ψώνισες από σβέρκο μαλάκα μουδεν εχεις καμια καβατζα να πασαρεις;;
είμαι ο κλασικός κοκκινιστούλης αγαπούλης
ψώνισες από σβέρκο μαλάκα μουδεν εχεις καμια καβατζα να πασαρεις;;
δηλαδη τυπε μου μου ειπαν ψεματα οτι στις καταληψεις απα αναρχοαπλυτους πεφτει πολυ πουτσα;;ψώνισες από σβέρκο μαλάκα μου
ψώνισες από σβέρκο μαλάκα μου
ναι ρε παπάραδεν αφήνεις τα σάπια καταμέρους ρε λαμόγιο
και που να ξέρω εγώ ρε? Δεν μένω σε κατάληψηδηλαδη τυπε μου μου ειπαν ψεματα οτι στις καταληψεις απα αναρχοαπλυτους πεφτει πολυ πουτσα;;
ψώνισες από σβέρκο μαλάκα μου
εχασες, την κουαρ την ξερωπες του οτι πηδας εμενα και την κουαρ
ναι ρε παπάρα
η μόνη παρασπονδία είναι για κάτι φεγγάρια που είχα παρασυρθεί στην ακολασία των μασατζίδικων
εγώ που επίσης την ξέρω κερδίζω κατιτις?εχασες, την κουαρ την ξερω
εχασες, την κουαρ την ξερω
ρε μαλακα τις δινεται κατι της εριναλ για να πεταει τις μαλακιες πολυβολο;;εγώ που επίσης την ξέρω κερδίζω κατιτις?
οχι, απλα απορω πως καποιος που πηδαει την κουαρ θα θελει να πηδηξει και εσενα μεταοποτε επειδη την ξερεις δεν την πηδαει; ενω αν δεν την ηξερες θα την πηδουσε; αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ
νεκρωθηκε ο εγκεφαλος σου ετσι;
καλά σου απάντησε ρε μαλακοκαβλίδηρε μαλακα τις δινεται κατι της εριναλ για να πεταει τις μαλακιες πολυβολο;;
οχι, απλα απορω πως καποιος που πηδαει την κουαρ θα θελει να πηδηξει και εσενα μετα
εμενα με πηδαει απο συντροφικη αλληλεγγύη ρε μαστορα
-παρε ενα τραγουδακι για αρχη, να κανεις κεφι και μη χανεις την πιστη σου...δεν εχεις καμια καβατζα να πασαρεις;;
εσενα μονο κουφος θα σε πηδαγε για να μην ακουει τι λες και του πεφτει, για την μουτσουνα υπαρχουν τα μαξιλαρια και το πισωκολλητο!εμενα με πηδαει απο συντροφικη αλληλεγγύη ρε μαστορα
5 χρονια φοιτητης σε ανατολικο κρατος και 2 μεταπτυχιακα, το ενα τωρα, λες να εχω αναγκη να γαμισω;; τι ποσταρεις ρε καραμητρο!!-παρε ενα τραγουδακι για αρχη, να κανεις κεφι και μη χανεις την πιστη σου...
εσενα μονο κουφος θα σε πηδαγε για να μην ακουει τι λες και του πεφτει, για την μουτσουνα υπαρχουν τα μαξιλαρια και το πισωκολλητο!
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;πριν μου τριβοσουνα καιεφτιαχνες και φαντασιωσεις και με ελεγες καυλα, τωρα που φαγες πιττα φασιστακι, θα με πηδουσε μονο κουφος;