Νέα

Οι άντρες προτιμούν τις όμορφες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κύττα ρε που πάνε τα λεφτά των φορολογούμενων... έρευνα λέει. Ερεύνησαν ποια θα προτιμήσει ο άνθρωπος αν του δείξουν μία όμορφη και μία άσχημη!!! Γιατί κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το αποτέλεσμα...  :headbang: :headbang: :headbang:

Και ομως μετα λυπης μου βλεπω εδω οτι αρκετοι εδω ειναι λατρεις της σαβουρας (οχι στο φαγητο μονο δυστυχως!)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Παίδες χαλαρώστε...το θέμα είναι '' Οι Αντρες Προτιμούν Τις Όμορφες ''...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Σιγα μην κανω διδακτορικο για της Ελεινιδες χαχαχαχαχααχχα

Ό,τι κάνεις, δεν το κάνεις για τις Ελληνίδες, ή τις Αγγλίδες, ή τις Ρωσίδες φίλε, αλλά για τον εαυτό σου και μόνο...Τα υπόλοιπα, ακολουθούν μόνα τους :boobies:

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Στην επόμενη...ξέρετε...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ΑssFiller,ξαναπάρε σβήστρα αδερφέ γιατί μας πιτσιλίσανε τα αίματα!!! :jerking:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
αντε να βαλω και εγω την δικια μου πινελια...οι αντρες προτιμουν τις ομορφες και στο τελος παντρευονται κατι γαλοτσες :uglystupid:εχω συγκεκριμενα παραδειγματα και μονοι σας απο το κοινωνικο περιβαλλον σας θα δειτε τι παντρευονται στο τελος.ξερω γνωστο απο χρονια που παντα κυκλοφορουσε με ωραιες ,και οταν του δειχνες καμια χοντρη ελεγε "με τιποτα" και τωρα καμαρωνει για την γυναικα του που ειναι χοντρη και σου λεει απο πανω "αυτη μου ταιριαζαι"....τις τραβας τις τριχες σου τωρα???? :headbang: :helpplea:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
αντε να βαλω και εγω την δικια μου πινελια...οι αντρες προτιμουν τις ομορφες και στο τελος παντρευονται κατι γαλοτσες :uglystupid:εχω συγκεκριμενα παραδειγματα και μονοι σας απο το κοινωνικο περιβαλλον σας θα δειτε τι παντρευονται στο τελος.ξερω γνωστο απο χρονια που παντα κυκλοφορουσε με ωραιες ,και οταν του δειχνες καμια χοντρη ελεγε "με τιποτα" και τωρα καμαρωνει για την γυναικα του που ειναι χοντρη και σου λεει απο πανω "αυτη μου ταιριαζαι"....τις τραβας τις τριχες σου τωρα???? :headbang: :helpplea:
ναι ρε φιλε αυτο το παρατηρω και γω.....!κανουνε τι κανουνε με τις ωρεες αλλα στο τελος παντρευονται κατι σαβουρες.....!για να ειναι σιγουροι....!!!για να μην τους την κανει η ωραια.....!ασε που συνηθως οι ωραιες δεν τα πανε καλα με την μαγειρικη με το σιδερωμα γενικα με το νοικοκυριο....!οποτε ειναι και αυτος ενας παραγοντας....!ασε που θελουμε να εχουμε και τον γαιδαρο δεμενο....!με την μπαζολα σιγουρα τον εχεις δεμενο....!ασε που θα σε κοιταει στα ματια και θα σου λεει σ αγαπω και θα το ενοει  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:....κλπ κλπ...!

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Και που ειναι το παραξενο αποτελεσμα σε αυτη την ερευνα δεν εχω καταλαβει ακομα...

Τhanoss γαμαει το avatar σου  :rockon:

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
και ομως ταρζαν οι μπουλιτσες κανουν τρελα γαμησια για να ξεπερασουν τα κομπλεξ με τις ομορφες-αδυνατες...δοκιμασε το και θα δεις

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μπουλιτσα σπικινγκ:  Απλα οι μπουλιτσες ειναι μια χαρα με τον εαυτο τους και ξερουν καλα τι θελουν στο σεξ και πως να το κανουν ή να το ζητουν...δεν εχουν ουτε κομπλεξ με τις αδυνατες (Εκτος αν μιλαμε για τη Βετα Μπετινη) και επισης μπουλιτσα δε σημαινει και ασχημη....απλα μας αρεσει να απολαμβανουμε το σεξ :) ιτς δατ σιμπλ :)

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Είναι καταπληκτικές όλε αυτές οι μελέτες που δηλώνουν το αυτονόητο.
Πόσο καιρό θα πάρει και πώς χαχαχαχ, για να αποδειχθεί ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες; και οι άντρες φυσικά

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
οι χοντρες εχουν ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΟ μουνι...
σαν 10 πουτάνων μαζι..
κ μην πει καποιος οτι λεω οτι ναναι..ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΟ,100χρόνια φούρναρης..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χαχααχχααχχααχ χαρας την υπομονη σου πουλακι μου εσενα..... :P :P

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
χαχα στον MatureHunter77 πήγαινε..
Μην νομιζεις οτι ηταν σπόντα για σενα επειδη ειπες το: Μπουλιτσα σπικινγκ,ετσι?
για μενα χοντρη ειναι 120 κιλά,οι αλλες ειναι'γυναικες με πιασιματάκια ' :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι ρε σιγα...και για μενα να το λεγες....σκορδοκαιλα μου....λεγε παιδι μου ο,τι θες σιγα :)

απλα μου φανηκε πολυ αστειο....χαχαχαχαχα
λες και εχεις αυτοσκοπο ρε παιδι μου να αποδειξεις οτι δεν εχουν ξεχειλωμενο μνακι....και κατακοπος....μετα απο χρονια πηδηματος δεν τα καταφερνεις και τρελλαινεσαιιιιιι

χαχαχαχαχαχαχα

katina

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μενω στο εξωτερικο αναμεσα στις ξανθιες γκομενες και θα ελεγα οτι ειναι μεγαλο προτερημα εδω να εισαι ελληνιδα!!
Εδω λενε το μελαχροινο ειναι ωραιο το ξανθο ξεπλυμμενο.
Η βορειες μπορει να ειναι ωραιες μεχρι τα 25, μετα μεγαλωνει η λεκανη αλλα ξεχναει να μεγαλωσει και ο κωλος!!
Δεν εχω ακουσει ποτε κανενα λατρη του κωλου να λεει πωπω τι λεκαναρα ειναι αυτη ολοι μιλανε για κωλαρες!!!
Για δειτε Ελληνιδες σαρανταρες που γαμανε και δερνουν απο εμφανιση και πως μαραζωνουν οι Βορειες ηδη με τριαντα!!
Τι θες γυναικα 1 85 με τεραστια ποδια και μηδεν κωλο η βυζι..
Θα ελεγα στους αντρες να χαιρονται αν μενουν Ελλαδα και ζουν αναμεσα σε γυναικαρες,
απο το να ζεις στην Γερμανια,Γαλλια κλπ και καθε τριτη λεξη στο πηδημα να ειναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!!!

Ξερω τι σας λεω,αλλα σας καταλαβαινω αν το βλεπετε αλλιως!!

:-*

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε το χουμε ξαναπει....καθενας επιθυμει αυτό που του λειπει.....οπου λειπουν οι μελαχροινες και οι κωλαρες εχουν καλυτερη μεταχειριση.....αυτο που μου ενοχλει την αισθητικη ειναι οταν βλεπω μερικες ελληνιδες (οι πιο πολλες μην πω....) να εχουν βαλθει σωνει και ντε να γινουν ξανθιες με κατημαυρο φρυδι και σκουρα επιδερμιδα και καταληγουν σαν τα γυφτακια....κουτσου στραβοι στον αγιο παντελεημονα....αφου εισαι μελαχροινη καλη μου τι το ζοριζεις? για να γινεις νορβηγιδα? φευ....

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Οι άντρες δεν χρησιμοποιούμε δυστυχώς το πάνω κεφάλι σε αυτά τα θέματα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom