Νέα

Οι άντρες προτιμούν τις όμορφες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
81
Ρε σεις ειστε για γελια. βλεπω οτι κατηγορειτε τις ελληνιδες και τις βριζεται, αλλα στη κυριολεξια ξερετε οτι φταιτε εσεις που δεν εχετε τον τροπο και τη μαγκια να τη κρατησετε η και να τη κατακτησετε.
αντι λοιπον να καθεστε και να λετε δεν ξαναγαμαω ελληνιδα και δεν ασχολουμε αλλο με αυτα τα μπαζα καλο θα ειναι να δειτε τι κανετε λαθος, να αλλαξετε νοοτροπια, να διαβασετε κανενα βιλβλιο και γενικοτερα να δειτε τα πραγματα αλλιως. εχετε δει στους δρομους τυπους κοντους και χοντρους να κυκλοφορουν μουναρες?? αυτο πως γινεται??μη μου πειτε πως ολοι αυτοι ειναι δισεκατομυριουχοι με ferrari κτλ... Απλος τα παντα ειναι θεμα πως θα μιλησεις και τι θα πεις

Επισκέπτης
Mclein, εσύ, που δεν ασχολείσαι με πουτάνες... έχεις 2767 μηνύματα σε ένα σάιτ για πουτάνες!  :uglystupid: :uglystupid:
Πλάκα μάς κάνεις; Τις ρίχνεις με το αυτοκίνητο και με το λέγειν σου; Τόσο ΖΩΑ που είναι οι τραγικές Ελληνίδες, τέτοια θέλουν, φίλε μου. Ε, αρκετοί από εμάς ΔΕΝ τα έχουν αυτά (ή δεν θέλουν να τα έχουν). Δηλαδή, δεν πέφτουν στο επίπεδο του ζώου.
Προτιμούμε να δίνουμε 50ευρα και να νιώθουμε ότι διατηρούμε μια εμπορική σχέση δοσοληψίας με μία επαγγελματία, αλλά έχουμε γνώση και επίγνωση. Εσύ γαμάς μηδενικά, χειρότερα από αυτά της Λαυρίου, και νομίζεις ότι σε αγαπάνε κιόλας. Μεγάλη έπαρση, μίστερ, και δεν κάνει καλό.  :jerking: :jerking: :jerking:
ενα φορουμ ειναι φιλε...τπτ παραπανω...αμα δεν ταιριαζουν αυτα που γραφω εδω μεσα..θα με ειχαν μπαναρει... ;)
που ξερεις πως ριχνω τις γκομενες ? μαζι τις ριχνουμε ? ξερεις αν ειμαι με ελληνιδα ή ξενη ή μηπως τη μοιραζομαστε κ αυτη,αφου τη ριξαμε μαζι ?
Ξερεις κ τι γαμαω...μπραβο...μεντιουμ επρεπε να γινεις εσυ...χαραμιζεσαι...
Ξερεις κ ποιες με αγαπανε...κ ποιες οχι...κ τι νομιζω...μιλαμε εισαι Θεος αγορι μου...οχι μαλακιες...

Ρε ξεκολλατε με τη μαλακια ορισμενοι...εχετε καταντησει γραφικοι...παμε να μιλησουμε σοβαρα...με επιχειρηματα...κ μολις καποιος γραφει αντιθετη αποψη απ'τη μαλακια που εχετε στο μυαλο το ριχνετε στην παλαβη κ συζητατε με τον πουτσο σας κ θυμαστε την τραγικη σας κατασταση...κ προσπαθειτε να την απομυθοποιησετε σε καποιον αγνωστο στο ιντερνετ...πατε καλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ???

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4-5 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ Κ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ...ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:- Εγώ να πω την αλήθεια δεν τις πολυσυμπαθώ τις αγγλίδες γιατί ένα καλοκαίρι στον Κάβο στην Κέρκυρα προσπάθησαν μια ομάδα πιωμένες από δαύτες να με βιάσουν ομαδικά και από τότε μου έχουν μείνει κάποια ψυχικά τραύματα.

Επισκέπτης
Καλυτερος απο εμενα επειδη γαμαει σαβουροΕλληνιδες μηδενικα επειδη μοστραρει τα ακριβα αμαξια του?Χαχαχααχαχαχ σε λυπαμαι φιλε που ψαχνεις να αντικαταστησεις το μικρο σου πουλι στα ακριβα αμαξια.
αλλος...που ξερει οτι γαμαω ελληνιδες ? αλλος που ξερει τι μοστραρω κ που ?
αλλος που εχει δοκιμασει το πουλι μου κ του φανηκε μικρο ?

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ...ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ.....ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....

Επισκέπτης
Ρε σεις ειστε για γελια. βλεπω οτι κατηγορειτε τις ελληνιδες και τις βριζεται, αλλα στη κυριολεξια ξερετε οτι φταιτε εσεις που δεν εχετε τον τροπο και τη μαγκια να τη κρατησετε η και να τη κατακτησετε.
αντι λοιπον να καθεστε και να λετε δεν ξαναγαμαω ελληνιδα και δεν ασχολουμε αλλο με αυτα τα μπαζα καλο θα ειναι να δειτε τι κανετε λαθος, να αλλαξετε νοοτροπια, να διαβασετε κανενα βιλβλιο και γενικοτερα να δειτε τα πραγματα αλλιως. εχετε δει στους δρομους τυπους κοντους και χοντρους να κυκλοφορουν μουναρες?? αυτο πως γινεται??μη μου πειτε πως ολοι αυτοι ειναι δισεκατομυριουχοι με ferrari κτλ... Απλος τα παντα ειναι θεμα πως θα μιλησεις και τι θα πεις

Σιγα μην κανω διδακτορικο για της Ελεινιδες χαχαχαχαχααχχα

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Με το ίδιο σκεπτικό άμα δε θες να τρως σάντουιτς με γέμιση σκατού είναι επειδή δεν έχεις τη μαγκιά να το μασήσεις και να το καταπιείς.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
Ο Νεοέλληνας που κάνει τα παρακάτω έχει πάντοτε γκόμενα:
ΔΕΝ διαβάζει ποτέ βιβλίο ή εφημερίδα.
ΕΧΕΙ καλό αμάξι (το οποίο προσέχει περισσότερο από τον ίδιο, καθώς πρόκειται για προέκταση του πέους του).
ΑΠΟΚΑΛΕΙ την Ελληνίδα "μπέμπα, μωρό, κούκλα" αντί να τη φτύσει στη μάπα και να την πει καριόλα. :rockon:
ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να βγει για έναν καφέ με κάποια που του γυάλισε (το μάτι, όχι τα παπούτσια. Γι' αυτά έχει άλλους, με τόσο λεφτά που ξοδεύει για να εντυπωσιάσει). Και όταν αυτή τον φτύνει, αυτός πάει και... παρακαλάει άλλη, για να δείξει ανωτερότητα.  :birdman: :birdman: :birdman:

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ, ΚΑΡΙΟΛΕΣ!  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
81
καλα. ειστε οντος για γελια. καποιοι θα καταλαβουν αυτο που λεω. αλλοι σαν εσας θα λενε μαλακιες και μια ζωη θα ειστε μιζεροι και θα κατηγορητε τις ελληνιδες.αντε περαστικα

Επισκέπτης
καλα. ειστε οντος για γελια. καποιοι θα καταλαβουν αυτο που λεω. αλλοι σαν εσας θα λενε μαλακιες και μια ζωη θα ειστε μιζεροι και θα κατηγορητε τις ελληνιδες.αντε περαστικα

Κλασσικο συνδρομο μαζοχιστη.Σου αρεσει να σου ψηνουν το ψαρι στα χειλει μπαζολες Ελληνιδες?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.
Κωστάκη ξαναγύρισες?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ρε παιδιά οι άντρες προτιμάνε...αυτές που τους κάθονται!Όλες οι άλλες είναι μαλακισμένες! :2funny:

Επισκέπτης
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.
Κωστάκη ξαναγύρισες?
ασ'τον ρε συντροφε θρυλιμπαν...ασ'τον να χαρει ο φοιτητακος μου...
παραλια,αμα παρεις πτυχιο κ αν βρεις γκομενα...θα σε κανω μια βολτα με το supercar μου!!!

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Ρε παιδιά οι άντρες προτιμάνε...αυτές που τους κάθονται!Όλες οι άλλες είναι μαλακισμένες! :2funny:
καλη αυτη η θεωρια...δεν το ειχα σκεφθει ποτε... :grin: :grin: :grin: :grin:

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0

Το  διάβασμα τις μάρανε
Που το μόνο που διαβάζουν είναι    cosmopolitan       και σούπερ  Κατερίνα
Και το μόνο που βλέπουν είναι μεσημεριανά
Πάντως εγώ δεν έχω πρόβλημα με τις ελληνίδες  ……όταν σβήνουν τα Φώτα όλες Ίδιες είναι…….. ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
ασ'τον ρε συντροφε θρυλιμπαν...ασ'τον να χαρει ο φοιτητακος μου...
παραλια,αμα παρεις πτυχιο κ αν βρεις γκομενα...θα σε κανω μια βολτα με το supercar μου!!!

Καλυτερα κοιτα λιγο τα δικα σου χαλια.Πουλα μαγκια και θεωρια απο το forum γιατι απο κοντα εισαι ενα τιποτα που προσπαθει να μοστραρει με το αμαξι του.Το αν θα παρω πτυχιο και ποτε ειναι δικο μου θεμα.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Καλυτερα κοιτα λιγο τα δικα σου χαλια.Πουλα μαγκια και θεωρια απο το forum γιατι απο κοντα εισαι ενα τιποτα που προσπαθει να μοστραρει με το αμαξι του.Το αν θα παρω πτυχιο και ποτε ειναι δικο μου θεμα.
Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο και οι 2 :cool2:

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Κύττα ρε που πάνε τα λεφτά των φορολογούμενων... έρευνα λέει. Ερεύνησαν ποια θα προτιμήσει ο άνθρωπος αν του δείξουν μία όμορφη και μία άσχημη!!! Γιατί κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το αποτέλεσμα...  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom