MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Ειδικα ο Χειμωνετος σαν να τον εχουν χυσει στα ματια ειναι.
Αν συμφωνούσαμε όλοι σε τέτοια ζητήματα, κάποιες θα έμεναν τελείως αγάμητες (όχι ότι οι ελληνίδες κάτω των 25 δεν είναι αγάμητες σε μεγάλο ποσοστό, αλλά λέμε τώρα).
Θα συμφωνήσεις πάντως πιστεύω στο ότι με μια μικρή, είναι πιο πιθανό να χρειαστεί να χορεύεις σε Ελληνάδικα μέχρι τις ... 9 το πρωί, να βρεθείς σε ορθάδικο "in" club να πίνεις μαζούτ, να ακούσεις πόσο γκόμενος είναι ο Ρουβάς/Πετρέλης/Χειμωνέτος/Άξελ Ρόουζ/Ρίτσαρντ Γκιρ (το πήγα ... διαχρονικά!) ή τι ρομαντικό που είναι το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη!!!!!
(Τη στιγμή που εσύ σκέφτεσαι "Θα τα καταπιεί ή λες να τα φτύσει;")
Ας βρω πιτσιρίκι να ΞΕΡΕΙ τον Axel Rose και να τον ακούει κιόλας, και ας μου λέει μαλακίες ...
Δεν με κατάλαβες! Αναφερόμουν στις πιτσιρίκες της γενιάς μου (80's) , στις οποίες είχε μεγάλο σουξέ ο τύπος ...
Τέτοιες συζητήσεις παραπέμπουν σε παρέες με πιτσιρίκες στην Αυτοκίνηση της δεκαετίας του 80 (τέλη).
ΟΚ, δεν έγινες αντιληπτός, έχεις δίκιο.
Αλλά τέλη 80, ειδικά στην αυτοκίνηση (σε αντίθεση με AGORA π.χ.) είχε πιτσιρίκες που το έλεγε η ψυχή τους και ας ήταν και δήθεν "καλά κορίτσια". Τέτοιες σήμερα, δύσκολα βρίσκεις.
τέλη 80, ειδικά στην αυτοκίνηση (σε αντίθεση με AGORA π.χ.) είχε πιτσιρίκες που το έλεγε η ψυχή τους και ας ήταν και δήθεν "καλά κορίτσια". Τέτοιες σήμερα, δύσκολα βρίσκεις.
Εγώ στο σχολείο θυμάμαι ένα πράγμα σκεφτόμουνα, πως θα χουφτώσω, πως θα πάρω μάτι στα αποδυτήρια καμιά να γδύνεται, στην πισίνα πως κατα λάθος θα με ακουμπήσει κανένα βυζί κλπ.
Τώρα, μπαίνεις στο μετρό, και βλέπεις πιτσιρικά με κούρεμα αφάνα, πβερμούδα που ίσα ίσα στέκεται στο κώλο του (βλέπεις μέχρι και την κωλοχαράδρα του), τατουάζ στις ξυρισμένες γάμπες(!), σκουλαρίκια μέχρι και στο στόμα, σαγιονάρες κλπ να ακούει ipod, να γράφει SMS στο κινητό του και δεν έχει πάρει καν χαμπάρι ότι απέναντί του στέκεται πιτσιρίκα με σορτσάκι και ποδάρες και το μισό βυζί έξω.
Οπότε, λυσσάνε οι κακόμοιρες οι πιτσιρίκες.... LOL
Και ποιοι τραβαγανε τα βιντεακια στα σχολεια ρε παιδια τοτε?
Οντως ρε παιδι μουΕιδικα ο Χειμωνετος σαν να τον εχουν χυσει στα ματια ειναι.
Αστους να γραφουν μειωνεται ο ανταγωνισμος!Μάλλον έχεις δίκιο, αλλά σε αυτό φταίνε μάλλον οι πιτσιρικάδες και όχι οι πιτσιρίκες.
Εγώ στο σχολείο θυμάμαι ένα πράγμα σκεφτόμουνα, πως θα χουφτώσω, πως θα πάρω μάτι στα αποδυτήρια καμιά να γδύνεται, στην πισίνα πως κατα λάθος θα με ακουμπήσει κανένα βυζί κλπ.
Τώρα, μπαίνεις στο μετρό, και βλέπεις πιτσιρικά με κούρεμα αφάνα, πβερμούδα που ίσα ίσα στέκεται στο κώλο του (βλέπεις μέχρι και την κωλοχαράδρα του), τατουάζ στις ξυρισμένες γάμπες(!), σκουλαρίκια μέχρι και στο στόμα, σαγιονάρες κλπ να ακούει ipod, να γράφει SMS στο κινητό του και δεν έχει πάρει καν χαμπάρι ότι απέναντί του στέκεται πιτσιρίκα με σορτσάκι και ποδάρες και το μισό βυζί έξω.
Οπότε, λυσσάνε οι κακόμοιρες οι πιτσιρίκες.... LOL