Νέα

Οι άντρες κοιτάζουν τις καμπύλες! Οι γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouklakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Πάντως δε ξέρω ρε παιδί μου..
Μερικές φορές είμαστε περίεργοι..γυναίκες-άντρες
Σκέφτομαι παράδειγμα κάποια παλιά μου σχέση που έκανα
σαν τρελή και παλαβή γι'αυτόν..ενώ τώρα αν μου συνέβαινε
το ίδιο ούτε που θα γύρναγα να τον κοιτάξω..
Σας έχει συμβεί εσάς ή μόνο εγώ είμαι γκάου?

νομος του ερωτα....οταν περασει ο καιρος...και κοιταξεις πισω θα τα εκανες ολα διαφορετικα...μεχρι που θα απεριπτες κιολας την επιλογη..αλλα αυτο δειχνει οτι ο ερωτας αυτος εκανε καλα την δουλεια του...αφησε μεσα στην καρδια ιχνος που παντα θα ειναι εκει...μεχρι τον επομενο δυνατο που θα σβησει ενα κομματι του προηγουμενου...

OP
OP
kouklakis

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
ε ναι καλε δεν εχεις ακουσει που λενε ο ερως ειναι τυφλος?
ετσι ειναι τυφλωνεσαι σκοτιζεσαι και δεν ξερουν κι οι δυο τι θελουν μονο ο ερως τους μαρανε μετα αρχιζουν τα δυσκολα .... :think:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Τι κοιτάζουν οι γυναίκες στους άντρες;

Χμ,  :think: σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν στις συνεντεύξεις τους στα περιοδικά (ακόμη και στα ανδρικά περιοδικά) "κοιτάζουν" να δουν αν ο άντρας έχει...χιούμορ  :2funny:

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
μα για αυτο και ο εβραιος το πρωτο σπιτι το πουλα το δευτερο το νοικιαζει και στο τριτο μενει,ετσι ειναι και οι σχεσεις,περιπου.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
νομος του ερωτα....οταν περασει ο καιρος...και κοιταξεις πισω θα τα εκανες ολα διαφορετικα...μεχρι που θα απεριπτες κιολας την επιλογη..αλλα αυτο δειχνει οτι ο ερωτας αυτος εκανε καλα την δουλεια του...αφησε μεσα στην καρδια ιχνος που παντα θα ειναι εκει...μεχρι τον επομενο δυνατο που θα σβησει ενα κομματι του προηγουμενου...
Πολύ ποιητικά τα λες..
Μ'αρέσεις..!!!

Επισκέπτης
ετσι ειναι τυφλωνεσαι σκοτιζεσαι και δεν ξερουν κι οι δυο τι θελουν μονο ο ερως τους μαρανε μετα αρχιζουν τα δυσκολα .... :think:
οχι μωρε ο ερωτας ειναι απολαυση...και αν προχωρησει και σε κατι παραπανω αξιζει να προσπαθησεις...

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
κατερινα κωλος που κλανει γιατρο δεν βανει λενε στο χωριο μου,χεχεχε

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
μετα απο καιρο παντα το μετανιωνεις

OP
OP
kouklakis

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Και αφού τις "παίρνεις" μετά τι κάνεις?
Μη μου πεις ότι τις βάζεις στο στόμα και τις μασάς...θα τρελαθώ..
Το βρήκα..
πες τι βρηκες ??? γιατι εγω με τσιχλα ντρεπομαι αισθανομαι αγενης στον ερωτα ...

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.656
Πόντοι
3.575
Και αφού τις "παίρνεις" μετά τι κάνεις?
Μη μου πεις ότι τις βάζεις στο στόμα και τις μασάς...θα τρελαθώ..
Το βρήκα..
Τι αλλο δηλαδη να κανεις ?

Μασας μερικες τσιχλες η αν εχεις αρωμα στοματος βαζεις απο αυτο......

Τι βρηκες ?

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Πολύ ποιητικά τα λες..
Μ'αρέσεις..!!!

να σαι καλα...

και κατι αλλο περι ερωτα..ο ερωτας ειναι σαν δαιμονας μεσα στο μυαλο αλλα με θεικη και ομορφη πνοη.Η ερωτικη αγαπη ειναι η μεγαλυτερη μαγισα και μπορει να σε κανει μην σκεφτεσαι τιποτα αλλο παρα το αντικειμενο του ποθου σου.Οποιος δεν γευτηκε στην ζωη ερωτικη αγαπη δεν ξερει τι σημαινει ζωη.Αυτα τα πραγματα μαγκες και γοργονες δεν αγοραζονται ουτε με τα λεφτα,ουτε με διαμαντια.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
να σαι καλα...

και κατι αλλο περι ερωτα..ο ερωτας ειναι σαν δαιμονας μεσα στο μυαλο αλλα με θεικη και ομορφη πνοη.Η ερωτικη αγαπη ειναι η μεγαλυτερη μαγισα και μπορει να σε κανει μην σκεφτεσαι τιποτα αλλο παρα το αντικειμενο του ποθου σου.Οποιος δεν γευτηκε στην ζωη ερωτικη αγαπη δεν ξερει τι σημαινει ζωη.Αυτα τα πραγματα μαγκες και γοργονες δεν αγοραζονται ουτε με τα λεφτα,ουτε με διαμαντια.

διαβαζεις κ εσυ βιπερ στο βεσε? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom