BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ηρεμα καλε...
και οι γυναίκες τους μαλάκες με φουσκωμένο πορτοφόλι.......συνέχεια του τίτλου του θρέντ.....άντε μην χέσω..με τις κ......όλες.....ή έστω με σχεδόν όλες...
Aυτο σε μάρανε εσένα ρε Αρίωνα????μπο μπο μπο μωρή Κατίναμ...τι βζάρες είναι αυτές mein schatzπολύ ασπρουλιάρα είσαι.
γούστα είναι αυτά.Aυτο σε μάρανε εσένα ρε Αρίωνα????μπο μπο μπο μωρή Κατίναμ...τι βζάρες είναι αυτές mein schatz
Π
ο βοιδοπουτσας δε με θελει λαπλας αφου εχει λεει αδυναμια στην μπαιτ και την εριναλ.....αρα ακυρο το ζευγαρακι αυτο
εριναλ εσυ επειδη εισαι ρομαντικο κοριτσακι μπορεις να φερνεις τις ροζουλι (μπλιαχ) χειροπεδες σου ακομα και τη μπαρμπι σου αμα θες.....εγω μπορω να φερνω τα δικα μου? μου επιτρεπεις?
λαπλας...εχεις πεσει μεσα με τα ζωδιακα....με εκπλησσεις....πες και τα αρνητικα ομως ;) ;) ;) χαχαχαχαχα
(αλλα δεν πρεπει να κλαινε τα αγορια ρε μια χαρα κοριτσι ειμαι )
χαχα αφου ετσι θες να δειχνεις μουνιτσα..την βρισκεις να σε θεωρουν σκληρη κ κακια..Γιατι να μου χαλασεις το ονομα παιδι μου? ισα ισα δειχνεις το ανθρωπινο μου προσωπο γιατι εχω αρχισει να φερομαι σαν μεγαιρα εδω μεσα (ή τουλαχιστον να με θεωρουν )