Νέα

Οι άντρες προτιμούν τις όμορφες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ενταξει αφου επιμενεις σκοτεινεαγγελε
θα ανεβασει κ η νιτσα χοτ φωτο ν αναμετρηθουν

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τα δικα μου δεν ειναι τοσο τουμπανιασμενα ομως....ισως αμα βαλω ολιγη απο σιλικονη? :P

λα πλας δεν το παιζω....ΕΙΜΑΙ :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
βρε ισα με 1000000 ποντους θα σε δωσω εγω... θα κανω ανδρικοκλωνο

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Τα δικα μου δεν ειναι τοσο τουμπανιασμενα ομως....ισως αμα βαλω ολιγη απο σιλικονη? :P

λα πλας δεν το παιζω....ΕΙΜΑΙ :P

Δες την θετική πλευρά ...

Έχεις σταθερότερο κέντρο βάρους και μπορείς να κάνεις βουτιές στην θάλασσα χωρίς να σε κρατάνε οι πλωτήρες στην επιφάνεια. Και ήμαρτον ρε παιδί μου με αυτές τις σιλικόνες, πολύ απωθητικές (μπλιαχ) μην βάλεις.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτη είναι η απαντηση που καθε γυναικα περιμενει να ακουσει.....σε ευχαριστω πολυ :P

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:grin: Σόρρυ αλλά δεν το έγραψα από καλωσύνη. Απλά σύμφωνα με την δική μου αισθητική σε συγκεκριμένους σωματότυπους γυναικών δένει μια χαρά ένα μεσαίο ή σχετικά μικρό στήθος. Χαζομάρα δεν είναι να νιώθουν κόμπλεξ για το μέγεθος τους και να τρέχουν να τα φουσκώνουν?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μ΄νιτσα μην τον ακούς.
Βάλε παιδί μου σιλικόνες να ξεπεράσεις και την Πάμελα.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: Λίγο δύσκολο αυτό ... Η Πάμελα έχει καταναλώσει παραπάνω από τα μισά διαθέσιμα αποθέματα σιλικόνης του πλανήτη.

Pamela's Breast Size vs. The Amount of Silicone in the Earth

Συνημμένα

• pamchart1.jpg
    pamchart1.jpg
    20,9 KB · Εμφανίσεις: 24
  • pamchart2.jpg
    pamchart2.jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 21

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Μην το αποπαίρνεις το κορίτσι ΡΕΕΕΕΕΕΕ.
Υπάρχουν ακόμα άλλα τόσα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παιδια να βαλω ή να μη βαλω? να σας στειλω μηπως μια φωτο απο τωρα? να μου πειτε αποψη?  να συζητηθει το θεμα βρε παιδι μου...να τεθει επι ταπητος....να βρεθει μια λυση...... :P

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Παιδια να βαλω ή να μη βαλω? να σας στειλω μηπως μια φωτο απο τωρα? να μου πειτε αποψη?  να συζητηθει το θεμα βρε παιδι μου...να τεθει επι ταπητος....να βρεθει μια λυση...... :P
[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Βάλε βάλε  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: [/move]

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

Καλό μου (και οχι κακό μου) κοριτσι..

Αν νοιωθεις οτι θα σου αρεσε να εχεις μεγαλυτερο στηθος να βάλεις. :-

3000 ευρω κοστιζει.

Μην το κανεις  για κανενα αντρα ομως αυτο. Επειδη θα στο εχει ζητησει δηλαδη. ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κανεις κ εσυ κατι ερωτησεις...

αντισταθειτε βρεεε... στα γυναικεια θελγητρα.. να ειστε υπερανω... να κλεινετε τα ματια σε ολες τις καρακαηδονες που θενε να σας αποπλανησουν με δολια κολπα..

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Είπαμε παιδάκι μου δεν θα βάλεις.

Δες το θέμα από άλλη οπτική. Σιλικόνη χρησιμοποιούν για να φτιάξουν τους επεξεργαστές του υπολογιστή. Μοιάζει το στήθος σου με μητρική πλακέτα? Μετά την σιλικόνη θα βάλεις και ανεμιστηρράκια από πάνω για την ψύξη?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

αντισταθειτε βρεεε... στα γυναικεια θελγητρα.. να ειστε υπερανω... να κλεινετε τα ματια σε ολες τις καρακαηδονες που θενε να σας αποπλανησουν με δολια κολπα..
Τα είπαμε νωρίτερα. Ως Τσύπρια είσαι προκισμένη.
Βρε δεν ντρέπεσαι να αποτρέπεις τις υπόλοιπες απο τον σωστό δρόμο?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ετσι ετσι πες τα μπαιτ........εγω οπως ειπε ο λαπλας ειμαι κοριτσι για σπιτι.....το πολυ πολυ να παρετε μια αποψη του στερνου μου με ζιβαγκο και πουλοβερακι (φαρδυ φαρδυ μη δειχνουμε και τιποτα)....

κατα ταλλα ευχαριστως να σας στειλω φωτογραφιες απο σεμεδακια και καρεδακια τα οποια εχω φτιαξει μονη μου....

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

Βιte?   :huh:

Ειναι εδω.. Τι ξεχωριστη κοπελα..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Είπαμε παιδάκι μου δεν θα βάλεις.

Δες το θέμα από άλλη οπτική. Σιλικόνη χρησιμοποιούν για να φτιάξουν τους επεξεργαστές του υπολογιστή. Μοιάζει το στήθος σου με μητρική πλακέτα? Μετά την σιλικόνη θα βάλεις και ανεμιστηρράκια από πάνω για την ψύξη?
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Να δώ βυζόμπαλο να κάνει και υπολογισμούς και ας πεθάνω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: [/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom