Νέα

Οι άντρες προτιμούν τις όμορφες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μπραβο κοριτσι μου
με κανεις υπερηφανη που σ εχω φιλη
γιατι δεν κανω φιλη οποια κ οποια πεταμενη σιλικονατη ξεκωλακι
μονο κοριτσια απο σπιτι για σπιτι

Βιte?  :huh:

Ειναι εδω.. Τι ξεχωριστη κοπελα..

τομας ναι ειμαι εδω.. :P

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ετσι ετσι πες τα μπαιτ........εγω οπως ειπε ο λαπλας ειμαι κοριτσι για σπιτι.....το πολυ πολυ να παρετε μια αποψη του στερνου μου με ζιβαγκο και πουλοβερακι (φαρδυ φαρδυ μη δειχνουμε και τιποτα)....

κατα ταλλα ευχαριστως να σας στειλω φωτογραφιες απο σεμεδακια και καρεδακια τα οποια εχω φτιαξει μονη μου....

μονο στον εκλεχτό να τα δειξεις αυτα μουνίτσα μου..Οχι παντου..Σεμνη δεν ειπαμε?ουτε καρεδακια ουτε τπτ μην δειξεις..

εμ παρθενος η μια,αιγοκερως η αλλη να δειξουν ετσι κοινη θεα τα στήθη τους???
μαγκες αφηστε,θα σας πω εγω ποιες με λιγο πιεση θα τα δειξουν,τα κοριτσια οσο κ να τους λεμε...ΔΕΝ..

κανω λαθος κοριτσια?στα λογια μπορει να το κανουν  :dancing:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Στοργή κι αγάπη σίγουρα. Διαβάζουμε και για ποιό λόγο συμμετέχει ο άλλος στο site  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ρε λαπλας μας εχεις βγαλει ανεραστες τελειως........πες οτι ναι ειμαστε στα λογια αλλα κανουμε και γαμω τα κρεβατια και βαζουμε ολη μας τη μαεστρια :2funny:

Θα νομιζει ο κοσμος οτι φτιαχνουμε ιμαμ μπαιλντι ολη μερα και κυκλοφορουμε με τη χλωρινη παραμασχαλα μεσα σε μπουρκα.... :P :P :P

δηλαδη πια πρεπει να προταξω τα στηθια μου για να πεισω??????????χαχαχαχαχαχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χαχαχαχαχα

μονολεκτικος.....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Είπαμε, διαβάζουμε και για ποιό λόγο συμμετέχει ο άλλος στο site  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Για να βρει γαμπρο........duhhhhhhhhhhhhhhhh :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μην κ τολμησεις
τριχα τριχα θα στο βγαλω το μαλλι

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
επειδη ειμαι μεγαλος αστρολόγος πιστευω οτι αυτο με τις χλωρινες κ με τα ιμαμ μπαιλντί για την Μουνίτσα δεν ειναι ψέμματα..Καπως ετσι πρεπει να ειναι..Για μπουργκα δεν νομιζω,σαρεσει να δειχνεις ομορφη(παρθενος με λεωντα ειναι μια απο τις υποψηφιες laplacίνες αυτην την εποχή :P )

τωρα για την bite,οτι κ να πειτε παιδια δεν θα κανει τπτ γιατι οι αιγοκερινες πρωτα κοιτουν τι θα πει ο κοσμος κ μετα πρατουν..Βεβεια εχει ωροσκοπο ταυρο που την κανει κιαλλο συνητηρητικη αλλα αρκετα υλιστρια..Δεν ξερω αν ηξερα τους πλανητες της θα ηξερα αν με λιγα χρηματα καταφερναμε να μας δειξει γάμπα..

Η μουνιτσα με τιποτα..δεν κανει τετοια...Εμπειρια πολλών  ετων  μιλάει τώρα  :rockon: :rockon:

να σας πω κ το χέρι..(ετσι οπως το παμε θα μας βγαλουν κανα ονομα..απο το εσυ δεν εισαι ο χωρισμενος,θα παμε στο :εσυ δεν εισαι η μεντιουμ?) :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι λε ρε? εμ μας εβγαλε ανεραστες... εμ κ υλιστριες κ συντηρητουκλες....

τλκ μαλλον δεν μας συμπαθει ο λαπλας αχαχαχαχα

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Για καλό το είπε το παιδί. Το να είναι κάποια κοπέλα για σπίτι και να μην έχει πάρει όλη την ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΟ Τρικάλων μαζί με τους αναπληρωματικούς και τους προπονητές τερματοφυλάκων θεωρήται κομπλιμάν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom