Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και εμένα εντύπωση μου προκαλεί αλλά βρήκα την εξήγηση το γιατί... θα ξεχειμωνιάσουν μια χαρρά στην ψειρού εις υγείαν των κορόιδων...
Ναι,ε?Για να δουμε με ποιες κατηγοριες...Για να δουμε πως εγινε το σημερινο ντου των ΜΑΤ,εαν αντισταθηκαν στο ντου...

Γιατι σε περιπτωση που δεν το ξερεις,η δεν σου ειπανε,οσους επιασαν τον Δεκεμβρη αφεθηκαν ελευθεροι,παρα τα φοβερα και τρομερα ευρηματα...

Αλλα τελος παντων κατανοω το προβλημα των συνηγορων των λαμογιων...Ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ απο τη μια τα ειδωλα τους να κανουν το παν για να μη συλληφθουν και απο την αλλη οι χειροτεροι εχθροι τους να πηγαινουν ΟΡΘΙΟΙ στη σιγουρη συλληψη,και ΧΩΡΙΣ να παιζουν γκαφρα και ατομικο κερδος.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
συνεχεια γκαβλωμενη ειμαι δεν το χεις καταλαβει ακομα ;  :grin:

Παρακαλώ το μοδεράτορα να μεταφέρει το μήνυμα αυτό στο νήμα με τα ανέκδοτα όπου και ανήκει!

την παρεα μου θες να γνωρισεις η εμενα; :rolleyes:

Ά, είμαι άνθρωπος της συναίνεσης. Δεν έχει αξία το τί θέλω εγώ εκτός εάν θέλει και το άλλο μέρος το ίδιο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παρακαλώ το μοδεράτορα να μεταφέρει το μήνυμα αυτό στο νήμα με τα ανέκδοτα όπου και ανήκει!

Ά, είμαι άνθρωπος της συναίνεσης. Δεν έχει αξία το τί θέλω εγώ εκτός εάν θέλει και το άλλο μέρος το ίδιο.

θα ρωτησω τοτε την παρεα μου αν θελει να σε γνωρισει και θα σας κανονισω τοτε αν θελει ενα ραντευου  :)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.514
Πόντοι
2.606
Α, έτσι πάει;

1500 εναντίον 1;

Καλά, κατάλαβα...
-Σιγα τωρα μη μασησες,εσυ που "ξεβρακωνεις" ματατζη απο οπλο και εξαρτηση για χαβαλε!!!
ΥΣ...Μεγαλε κατι δεν παει καλα ,πραγματικα ομως,με την διανοητικη και αντιληπτικη σου ικανοτητα!
ΥΣ2 ...Εχεις προσπαθησει "να τις παιξεις " με εν πληρη εξαρτηση ματατζη???
...μαλακιες,ξεχασα οτι δουλευεις "remote server"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
:-*  :happy: :happy:

θα πεταξω και καρδουλες με ενθουσιαζεις ωρες ωρες :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Άμα σχεδιάζεις να πετάξεις το σουτιέν να θυμηθείς να αφαιρέσεις τα μαξιλαράκια που έχεις για ενίσχυση...  :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για τη συμμετοχή του γιου Βούτση στις καταλήψεις
18:12 9/1/2013

Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις καταλήψεις διαφόρων κτιρίων της Αθήνας εξαπολύει η ΝΔ. Μάλιστα, φωτογραφίζει τη συμμετοχή του γιού του βουλευτή της Κουμουνδούρου Νίκου Βούτση στις καταλήψεις.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Η βίλα Αμαλίας θα ξαναγίνει σχολείο, λέει ο δήμαρχος Αθηναίων

Η βίλα Αμαλίας θα ξαναγίνει σχολείο, δήλωσε την Τετάρτη ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, παρουσιάζοντας μαζί με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό αναπτυξιακό πρόγραμμα για τον δήμο Αθηναίων ύψους 35,5 εκατ. ευρώ, στο οποίο θα ενταχθούν καταρχήν 15 έργα. Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Γ.Σγουρού ότι τα 500 και πλέον εγκαταλελειμμένα νεοκλασικά κτίρια που υπάρχουν στην Αθήνα αποτελούν κακή εικόνα για την πόλη και γι' αυτό πρέπει ή να κατεδαφισθούν ή να αξιοποιηθούν.

