Νέα

Οι άντρες προτιμούν τις όμορφες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Τοσα χρονια που ζω Κρητη καθε καλοκαιρι εχω δει χιλιαδες και χιλιαδες ξενες απο καθε χωρα.Μην μου κανεις λοιπον μαθημα.Στατιστικα στις 10 αγγλιδες οι 8 βλεπονται και ειναι αρκετα καλες και οι 10 Ελληνιδες οι 8 θα ειναι χοντρες η ασχημομουρες.Πως να το κανουμε αλλο μια Σουηδεζα ξανθια 1.85 με τελια ποδια και αλλο η Ελληνιδα 1,65 χοντροκολα.
Μην το γυρνας στο προσωπικο αμα δεν ξερεις τον αλλο.

ΥΓ Τοσο μεγαλη οικογενεια ειστε που εχετε σε τοσες χωρες συγγενεις?
8 στις 10 Αγγλίδες βλέπονται...????? :think:
Πασά μου μήπως τις βλέπεις αφου έχεις κατεβάσει ένα μπουκάλι Ουίσκυ και σου φαίνονται οι 8 απο τις 10 όμορφες??? :grin:
Γιατί εγώ ποτέ δεν έχω πετύχει πάνω από 2 στις 10,στην καλύτερη των περιπτώσεων :'(

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όσοι λένε ότι οι άντρες παραμελούν την εξωτερική τους εμφάνιση δεν έχουν παρά να δουν τι γύφτοι είναι πολλοί από αυτούς που κυκλοφορούν τις μουνάρες.

Όσο για τις ελεεινίδες, γερνάνε γρήγορα και χοντραίνουν γρηγορότερα.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και επίσης πολλοί δικαιολογούν τις ελεεινίδες γιατί έχουν αδελφές και κόρες και τους πονάει η παραδοχή της αλήθειας.

Επισκέπτης
Όσο για τις ελεεινίδες, γερνάνε γρήγορα και χοντραίνουν γρηγορότερα.
οι ελλεειναρες ? γερνανε αργα ? πετανε στομαχαρα αργα ? φτιαχνουν 2 κωλους κ ανεβαινουν 10 νουμερα στο τζιν παντελονι απ'τα 20 στα 40 τους χρονια ???

Και επίσης πολλοί δικαιολογούν τις ελεεινίδες γιατί έχουν αδελφές και κόρες και τους πονάει η παραδοχή της αλήθειας.
εγω παντως γουσταρω ολες τις ομορφες γκομενες...ελληνιδες ή μη δεν με απασχολει...
δυσκολευομαι ειναι η αληθεια να ταιριαξω με ελληνιδα...αλλα μαλλον φταιει περισσοτερο το τρελαμενο μου μυαλο...δεν εχω κορη ακομη...(ελπιζω ν'αποκτησω μια μερα...)...ουτε κ αδερφη...αλλα κ να ειχα...αν ηταν φακλανα...δεν θα δισταζα να το παραδεχτω κ να τη βοηθησω να διορθωθει...

Επισκέπτης
Πασά μου μήπως τις βλέπεις αφου έχεις κατεβάσει ένα μπουκάλι Ουίσκυ και σου φαίνονται οι 8 απο τις 10 όμορφες??? :grin:
Γιατί εγώ ποτέ δεν έχω πετύχει πάνω από 2 στις 10,στην καλύτερη των περιπτώσεων :'(

Τι να σου πω..Αν κανεις διακοπες σε κανενα ξερονησι ισως εκει τα στατιστικα δεν ειναι καλα.Επειδη ζεις Ελλαδα και δεν εχεις τα κοτσια να αλαξεις το γεγονος οτι αντιμετωπιζεις καθημερινα Ελεινιδες μην προσπαθεις να τις δικαιολογησεις.Σαβουρες ειναι και δεν αλαζει αυτο που ο κοσμος να γυρισει αναποδα επειδη ετσι ειναι η ηληθια Ελληνικη νοοτροπια.
Το ιδιο ισχυει και για σενα mclein.(Και ναι πουτανες γαμαω τον χειμωνα και δεν ντρεπομαι καθολου αφου και σαν ανθρωποι παλι καλυτερες ειναι απο τις Ελεινιδες.Επειδη σε αλλο σου ποστ εχω δει να κοκορευεσε για φεραρι και ακριβα αμαξια και μοστρα πως ριχνεις γκομενακια πηγαινει μια βολτα εξω να εκτονωθεις)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μπα μωρέ, μια θα βλέπει αλλά απο την σούρα τις περνάει για 8  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Το ιδιο ισχυει και για σενα mclein.(Και ναι πουτανες γαμαω τον χειμωνα και δεν ντρεπομαι καθολου αφου και σαν ανθρωποι παλι καλυτερες ειναι απο τις Ελεινιδες.Επειδη σε αλλο σου ποστ εχω δει να κοκορευεσε για φεραρι και ακριβα αμαξια και μοστρα πως ριχνεις γκομενακια πηγαινει μια βολτα εξω να εκτονωθεις)
Τις πουτανες τις γαμαμε...τις γυναικες τις αγαπαμε...μαθε να τα ξεχωριζεις...δεν θα πας πολυ μπροστα με την τωρινη σου νοοτροπια... :(
Οσο για τη φερραρι μου κ οποιο ακριβο αμαξι εχω στην κατοχη μου...κανε δουλεια σου κι ασε με να μοστραρω αυτα που μπορω...εσυ μοστραρε τον καταλογο με τις πουτανες που χεις γαμησει...;)

οσο για εκτονωση...εσυ ξερεις καλυτερα....ποσο παει η εκτονωση απο μια πουτανα ???
κανα 50αρικο ? :jerking:

αντε τραβα τωρα ν'αρμεξεις καμια κατσικα στο χωριο σου...κ μαθε να συζητας...οχι να κλανεις...(γιατι σε βλεπω οτι ζοριζεσαι οταν πεφτουν τα επιχειρηματα στο τραπεζι...)!!! :birdman:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ποιά επιχειρήματα; Ότι μπορείς να αγαπήσεις το στραβομούτσουνο υστερικό τραβέλι που λέγεται ελεεινίδα;

Επισκέπτης
Τις πουτανες τις γαμαμε...τις γυναικες τις αγαπαμε...μαθε να τα ξεχωριζεις...δεν θα πας πολυ μπροστα με την τωρινη σου νοοτροπια...
Οσο για τη φερραρι μου κ οποιο ακριβο αμαξι εχω στην κατοχη μου...κανε δουλεια σου κι ασε με να μοστραρω αυτα που μπορω...εσυ μοστραρε τον καταλογο με τις πουτανες που χεις γαμησει...;)

οσο για εκτονωση...εσυ ξερεις καλυτερα....ποσο παει η εκτονωση απο μια πουτανα ???
κανα 50αρικο ?

αντε τραβα τωρα ν'αρμεξεις καμια κατσικα στο χωριο σου...κ μαθε να συζητας...οχι να κλανεις...(γιατι σε βλεπω οτι ζοριζεσαι οταν πεφτουν τα επιχειρηματα στο τραπεζι...)!!!

Ποσο ανωριμος και βλακας εισαι φαινεται απο τα λεγομενα σου.Πια επιχειρηματα ρε ?Εσυ αρχισες χαρακτηρισμους και προσωπικες επιθεσεις και αερολογιες του στυλ "Οι ελληνιδες ειναι μια χαρα και οι Σουηδεζες δεν ειναι ολες ωρεεες και τραβα στις πουτανες" κτλ.
Οσο για τις πουτανες δεν τις βλεπω σαν σακια με πατατες για σπρωξιμο.Ανθρωποι ειναι και αυτες και η παρεα τους ειναι καλυτερα απο των ψωνισμενων Ελληνιδων.
Το να μοστραρεις τα ακριβα αμαξια σου δειχνει επισης ποσο λελες εισαι και δειχνει οτι μονο Ελληνιδες μπορουν να σου κατσουν που γουσταρουν βλακες τρεντυδες με ακριβα αμαξια σαν και σενα..Αντε γεια

Επισκέπτης
Ποιά επιχειρήματα; Ότι μπορείς να αγαπήσεις το στραβομούτσουνο υστερικό τραβέλι που λέγεται ελεεινίδα;
μπορω δεν μπορω...εσυ ζοριζεσαι ? μαλλον ναι...αφου δεν ασχολεισαι με τις ελληνιδες...κ μαλλον κ αυτες μαζι σου...γιατι παντα μιλας γι'αυτες ??? γραψ'τες στα @@ σου κ πηγαινε παρακατω...παρατηρω ομως οτι εχεις κολλησει κ εσυ στη ζωη σου....μαθε να φτυνεις την τσιχλα που σου χαλαει τη γευση λεει ενας γνωστος μου...καν'το πραξη κ θα περνας καλυτερα...;) ;) ;)

Επισκέπτης
μπορω δεν μπορω...εσυ ζοριζεσαι ? μαλλον ναι...αφου δεν ασχολεισαι με τις ελληνιδες...κ μαλλον κ αυτες μαζι σου...γιατι παντα μιλας γι'αυτες ??? γραψ'τες στα @@ σου κ πηγαινε παρακατω...παρατηρω ομως οτι εχεις κολλησει κ εσυ στη ζωη σου....μαθε να φτυνεις την τσιχλα που σου χαλαει τη γευση λεει ενας γνωστος μου...καν'το πραξη κ θα περνας καλυτερα...;) ;) ;)

Φιλε οι Ελληνιδες αφου δεν μου αρεσουν δεν ασχολουμε καθολου εξω μαζι τους και ουτε μπαινω καν στον κοπο να προσπαθησω να γαμησω Ελληνιδα.Αλλα γουσταρω να σχολιαζω για το ποσο σαβουρες ειναι οι πιο πολλες απο αυτες.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Τι να σου πω..Αν κανεις διακοπες σε κανενα ξερονησι ισως εκει τα στατιστικα δεν ειναι καλα.Επειδη ζεις Ελλαδα και δεν εχεις τα κοτσια να αλαξεις το γεγονος οτι αντιμετωπιζεις καθημερινα Ελεινιδες μην προσπαθεις να τις δικαιολογησεις.Σαβουρες ειναι και δεν αλαζει αυτο που ο κοσμος να γυρισει αναποδα επειδη ετσι ειναι η ηληθια Ελληνικη νοοτροπια.
Eγώ δεν δικαιολόγησα ούτε υπερασπίστηκα της Ελληνίδες σχολίασα τα περί Αγγλίδων...
Τώρα αν η Κέκυρα(αναφέρω μόνο την Κέρκυρα γιατί εκεί κάθε καλοκαίρι έρχονται καραβάνια ολόκληρα από την Αγγλία) σου φαίνεται για ξερονήσι...τότε δώσε και σε μας λίγο ρε αδερφέ απ'αυτό που πίνεις :rockon: :rockon: :rockon:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Στο θέμα των Αγγλίδων υπερβάλετε.
Αντικειμενικά, η ομορφιά κατοικεί στο βορρά. Όσο πιο βόρεια πηγαίνεις τόσο πιο όμορφες γυναίκες βλέπεις μα πιο απαλά, θηλυκά, και αρμονικά χαρακτηριστικά. Αντιθέτως όσο πιο νότια πηγαίνεις τόσο πιο αρρενωπά είναι τα χαρακτηριστικά στους άνδρες. Χωρίς αυτό να είναι απόλυτο και αρκετό για επιμέρους σύγκριση κοπέλα με κοπέλα, μπορούμε με σιγουριά να συμπεράνουμε ότι σε γενικές γραμμές οι βόρειες κοπέλες είναι πιο όμορφες από τις νότιες.

Γι’ αυτό οι βορειοελλαδίτισσες είναι πιο όμορφες από τις νοτιοελλαδίτισσες, οι Ρουμάνες πιο όμορφες από τις Ελληνίδες και τις Βουλγάρες, οι Ουγγαρέζες πιο όμορφες από τις Ιταλίδες και τις Ισπανίδες και οι Ρωσίδες φυσικά οι πιο όμορφες του κόσμου.

Σαφώς λοιπόν και οι Αγγλίδες είναι πιο όμορφες από τις Ελληνίδες.

Και τώρα μπορείτε να με κατασπαράξτε με πάθος για τις απόψεις μου ….

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Φιλε οι Ελληνιδες αφου δεν μου αρεσουν δεν ασχολουμε καθολου εξω μαζι τους και ουτε μπαινω καν στον κοπο να προσπαθησω να γαμησω Ελληνιδα.Αλλα γουσταρω να σχολιαζω για το ποσο σαβουρες ειναι οι πιο πολλες απο αυτες.

Και επιπλέον είμαστε υποχρεωμένοι να τις ανεχόμαστε κάθε μέρα και να βλέπουμε τις στριμένες φάτσες τους. Άσε που όσο τις αγνοείς και προσπαθείς να κρύψεις την αηδία σου τόσο τους τη δίνει και στα πρήζουν.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
Mclein, εσύ, που δεν ασχολείσαι με πουτάνες... έχεις 2767 μηνύματα σε ένα σάιτ για πουτάνες!  :uglystupid: :uglystupid:
Πλάκα μάς κάνεις; Τις ρίχνεις με το αυτοκίνητο και με το λέγειν σου; Τόσο ΖΩΑ που είναι οι τραγικές Ελληνίδες, τέτοια θέλουν, φίλε μου. Ε, αρκετοί από εμάς ΔΕΝ τα έχουν αυτά (ή δεν θέλουν να τα έχουν). Δηλαδή, δεν πέφτουν στο επίπεδο του ζώου.
Προτιμούμε να δίνουμε 50ευρα και να νιώθουμε ότι διατηρούμε μια εμπορική σχέση δοσοληψίας με μία επαγγελματία, αλλά έχουμε γνώση και επίγνωση. Εσύ γαμάς μηδενικά, χειρότερα από αυτά της Λαυρίου, και νομίζεις ότι σε αγαπάνε κιόλας. Μεγάλη έπαρση, μίστερ, και δεν κάνει καλό.  :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Ποσο ανωριμος και βλακας εισαι φαινεται απο τα λεγομενα σου.Πια επιχειρηματα ρε ?Εσυ αρχισες χαρακτηρισμους και προσωπικες επιθεσεις και αερολογιες του στυλ "Οι ελληνιδες ειναι μια χαρα και οι Σουηδεζες δεν ειναι ολες ωρεεες και τραβα στις πουτανες" κτλ.
Οσο για τις πουτανες δεν τις βλεπω σαν σακια με πατατες για σπρωξιμο.Ανθρωποι ειναι και αυτες και η παρεα τους ειναι καλυτερα απο των ψωνισμενων Ελληνιδων.
Το να μοστραρεις τα ακριβα αμαξια σου δειχνει επισης ποσο λελες εισαι και δειχνει οτι μονο Ελληνιδες μπορουν να σου κατσουν που γουσταρουν βλακες τρεντυδες με ακριβα αμαξια σαν και σενα..Αντε γεια

Επαναλαμβανω...οι πουτανες ειναι μονο για γαμησι...κ η πληρωμενη παρεα τους ειναι καλυτερη οταν με τα λεφτα που εχεις  χαλασει για παρεα,αποδωσουν γαμησι...κ μαλιστα καλο γαμησι...γιατι αμα πληρωνεις πουτανα κ γαμας σακι...τσαμπα πληρωνεις...
Δεν ειναι αερολογια οτι οι μεσες ελληνιδες ειναι οπως κ οι μεσες σουηδεζες...η μονη διαφορα ειναι στα χαρακτηριστικα που λαμβανει καθε γκομενα απ'τον τοπο της...
Τα ακριβα ή φτηνα μου αμαξια...εσυ τα ανεφερες πρωτος...εγω συνηθως τα μοστραρω στον real world..αλλα εισαι τοσο "στουκας" που σε χαλαει που καποιος ειναι καλυτερος απο σενα...εστω κ αν αυτο φαινεται μονο στα λογια μεσω νετ...αλλα αποδεικνυεται ευκολα... ;)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Στο θέμα των Αγγλίδων υπερβάλετε.
Αντικειμενικά, η ομορφιά κατοικεί στο βορρά. Όσο πιο βόρεια πηγαίνεις τόσο πιο όμορφες γυναίκες βλέπεις μα πιο απαλά, θηλυκά, και αρμονικά χαρακτηριστικά. Αντιθέτως όσο πιο νότια πηγαίνεις τόσο πιο αρρενωπά είναι τα χαρακτηριστικά στους άνδρες. Χωρίς αυτό να είναι απόλυτο και αρκετό για επιμέρους σύγκριση κοπέλα με κοπέλα, μπορούμε με σιγουριά να συμπεράνουμε ότι σε γενικές γραμμές οι βόρειες κοπέλες είναι πιο όμορφες από τις νότιες.

Γι’ αυτό οι βορειοελλαδίτισσες είναι πιο όμορφες από τις νοτιοελλαδίτισσες, οι Ρουμάνες πιο όμορφες από τις Ελληνίδες και τις Βουλγάρες, οι Ουγγαρέζες πιο όμορφες από τις Ιταλίδες και τις Ισπανίδες και οι Ρωσίδες φυσικά οι πιο όμορφες του κόσμου.

Σαφώς λοιπόν και οι Αγγλίδες είναι πιο όμορφες από τις Ελληνίδες.

Και τώρα μπορείτε να με κατασπαράξτε με πάθος για τις απόψεις μου ….

Έχουν και λιγότερες τρίχες στο πρόσωπο και στο σώμα.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Mclein, εσύ, που δεν ασχολείσαι με πουτάνες... έχεις 2767 μηνύματα σε ένα σάιτ για πουτάνες!   :uglystupid: :uglystupid:
Πλάκα μάς κάνεις; Τις ρίχνεις με το αυτοκίνητο και με το λέγειν σου; Τόσο ΖΩΑ που είναι οι τραγικές Ελληνίδες, τέτοια θέλουν, φίλε μου. Ε, αρκετοί από εμάς ΔΕΝ τα έχουν αυτά (ή δεν θέλουν να τα έχουν). Δηλαδή, δεν πέφτουν στο επίπεδο του ζώου.
Προτιμούμε να δίνουμε 50ευρα και να νιώθουμε ότι διατηρούμε μια εμπορική σχέση δοσοληψίας με μία επαγγελματία, αλλά έχουμε γνώση και επίγνωση. Εσύ γαμάς μηδενικά, χειρότερα από αυτά της Λαυρίου, και νομίζεις ότι σε αγαπάνε κιόλας. Μεγάλη έπαρση, μίστερ, και δεν κάνει καλό.  :jerking: :jerking: :jerking:

:thumbsup:

Επισκέπτης
Επαναλαμβανω...οι πουτανες ειναι μονο για γαμησι...κ η πληρωμενη παρεα τους ειναι καλυτερη οταν με τα λεφτα που εχεις  χαλασει για παρεα,αποδωσουν γαμησι...κ μαλιστα καλο γαμησι...γιατι αμα πληρωνεις πουτανα κ γαμας σακι...τσαμπα πληρωνεις...
Δεν ειναι αερολογια οτι οι μεσες ελληνιδες ειναι οπως κ οι μεσες σουηδεζες...η μονη διαφορα ειναι στα χαρακτηριστικα που λαμβανει καθε γκομενα απ'τον τοπο της...
Τα ακριβα ή φτηνα μου αμαξια...εσυ τα ανεφερες πρωτος...εγω συνηθως τα μοστραρω στον real world..αλλα εισαι τοσο "στουκας" που σε χαλαει που καποιος ειναι καλυτερος απο σενα...εστω κ αν αυτο φαινεται μονο στα λογια μεσω νετ...αλλα αποδεικνυεται ευκολα... ;)

Καλυτερος απο εμενα επειδη γαμαει σαβουροΕλληνιδες μηδενικα επειδη μοστραρει τα ακριβα αμαξια του?Χαχαχααχαχαχ σε λυπαμαι φιλε που ψαχνεις να αντικαταστησεις το μικρο σου πουλι στα ακριβα αμαξια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom