Νέα

Οι άντρες προτιμούν τις όμορφες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
και οι γυναίκες τους μαλάκες με φουσκωμένο πορτοφόλι.......συνέχεια του τίτλου του θρέντ.....άντε μην χέσω..με τις κ......όλες.....ή έστω με σχεδόν όλες... :headbang:

Βγήκαν επισήμως και επιστημονικές έρευνες πάνω σε αυτό το θέμα (το έβαλα σε άλλο ποστ)...

2 στις 3 δήλωσαν ότι πάνε για το πορτοφόλι (Η τρίτη μάλλον ντρεπόταν να το παραδεχθεί ;-) ).

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άσε με βρε μπάιτ γιατί με βλέπω στην φυλάκα και να μου στέλνεις τσιγάρα....με τις .......πωπω  πολύ λαμπάκι αναμένο σήμερα...σαν χριστουγιεννιάτικο δέντρο έχω γίνει...  :cussing:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πως ειδατε οτι ειναι ασπρουλιαρα? εγω δεν το καταλαβα παντως....κοιταζα αλλου :2funny:
κατινακι δωσε ψωμι στο λαοοοοοο ή εστω παντεσπανι....ειναι και εποχη λιτοτητας καταλαβαινεις.... :cheesy: (αριωνα εσυ δεν εισαι που πας αποκλειστικα με ξενες? σου απαγορευω να την πεφτεις στην ομογενη εκ γερμανιας με τα τουμπανα :P :P )

ο βοιδοπουτσας δε με θελει λαπλας :( αφου εχει λεει αδυναμια στην μπαιτ και την εριναλ.....αρα ακυρο το ζευγαρακι αυτο :(

εριναλ εσυ επειδη εισαι ρομαντικο κοριτσακι μπορεις να φερνεις τις ροζουλι (μπλιαχ) χειροπεδες σου ακομα και τη μπαρμπι σου αμα θες.....εγω μπορω να φερνω τα δικα μου? μου επιτρεπεις? :P

λαπλας...εχεις πεσει μεσα με τα ζωδιακα....με εκπλησσεις....πες και τα αρνητικα ομως ;) ;) ;) χαχαχαχαχα
(αλλα δεν πρεπει να κλαινε τα αγορια ρε :( μια χαρα κοριτσι ειμαι :( )

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Φαίνεται ότι είναι ασπρουλιάρα από τα σπυριάρικα στήθια της.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε οχι και σπυριαρικα ρε τοντοκ....αμαν αδερφακι μου πια....με αυτα που γραφεις πρεπει να εισαι τουλαχιστον ο μπραντ πιτ και να απαιτεις μια ατζελινα διπλα σου....αν και ειναι ξενερωτο ζευγος αλλα αυτο ειχα ευκαιρο....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω δεν καταλαβα να ειναι ασπρουλιαρα παντως...
προβλημα κ αυτο ομως...

λιγα με τον τοντοκ νιτσα θα σφαχτουμε

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Κατίνα ανέβασε το πήχυ και άλλο. Κατεβασέ τον μάλλον

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Π

ο βοιδοπουτσας δε με θελει λαπλας :( αφου εχει λεει αδυναμια στην μπαιτ και την εριναλ.....αρα ακυρο το ζευγαρακι αυτο :(

εριναλ εσυ επειδη εισαι ρομαντικο κοριτσακι μπορεις να φερνεις τις ροζουλι (μπλιαχ) χειροπεδες σου ακομα και τη μπαρμπι σου αμα θες.....εγω μπορω να φερνω τα δικα μου? μου επιτρεπεις? :P

λαπλας...εχεις πεσει μεσα με τα ζωδιακα....με εκπλησσεις....πες και τα αρνητικα ομως ;) ;) ;) χαχαχαχαχα
(αλλα δεν πρεπει να κλαινε τα αγορια ρε :( μια χαρα κοριτσι ειμαι :( )

δεν σε θελει ο Βοιδοπουτσας?ποιον θες να το κανονίσω?
να πω τα αρνητικά?τις τασεις να μενεις μονη?τις κρισεις τρελας?οτι εισαι κυκλοθυμικη?οτι δειχνεις βαση στο ποσο καλλιεργημενος ειναι ο ανδρας κ χανεις την ουσια?οτι εχεις κολλημα με καθαριοτητα κ σιχαινεσαι?οτι λιγο να σου κανουν τον κακομοιρη,τους λυπασαι?θα σου χαλασω το ονομα βρε μουνιτσα μου,τι να πω?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εμεις πιστευουμε στο ευ αγωνιζεσθαι
ας προηγειτε ας τα κερδισει ολα
θα της πουμε συγχαρητηρια

πωπω ολο προβληματα κ αυτο το νιτσικοζωδιον

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατι να μου χαλασεις το ονομα παιδι μου? ισα ισα δειχνεις το ανθρωπινο μου προσωπο γιατι εχω αρχισει να φερομαι σαν μεγαιρα εδω μεσα :2funny: (ή τουλαχιστον να με θεωρουν :P )

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Γιατι να μου χαλασεις το ονομα παιδι μου? ισα ισα δειχνεις το ανθρωπινο μου προσωπο γιατι εχω αρχισει να φερομαι σαν μεγαιρα εδω μεσα :2funny: (ή τουλαχιστον να με θεωρουν :P )
χαχα αφου ετσι θες να δειχνεις μουνιτσα..την βρισκεις να σε θεωρουν σκληρη κ κακια..
αλλα θα σε παρουν γραμμη κ θα σε εκμεταλλευτουν οι κακοι συμπουρδελιάρηδες!!!! :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom