χάσανε την βίλλα Αμαλία και την κατάληψη Σκαραμαγκά??? δεν πειράζει ρε τα παιδιά βάλανε ψηλούς στόχους.. θα καταστρέψουνε το φατσοβιβλίο
Πώς μπορούμε να προκαλέσουμε ζημιά στο Facebook;
από @ 3:22, Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012
θεματικές: Hacktivism / Τεχνοπολιτική
Πρόκειται για το μεγαλύτερο ρουφιάνο όλων των εποχών. Ο Μεγάλος Αδερφός σε πλήρη εξέλιξη. Είναι καιρός να σταθούμε δυναμικά απέναντι και να μην περιοριζόμαστε μόνο στην κριτική.
Σίγουρα δε μπορούμε να πάμε στην Αμερική και να επιθετούμε στο datacenter. Αυτό είναι ουτοπικό. Τι μπορούμε όμως να κάνουμε από εδώ που είμαστε;
Ποιοί τρόποι υπάρχουν πρακτικά για να προκαλέσουμε ζημιά στο Facebook; Είτε από άποψη οικονομική, είτε σε τεχνικό επίπεδο; Τι μπορεί να κάνει ο μέσος χρήστης από τη δική του μεριά;
Το πως το φατσοβιβλίο είναι ο μεγαλύτερος ρουφιάνος το λέω κι εγώ.
Μόνο που εκουσίως αυτορουφιανεύεσαι! Δεν σε παρακολουθεί κανείς για να σε εκθέσει. Ίσως μόνο οι βλάκες που έχεις για "φίλους" σου που και πάλι ο ίδιος τους έχεις επιλέξει.
"Σήμερα πήγα εκεί, ήμουν με αυτόν, δείτε και μια φωτογραφία μου, να και ποιοι είναι φίλοι μου!" κλπ.
Και βεβαίως δεν μπορείς να έχεις ιδιωτικότητα!
Βλέπεις π.χ. μία με ξέκωλες φωτός και λες "Είναι πουτάνα αυτή ή όχι;" Κοιτάς τους φίλους της και βλέπεις 19 στους 20 άντρες και όλες οι υπόλοιπες γυναίκες επίσης ξέκωλες. Οπότε πουτάνα είναι βέβαια!
Όμως γιατί πρέπει να το "καταστρέψουν" ντε και καλά; (Αν υποθέσουμε πως μπορούν, που δεν θα μπορούν)
Το να μην ασχολούνται καθόλου με αυτό ας πούμε (όπως εγώ π.χ.), δεν το σκέφτονται σαν το πιο απλό τρόπο αντίδρασης;