KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Δε βαριέσαι μωρέ..καλή είμαι..Εσύ είσαι κορίτσι για παντρειά, ειδικά αν ξέρεις να δένεις και γραβάτες
Αλλά έχω ένα ελάττωμα..
Είμαι ιερόδουλη ...
Δε βαριέσαι μωρέ..καλή είμαι..Εσύ είσαι κορίτσι για παντρειά, ειδικά αν ξέρεις να δένεις και γραβάτες
Αυτες χανουν τυπε μου.....Δε ξερω τι κοιταζουν οι γυναικες, αλλα ξερω τι δε κοιταζουν. Εμενα
Δε βαριέσαι μωρέ..καλή είμαι..
Αλλά έχω ένα ελάττωμα..
Είμαι ιερόδουλη ...
Ήρθες και δεν κέρασα?Γεια σου Κατερινα. Τελικα χθες καφε δεν κερασες!
Δυσκολο να βρεις αυτα που λες. Οι ανθρωποι εχουν γινει σκατα και κατ'επεκταση και οι ανθρωπινες σχεσεις.
Ήρθες και δεν κέρασα?
Και γι'αυτό που λες..όχι δύσκολο..καραδύσκολο να λες καλύτερα..
Έχουμε γίνει σκατά..
Κι αν όχι εμείς..μας ανάγκασαν να γίνουμε..
Αυτες χανουν τυπε μου.....
Φτηνη δικαιολογια αυτη Κατερινα....Ήρθες και δεν κέρασα?
Και γι'αυτό που λες..όχι δύσκολο..καραδύσκολο να λες καλύτερα..
Έχουμε γίνει σκατά..
Κι αν όχι εμείς..μας ανάγκασαν να γίνουμε..
Για λεγε ρε δικε μου...γιατι βαρεθηκα το κλαμα..Αμα σου πω θα γελασεις
Ο ξανθοπουλος..εεε συγνωμη ο μητσος ειναι αυθεντικο παιδι...
Αυτο θελουμε βρε ..... να σκασουμε λιγο γελακι ....Αμα σου πω θα γελασεις
Φτηνη δικαιολογια αυτη Κατερινα....
Αν δεν θες κατι απλα δεν το κανεις (και δεν εννοω την επιλλογη επαγγελματος αλλα την συμπεριφορα)
Έχει μεγάλη διαφορά η φανερή από την κρυφή..Ενω οσες τρωνε λεφτα απο τον εκαστοτε γαμπρο ειναι αγιες ε?
Πραγματικα μου αρεσε ο Ξανθοπουλος....Ο ξανθοπουλος..εεε συγνωμη ο μητσος ειναι αυθεντικο παιδι...
Έχει μεγάλη διαφορά η φανερή από την κρυφή..
Όχι ότι δεν είναι το ίδιο..
Φυσικά είναι το ίδιο και χειρότερο..
Εκεί ευδοκιμεί η υποκρισία..
Εγώ δεν μπορούσα να το κάνω και πήγα και δηλώθηκα..
Για λεγε ρε δικε μου...γιατι βαρεθηκα το κλαμα..
Γιαυτο μιλαω φιλε μου.......Μιλουσαμε για ανθρωπινες σχεσεις, οχι για την επαγγελματικη ιδιοτητα της Κατερινας.
Για αυτο και εγω εχω γραψει την κοινωνια με τα πρεπει και τα μη στα αρχιδια μου,και το εχω πληρωσει,αλλα νιωθω καλα μεσα μου...Κοινωνικα η υποκρισια αυτη γινεται αποδεκτη. Η ιεροδουλη οχι. Γιατι ειμαστε και καθυστερημενη κοινωνια.
Για αυτο και εγω εχω γραψει την κοινωνια με τα πρεπει και τα μη στα αρχιδια μου,και το εχω πληρωσει,αλλα νιωθω καλα μεσα μου...