mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ρε λαπλας υπερβαλλεις ιμαμ φτιαχνω...με χλωρινη κυκλοφορω (μαρεσει και πολυ η μυρωδια της χεχεχεχε) αλλα δεν ειμαι τοσο πουριτανη....σε πληροφορω σε αλλα σαιτ εχω κανει αρκετες αταξιες και κανω και κτηνωδες σεξ λεμεεεεεεε καλογρια με εχεις βγαλει.....
να σου πω μου ειχαν κανει χαρτη μια φορα και μου ειχαν πει οτι ολοι μου οι πλανητες ειναι αλλου νταλλου....στο νερο και τη φωτια.....ξερω να σου πω και μερικους....αρης στο σκορπιο και αφροδιτη στο λεοντα....για λεγε για λεγε πητ παπαδακο........χαχαχαχαχα
μπαιτ ειμαι εγω ξινη αλλα εισαι και συ αδερφακι μου........πωπω.....λες και κυκλοφορουμε με κανα αγγουρι στον κωλο μας περιγραφει
κρητικε απο ελλαδισταν λενε τα χαρτια μου οτι ειμαι......
να σου πω μου ειχαν κανει χαρτη μια φορα και μου ειχαν πει οτι ολοι μου οι πλανητες ειναι αλλου νταλλου....στο νερο και τη φωτια.....ξερω να σου πω και μερικους....αρης στο σκορπιο και αφροδιτη στο λεοντα....για λεγε για λεγε πητ παπαδακο........χαχαχαχαχα
μπαιτ ειμαι εγω ξινη αλλα εισαι και συ αδερφακι μου........πωπω.....λες και κυκλοφορουμε με κανα αγγουρι στον κωλο μας περιγραφει
κρητικε απο ελλαδισταν λενε τα χαρτια μου οτι ειμαι......