Ο δήμαρχος Αθηναίων μίλησε για ένα νέο ξεκίνημα και μια νέα αφετηρία για την Αθήνα με αναπτυξιακά έργα και έργα υποδομής για την πόλη.

Όπως σημείωσε ο κ. Καμίνης, τα έργα αυτά περιλαμβάνουν διαχείριση - συγκομιδή απορριμμάτων, κατασκευή αποχετευτικού δικτύου στα δημοτικά διαμερίσματα όπου δεν υπάρχει, κατασκευή δυο βιοκλιματικών βρεφονηπιακών σταθμών σε Κυψέλη και Κεραμεικό, ανάπλαση της πλατείας Αγ. Γεωργίου στην Κυψέλη, ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου στην οδό Πάφου (επίσης στο 6ο Διαμέρισμα), ανακατασκευή δυο κέντρων υγείας στην Κυψέλη και στην οδό Σαρανταπόρου (στο 5ο Διαμέρισμα), ανακατασκευή του Σαράφειου Κολυμβητηρίου και μελέτες για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, αφού καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε την περασμένη Παρασκευή ο δήμαρχος Αθηναίων με αφορμή την αστυνομική επιχείρηση τη βίλα Αμαλίας, σημείωσε ότι τα έργα θα δώσουν μια νέα πνοή στην πόλη.

Πρόσθεσε ότι υπάρχουν προς διάθεση άλλα 300 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ, για τα οποία αναμένονται συμβάσεις μέσα στο 2013 προκειμένου να εκτελεστούν έργα.

Ο Γ.Σγούρος κάλεσε τους δημάρχους να φέρουν τις ώριμες μελέτες που έχουν, προκειμένου να ενταχθούν τα έργα στη χρηματοδότηση. Αναφερόμενος στα 500 και πλέον εγκαταλελειμμένα νεοκλασικά κτίρια που υπάρχουν στην Αθήνα, ο κ. Σγουρός δήλωσε ότι αποτελούν κακή εικόνα για την πόλη και γι' αυτό πρέπει ή να κατεδαφισθούν ή να αξιοποιηθούν.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
-Σιγα τωρα μη μασησες,εσυ που "ξεβρακωνεις" ματατζη απο οπλο και εξαρτηση για χαβαλε!!!
ΥΣ...Μεγαλε κατι δεν παει καλα ,πραγματικα ομως,με την διανοητικη και αντιληπτικη σου ικανοτητα!
ΥΣ2 ...Εχεις προσπαθησει "να τις παιξεις " με εν πληρη εξαρτηση ματατζη???
...μαλακιες,ξεχασα οτι δουλευεις "remote server"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε καραγκιοζοπαίκτη εδώ αφήνουν αφύλακτά τα όπλα να ακουμπούν στο πεζούλι για λεπτά ολόκληρα.

Τί λες, κάποιος αποφασισμένος και γρήγορος δεν μπορεί να πάει να το πάρει και ο μαλάκας να το καταλάβει όταν τελειώσει την κλήση με τη γκόμενα;

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε καρακγιοζοπαίκτη εδώ αφήνουν αφύλακτά τα όπλα να ακουμπούν στο πεζούλι για λεπτά ολόκληρα.

Τί λες, κάποιος αποφασισμένος και γρήγορος δεν μπορεί να πάει να το πάρει και ο μαλάκας να το καταλάβει όταν τελειώσει την κλήση με τη γκόμενα;
φιλε ετσι οπως τα λες ειναι μονο που αμα κανεις τετοια μαλακια και σε βαλουν κατω μετα αλλοι 10 και σε βαρανε δε θα εισαι ουτε τοσο αποφασισμενος ουτε τοσο γρηγορος  :2funny:

Επισκέπτης
Η βίλα Αμαλίας θα ξαναγίνει σχολείο, λέει ο δήμαρχος Αθηναίων
Υπαρχουν και αλλοι χωροι στην Αθηνα που προοριζονται για σχολεια,μεχρι και ταμπελες εχουν"εδω θα γινει σχολειο"κλπ.

Καλυτερα θα ηταν να μπει μια φωτια στο κτιριο"κατα λαθος",καποια στιγμη στο προσεχες μελλον και οσο το θεμα τραβαει.

Μετα αμαλαχει θα ανεβουν τα ποσοστα της ΝΔουλας,και θα πεσουν αυτα της ΧΑ.

Για να μην περασει ο φασισμος ρε παιδι μου...δημοκρατικα ομως.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.514
Πόντοι
2.606
Ρε καρακγιοζοπαίκτη εδώ αφήνουν αφύλακτά τα όπλα να ακουμπούν στο πεζούλι για λεπτά ολόκληρα.

:S ...να σταματησεις να βλεπεις και να διαβαζεις σειρες και κομικ....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εγω απο την αλλη νομιζω οτι ειναι το 50ο περιπου προβλημα στην λιστα μας η αμαλια...εχουμε σοβαροτερα.
Μην παιζετε το παιχνιδι της εξουσιας και του αποπροσανατολισμου.Ο ευαγγελατος ναναι καλα που λυσαει αυτην την ωρα με τα αλλα πατσακλια που εχει παρεα ενω η μιση ελλαδα δεν εχει δουλεια και τα λεφτα που μας  εκλεψαν καποιοι που ξεχναμε με τηνν βιλα...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
φιλε ετσι οπως τα λες ειναι μονο που αμα κανεις τετοια μαλακια και σε βαλουν κατω μετα αλλοι 10 και σε βαρανε δε θα εισαι ουτε τοσο αποφασισμενος ουτε τοσο γρηγορος  :2funny:

Όταν το πάρει χαμπέρι δεν θα έχει καμμία οπτική επαφή με το όπλο του.

Εσύ τί λες, να κάνω σπριντ να προλάβω να πάρω το όπλο;

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Όταν το πάρει χαμπέρι δεν θα έχει καμμία οπτική επαφή με το όπλο του.

Εσύ τί λες, να κάνω σπριντ να προλάβω να πάρω το όπλο;
λες να ειναι μονος του  οταν θα πας να του παρεις το οπλο? δε θα εχει αλλους 10 τριγυρω να πινουνε φρεντο και να μασουλανε σαντουιτς απ τα εβερεστ ? λες να πας σαν τον τζον ραμπο και να μη σε καταλαβει η μηπως στην απιθανη περιπτωση που του παρεις το παρατημενο οπλο (που σιγα μην το αφηνει ετσι χαμω χωρις να υπαρχουν δικοι του γυρω) δε θα πεσουν πανω σου οι υπολοιποι?

καλα δε μπορει να ειστε τοσο  :idiot: μερικοι

Επισκέπτης
εγω απο την αλλη νομιζω οτι ειναι το 50ο περιπου προβλημα στην λιστα μας η αμαλια...εχουμε σοβαροτερα.
Μην παιζετε το παιχνιδι της εξουσιας και του αποπροσανατολισμου.Ο ευαγγελατος ναναι καλα που λυσαει αυτην την ωρα με τα αλλα πατσακλια που εχει παρεα ενω η μιση ελλαδα δεν εχει δουλεια και τα λεφτα που μας  εκλεψαν καποιοι που ξεχναμε με τηνν βιλα...
Δεν παει ετσι ακριβως...η μηδενικη ανοχη,που πηγαινει ΠΑΚΕΤΟ με τα υπολοιπα,ειναι κεντρικη πολιτικη επιλογη της συγκυβερνησης και ξεκινησε απο εκει,δεν μπορει να υποβιβαζεται το ζητημα ως ενα επικοινωνιακο σωου και μονο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom