Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το ότι εσύ περιμένεις να καταλάβει η στέκα τι έγραψες το θεωρείς λογικό??
Το ότι ζητάς απ'τον τελειωμένο βλάκα να σκεφτεί και να προβληματιστεί είναι εντάξει, έτσι??

Τι να πω ρε??

Καλα κανει και τα γραφει  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: γουσταρω και γκαβλωνω λεμε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ναι με μια διαφορά... το κομμάτι του πληθυσμού αυτό είναι η πλειοψηφία του η οποία και δεν θεωρεί ότι οδεύουμε στον γκρεμό...

η πλειοψηφια θεωρει οτι δεν οδευουμε στον γκρεμο; αααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχχαχααχχα

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΠΟΥ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!
Δηλωνει γαμω τους φραγκατους οποτε μπορει να εχει και γαμω τις τυχες.Οι γαμω τους φραγκατους δηλαδη θα τη βγαλουν μπεικα.Στανταρ αυτο.

Βεβαια οι γαμω τους φραγκατους δεν το λενε σε στυλ"δοξαστε με γιατι εχω φραγκα!"οποτε παιζει να ειναι ακομη ενας μαλακακος....

Επισκέπτης
η πλειοψηφια θεωρει οτι δεν οδευουμε στον γκρεμο; αααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχχαχααχχα
"Βεβαιως"απαντησε ο τραμου και παρεθεσε στην εριναλ τα αποτελεσματα των εκλογων...

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Το ότι εσύ περιμένεις να καταλάβει η στέκα τι έγραψες το θεωρείς λογικό??
Το ότι ζητάς απ'τον τελειωμένο βλάκα να σκεφτεί και να προβληματιστεί είναι εντάξει, έτσι??

Τι να πω ρε??

Άντε χάσου ρε λοβοτομημένο άπλυτο ζόμπι...δεν πας για καμια ανακατάληψη μπας και σε  :fuck2: δωρεάν?    

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ εστιάζω στο τι μπορούσες να κάνεις ΕΣΥ συγκεκριμένα για να τους κάνεις ρόμπα.
Α...... θα μπορούσες να μπουκάρεις στα γκούντυ'ς της Κηφισιάς με πλακάτ που γράφει "I love the republic"..

Είσαι και αστειάτορας...

Άκου στα Goody's Κηφισιάς με πλακάτ!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Σε καλό σου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
"Βεβαιως"απαντησε ο τραμου και παρεθεσε στην εριναλ τα αποτελεσματα των εκλογων...

δηλαδή εσύ τι έχεις να παραθέσεις???

τις προκηρύξεις για την συμπαράσταση στην κατάληψη ???

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:

Παιζει ακομη και στην Κηφισια να του ερχοταν κανας δισκος κατακεφαλα...

ΦΠουλη,ο Βαρσος ειναι καλυτερη επιλογη,τα ρυζογαλα ξεπλενονται ευκολοτερα.

Ξέρεις εσύ, ε;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.514
Πόντοι
2.606
Δηλωνει γαμω τους φραγκατους οποτε μπορει να εχει και γαμω τις τυχες.Οι γαμω τους φραγκατους δηλαδη θα τη βγαλουν μπεικα.Στανταρ αυτο.

Βεβαια οι γαμω τους φραγκατους δεν το λενε σε στυλ"δοξαστε με γιατι εχω φραγκα!"οποτε παιζει να ειναι ακομη ενας μαλακακος....
-ΔΕΝ το παιζουν ουτε στη φυλακη.....

Επισκέπτης
δηλαδή εσύ τι έχεις να παραθέσεις???

τις προκηρύξεις για την συμπαράσταση στην κατάληψη ???
Εσυ συνεχισε να παραθετεις για τα λαμογια της Ενεργκα και ασε τους καταληψιες στην ησυχια τους,ειδικα τους σημερινους καταληψιες...

Γιατι οπως και να το κανουμε το να ειρωνευονται οι συνηγοροι των λαμογιων και της συγκυβερνησης τυπους που πηγαν εκει μεσα ενω ηταν 999,99% σιγουρο οτι θα τους συλλαβουν(και οταν τους συνελαβαν αυτο εγινε χωρις να αντισταθουν κιολας),ε,οσο να 'ναι δημιουργει εντυπωσεις σε οσους δεν ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Από τις λίγες φορές...

συνεχεια γκαβλωμενη ειμαι δεν το χεις καταλαβει ακομα ;  :grin:
Τί θα γίνει;

Πότε θα φέρεις την παρέα σου να με δείρει;

την παρεα μου θες να γνωρισεις η εμενα; :rolleyes:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.514
Πόντοι
2.606

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εσυ συνεχισε να παραθετεις για τα λαμογια της Ενεργκα και ασε τους καταληψιες στην ησυχια τους,ειδικα τους σημερινους καταληψιες...

Γιατι οπως και να το κανουμε το να ειρωνευονται οι συνηγοροι των λαμογιων και της συγκυβερνησης τυπους που πηγαν εκει μεσα ενω ηταν 999,99% σιγουρο οτι θα τους συλλαβουν(και οταν τους συνελαβαν αυτο εγινε χωρις να αντισταθουν κιολας),ε,οσο να 'ναι δημιουργει εντυπωσεις σε οσους δεν ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ...

και εμένα εντύπωση μου προκαλεί αλλά βρήκα την εξήγηση το γιατί... θα ξεχειμωνιάσουν μια χαρρά στην ψειρού εις υγείαν των κορόιδων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom