοιχίσει αλλά πραγματικά δεν αξίζει). Καλύτερα που σου εκδηλώθηκε τώρα παρά να το καταλάβαινες όταν θα είχες επενδύσει πολύ περισσότερα σε αυτή την σχέση.  Υπάρχουν και χειρότερα, φαντάσου να είχες παντρευτεί καμιά τέτοια και να είχες και κανένα παιδί. Εκεί είναι το πραγματικό μπέρδεμα. Τώρα απλώς την στέλνεις στο καλό και ψάχνεις για κάποια που δεν θα ανταλάξει  μια μακροχρόνια σχέση με ένα πήδημα στα όρθια με κάποιον που μόλις γνώρισε. Με αυτό το πρίσμα μπορεί να στάθηκες τυχερός που την ξεφορτώθηκες.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
greek lover κουράγιο τπτ άλλο.

η δική μου ιστορία είναι λίγο περίεργη... αν και η κοπελιά δεν είναι κοπέλα μου. τέσπα τα ρίχνω σε μία με την οποία κάναμε πολύ παρέα πρωί μεσημέρι βράδυ μαζί. όταν της το είπα την είδα σαν να έπεσε από τα σύννεφα και μου λέει ότι είναι αλλού αλλά είχε σκεφτεί έτσι για μένα (ναι καλά και για τα 2). για καμιά βδομάδα δν πολύ μιλάγαμε εγώ βέβαια είχα τρελαθεί γιατί ήθελα τα πράγματα να τα κάνω καλύτερα και όχι χειρότερα. μετά από μερικέ μέρες μαζευόμαστε κάτι παιδιά και αυτή μαζί να γιορτάσουμε το 2007 για τελευταία φορά. με τα πολλά γίναμε φέσι και οι 2 μας και την πηγαίνω σπίτι της. εκεί που ήμουν έτοιμος να ξαπλώσω στον καναπέ,τσουπ αυτή με τα εσώρουχα επί του κάνα-πέος... τι να κάνω την πάω στο κρεβάτι για να την βάλω για ύπνο... και άρχισε να μου λέει φίλα με και τέτοια.. εγώ δεν ήθελα και πολύ αφού ήμουν σουρωμένος και περάσαμε ένα βράδυ το οποίο δεν θυμόμαστε και οι 2 πολλά πράγματα.
όταν μαζευόμαστε για το 2008 μαθαίνω ότι της την έπεσε (μέσω τηλ μιλούσανε -2 μέρες ήταν μαζί) ένας ευκαιριακός από την παρέα και αυτή ένδωσε. εγώ τσαντίστηκα.. ένοιωσα μλκας μεγάλος μαλάκας και αναρωτιόμουν τοις πταίει ενώ άρχισα να ξεκόβω από την παρέα γιατί δεν ήθελα να τους βλέπω να μελώνουν ενώ ήμουν κολλημένος μαζί της. όπως είπα και ποιο πάνω ήταν μαζί ουσιαστικά 2 μέρες αυτή μετά τον άφησε και δεν του μιλάει. εμένα κανονικά μου μιλάει ,όχι βέβαια όπως πριν αλλά περισσότερο από τον άλλον. το ερώτημα είναι το εξής να ξαναπροσπαθήσω αφού είμαι κολλημένος και δεν είναι της στιγμής ούτε τίποτα ευκαιριακό αυτό που σκέφτομαι... από την άλλη άμα της την ξαναπέσω νομίζω ότι θα καταντήσει αηδία αλλά υπάρχει ένα "αλλά".Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να ξεκολλήσω.... και δεν θέλω να ξεκολλήσω

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.853
Πόντοι
9.931
Μου λέει πως όταν ήταν στον Βόλο πήγε με έναν τύπο το έκαναν κανονικά, μια φορά κιόλας (μου τα έλεγε για να μην έχω απορίες, καταλαβαίνετε) κ πως αν δεν της ερχόταν περίοδος θα το ξανάκαναν, αλλά λόγο περιόδου σταματήσαν, της άρεσε πάρα πολυκ το ευχαριστήθηκε...

Καλά τόλμησε να σου πει αυτα τα λόγια κατάμουτρα! μιλάμε για πουτάνα λιμανισια η γκόμενα, Κυρία με Π κεφαλαίο, πάντως χαράς το κουράγιο σου που άντεξες και δεν τις άστραψες δυο χαστούκια να σε θυμάται εγώ αν και είμαι ενάντια στην χειροδικία στην προκείμενοι περίπτωση δεν ξέρω αν θα κρατιόμουν.
Σου εύχομαι καλό κουράγιο, αυτά τα πράγματα είναι μέσα στη ζωή σήμερα σε σένα αύριο σε κάποιον άλλο, μπορεί και σε μένα... πάλι καλά που στο είπε και ξεμπερδευσες για φαντάσου να μην έλεγε τίποτα και να συνέχιζε τις επισκέψεις στους γονείς της κάθε Σαββατοκύριακο...

Επισκέπτης
Καθώς ετοιμαζόμουν να διαβώ το κατώφλι μιας ταβέρνας, ένας ζητιάνος
μου έτεινε το καπέλο του, κοιτώντας με με ένα από εκείνα τα αλησμόνητα
βλέματα που θα αναποδογύριζαν τους θρόνους, αν το πνεύμα εδύνατο να
κινήσει την ύλη και αν η κόρη του ματιού ενός υπνωτιστή εδύνατο να
επιταχύνει την ωρίμανση των σταφυλλιών.
Συγχρόνως, άκουσα μια φωνή να ψιθυρίζει στο αυτί μου, μια φωνή που
αμέσως αναγνώρισα. Ήταν η φωνή ενός ευμενούς Αγγέλου ή ενός αγαθού
Δαίμονος, που με συνόδευε πάντοτε.
Τώρα λοιπόν η φωνή του με εψιθύριζε :
" Ισoς με έναν άλλον είναι μόνον εκείνος που το αποδεικνύει,
και άξιος της ελευθερίας είναι μόνον εκείνος που γνωρίζει να την κατακτά ".

( Από το έργο του Μπωλνταίρ " Η μελεγχολία του Παρισιού")

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
διάβασα με προσοχή όλα όσα γράψατε, αναζητούσα όλο το βράδυ άρθρα κ κείμενα στο νετ για την "απιστία" προσπαθούσα να καταλάβω ΓΙΑΤΙ? Γιατί σε μένα κ γιατί να μου συμβεί..Δεν ζω στον κόσμο μου, κ γω έχω "παίξει" με κοπέλες, έχω στείλει μηνύματα σε άλλες όταν ήμουν με την κοπέλα μου, αλλά ΠΟΤΕ δεν θα το έκανα με κάποια άλλη! Ποτέ βέβαια μην λες ποτέ, αλλά θέλω να πιστεύω πως είμαι κύριος του εαυτου μου, αυτοσυγκρατουμαι κ δεν διαλιω σχεσεις ανθρωπινες (φιλικες-ερωτικες) για ενα πηδημα. Ουσιαστικα για ΕΝΑ ΠΗΔΗΜΑ προκειτε...
Θα μπω απευθείας στην ιστορία γιατί κοντεύει να μου στρίψει από εχθές το βράδυ.
Η κοπέλα μου έπρεπε να πα ει στο Βόλο για μια οικογενειακή υποχρέωση Έφυγε από το πρωί του Σαββάτου με τους θειουσ-θειεσ κ θα επέστρεφε βράδυ Δευτέρας με τις ξάδερφες της. Από την πρώτη μέρα κιόλας στον Βόλο έκοψε σταδιακά επικοινωνία αρχικά έστελνε κάνα μήνυμα κ αργότερα πήρε ένα τηλ για μερικά λεπτά, δικαιολογώντας τη όλη κατάσταση  "είναι όλο το σόι εδώ, δεν μπορώ να μιλάω μπροστά τους ντρέπομαι!" πράγμα που ΔΕΝ νομίζω να πείθει κανέναν αφού πρόκειται για κοπέλα 22χρονων με αρκετή Ελευθερία από το σπίτι, δεν θα ψάρωνε με τους συγγενείς, θα έβρισκε την άκρη!
σχεδόν καμία επικοινωνία σε σημείο να μου κλείνει το τηλέφωνο κ να μην απαντάει στα μηνύματα μου. Όπως είναι λογικό ανησύχησα κ την έψαξα, μήπως της συνέβη κάτι Την Δευτέρα εν τέλη επικοινώνησε μαζί μου πολυ κοφτά κ άσχημα σε σημείο να ξενερώσω με την πάρτι της Έρχεται από Βόλο κ οι μέρες που ακολουθούν είναι ΕΝΤΕΛΏΣ περίεργες, συνεχώς ψέματα, συνέχεια να με απόφευγει να μην επικοινωνεί μαζί μου κ όλα αυτά με την δικαιολογία "με έχει κάνει κομμάτια η περίοδος! αφού ξέρεις πόσο άσχημα την περνάω λιποθύμησα κ στον Βόλο ασε....μόλις ηρεμήσω θα βρεθούμε".
Κανας μ@λ@κ@ς δεν είμαι κ ας τον κάνω καμιά φορά, κατάλαβα πως κάτι δεν παίζει καλά, δεν μου κόλλαγε ΚΑΘΌΛΟΥ η όλη ιστορία οπότε μόλις βρισκόμαστε ζητάω εξηγήσεις Μου λέει ένα σορό μπαρουφες κ πως "ΔΕΝ είμαι ερωτευμένη μαζί σου, δεν ξέρω τι θέλω, δεν θέλω να σε κοροϊδεύω, καλύτερα να μείνω μόνη μου για λίγο" κ ένα σορό τέτοιες μπαρουφες! Κόπου εδώ χωρίσαμε αλλά εμένα ακόμα με έκαιγε, βλέπεις αν είσαι κερατάς θέλεις να το επιβεβαιώνεις κιόλας!
Μια Βδομάδα μετά (εχθές για την ακρίβεια) από το μηδέν κανονίζετε να συναντηθούμε, χωρίς να το έχω σχεδιάσει, έτσι απλά, με μερικά μηνύματα κ 1-2 τηλεφωνήματα απόφασιζουμε σαββατιάτικα να βγούμε Καθόμαστε σε ένα μαγαζί κ την βλέπω να είναι σε περίεργη φάση, κινείται περίεργα, δεν με κοιτάει στα μάτια κ άλλα πολλά, 1.5χρονο τωρα ήξερα αρκετά καλά τις κινήσεις της.
Μου λέει πως όταν ήταν στον Βόλο πήγε με έναν τύπο το έκαναν κανονικά, μια φορά κιόλας (μου τα έλεγε για να μην έχω απορίες, καταλαβαίνετε) κ πως αν δεν της ερχόταν περίοδος θα το ξανάκαναν, αλλά λόγο περιόδου σταματήσαν, της άρεσε πάρα πολυκ το ευχαριστήθηκε...Ένιωσα πολύ περίεργα, τρελάθηκα δεν ήξερα αν πρέπει να την πλακώσω στης σφαλιάρες, η να το παίξω ανώτερος!
Ήθελα για ώρα να κάνω εμετό, ζαλιζόμουν...ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση ψυχολογική κυρίως Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες σχετικά με το ΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ , ουτε ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ.
Ακόμα κ τώρα μερικές ώρες μετά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ? ότι κ αν μου απαντήσετε, πάλι δεν θα καλυφθω. Είναι πολύ περίεργο να εισαι απατημένος..Δεν μπορώ να διανοηθώ πως έκανε κάτι με κάποιον άλλον, ακόμα προσπαθώ να πίσω τον εαυτό μου πως δεν είναι αλήθεια, αλλά οι χθεσινοβραδινές λεξεις τις ακόμα ηχούν στα αφτιά μου...Ενα κενο μεσα μου, ολα γκρεμιστικαν!

Φιλε την απαντηση την δινεις μονος σου!Μια κοπελα,οπως και ενας αντρας,με βαση τα δικα μου κριτηρια,δεν ειναι κατακριτεο να γουσταρει το σεξ και να μην μπορει να μεινει πιστος,αρκει εξαρχης να το εχει ξεκαθαρισει η' εννοησει!
Αλλα οταν εχεις σχεση για τετοιο διαστημα και σου καθεται κατι τετοιο και μαλιστα(εδω ειναι το γαμωτο) σου περιγραφει η ελεεινη και τρισαθλια πορνη πως το κανανε και πως αν δεν ειχε περιοδο θα τον ξανατρωγε,ε μιλαμε για μια πατσαβουρα που δεν αξιζει ουτε τα παπαρια σου να ξυριζεις!Ριξτης μερικα χαστουκια ξεγυρισμενα να ξεθυμανεις και μετα γραφτην στα παπαρια σου.Φιλε μου δεν καταλαβαινεις ποσο τυχερος εισαι!Ασε να την φορτωθει ο αλλος ο γαμικος την ταναπου,
γιατι αφου το εκανε μια η τσουλα,θα το ξανακανει,οποτε μαλλον τη γλιτωσες φιλε!Παρε το καβλι σου και φυγε,keep walking :rockon:

GreeK_LoveR

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Οταν δεν εχεις "κατι" με μια κοπελα οτι κ αν γινει το ξεχνας με τον καιρο, δεν σε πληγωνει ουτε σε σημαδευει. Απλα το θυμασαι κ αποφευγεις παρομοιες καταστασεις στο μελλον. Οταν ομως εχεις μια σχεση 1.5χρονο κ εχεις δωσει τα ΠΑΝΤΑ,οταν δεν ειναι πλεον για σενα γκομενα, ουτε μονο η κοπελα σου, ειναι ο ανθρωπος σου....ΤΟΤΕ?
Εκει τρελενεσαι, μενεις μονος, κ προσπαθεις να ηρεμισεις? ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ απο την μια στιγμη στην αλλη. Μακαρι να μου περασει, να το βλεπω κ να γελαω μετα απο καιρο, αλλα το τελευταιο καιρο ειχα πολλα προβληματα οικογενειακα κ οικονομικα. επερνα κουραγιο κ δυναμη απο εκεινη κ δεν την φορτωνα με τα προβληματα μου καθε αλλο!!!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
greeklover θέλω να σε ρωτήσω, μετά τις αποκαλύψεις της τι ειπώθηκε; Συζητήσατε καθολου ή απλά σηκώθηκες και έφυγες/έφυγε;

GreeK_LoveR

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
περπατισαμε, δεν μπορουσα αλλο μεσα στο μαγαζι, με επνυγε! πηγαμε μια βολτα στο κεντρο με τα ποδια, μου ελεγε πως ειναι Πουτ@να κ δεν μου αξιζει.....ενα σορο τετοια μου ειπε. αλλα ΠΟΙΟ το νοημα?
Εδωσα παρα πολλα, υλικα κ αισθηματα. τα υλικα ΔΕν με ενδιαφερει που τα ξεχασε, τα ξερασε κ δεν τα εκτημισε. Για τα αισθηματα στεναχωριεμαι! αυτα μου Γ@ΜΗΣΕ....αυτα με χαλασαν τωρα.
κ να σας πω κ κατι αλλο? μετα απο αυτο ισως με πειτε ΜΑΛΑΚΑ, αλλα θα σας το πω.
μου ειπε πως την ημερα της γιορτης μου (τωρα τον ιανουαριο) δεν ηρθε σπιτι μου γιατι κ καλα θα ηταν το σοι μου ολο, πηγε σε ενα παρτυ μιας σχολης κ "φλερταρε" με καποιον, ουτε πως τον λενε δεν ξερει, ΔΕν εκανε τπτ μαζι του, ετσι μου ειπε, απλα φλερτ. κ προχθες, μετα την δουλεια της βγηκε με εναν απο εκει κ φιλιθηκαν-παιξανε....αλλα δεν προχορησε γιατι ξενερωσε.
ΕΚΕΙ της εριξα ενα χαστουκι κ της ειπα να συνερθει γιατι αυτα ειναι μεγαλε πουτανιες!!! (εχω γνωρισει κοπελες που κανουν την δουλεια κ ειναι ΨΥΧΑΡΕΣ! τελικα αλλες εχουν το ονομα κ αλλες την χαρη)
Μου ελεγε ξεσπασε μου αξιζει οτι κ να κανεις οτι κ να πεις εχεις δικιο... τι να πω ρε παιδια? τι να κανω? δεν θελω το δικιο μου! αλλα πραγματα ηθελα ο "ρομαντικος μαλακας".

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Τι να κάνεις ρε φίλε? Ήθελα να το αναφέρω και πριν ότι δεν θα ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασε κάτι τέτοιο αλλά δεν ήθελα να σε χαλάσω περισσότερο. Απλώς τις προηγούμενες φορές η δοκιμή δεν της έδωσε 'καλύτερη αίσθηση' γι' αυτό και απέφυγε να στο πει. Εγώ στην θέση σου θα της έλεγα ότι μετά από ψύχραιμη σκέψη συμφωνώ μαζί της ότι δεν μου αξίζει και όντως κατάλαβα ότι ήμουν τόσο καιρό μαζί της κάνοντας συμβιβασμούς χωρίς πραγματικά να την αγαπώ. Θα της έλεγα ένα 'άντε γεια' μετά και τελείωσε το θέμα. Και μην ψάχνεσαι αν έφταιξες σε κάτι. Στο μόνο που έφταιξες είναι στο ότι δεν κατάλαβες εγκαίρως που έμπλεξες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περπατισαμε, δεν μπορουσα αλλο μεσα στο μαγαζι, με επνυγε! πηγαμε μια βολτα στο κεντρο με τα ποδια, μου ελεγε πως ειναι Πουτ@να κ δεν μου αξιζει.....ενα σορο τετοια μου ειπε. αλλα ΠΟΙΟ το νοημα?
Εδωσα παρα πολλα, υλικα κ αισθηματα. τα υλικα ΔΕν με ενδιαφερει που τα ξεχασε, τα ξερασε κ δεν τα εκτημισε. Για τα αισθηματα στεναχωριεμαι! αυτα μου Γ@ΜΗΣΕ....αυτα με χαλασαν τωρα.
μου ειπε πως την ημερα της γιορτης μου (τωρα τον ιανουαριο) δεν ηρθε σπιτι μου γιατι κ καλα θα ηταν το σοι μου ολο, πηγε σε ενα παρτυ μιας σχολης κ "φλερταρε" με καποιον, ουτε πως τον λενε δεν ξερει, ΔΕν εκανε τπτ μαζι του, ετσι μου ειπε, απλα φλερτ. κ προχθες, μετα την δουλεια της βγηκε με εναν απο εκει κ φιλιθηκαν-παιξανε....αλλα δεν προχορησε γιατι ξενερωσε.
ΕΚΕΙ της εριξα ενα χαστουκι κ της ειπα να συνερθει γιατι αυτα ειναι μεγαλε πουτανιες!!! (εχω γνωρισει κοπελες που κανουν την δουλεια κ ειναι ΨΥΧΑΡΕΣ! τελικα αλλες εχουν το ονομα κ αλλες την χαρη)
Μου ελεγε ξεσπασε μου αξιζει οτι κ να κανεις οτι κ να πεις εχεις δικιο... τι να πω ρε παιδια? τι να κανω? δεν θελω το δικιο μου! αλλα πραγματα ηθελα ο "ρομαντικος μαλακας".
Φιλαράκο μου η γκόμενα σου έχει πάρει τον αέρα... Και γι αυτό ασφυκτιάς και το έχει καταλάβει..... Η περίπτωση είναι τελειωμένη και απλά δεν το ξέρεις. Επίσης να γνωρίζεις ότι το σεξ στον άντρα δεν αποτελεί σημείο ρήξης. Ο άντρας ξενοπηδάει για να δείξει στον εαυτό του και στους άλλους ότι είναι γαμίκουλας. Η γυναίκα έχει φύγει στο μυαλό προτού ξενογαμήσει.
Με απλά λόγια ο άντρας πηδάει χωρίς να θέλει να χωρίσει το δεσμό του, ενώ ο θηλυκό έχει ήδη χωρίσει στον εγκεφαλο και απλά δεν στο έχει πει.... Επίσης θεωρώ απίθανο να μην έχει πηδηχτεί και στο παρελθόν κατά τη διάρκεια της σχέσης σας.  

Επισκέπτης

Ρε παλικάρι, τόσο καιρό που ήσουνα μαζί της και την αγάπησες ..όπως λες, ποια ήταν τα στοιχεία που σε κάνανε να την αγαπήσεις απο τον χαρακτήρα της;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι να κάνεις ρε φίλε? Ήθελα να το αναφέρω και πριν ότι δεν θα ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασε κάτι τέτοιο αλλά δεν ήθελα να σε χαλάσω περισσότερο. Απλώς τις προηγούμενες φορές η δοκιμή δεν της έδωσε 'καλύτερη αίσθηση' γι' αυτό και απέφυγε να στο πει. Εγώ στην θέση σου θα της έλεγα ότι μετά από σύμφωνη σκέψη συμφωνώ μαζί της ότι δεν μου αξίζει και όντως κατάλαβα ότι ήμουν τόσο καιρό μαζί της κάνοντας συμβιβασμούς χωρίς πραγματικά να την αγαπώ. Θα της έλεγα ένα 'άντε γεια' μετά και τελείωσε το θέμα. Και μην ψάχνεσαι αν έφταιξες σε κάτι. Στο μόνο που έφτεξες είναι στο ότι δεν κατάλαβες εγκαίρως που έμπλεξες.
Εγώ προσωπικά θα της έλεγα απλά:
Μιας και σου αρέσει ο πούτσος μπορώ να σε γαμάω που και που να ξεκαβλώνουμε και οι δύο όταν τα παιχνίδια με άλλους δεν πετυχαίνουν.... Αλλά στην κατάσταση που είσαι ούτε να το πεις δεν μπορείς ακόμα.... Σε βάθος χρόνου θα διαπιστώσεις ότι αυτή η σχέση σου έκανε καλό

GreeK_LoveR

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ολα παιζουν, αλλα ειχα επενδυσει πανω της ρε παιδια, για αυτο τρελαθηκα! κ δεν ειμαι κανας χθεσινος ηξερα με τι ειχα να κανω, αλλα πιστευα πως το παρελθον της ειναι απλα παρελθον κ δεν θα εκανε τα λαθη που ειχε κανει στα 17-18 της. Ελεγα ωριμαζει...! ΜΠΑ μαλακιες!
Την αγαπαω ακομα!  εχθες την ωρα που την εβαζα στο ταξι ειπα διαφορα. σιγουρα τα εβαλε καλα στο μυαλο της κ θα τα επεξεργαστει για καιρο!
εξακολουθω να εχω απλανες βλεμμα λες κ εκανα μπαφους ολη μερα! κοιταω αθελα μου το απειρο! τελικα ποσο ευκολα μπορει να σε χαζεψει μια γυναικα!
δουλευω νυχτα καιρο τωρα, ειμαι ατσαλακοτος κ ζορικος. αλλα τα οπλα μου κερδιθηκαν απο το αρωμα μιας γυναικας!
τι να πω...

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αν έχει ξεκινήσει να κάνει τέτοια λάθη από τα 17-18 της στα τριάντα της να δεις τι θα γίνεται. Τυχερός είσαι. Ακολούθα την πρόταση του προηγούμενου και πες της να σου ρίχνει κανένα τηλέφωνο όταν ο κύκλος της έχει φέρει τα ορμονικά επίπεδα πάνω από το φυσιολογικό. Και άσε τις επενδύσεις και ταα ρομάντζα για καμία που το αξίζει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τελικά ο άντρας όταν ερωτεύεται γίνεται πολύ μαλάκας.
Τελεία και παύλα.
Ενας παλιός συμπάσχων.

GreeK_LoveR

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καταρχας να σας ευχαρηστισω ΟΛΟΥΣ, ειλικρινα !
ολοι μα ΟΛΟΙ οι φιλοι μου, αντρες-γυναικες λενε ακριβως οτι κ εσεις. μονο εγω ειμαι τυφλος...! Να φανταστειτε της ειπα πως αν πραγματικα καταλαβει τι θελει κ ξερει, ειναι σιγουρη δλδ για τον εαυτο της, να ερθει κ θα δουμε αναλογως σε τι φαση θα ειμαι κ γω....χωρις να υποσχομαι τπτ! ειμαι της αποψης πως οποιος αγαπα συγχωρει!
ΠΟΛΥ φοβαμαι πως θα ειναι η καταστροφη μου αυτη η γυναικα! τετοιες υποχορισεις δεν εχω ξανακανει.... :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ολα παιζουν, αλλα ειχα επενδυσει πανω της ρε παιδια, για αυτο τρελαθηκα! κ δεν ειμαι κανας χθεσινος ηξερα με τι ειχα να κανω, αλλα πιστευα πως το παρελθον της ειναι απλα παρελθον κ δεν θα εκανε τα λαθη που ειχε κανει στα 17-18 της. Ελεγα ωριμαζει...! ΜΠΑ μαλακιες!
Την αγαπαω ακομα!  εχθες την ωρα που την εβαζα στο ταξι ειπα διαφορα. σιγουρα τα εβαλε καλα στο μυαλο της κ θα τα επεξεργαστει για καιρο!
εξακολουθω να εχω απλανες βλεμμα λες κ εκανα μπαφους ολη μερα! κοιταω αθελα μου το απειρο! τελικα ποσο ευκολα μπορει να σε χαζεψει μια γυναικα!
δουλευω νυχτα καιρο τωρα, ειμαι ατσαλακοτος κ ζορικος. αλλα τα οπλα μου κερδιθηκαν απο το αρωμα μιας γυναικας!
τι να πω...
Πολύ ρομάντζο ρε φίλε.... Πολύ άρλεκιν είσαι και της νύχτας......Κάτσε συγκεντρώσου και ξεκόλλα. Το πρόβλημα δεν το έχει αυτή αλλά εσύ. Βρες τα με τον εαυτό σου και είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό θα την έχεις για τον πούτσο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom