piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
φατσα.
σωστος αλλα αυτες αλλο που δεν θελουν εδω το μουχαμπετι , αισθανονται μονες φιλε .... τις δινουμε λιγακι θαρρος και παρηγορια χαχαχαχαΡε καμπυλωτα αρσενικα,η ερωτηση ειναι προς τις γυναικες του μπου...εσεις τι κανετε εδω?...τους μαλακες...οι τους γκομενους?
Ναι..δε βλέπεις?Ρε καμπυλωτα αρσενικα,η ερωτηση ειναι προς τις γυναικες του μπου...εσεις τι κανετε εδω?...τους μαλακες...οι τους γκομενους?
Τους ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣΡε καμπυλωτα αρσενικα,η ερωτηση ειναι προς τις γυναικες του μπου...εσεις τι κανετε εδω?...τους μαλακες...οι τους γκομενους?
Για παρηγοριτης καλος εισαι κανεις...σωστος αλλα αυτες αλλο που δεν θελουν εδω το μουχαμπετι , αισθανονται μονες φιλε .... τις δινουμε λιγακι θαρρος και παρηγορια χαχαχαχα
Καλα δεν χρειαζοταν οι συστασεις...Τους ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ
Ναι ειδα...ολοι σας...ο ενας..λεει κοιλια ο αλλος λεει πουτσα,ο αλλος και τα δυο...και παει λεγοντας..ειδες κανενα αρσενικο να απαντα τι κοοιταζει στους αντρες?
να σε καλα τις κανω και τα αλλα κεφια για να μην μενουν παραπονουμενεςΓια παρηγοριτης καλος εισαι κανεις...
Ε κι εσύ..περίμενε..Ναι ειδα...ολοι σας...ο ενας..λεει κοιλια ο αλλος λεει πουτσα,ο αλλος και τα δυο...και παει λεγοντας..
Δεν εχει σημασια και αυριο μερα ειναι θα το δουνε πιο πολλες και θα γραφτουν γνωμες απο γυναικες...γιατι αφορα γυναικες η ερωτηση...αλλα εδω ειναι κανιβαλοι..και το μπου εγινε μαλακια...Ναι..δε βλέπεις?
Είμαστε και πολλές και ποια θα προλάβει να μιλήσει..
Δηλαδή..κάθε απώλεια τρίχας και σεντς?Οι γυναίκες κοιτάζουν κυρίως τι γκόμενα-ες έχεις.
Επίσης αν βγάζεις θετική αύρα(έλειψη μιζέριας σε συνδυασμό με ανεπιτήδευτη και χαλαρή γοητεία)
Όσες γουστάρουν κοιλίτσα και καράφλα στον άντρα απλά κοιτάνε αποκλειστικά το πορτοφόλι ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
εσυ κανεις για μενανα σε καλα τις κανω και τα αλλα κεφια για να μην μενουν παραπονουμενες
Ολα τα κανεις εσυ και παρηγοριτης και γαμιας...μα ποιος εισαι ο γιος του παρτα ολα.?να σε καλα τις κανω και τα αλλα κεφια για να μην μενουν παραπονουμενες
Κάπως έτσι.Δηλαδή..κάθε απώλεια τρίχας και σεντς?
χαχαχαχ δηλ. εγω που εχω λιγα μαλλια τι παει να πει οτι δεν εχω Πορτοφολι ????Δηλαδή..κάθε απώλεια τρίχας και σεντς?
Που βαζεις τον εαυτυο σου δικε μου...αν και γνωστη η απαντηση σου.....οπως και να εχει sinerman δεξου την διαφορετικοτητα,καποιοι ειναι αντρες καιποιοι το παιζουν αντρες και καποιους τους ειπε η μανα τους οτι ειναι αντρες