Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
φαντάζομαι ότι και αυτό έγινε για συμπαράσταση στην Βίλλα Αμαλία

Κατά τη διάρκεια της νύχτας της 20ης Γενάρη, δέχτηκε επίθεση pet-shop στο κέντρο της Αθήνας. Η μπροστινή τζαμαρία σπάστηκε με προσοχή (έτσι ώστε να μην προκληθεί καμιά ζημιά στα φυλακισμένα ζώα) και επίσης βάφτηκε με κόκκινη μπογιά.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας της 20ης Γενάρη 2013, δέχτηκε επίθεση pet-shop στο κέντρο της Αθήνας. Η μπροστινή τζαμαρία σπάστηκε με προσοχή (έτσι ώστε να μην προκληθεί καμιά ζημιά στα φυλακισμένα ζώα) και επίσης βάφτηκε με κόκκινη μπογιά.

Μέχρι κάθε κλουβί να καεί ολοσχερώς.

A.L.F.

οποία επαναστατική ενέργεια  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Marfin+Bank+0805102.jpg

Ενώ θα έπρεπε να γράφει "θεέ μου πόσο χαίρομαι που κάηκε κόσμος και θα μπορώ να τη λέω στους αναρχικούς. Κάνε θεέ μου να βιάσει και κανας πάκης καμιά πιτσιρίκα στην πάρο κάποτε να'χω να λέω και γι'αυτούς"..

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Θα ήθελα να' ξερα τώρα που "οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας" έγινε η ζωή σας καλύτερη; Ανέβηκε ο μισθός σας ε;; Γιατί εμένα κάποιο θετικό αντίκτυπο στη ζωή μου δεν είχε.

Επισκέπτης
φαντάζομαι ότι και αυτό έγινε για συμπαράσταση στην Βίλλα Αμαλία

Κατά τη διάρκεια της νύχτας της 20ης Γενάρη, δέχτηκε επίθεση pet-shop στο κέντρο της Αθήνας. Η μπροστινή τζαμαρία σπάστηκε με προσοχή (έτσι ώστε να μην προκληθεί καμιά ζημιά στα φυλακισμένα ζώα) και επίσης βάφτηκε με κόκκινη μπογιά.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας της 20ης Γενάρη 2013, δέχτηκε επίθεση pet-shop στο κέντρο της Αθήνας. Η μπροστινή τζαμαρία σπάστηκε με προσοχή (έτσι ώστε να μην προκληθεί καμιά ζημιά στα φυλακισμένα ζώα) και επίσης βάφτηκε με κόκκινη μπογιά.

Μέχρι κάθε κλουβί να καεί ολοσχερώς.

A.L.F.

οποία επαναστατική ενέργεια  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Προφανως δεν εγινε για συμπαρασταση στη Βιλλα,αλλου δεν παει το μυαλο σου?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Προφανως δεν εγινε για συμπαρασταση στη Βιλλα,αλλου δεν παει το μυαλο σου?

έψαχνα να βρώ το θέμα "Εργα και Ημέρες Αναρχικών" αλλά δεν μπορούσα να το εντοπίσω  :grin:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
οι ''αναρχικοι''  και γενικως ολοι αυτοι που καθε χρονο καινε διαφορα μαγαζια ,βαζουν βομβες σε τραπεζες και αλλα τετοια ωραια ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ κανουν .

οπως πολυ σωστα ειπε καποιος πιο πανω ουτε ο μισθος μου θα ανεβει εμενα αμα καψουν 10 κωλοπαιδα ενα μαγαζι ουτε θα εχει αναπτυξη η χωρα αμα ο καθε τραμπουκος βριζει και δερνει πακιστανους  :jerking:

στη μπανανια που ζουμε η μονη ασχολια ειναι να βριζουν ο ενας τον αλλο ενω παραλληλα πεφτουν μισθοι,χανονται συνταξεις ,παραγωγη αγροτικη δεν υπαρχει και σχεδον ολα ειναι εισαγομενα.στον ιδιωτικο τομεα δε αμα σε παρουν με 300 ευρω και σε κρατησουν για κανα τριμηνο θεωρεις εαυτον τυχερο  :jerking:

καλα κανουν οι κρητικοι και θελουν να αυτονομηθουν  :2funny:

Επισκέπτης
Θα ήθελα να' ξερα τώρα που "οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας" έγινε η ζωή σας καλύτερη; Ανέβηκε ο μισθός σας ε;; Γιατί εμένα κάποιο θετικό αντίκτυπο στη ζωή μου δεν είχε.

Σεῖς εἶσθε κομμουνιστής, ὁπότε φυσικῷ τῷ λόγῳ ἀντιμετωπίζετε δυσχερείας ὅταν ἐμποδίζονται τὰ ἐγκληματικὰ σχέδια τῶν ὁμοϊδεατῶν σας.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Σεῖς εἶσθε κομμουνιστής, ὁπότε φυσικῷ τῷ λόγῳ ἀντιμετωπίζετε δυσχερείας ὅταν ἐμποδίζονται τὰ ἐγκληματικὰ σχέδια τῶν ὁμοϊδεατῶν σας.

Τα εγκληματικά σχέδια είναι το ξύλο σε μπάτσους και χρυσαυγίτες;;

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Εἶναι καὶ αὐτά, κυρίως ὅμως εἶναι ἡ ἀποσκοπουμένη δηλητηρίασις τῶν ψυχῶν τῶν ἀνθρώπων.

Ε, τους αλήτες τι κάνουν.. Ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καταδικάζεις τη βία από όπου και αν προέρχεται.. έλα πεσ'το :rolleyes: Οπότε είσαι ενάντια και των χρυσαύγουλων να φανταστώ..

όχι απλώς εναντίον.. με τα χίλια εναντίον.....

πρίν από πολλά χρόνια ο συχωρεμένος ο Ηλίας Ηλιού πήγε στον Κ.Τσάτσο (υπουργό Παιδείας της εποχής) και διαμαρτυρήθηκε για την βία της ΕΚΟΦ και την συγκάληψη της από την αστυνομία...

έγκριτοι νομικοί και οι δύο, με αμοιβαίο σεβασμό ο ένας για τον άλλο...

ο Τσάτσος του είπε ότι η επιρροή της αριστεράς αυξάνει συνεχώς και δεν υπάρχει άλλος τρόπος από να τους "ταράξουνε στο ξύλο"

και ο Ηλιού απάντησε "θα σαε ταράξουμε στην νομιμότητα".....

και ο νοών νοείτω...

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Παρακαλῶ. Ἐκτὸς τῆς πολιτικῆς ἀσχοληθῆτε ὀλίγον καὶ μετὰ τοῦ ποδοσφαίρου διότι καὶ ἐκεῖ αἱ προτιμήσεις σας πάσχουν.

Έτερον εκάτερον. Η ομάδα στο ποδόσφαιρο είναι θέμα γούστου.. Η πολιτική είναι θέμα εγκεφάλου και αρκετές φορές ανικανοποίητων σεξουαλικών ορμών δυστυχώς για κάποιους..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παρακαλῶ. Ἐκτὸς τῆς πολιτικῆς ἀσχοληθῆτε ὀλίγον καὶ μετὰ τοῦ ποδοσφαίρου διότι καὶ ἐκεῖ αἱ προτιμήσεις σας πάσχουν.
Και να επασχε μονο εκει...εδω πηγε στον δημητρακη για να του γνωρισει γκομενες  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
[size=14pt]ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΜΙΝΗ Η ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ[/size] :rockon: :rockon:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
δεν τον άφησε παραπονεμένο όμως σε όλα τα μπουρδέλα τις ρωσίας τον πήγε!

Φυσικά και με πήγε! Τι; θα ντραπώ να το πω;; :cheesy: Σε σάιτ με μπουρδέλα γράφω άλλωστε. Αλλά όχι και όλης της Ρωσίας, της Αγίας Πετρούπολης μόνο, η αλλιώς [size=14pt]Λένινγκρατ[/size] ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom