You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τι θες γυναικα 1 85 με τεραστια ποδια και μηδεν κωλο η βυζι..
Εμφατικά Ναι!!
Επισκέπτης
μας πήραν φαλάγγι οι γυναίκες.Τι ειναι το Κατινακι??? Νεο πουλεν???
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Μενω στο εξωτερικο αναμεσα στις ξανθιες γκομενες και θα ελεγα οτι ειναι μεγαλο προτερημα εδω να εισαι ελληνιδα!!
Εδω λενε το μελαχροινο ειναι ωραιο το ξανθο ξεπλυμμενο.
Η βορειες μπορει να ειναι ωραιες μεχρι τα 25, μετα μεγαλωνει η λεκανη αλλα ξεχναει να μεγαλωσει και ο κωλος!!
Δεν εχω ακουσει ποτε κανενα λατρη του κωλου να λεει πωπω τι λεκαναρα ειναι αυτη ολοι μιλανε για κωλαρες!!!
Για δειτε Ελληνιδες σαρανταρες που γαμανε και δερνουν απο εμφανιση και πως μαραζωνουν οι Βορειες ηδη με τριαντα!!
Τι θες γυναικα 1 85 με τεραστια ποδια και μηδεν κωλο η βυζι..
Θα ελεγα στους αντρες να χαιρονται αν μενουν Ελλαδα και ζουν αναμεσα σε γυναικαρες,
απο το να ζεις στην Γερμανια,Γαλλια κλπ και καθε τριτη λεξη στο πηδημα να ειναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!!!
Ξερω τι σας λεω,αλλα σας καταλαβαινω αν το βλεπετε αλλιως!!
:-*
ναι ρε γμτ... ειναι μπαζα οι καημενες... αφου πρεπει οι γιατροι ανευ συνορων να στειλουνε ψυχιατρους/ψυχολογους σε αυτες τις κακασχημες γιατι θα τους εχει δημιουργηθει τρελο κομπλεξ... κ ειναι κριμα
Kα τινα...σαλαμάκι...(απο ταινια βουτσα.. )
βρε Κατίνα επειδη κ εγω εχω φαει πολυ εξωτερικο με το κουτάλι,για πες μου ΠΟΥ εχουν περαση οι ελληνιδες?γιατι εγω ξερω οτι μεχρι κ με πακιστανους,ινδούς κ τρεχουν σαν σκυλοσκλαβια κ γαμιουνται στας ευρώπας..
βρε Κατίνα επειδη κ εγω εχω φαει πολυ εξωτερικο με το κουτάλι,για πες μου ΠΟΥ εχουν περαση οι ελληνιδες?γιατι εγω ξερω οτι μεχρι κ με πακιστανους,ινδούς κ τρεχουν σαν σκυλοσκλαβια κ γαμιουνται στας ευρώπας..
σε παω,στο εχω πει???ε να στο πω κ εγώ..ναι ρε γμτ... ειναι μπαζα οι καημενες... αφου πρεπει οι γιατροι ανευ συνορων να στειλουνε ψυχιατρους/ψυχολογους σε αυτες τις κακασχημες γιατι θα τους εχει δημιουργηθει τρελο κομπλεξ... κ ειναι κριμα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
να σαι καλα παιδι μου
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
δεν εχουν κωλο οι 185 βορειες ξανθοψειρες
ουτε κ βυζι
στηθος πλατη
για να το χεις μαθει
ουτε κ βυζι
στηθος πλατη
για να το χεις μαθει
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Αυτά τα μπάζα να τα στέλνετε σε μένα που έχω ταπεινές απαιτήσεις.
Για μενα..Εγω παντως ειμαι εδω γιατι προτιμω τον τροπο που σκεφτονται οι αντρες!!!!
Σας λατρευω και πιστευω οτι χωρις εσας τους αντρες τιποτα δεν θα ειχε νοημα!!
ειμαι απλα μια φαν!!
Τι να σου πω laplace,δεν ξερω με ποιον παει ο καθενας, :-* ειναι δικο του θεμα, αλλα εδω(γερμανια) εγω και φιλες μου ελληνιδες εχουμε απλα και μονο που ειμαστε ελληνιδες θετικη ανταποκριση!!
Σας λατρευω και πιστευω οτι χωρις εσας τους αντρες τιποτα δεν θα ειχε νοημα!!
ειμαι απλα μια φαν!!
Τι να σου πω laplace,δεν ξερω με ποιον παει ο καθενας, :-* ειναι δικο του θεμα, αλλα εδω(γερμανια) εγω και φιλες μου ελληνιδες εχουμε απλα και μονο που ειμαστε ελληνιδες θετικη ανταποκριση!!
κατινα τι να σου πω..Εγω Κολωνια κ Μόναχο που πηγα ειδα ΤΑ @@@@.ΞαΝΘΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ...τι να πω..δεν ξερω τι πεινα υπαρχει εκει που μενεις..Δεν ειναι ετσι ακριβως ομως να το ξέρεις..Γιατι τοτε δεν τις παντρευεται κανενας δυτικοευρωπαιος κ παντρευονται κατι ανατολικους,αραβες κ σια?
Φιλικα ετσι,μην το παρεις σαν επίθεση..
Φιλικα ετσι,μην το παρεις σαν επίθεση..
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Βρε συ κατίνα, την επόμενη φορά που θα έρθεις διακοπές στην πατρίδα φέρε και καμιά απογοητευμένη ψηλή γερμανίδα μαζί σου για να της ανεβάσουμε την ψυχολογία.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Προτεινω να δημιουργηθει ο πρωτος συλλογοε κατατρεγμενων σουηδεζων
για γερμανια που λεει παντως η δεσποινιδα δεν ξερω αν ειναι παντου ετσι παντως εκανα διακοπες με μια ελληνιδα και μια γερμανιδα το καλοκαιρι και μου ειπαν κατι αντιστοιχο....οχι οτι εχουν ΤΟ τρελο σουξε οι ελληνιδες αλλα οτι θεωρουνται κατι εξωτικο (οπως και οι τουρκαλες και οι ισπανιδες και λιγοτερο οι ιταλιδες) και γενικως τις γουσταρουν οι γερμανοι.....αυτες ηταν απο στουγκαρδη παντως
για γερμανια που λεει παντως η δεσποινιδα δεν ξερω αν ειναι παντου ετσι παντως εκανα διακοπες με μια ελληνιδα και μια γερμανιδα το καλοκαιρι και μου ειπαν κατι αντιστοιχο....οχι οτι εχουν ΤΟ τρελο σουξε οι ελληνιδες αλλα οτι θεωρουνται κατι εξωτικο (οπως και οι τουρκαλες και οι ισπανιδες και λιγοτερο οι ιταλιδες) και γενικως τις γουσταρουν οι γερμανοι.....αυτες ηταν απο στουγκαρδη παντως
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Exεις φοβερο νικ! Ελπιζω να μην σε χαρακτηριζει κιολας ! Αν και ολοι επιλεγουν ενα νικ που τους χαρακτηριζει ;)στον πολεμιστη!!γαματω!!
Μην ανησυχειτε παιδια, κανω παντα διαφημιση για τους ελληνες εραστες!!!!
Παντως αγοραρες και εσεις αρεσετε πολυ!!!
στη μουνιτσα!!εισαι πολυ κουλ!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K