Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
:2funny:
Καλα πλακα πλακα με τα ποσοστα χουντικων και βασιλικων που χει η λακωνια η αυτονομια δεν θα αργησει  :grin:
τυπε οποτε ειχαμε βασιλια γιναμε διασημοι βλεπεις πως ειμαστε  απο τοτε που μπλεξαμε με την δημοκρατια

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
τυπε οποτε ειχαμε βασιλια γιναμε διασημοι βλεπεις πως ειμαστε  απο τοτε που μπλεξαμε με την δημοκρατια

...κατι τετοια ακουγε ο παππους μου κι επαιρνε την καραμπινα για να στηριξει τον βασιλεα  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
χάσανε την βίλλα Αμαλία και την κατάληψη Σκαραμαγκά??? δεν πειράζει ρε τα παιδιά βάλανε ψηλούς στόχους.. θα καταστρέψουνε το φατσοβιβλίο  :grin:

Πώς μπορούμε να προκαλέσουμε ζημιά στο Facebook;
από @ 3:22, Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012
θεματικές: Hacktivism / Τεχνοπολιτική

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ρουφιάνο όλων των εποχών. Ο Μεγάλος Αδερφός σε πλήρη εξέλιξη. Είναι καιρός να σταθούμε δυναμικά απέναντι και να μην περιοριζόμαστε μόνο στην κριτική.

Σίγουρα δε μπορούμε να πάμε στην Αμερική και να επιθετούμε στο datacenter. Αυτό είναι ουτοπικό. Τι μπορούμε όμως να κάνουμε από εδώ που είμαστε;

Ποιοί τρόποι υπάρχουν πρακτικά για να προκαλέσουμε ζημιά στο Facebook; Είτε από άποψη οικονομική, είτε σε τεχνικό επίπεδο; Τι μπορεί να κάνει ο μέσος χρήστης από τη δική του μεριά;

Το πως το φατσοβιβλίο είναι ο μεγαλύτερος ρουφιάνος το λέω κι εγώ.
Μόνο που εκουσίως αυτορουφιανεύεσαι! Δεν σε παρακολουθεί κανείς για να σε εκθέσει. Ίσως μόνο οι βλάκες που έχεις για "φίλους" σου που και πάλι ο ίδιος τους έχεις επιλέξει.
"Σήμερα πήγα εκεί, ήμουν με αυτόν, δείτε και μια φωτογραφία μου, να και ποιοι είναι φίλοι μου!" κλπ.
Και βεβαίως δεν μπορείς να έχεις ιδιωτικότητα!

Βλέπεις π.χ. μία με ξέκωλες φωτός και λες "Είναι πουτάνα αυτή ή όχι;" Κοιτάς τους φίλους της και βλέπεις 19 στους 20 άντρες και όλες οι υπόλοιπες γυναίκες επίσης ξέκωλες. Οπότε πουτάνα είναι βέβαια!

Όμως γιατί πρέπει να το "καταστρέψουν" ντε και καλά; (Αν υποθέσουμε πως μπορούν, που δεν θα μπορούν)
Το να μην ασχολούνται καθόλου με αυτό ας πούμε (όπως εγώ π.χ.), δεν το σκέφτονται σαν το πιο απλό τρόπο αντίδρασης;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το πως το φατσοβιβλίο είναι ο μεγαλύτερος ρουφιάνος το λέω κι εγώ.
Μόνο που εκουσίως αυτορουφιανεύεσαι! Δεν σε παρακολουθεί κανείς για να σε εκθέσει. Ίσως μόνο οι βλάκες που έχεις για "φίλους" σου που και πάλι ο ίδιος τους έχεις επιλέξει.
"Σήμερα πήγα εκεί, ήμουν με αυτόν, δείτε και μια φωτογραφία μου, να και ποιοι είναι φίλοι μου!" κλπ.
Και βεβαίως δεν μπορείς να έχεις ιδιωτικότητα!

Βλέπεις π.χ. μία με ξέκωλες φωτός και λες "Είναι πουτάνα αυτή ή όχι;" Κοιτάς τους φίλους της και βλέπεις 19 στους 20 άντρες και όλες οι υπόλοιπες γυναίκες επίσης ξέκωλες. Οπότε πουτάνα είναι βέβαια!

Όμως γιατί πρέπει να το "καταστρέψουν" ντε και καλά; (Αν υποθέσουμε πως μπορούν, που δεν θα μπορούν)
Το να μην ασχολούνται καθόλου με αυτό ας πούμε (όπως εγώ π.χ.), δεν το σκέφτονται σαν το πιο απλό τρόπο αντίδρασης;

(1) απαραίτητη προυπόθεση για αυτό είναι ο στοιχειώδης δείκτης νοημοσύνης...

(2) σαν φωτισμένη πρωτοπορεία και πατερούληδες του λαού πρέπει να το καταστρέφουν ώστε να προστατεύσουν τους υπηκόους τους

εντιτ

(3) μηδενισμός και τάσεις καταστροφής των πάντων

(4) όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
πάντως τους έμεινε ο έρωτας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σο
από ξέρω 21:54, Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ότι έχεις πολλή δουλειά να κάνεις με τα άρθρα, τα κείμενα κ όλα αυτό το πολύτιμο υλικό που ανεβάζεις βοηθώντας στην ενημέρωση όλων εμάς, των συντρόφων και των συντροφισσών σου.

Χωρίς να έχω διάθεση να σπαταλήσω τον χρόνο σου, σύντροφε κ συντρόφισσα της σο, θέλω απλά να σου πω ότι σε στηρίζω κ σε ευχαριστώ που υπάρχεις  για να μας ενημερώνεις σε τόσο δύσκολους για τον χώρο καιρούς.

Σου στέλνω τηλεπαθητικά (χωρίς να έχω καμία όρεξη να τρολλάρω, αλήθεια) όση θετική ενέργεια μου χει μείνει από αυτά που συμβαίνουν κ αν τυχόν σε πιάνει απελπισία, σύντροφε κ συντρόφισσα της σο, να σκέφτεσαι ότι είμαστε όλοι κ όλες μαζί στον αγώνα για την αντιπληροφόρηση, ενάντια στην κρατική καταστολή και στην καταπίεση. Εμένα μόνο αυτή η σκέψη μου έχει μείνει για να ανακτώ τις δυνάμεις μου.

Σύντροφοι κ συντρόφισσες του ιντιμίντια σας ευχαριστώ από καρδιάς για την ενημέρωση.
Καλό κουράγιο στον αγώνα κ ψηλά το κεφάλι!

(μια τρελή συντρόφισσα,με σεβασμό κ αγάπη)

cybersex  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πάντως μου θυμίζει αυτό...

Σ’ ευχαριστώ ω εταιρία
εν αφθονία μου παρέχεις
στέγη, τροφή και προστασία
Σ’ ευχαριστώ ω εταιρία

Ω τα παιδιά αυτού του κόσμου
Χλωμά τρελά και κουρασμένα
παίρνουν το δρόμο για τη μητέρα
κι εγώ ξαναγυρνώ σ εσένα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
ceb2ceb9cebbcebbceb1-ceb1cf83cf85cebbceb9ceb1.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μην είσαι τόσο σίγουρος  :grin:

μπορεί μέχρι το βράδυ η κατάληψη να μην υπάρχει και ο καφενές να είναι περιφερόμενος στην Εγνατία.....

πηρες τηλεφωνο σαν καλο ρουφιανακι να το πεις;  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom