You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Συμφωνω. Τις εχω μες στην καρδια μου! Δυστυχως! Ειδικα τις Μπαιτ, Εριναλ!
Να είσαι καλά κύριος βοιδόπουτσα. Ισως είναι η πρώτη φορά που ακούω καλή κουβέντα εκφρασθείσα στο φόρουμ ευθαρσώς.
απο ελληνίδα της γερμανίας ειναι το αξιοθέατο?ε τοτε να σας την σπασω εγω που κοβω τις συζητησεις με φοτος
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Συμφωνω. Τις εχω μες στην καρδια μου! Δυστυχως! Ειδικα τις Μπαιτ, Εριναλ!
εριναλ?????????/ με απατας??? πτου σου
λαπλας για γαμο? για σπιτι? καλο ειναι αυτο νομιζεις... ουφου
νταξ ωραιο κομματι το κατινακι ;)
Επισκέπτης
δική σου η φωτογραφία?ε τοτε να σας την σπασω εγω που κοβω τις συζητησεις με φοτος
Επισκέπτης
ε τοτε να σας την σπασω εγω που κοβω τις συζητησεις με φοτος
Μονο δικές σου θέλουμε κατίνα
Επισκέπτης
εριναλ?????????/ με απατας??? πτου σου
λαπλας για γαμο? για σπιτι? καλο ειναι αυτο νομιζεις... ουφου
νταξ ωραιο κομματι το κατινακι ;)
Μπάιτ μην μου αγχώνεσαι, σε συμπαθώ ακόμα.
Τώρα αυτό το νιου εντρυ με το κατινακι ...με προβληματίζει λίγο γιατι είναι καλο..αλλα θα σου μείνω πιστή γιατι είμαι ρομαντικη είπαμε
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ναι αλλα σε εγραψα πρωτη! Συγχωρεσε με! Ηταν στιγμη αδυναμιας! Δεν ειναι αυτο που νομιζεις!εριναλ?????????/ με απατας??? πτου σου
ωραία ειναι..αν ημουν Ινδος κ κατοικούσα γερμανία θα με ήθελες?ολα δικα μου παιδια, εγω ζαβολιες δεν κανω,
θελω να παχυνω μονο, ειχα στειλει αλλη μια στα φαννυ
πλακα κανω,μην τα πάρεις
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ε τοτε να σας την σπασω εγω που κοβω τις συζητησεις με φοτος
Λοιπόν άκου τι θα κάνεις εσύ. Όσες γερμανίδες φιλενάδες έχεις θα τις πείσεις να γραφτούν μέλη στο σάιτ. Για να καταλαβαίνουν τι παίζει θα τις βάλεις να χρησιμοποιούν ονλάιν μεταφραστές όπως αυτόν
Εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα, όπως π.χ. το σπονσοράρισμα και την διοργάνωση τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στο Κατάκωλο κτλ.
Επισκέπτης
Λοιπόν άκου τι θα κάνεις εσύ. Όσες γερμανίδες φιλενάδες έχεις θα τις πείσεις να γραφτούν μέλη στο σάιτ. Για να καταλαβαίνουν τι παίζει θα τις βάλεις να χρησιμοποιούν ονλάιν μεταφραστές όπως αυτόν
Εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα, όπως π.χ. το σπονσοράρισμα και την διοργάνωση τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στο Κατάκωλο κτλ.
επίσης να είναι δυνατόν να ανεβασουν φωτος τους οπως η δική σου για να καταλαβουμε τον χαρακτηρα τους. Παιζει μεγάλο ρόλο σε αυτο το φόρουμ.
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ρε συ εριναλ όλα τα πιάνεις με την πρώτη. Αν ξέρεις να μαγειρεύεις κιόλας σε παντρεύομαι.
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Οι Άντρες προτιμούν τα όπλα.
Επισκέπτης
αν όντως είναι δικιά σου η φώτο επειγόντως θέλεις αρκετά μπάνια στην θάλασσα και ένα πολύ καλό μαύρισμα.ολα δικα μου παιδια, εγω ζαβολιες δεν κανω,
θελω να παχυνω μονο, ειχα στειλει αλλη μια στα φαννυ
Επισκέπτης
πολύ ασπρουλιάρα είσαι.μπα δε νομιζω!!
η ελλαδα πεφτει μακρια και απεχθανομαι τα σολαριουμ
Επισκέπτης
τώρα με σκότωσες ξύπνησες την καρδιά μου έρωτα μου.δικιο εχεις αγαπη μου!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K