Νέα

Γιατί οι άνδρες προτιμούν νεαρότερες γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anal_Intruder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Ειδικα ο Χειμωνετος σαν να τον εχουν χυσει στα ματια ειναι.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αν συμφωνούσαμε όλοι σε τέτοια ζητήματα, κάποιες θα έμεναν τελείως αγάμητες (όχι ότι οι ελληνίδες κάτω των 25 δεν είναι αγάμητες σε μεγάλο ποσοστό, αλλά λέμε τώρα).

Θα συμφωνήσεις πάντως πιστεύω στο ότι με μια μικρή, είναι πιο πιθανό να χρειαστεί να χορεύεις σε Ελληνάδικα μέχρι τις ... 9 το πρωί, να βρεθείς σε ορθάδικο "in" club να πίνεις μαζούτ, να ακούσεις πόσο γκόμενος είναι ο Ρουβάς/Πετρέλης/Χειμωνέτος/Άξελ Ρόουζ/Ρίτσαρντ Γκιρ (το πήγα ... διαχρονικά!) ή τι ρομαντικό που είναι το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη!!!!!

(Τη στιγμή που εσύ σκέφτεσαι "Θα τα καταπιεί ή λες να τα φτύσει;")

Ναι μετράει και η στιγμή :2funny:

Κοίταξε να δεις, έχω δει κάλους 22 και έχω δει και κάλους 32. Το clubbing δε με χαλάει καθόλου. Για τον αφοριστικό χαρακτηρισμό :2funny: διαφώνησα. Πιθανώς μια γυναίκα >25 να έχει να σου προσφέρει περισσότερα, αλλά και αν είσαι ελεύθερος να σου σπάσει τα @@

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Ας βρω πιτσιρίκι να ΞΕΡΕΙ τον Axel Rose και να τον ακούει κιόλας, και ας μου λέει μαλακίες.....

Επισκέπτης
Ας βρω πιτσιρίκι να ΞΕΡΕΙ τον Axel Rose και να τον ακούει κιόλας, και ας μου λέει μαλακίες ...

Δεν με κατάλαβες! Αναφερόμουν στις πιτσιρίκες της γενιάς μου (80's) , στις οποίες είχε μεγάλο σουξέ ο τύπος ...

Τέτοιες συζητήσεις παραπέμπουν σε παρέες με πιτσιρίκες στην Αυτοκίνηση της δεκαετίας του 80 (τέλη).

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Δεν με κατάλαβες! Αναφερόμουν στις πιτσιρίκες της γενιάς μου (80's) , στις οποίες είχε μεγάλο σουξέ ο τύπος ...

Τέτοιες συζητήσεις παραπέμπουν σε παρέες με πιτσιρίκες στην Αυτοκίνηση της δεκαετίας του 80 (τέλη).

ΟΚ, δεν έγινες αντιληπτός, έχεις δίκιο.

Αλλά τέλη 80, ειδικά στην αυτοκίνηση (σε αντίθεση με AGORA π.χ.) είχε πιτσιρίκες που το έλεγε η ψυχή τους και ας ήταν και δήθεν "καλά κορίτσια". Τέτοιες σήμερα, δύσκολα βρίσκεις.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ΟΚ, δεν έγινες αντιληπτός, έχεις δίκιο.

Αλλά τέλη 80, ειδικά στην αυτοκίνηση (σε αντίθεση με AGORA π.χ.) είχε πιτσιρίκες που το έλεγε η ψυχή τους και ας ήταν και δήθεν "καλά κορίτσια". Τέτοιες σήμερα, δύσκολα βρίσκεις.

+ αλλά και Agora, δόξα σοι ο Θεός

Επισκέπτης
τέλη 80, ειδικά στην αυτοκίνηση (σε αντίθεση με AGORA π.χ.) είχε πιτσιρίκες που το έλεγε η ψυχή τους και ας ήταν και δήθεν "καλά κορίτσια". Τέτοιες σήμερα, δύσκολα βρίσκεις.

Χωρίς να έχω εμπειρία από τις σημερίνές πιτσιρίκες, από απλή παρατήρηση και μόνο, θεωρώ ότι σήμερα τον παίρνουν πιο εύκολα και σε μεγαλύτερο ποσοστό (όχι πραγματικά μεγάλο ίσως, αλλά μεγαλύτερο συγκριτικά σε σχέση με τότε).

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Μάλλον έχεις δίκιο, αλλά σε αυτό φταίνε μάλλον οι πιτσιρικάδες και όχι οι πιτσιρίκες.
Εγώ στο σχολείο θυμάμαι ένα πράγμα σκεφτόμουνα, πως θα χουφτώσω, πως θα πάρω μάτι στα αποδυτήρια καμιά να γδύνεται, στην πισίνα πως κατα λάθος θα με ακουμπήσει κανένα βυζί κλπ.

Τώρα, μπαίνεις στο μετρό, και βλέπεις πιτσιρικά με κούρεμα αφάνα, πβερμούδα που ίσα ίσα στέκεται στο κώλο του (βλέπεις μέχρι και την κωλοχαράδρα του), τατουάζ στις ξυρισμένες γάμπες(!), σκουλαρίκια μέχρι και στο στόμα, σαγιονάρες κλπ να ακούει ipod, να γράφει SMS στο κινητό του και δεν έχει πάρει καν χαμπάρι ότι απέναντί του στέκεται πιτσιρίκα με σορτσάκι και ποδάρες και το μισό βυζί έξω.

Οπότε, λυσσάνε οι κακόμοιρες οι πιτσιρίκες.... LOL

Επισκέπτης
Εγώ στο σχολείο θυμάμαι ένα πράγμα σκεφτόμουνα, πως θα χουφτώσω, πως θα πάρω μάτι στα αποδυτήρια καμιά να γδύνεται, στην πισίνα πως κατα λάθος θα με ακουμπήσει κανένα βυζί κλπ.

Τώρα, μπαίνεις στο μετρό, και βλέπεις πιτσιρικά με κούρεμα αφάνα, πβερμούδα που ίσα ίσα στέκεται στο κώλο του (βλέπεις μέχρι και την κωλοχαράδρα του), τατουάζ στις ξυρισμένες γάμπες(!), σκουλαρίκια μέχρι και στο στόμα, σαγιονάρες κλπ να ακούει ipod, να γράφει SMS στο κινητό του και δεν έχει πάρει καν χαμπάρι ότι απέναντί του στέκεται πιτσιρίκα με σορτσάκι και ποδάρες και το μισό βυζί έξω.

Τους αδικείς μάλλον τους τωρινούς!
Είναι δυνατόν να μην σκέφτονται λογικά, δηλαδή πως θα ξεβρακώσουν τις πιτσιρίκες, πως θα τους τον δώσουν στο στόμα ή έστω θα τις βάλουν να τους τον παίξουν (οι μικρότεροι) κτλ;

Ακόμη και ο τυπάς που περιγράφεις, θέλω να πιστεύω ότι ασχολείται σοβαρά μετο θέμα και τον ενδιαφέρει.
Απλά νομίζω ότι όλες αυτές οι μαλακίες (αφάνα, σαγιονάρα,τατουάζ) είναι επιβεβλημένες σε μεγάλο βαθμό για να γίνει αποδεκτός από τις γκόμενες του συρμού έστω.

Όσο για το καμάκι στο μετρό και αλλού, η δική μου εμπειρία μου έχει δείξει ότι τα αποτελέσματα είναι πολύ φτωχά, οπότε δεν έχουν άδικο πολλοί να μην το παλεύουν. Είχα παρατηρήσει ότι από ίσες κοιτούσαν, χαμογελούσαν, γούσταραν κτλ τρώει κανείς 1%. Ποσοστό μη αποδεκτό για πολλούς.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και ποιοι τραβαγανε τα βιντεακια στα σχολεια ρε παιδια τοτε? :P

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Ο Κορκολης πάντως του αρέσουν οι μικρότερες. Δε διαγωνεί κανείς, έτσι? :-)

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Μάλλον έχεις δίκιο, αλλά σε αυτό φταίνε μάλλον οι πιτσιρικάδες και όχι οι πιτσιρίκες.

Αστους να γραφουν μειωνεται ο ανταγωνισμος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom