Νέα

Οι άντρες προτιμούν τις όμορφες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε λαπλας υπερβαλλεις :P ιμαμ φτιαχνω...με χλωρινη κυκλοφορω (μαρεσει και πολυ η μυρωδια της χεχεχεχε) αλλα δεν ειμαι τοσο πουριτανη....σε πληροφορω σε αλλα σαιτ εχω κανει αρκετες αταξιες :P :P και κανω και κτηνωδες σεξ λεμεεεεεεε καλογρια με εχεις βγαλει.....

να σου πω μου ειχαν κανει χαρτη μια φορα και μου ειχαν πει οτι ολοι μου οι πλανητες ειναι αλλου νταλλου....στο νερο και τη φωτια.....ξερω να σου πω και μερικους....αρης στο σκορπιο και αφροδιτη στο λεοντα....για λεγε για λεγε πητ παπαδακο........χαχαχαχαχα

μπαιτ ειμαι εγω ξινη αλλα εισαι και συ αδερφακι μου........πωπω.....λες και κυκλοφορουμε με κανα αγγουρι στον κωλο μας περιγραφει :2funny:

κρητικε απο ελλαδισταν λενε τα χαρτια μου οτι ειμαι......

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Για καλό το είπε το παιδί. Το να είναι κάποια κοπέλα για σπίτι και να μην έχει πάρει όλη την ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΟ Τρικάλων μαζί με τους αναπληρωματικούς και τους προπονητές τερματοφυλάκων θεωρήται κομπλιμάν.

σωστός!!τουλαχιστον εμενα αυτες μαρεσουν..

οχι βρε Bite,απλα εισαι σοβαρη κοπελα αυτο ειπα..
Μπορει να κανω λαθος,οκ..Αφου δηλώνετε πεταχτούλες,οκ αυτο ειστε  :boobies:

Μουνιτσα οκ,κανω λαθος  :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ακου υλιστρια... παντως αμα το λεει το ζωδιο ξερω γω να γινω μην παω κοντρα στη φυση μου χαχαχαχα

σοβαρη κοπελα ειμαι λαπλας :P... μονο αυτο πετυχες... δεν βγαζει τρελο εγωισμο ο αιγοκερως? ετσι ηξερα :cheesy:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ακου υλιστρια... παντως αμα το λεει το ζωδιο ξερω γω να γινω μην παω κοντρα στη φυση μου χαχαχαχα

σοβαρη κοπελα ειμαι λαπλας :P... μονο αυτο πετυχες... δεν βγαζει τρελο εγωισμο ο αιγοκερως? ετσι ηξερα :cheesy:
ειναι ολα μαζι με πλανητες,ωροσκοπο κλπ..
βγαζει στα επαγγελματικά κυριως..αν εχει αφροδίτη πχ καρκινο,ψαρι,ειναι ευαισθητη πολυ κ ευάλωτη κ μπορει να ανεχθει κ κατι που δεν θα ανεχονταν στα επαγγελματικα (πχ να παραμερίσει τον εγωισμο κ να υποχωρίσει σε κατι)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Να μιλησουμε για τα βυζια της κατινιτσας καλυτερα? που σιγουρα δεν ειναι ουτε παρθενος ουτε αιγοκερως? :2funny: (και τα βυζια και η κατινιτσα)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

υλιστρια στα συναισθηματα μπορει να εισαι..δεν το ξερουμε αυτο..μπορει να θεωρεις ιδιοκτησια σου τον ανθρωπο σου..τωρα που να ξερω πως βγαινει σε σενα αυτο το πραγμα..ειναι θεμα αλλων πλανητων..ΟΚ τελος,μην μας ριξουν καμια μαυρη πετσετα στην μαπα,το καναμε κοσμο :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ειναι ολα μαζι με πλανητες,ωροσκοπο κλπ..
βγαζει στα επαγγελματικά κυριως..αν εχει αφροδίτη πχ καρκινο,ψαρι,ειναι ευαισθητη πολυ κ ευάλωτη κ μπορει να ανεχθει κ κατι που δεν θα ανεχονταν στα επαγγελματικα (πχ να παραμερίσει τον εγωισμο κ να υποχωρίσει σε κατι)

γκουχ γκουχ....λεμε....αφροδιτη στο λεοντα και αρη στο σκορπιο.....δωσε μου τα φωτα σου σε παρακαλω.....

αντε και μετα να ασχοληθουμε με τα βυζια ειπαμε....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
γκουχ γκουχ....λεμε....αφροδιτη στο λεοντα και αρη στο σκορπιο.....δωσε μου τα φωτα σου σε παρακαλω.....

αντε και μετα να ασχοληθουμε με τα βυζια ειπαμε....

αλλη φορα μουνιτσα μου!!απο εβδομάδα!!αρκετα γιναμε ρομπα :P

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εσύ εκεί μουνίτσα, κόλησες στα βυζιά. (αν και όπως εξήγησα και στην εριναλ οι χαριτωμένες κοπέλες στις δημόσιες συζητήσεις πρέπει να προτιμούν την λέξη στήθος).  :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι παρντον.........τα στηθη.........χαιρομαι να με διορθωνετε κυριε πολεμιστα.....ισως θα επρεπε να με παραδειγματισετε κι ολας με βεργιες στα οπισθια ωστε να μην το επαναλαβω :2funny:

υ.γ. η εριναλ ομως θελει ροζ χειροπεδες....εγω που τις θελω μαυρες δερματινες δεν εχω δικαιωμα στα βυζια?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Για να καταλάβετε μια και καλή οτι δεν κοιτάζουμε μόνο τα βυζιά σε μια γυναίκα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλλά κοιτάζουμε και τα υπόλοιπα.
Bite, χρυσό μου είναι Back in Black και οχι to.
Έφυγεεεεεεεεεεεεεεεε

[youtube=425,350]tXaZmY52gHM[/youtube]

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
ΟΚ μουνίτσα. Θα αφήσουμε το ρομαντικό προφίλ για την εριναλ τότε. Εσένα θα σου φτιάξουμε κάτι ποιο επιθετικό στο ίματζ που θα περάσουμε προς τα έξω που δένει και με τα δερμάτινα. Λέγε ΒΥΖΙΑ ελεύθερα λοιπόν.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εμ κρητικος μαλλον λεμε δια αλλον πραγμα διοτι ειναι "το" κ οχι "ιν" ;)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Καλώς, όπως θές.
Το νόημα το πιάσες. :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δε το πιασα το βινδεο λεει νοτ αβαιλαμπλ...

αλλα στο γιουτουμπ κατευθειαν παιζει... οκ γι αλλο τραγουδι λεμε απλον... :P

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μπάιτ...είσαι αιγόκερως?...άμεση απάντηση παρακαλώ..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αμεσα.. μετα απο 2 ωρες κ 49 λεπτα... σου απανταω πως ναι

γιατι?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πωπω..οι αιγοκερίνες λένε 'οτι κάνουν το τέλειο ταίριαγμα με το ζωδιο μου..και γαμώτο δεν έχω γνωρίσει καμμιά...κρίμα δεν είναι να πάω χωρίς να το έχω διαπιστώσει?....τι λές?...[έμμεσο καμάκι]... :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom