kingoffuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καμια πληροφορία για Νίνα έχουμε συναγωνιστές ;
Φωτογραφίες απο την Άννα-Μαρία δεν υπάρχουν στο site του στούντιο.Που υπάρχουν;
νταρια εσυ εισαι ? που πηγαν μωρο μου οι ξανθες μπουκλες σου? οπως και να εχει εισαι παντα θεα..καλησπερα σε ολους!!! σε καμια 10ρια μερες θα με ξαναβρειτε με καινουριο λουκ
καλησπερα σε ολους!!! σε καμια 10ρια μερες θα με ξαναβρειτε με καινουριο λουκ
αληθεια ειναι οτι εδω στην ασια μου λειπουν ελιες, τυρια, κρασια, πορτοκαλια και η παρεα σας)) και αποφασησα τελικα να μην χασω το καλοκαιρι στην ελλαδα)) οποτε ερχομαι
με το καλό να έρθεις να τα πούμε και από κοντά
αληθεια ειναι οτι εδω στην ασια μου λειπουν ελιες, τυρια, κρασια, πορτοκαλια και η παρεα σας)) και αποφασησα τελικα να μην χασω το καλοκαιρι στην ελλαδα)) οποτε ερχομαι
δεν μου ειπες... το καινουριο λουκ σου αρεσε? :-*Καλά να περνάς και με το καλό να γυρίσεις κουκλάρα μου. ;)
ερχομαι... ο καιρος εφτιαξε???? γιατι εχω συνηθησει το καλοκαιρι....
γύρνα Ντάρια σε περιμένουμε
ερχομαι... ο καιρος εφτιαξε???? γιατι εχω συνηθησει το καλοκαιρι....
αχαχχα ολο δωκιμαζω και αυτο το χρωμα εβαλα για να μοιαζω λιγο με thai girl)))) μου αρεσουν πολυ!Μου φαίνεται πως σου πάει καλύτερα το ξανθό αλλά θέλω να σε δω από κοντά πριν έχω ολοκληρωμένη άποψη.
Ούτως ή άλλως και γουλί να κουρευτείς, κούκλα θα είσαι.
ετσι εχω συνηθησει ολο το χειμωνα!!! και δεν θελω καθολου κρυο :Sανοιξιάτικος είναι τώρα
αλλά μην σε ανησυχεί αυτό θα σε ζεστάνουμε εμείς ;)
ετσι εχω συνηθησει ολο το χειμωνα!!! και δεν θελω καθολου κρυο :S
ελπιζω ρε μωρο! αν δεν με ζεστενει ελληνικο καλοκαιρι θα χρειαστει να ξαναφυγω για ασια
κάτι θα κάνουμε Ντάρια(άνοιξη έρχεται θα κάνει ζέστη )
ελπιζω ρε μωρο! αν δεν με ζεστενει ελληνικο καλοκαιρι θα χρειαστει να ξαναφυγω για ασια