kingoffuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καμια πληροφορία για Νίνα έχουμε συναγωνιστές ;
Φωτογραφίες απο την Άννα-Μαρία δεν υπάρχουν στο site του στούντιο.Που υπάρχουν;
νταρια εσυ εισαι ? που πηγαν μωρο μου οι ξανθες μπουκλες σου? οπως και να εχει εισαι παντα θεα..καλησπερα σε ολους!!! σε καμια 10ρια μερες θα με ξαναβρειτε με καινουριο λουκ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλησπερα σε ολους!!! σε καμια 10ρια μερες θα με ξαναβρειτε με καινουριο λουκ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αληθεια ειναι οτι εδω στην ασια μου λειπουν ελιες, τυρια, κρασια, πορτοκαλια και η παρεα σας![]()
![]()
![]()
με το καλό να έρθεις να τα πούμε και από κοντά![]()
αληθεια ειναι οτι εδω στην ασια μου λειπουν ελιες, τυρια, κρασια, πορτοκαλια και η παρεα σας)) και αποφασησα τελικα να μην χασω το καλοκαιρι στην ελλαδα
)) οποτε ερχομαι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν μου ειπες... το καινουριο λουκ σου αρεσε?Καλά να περνάς και με το καλό να γυρίσεις κουκλάρα μου. ;)
ερχομαι... ο καιρος εφτιαξε???? γιατι εχω συνηθησει το καλοκαιρι....![]()
![]()
γύρνα Ντάρια σε περιμένουμε![]()
ερχομαι... ο καιρος εφτιαξε???? γιατι εχω συνηθησει το καλοκαιρι....![]()
αχαχχα ολο δωκιμαζωΜου φαίνεται πως σου πάει καλύτερα το ξανθό αλλά θέλω να σε δω από κοντά πριν έχω ολοκληρωμένη άποψη.
Ούτως ή άλλως και γουλί να κουρευτείς, κούκλα θα είσαι.![]()
ετσι εχω συνηθησει ολο το χειμωνα!!! και δεν θελω καθολου κρυο :Sανοιξιάτικος είναι τώρα
αλλά μην σε ανησυχεί αυτό θα σε ζεστάνουμε εμείς ;)
ετσι εχω συνηθησει ολο το χειμωνα!!! και δεν θελω καθολου κρυο :S
![]()
ελπιζω ρε μωρο! αν δεν με ζεστενει ελληνικο καλοκαιρι θα χρειαστει να ξαναφυγω για ασια![]()
![]()
![]()
κάτι θα κάνουμε Ντάρια(άνοιξη έρχεται θα κάνει ζέστη)
![]()
ελπιζω ρε μωρο! αν δεν με ζεστενει ελληνικο καλοκαιρι θα χρειαστει να ξαναφυγω για ασια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()