CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.232
- Πόντοι
- 2.606
-μεγαλε οτι διαβαζω ....5 χρονια φοιτητης σε ανατολικο κρατος και 2 μεταπτυχιακα, το ενα τωρα, λες να εχω αναγκη να γαμισω;; τι ποσταρεις ρε καραμητρο!!
-μεγαλε οτι διαβαζω ....5 χρονια φοιτητης σε ανατολικο κρατος και 2 μεταπτυχιακα, το ενα τωρα, λες να εχω αναγκη να γαμισω;; τι ποσταρεις ρε καραμητρο!!
τι εεεεεεεεεε ρε τσομπάνη? Αλσχάιμερ έχεις?εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
οχι, απλα δεν ακουωτι εεεεεεεεεε ρε τσομπάνη? Αλσχάιμερ έχεις?
στα παπάρια μας. Εδώ απλά πρέπει να ξέρεις να διαβάζειςοχι, απλα δεν ακουω
δεν το 'χεις......τραβα να υπερασπιστεις τους απλυτους, εκει ισως τα καταφερνεις καλυτερα!στα παπάρια μας. Εδώ απλά πρέπει να ξέρεις να διαβάζεις
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
και γαμώ τις απαντήσειςδεν το 'χεις......τραβα να υπερασπιστεις τους απλυτους, εκει ισως τα καταφερνεις καλυτερα!
στα παπάρια μας. Εδώ απλά πρέπει να ξέρεις να διαβάζεις
στα παπάρια μας. Εδώ απλά πρέπει να ξέρεις να διαβάζεις
κανόνισε το μωρή τεμπέλακανονισε να βρεθουμε και με το παοκι τον κλοουζερ σε καμια καταληψη τσιπουρου να κοψουμε και την πιττα ρε μαναρακι :-*
μαλακία είπα ε?απλα???
συντροφική αλληλεγγύη λέγεται. Άγνωστη έννοια το ξέρωτι σας ελεγαν χθες;; οτι οταν την λενε σε καποιον απο εσας την πεφτετε ολοι;; μ' αρεσει που διαφωνουσατε
ρε φιλε οι αναρχοαπλυτοι και γενικα οι αριστεροκουμουνιστες ενα θεματακι το εχετε ε;; ο συντροφος τατσοπουλος δεν σας εμαθε τιποτα;;και γαμώ τις απαντήσεις
το να παραδέχεσαι τις μαλακίες σου είναι καλό δείγμα. Πρέπει να το δουλέψεις λίγο
εμεις το λεγαμε, ''γλειφει μπας και γαμησει'', και οποιος το 'κανε απασχολητη τον λεγαμε!! αν εσεις το λετε ετσι, τι να πω, αλλαζουν οι καιροι!συντροφική αλληλεγγύη λέγεται. Άγνωστη έννοια το ξέρω
και δεν διαφώνησα λασπολόγε, συμφώνησα αμέσως
με ξεμπρόστιασες γίγαντα, βουλωμένο γράμμα διαβάζειςεμεις το λεγαμε, ''γλειφει μπας και γαμησει'', και οποιος το 'κανε απασχολητη τον λεγαμε!! αν εσεις το λετε ετσι, τι να πω, αλλαζουν οι καιροι!
ευχαριστω, ευχαριστω, με συγκινεις!!με ξεμπρόστιασες γίγαντα, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις
δεν μου κάθεται με τίποτα όμως η καριόλα
τίποτα ρε τσάκαλε, το σωστό να λέγεταιευχαριστω, ευχαριστω, με συγκινεις!!
τίποτα ρε τσάκαλε, το σωστό να λέγεται
τι σας ελεγαν χθες;; οτι οταν την λενε σε καποιον απο εσας την πεφτετε ολοι;;