Νέα

Οι άντρες προτιμούν τις όμορφες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.424
Πόντοι
12.056
H αιματωση περνει λαθος δρομο..χεχχεε :P ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χαχαχα....δεν ειναι οτι μαρεσει μονο η συλληψη του ονοματος....με τρελλαινει και η υπογραφη του πανω απ ολα :P :P :P

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.424
Πόντοι
12.056
Τι ειναι το Κατινακι??? Νεο πουλεν???  :huh: :dancing:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Μενω στο εξωτερικο αναμεσα στις ξανθιες γκομενες και θα ελεγα οτι ειναι μεγαλο προτερημα εδω να εισαι ελληνιδα!!
Εδω λενε το μελαχροινο ειναι ωραιο το ξανθο ξεπλυμμενο.
Η βορειες μπορει να ειναι ωραιες μεχρι τα 25, μετα μεγαλωνει η λεκανη αλλα ξεχναει να μεγαλωσει και ο κωλος!!
Δεν εχω ακουσει ποτε κανενα λατρη του κωλου να λεει πωπω τι λεκαναρα ειναι αυτη ολοι μιλανε για κωλαρες!!!
Για δειτε Ελληνιδες σαρανταρες που γαμανε και δερνουν απο εμφανιση και πως μαραζωνουν οι Βορειες ηδη με τριαντα!!
Τι θες γυναικα 1 85 με τεραστια ποδια και μηδεν κωλο η βυζι..
Θα ελεγα στους αντρες να χαιρονται αν μενουν Ελλαδα και ζουν αναμεσα σε γυναικαρες,
απο το να ζεις στην Γερμανια,Γαλλια κλπ και καθε τριτη λεξη στο πηδημα να ειναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!!!

Ξερω τι σας λεω,αλλα σας καταλαβαινω αν το βλεπετε αλλιως!!

:-*

ναι ρε γμτ... ειναι μπαζα οι καημενες... αφου πρεπει οι γιατροι ανευ συνορων να στειλουνε ψυχιατρους/ψυχολογους σε αυτες τις κακασχημες γιατι θα τους εχει δημιουργηθει τρελο κομπλεξ... κ ειναι κριμα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Kα τινα...σαλαμάκι...(απο ταινια βουτσα.. :rockon:)

βρε Κατίνα επειδη κ εγω εχω φαει πολυ εξωτερικο με το κουτάλι,για πες μου ΠΟΥ εχουν περαση οι ελληνιδες?γιατι εγω ξερω οτι μεχρι κ με πακιστανους,ινδούς κ τρεχουν σαν σκυλοσκλαβια κ γαμιουνται στας ευρώπας..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ναι ρε γμτ... ειναι μπαζα οι καημενες... αφου πρεπει οι γιατροι ανευ συνορων να στειλουνε ψυχιατρους/ψυχολογους σε αυτες τις κακασχημες γιατι θα τους εχει δημιουργηθει τρελο κομπλεξ... κ ειναι κριμα
σε παω,στο εχω πει???ε να στο πω κ εγώ..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτο με τους κωλους παντως δεν το πιασα το σχολιο....και επειδη μου αρεσουν οι κωλοι θα ηθελα να επισημανθει αν γινεται....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν εχουν κωλο οι 185 βορειες ξανθοψειρες
ουτε κ βυζι
στηθος πλατη
για να το χεις μαθει

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αυτά τα μπάζα να τα στέλνετε σε μένα που έχω ταπεινές απαιτήσεις.

katina

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για μενα..Εγω παντως ειμαι εδω γιατι προτιμω τον τροπο που σκεφτονται οι αντρες!!!!

Σας λατρευω και πιστευω οτι χωρις εσας τους αντρες τιποτα δεν θα ειχε νοημα!!

ειμαι απλα μια φαν!! :dancing:

Τι να σου πω laplace,δεν ξερω με ποιον παει ο καθενας, :-* ειναι δικο του θεμα, αλλα εδω(γερμανια)  εγω και φιλες μου ελληνιδες εχουμε απλα και μονο που ειμαστε ελληνιδες θετικη  :boobies: ανταποκριση!! :dancing:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
κατινα τι να σου πω..Εγω Κολωνια κ Μόναχο που πηγα ειδα ΤΑ @@@@.ΞαΝΘΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ...τι να πω..δεν ξερω τι πεινα υπαρχει εκει που μενεις..Δεν ειναι ετσι ακριβως ομως να το ξέρεις..Γιατι τοτε δεν τις παντρευεται κανενας δυτικοευρωπαιος κ παντρευονται κατι ανατολικους,αραβες κ σια?

Φιλικα ετσι,μην το παρεις σαν επίθεση..

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:grin: Βρε συ κατίνα, την επόμενη φορά που θα έρθεις διακοπές στην πατρίδα φέρε και καμιά απογοητευμένη ψηλή γερμανίδα μαζί σου για να της ανεβάσουμε την ψυχολογία.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Προτεινω να δημιουργηθει ο πρωτος συλλογοε κατατρεγμενων σουηδεζων :P :P

για γερμανια που λεει παντως η δεσποινιδα δεν ξερω αν ειναι παντου ετσι παντως εκανα διακοπες με μια ελληνιδα και μια γερμανιδα το καλοκαιρι και μου ειπαν κατι αντιστοιχο....οχι οτι εχουν ΤΟ τρελο σουξε οι ελληνιδες αλλα οτι θεωρουνται κατι εξωτικο (οπως και οι τουρκαλες και οι ισπανιδες και λιγοτερο οι ιταλιδες) και γενικως τις γουσταρουν οι γερμανοι.....αυτες ηταν απο στουγκαρδη παντως :P

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ναι τις γουσταρουν οι γερμανοι μουνιτσα..
οι γερμανοι γουσταρουν οτι περπατάει..απλα για να το γαμησουν.,.
και την Λουκα θα γαμούσαν..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χαχαχαχαχαχα δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο γερμανους....παντως στην αγγλια και τη γαλλια (το χω ξαναγραψει και ειχα φαει κραξιμο) οι μεσογειακες γυναικες ειχαν περαση...αλλα πιανουμε παλι ατερμονη συζητηση χωρις νοημα :)

katina

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
στον πολεμιστη!!γαματω!!  :2funny:
Μην ανησυχειτε παιδια, κανω παντα διαφημιση για τους ελληνες εραστες!!!!
Παντως αγοραρες και εσεις αρεσετε πολυ!!! :cheesy:
στη μουνιτσα!!εισαι πολυ κουλ!!

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
στον πολεμιστη!!γαματω!!  :2funny:
Μην ανησυχειτε παιδια, κανω παντα διαφημιση για τους ελληνες εραστες!!!!
Παντως αγοραρες και εσεις αρεσετε πολυ!!! :cheesy:
στη μουνιτσα!!εισαι πολυ κουλ!!
Exεις φοβερο νικ!  :2funny: Ελπιζω να μην σε χαρακτηριζει κιολας ! Αν και ολοι επιλεγουν ενα νικ που τους χαρακτηριζει  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom