Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Αυτο ειναι η κιντερ εκπληξη λεμε......Ξεχασες την πουτσα
Αυτο ειναι η κιντερ εκπληξη λεμε......Ξεχασες την πουτσα
Για να ακουσουμε εδω τις γυναικες τα κριτηρια τους για μας τους αντρες
το δευτερο ποτε καμια δεν το κοιταξε......να ξερεις.....Οπως αναφερεται και στην αρχη, οι ανδρες κοιτανε τις καμπυλες πρωτα και μετα το μυαλο της !!!
Οι γυναικες πρωτα κοιτανε, τα λεφτα αισθηματα των ανδρωνκαι μετα το καβλι τους !!!
Αυτο ειναι η κιντερ εκπληξη λεμε......
Οι γυναίκες γενικά κοιτάνε πολλά και διάφορα. Ανάλογα και την γυναίκα. Πάντως, αν δεν είσαι πολύ μαλάκας, γκόμενα ρίχνεις αρκετά εύκολα.
Δες για παραδειγμα εδω μεσα. Ποσοι νομιζεις πως δεν ειναι τοσο πολυ μαλακες που να μην μπορουν να βρουν γκομενα?
Ελάχιστοι είναι αυτοί που πιστεύουν πως δεν μπορούν να ρίξουν γκόμενα και να έχουν και δίκιο.
Είμαι, είμαι. Το βλέπω και από φίλους μου αλλά και από τον ευατό μου που όταν ήμουν πιο μικρός δεν μπορούσα να σταυρώσω γκόμενα, μέχρι που αποφάσισα να ξεθαρέψω λιγάκι.Αισιοδοξο σε βλεπω
Είμαι, είμαι. Το βλέπω και από φίλους μου αλλά και από τον ευατό μου που όταν ήμουν πιο μικρός δεν μπορούσα να σταυρώσω γκόμενα, μέχρι που αποφάσισα να ξεθαρέψω λιγάκι.
Σου τραβανε το παντελονι κατω σε χρονο ρεκορ. Και πριν προλαβεις να το καταλαβεις το πεος σου βρισκεται μεσα στην στοματικη τους κοιλοτητα.
Μιλας απο ιδια εμπειρια ?
Ασχολιαστο αυτο ....Ε σε ποιον δεν εχει συμβει?
η απαντηση ειναι απλη