BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ενταξει αφου επιμενεις σκοτεινεαγγελε
θα ανεβασει κ η νιτσα χοτ φωτο ν αναμετρηθουν
θα ανεβασει κ η νιτσα χοτ φωτο ν αναμετρηθουν
Τα δικα μου δεν ειναι τοσο τουμπανιασμενα ομως....ισως αμα βαλω ολιγη απο σιλικονη?
λα πλας δεν το παιζω....ΕΙΜΑΙ
[move] Βάλε βάλε [/move]Παιδια να βαλω ή να μη βαλω? να σας στειλω μηπως μια φωτο απο τωρα? να μου πειτε αποψη? να συζητηθει το θεμα βρε παιδι μου...να τεθει επι ταπητος....να βρεθει μια λυση......
Παιδια να βαλω ή να μη βαλω? να σας στειλω μηπως μια φωτο απο τωρα? να μου πειτε αποψη? να συζητηθει το θεμα βρε παιδι μου...να τεθει επι ταπητος....να βρεθει μια λυση......
Τα είπαμε νωρίτερα. Ως Τσύπρια είσαι προκισμένη.κανεις κ εσυ κατι ερωτησεις...
αντισταθειτε βρεεε... στα γυναικεια θελγητρα.. να ειστε υπερανω... να κλεινετε τα ματια σε ολες τις καρακαηδονες που θενε να σας αποπλανησουν με δολια κολπα..
κανεις κ εσυ κατι ερωτησεις...
αντισταθειτε βρεεε... στα γυναικεια θελγητρα.. να ειστε υπερανω... να κλεινετε τα ματια σε ολες τις καρακαηδονες που θενε να σας αποπλανησουν με δολια κολπα..
[move] Να δώ βυζόμπαλο να κάνει και υπολογισμούς και ας πεθάνω [/move]Είπαμε παιδάκι μου δεν θα βάλεις.
Δες το θέμα από άλλη οπτική. Σιλικόνη χρησιμοποιούν για να φτιάξουν τους επεξεργαστές του υπολογιστή. Μοιάζει το στήθος σου με μητρική πλακέτα? Μετά την σιλικόνη θα βάλεις και ανεμιστηρράκια από πάνω για την ψύξη?