Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που ενώ είχαν σίγουρη τη σύλληψη, έκαναν ρόμπα τον μηχανισμό καταστολής

Είσαι υπερήφανος για τα παιδιά, ε; :jerking:

Επίσης: Ρόμπα τον κάνει όποιος αποφασισμένος θέλει όποτε θέλει. Άμα θέλω κι εγώ τον κάνω. Δεν είναι δουλειά μου όμως...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.514
Πόντοι
2.606
Ξερω λεβέντη μου ότι περνάς μια δύσκολη μέρα εσύ και οι λοιποί αναρχοάπλυτοι...
-Στεκα,ποσα γαμωσταυριδια ειχες ριξει με την πολιτικη του γιωργακη ρε συ θυμαμαι!!!!ΤΙ εγινε τωρα ?που ο κολλητος του κανει τα ιδια X3?ΣΑΨΑΛΩΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.....ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΕΚΑ ΚΑΙ ΛΙΜΑ(οπαδοι του δενδια και του παπουτση)....ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ....ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΕΣΕΤΕ ΤΟΣΗ ΠΟΥΤΣΑ!...ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

Επισκέπτης

Επισκέπτης
Επίσης: Ρόμπα τον κάνει όποιος αποφασισμένος θέλει όποτε θέλει. Άμα θέλω κι εγώ τον κάνω. Δεν είναι δουλειά μου όμως...
Γιατι,σε γυρεψε κανενας μηπως?Οχι...αιντε στο καλο λοιπον,και εσυ και οι υπολοιποι δημοκρατουληδες.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
-Στεκα,ποσα γαμωσταυριδια ειχες ριξει με την πολιτικη του γιωργακη ρε συ θυμαμαι!!!!ΤΙ εγινε τωρα ?που ο κολλητος του κανει τα ιδια X3?ΣΑΨΑΛΩΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.....ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΕΚΑ ΚΑΙ ΛΙΜΑ(οπαδοι του δενδια και του παπουτση)....ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ....ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΕΣΕΤΕ ΤΟΣΗ ΠΟΥΤΣΑ!...ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

Μαλακάκο CLOSER822, η πολιτική του ΓΑΠ ήταν καταστροφική το ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τη ΝΔ και τον Σαμαρά δεν αλλάζει το γεγονός για τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ (αλλά και της ΝΔ) για την σημερινή κατάσταση.

Με σαπια μυαλά τυπου ΤΣΙΡΙΖΑ με λύσεις τυπου Αργεντινης, δραχμης, εξόδου από ΕΕ, ΕΥΡΩ και ΝΑΤΟ δεν προκειται να ταυτιστώ ούτε εγω ούτε η πλειοψηφία των πολιτών ελπίζω...

Και μιας και μιλας για πουτσες σημερα χορτάσατε, αυριο πάλι...  

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Άνετα..
Εσύ μπορείς άνετα να τη στήσεις έξω απ'τη βουλή φορώντας t-shirt με τη φάτσα του Σαμαρά πιάνοντάς τους στον ύπνο.

Εννοώ ρόμπα. Να πάρω αυτόματο όπλο, ασπίδα κτλ. Χαλαρότατα...

Αλλά κι αυτό που έγινε αρκετό ήταν.

Αλλά κι εσύ έπεσες από τα σύγνεφα που έγινε ρόμπα η Ελληνική Αστυνομία...

basi8000

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Είσαι υπερήφανος για τα παιδιά, ε; :jerking:

Φυσικά δε γινεται να ειναι περηφανος με αυτα τα παιδια κανεις!Το αντιθετο πρεπει να κανει....Να ντρεπεται που ενω αλλοι εκει εξω εχουν τα @@ να κανουν κατι αυτοι καθονται και σχολιαζουν σε φορουμ τι εχει οδηγησει την χωρα εδω!Και αυτη τη στιγμη οπως φαινεται ειμαι και εγω αναμεσα!

basi8000

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Μαλακάκο CLOSER822, η πολιτική του ΓΑΠ ήταν καταστροφική το ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τη ΝΔ και τον Σαμαρά δεν αλλάζει το γεγονός για τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ (αλλά και της ΝΔ) για την σημερινή κατάσταση.

Με σαπια μυαλά τυπου ΤΣΙΡΙΖΑ με λύσεις τυπου Αργεντινης, δραχμης, εξόδου από ΕΕ, ΕΥΡΩ και ΝΑΤΟ δεν προκειται να ταυτιστώ ούτε εγω ούτε η πλειοψηφία των πολιτών ελπίζω...

Και για πες μας εσυ ποια ειναι η λυση...Συγνωμη αλλα δε μπορεσα να διαβασω ολο το θεμα και δε ξερω επακριβως τη γνωμη σου!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αλλά ρε πούστη μου ειλικρινά θα ήθελα να μάθω, που δουλεύουν όλοι αυτοί που μπήκαν μέσα;

Άμα δεν δουλεύουν πώς διάβολο τα φέρνουν βόλτα;

Πού είναι employable; Ποιός θα τους πάρει στη δουλειά του αύριο-μεθαύριο;

Επισκέπτης
Εννοώ ρόμπα. Να πάρω αυτόματο όπλο, ασπίδα κτλ. Χαλαρότατα...

Εγώ εστιάζω στο τι μπορούσες να κάνεις ΕΣΥ συγκεκριμένα για να τους κάνεις ρόμπα.
Α...... θα μπορούσες να μπουκάρεις στα γκούντυ'ς της Κηφισιάς με πλακάτ που γράφει "I love the republic"..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.514
Πόντοι
2.606

-Λοιπον βλημα....πασοκ δεν υπαρχει,το 'ζομπι' που στηριζει την συγκηβερνηση απλα εξυπηρετει αυτον τον σκοπο-ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΗΒΕΡΝΗΣΗ-τα ιδια ισχυουν και για το αποσχισθεν σκελος του πασοκ δημαρ...οσο για την καταστροφικη πολιτικη του ΓΑΠ(την οποια εβριζες νυχθημερον εδω μεσα) -η πολιτικη σαμαρα αποτελλει πιστη αντιγραφη της Χ3 και συ ολη μερα ασχολεισαι με τις ΔΗΘΕΝ πουτσες στην αμαλια και το παρκο ναυαρινου....ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΠΟΥ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!ΒΑΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΔΟΙΑ....ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.514
Πόντοι
2.606
Εννοώ ρόμπα. Να πάρω αυτόματο όπλο,ΠΙΠΑ ασπίδα ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΩΛΟκτλ. Χαλαρότατα...Και να τους κανω ρομπα,να μην μπορουν να παρουν τα ποδια τους....

-μαλλον αυτο ηθελες να γραψεις ,ετσι?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ξερω λεβέντη μου ότι περνάς μια δύσκολη μέρα εσύ και οι λοιποί αναρχοάπλυτοι...

ξεμυτισατε τωρα με τα ¨καλα νεα" ε; γιατι το μεσημερι απο το κλαμα και την θλιψη παγωσε το θρεντακι ρε αδελφε ααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αλλά ρε πούστη μου ειλικρινά θα ήθελα να μάθω, που δουλεύουν όλοι αυτοί που μπήκαν μέσα;

εμπλογιαμπλ ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαααχχα τι γκειλικι ρε πουτσικ

Επισκέπτης
Εγώ εστιάζω στο τι μπορούσες να κάνεις ΕΣΥ συγκεκριμένα για να τους κάνεις ρόμπα.
Α...... θα μπορούσες να μπουκάρεις στα γκούντυ'ς της Κηφισιάς με πλακάτ που γράφει "I love the republic"..
:2funny: :2funny: :2funny:

Παιζει ακομη και στην Κηφισια να του ερχοταν κανας δισκος κατακεφαλα...

ΦΠουλη,ο Βαρσος ειναι καλυτερη επιλογη,τα ρυζογαλα ξεπλενονται ευκολοτερα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Πουθενά.... είναι κατά της εργασίας

σουφρώνουν συγνώμη απαλλοτριώνουν σουπερ μάρκετ και καταστήματα κατά την διάρκεια διαδηλώσεων

βαποράκια... θα τους προσλάβει ο τοπικός ντίλερ...

Επισκέπτης
-Λοιπον βλημα....πασοκ δεν υπαρχει,το 'ζομπι' που στηριζει την συγκηβερνηση απλα εξυπηρετει αυτον τον σκοπο-ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΗΒΕΡΝΗΣΗ-τα ιδια ισχυουν και για το αποσχισθεν σκελος του πασοκ δημαρ...οσο για την καταστροφικη πολιτικη του ΓΑΠ(την οποια εβριζες νυχθημερον εδω μεσα) -η πολιτικη σαμαρα αποτελλει πιστη αντιγραφη της Χ3 και συ ολη μερα ασχολεισαι με τις ΔΗΘΕΝ πουτσες στην αμαλια και το παρκο ναυαρινου....ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΠΟΥ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!ΒΑΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΔΟΙΑ....ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

Το ότι εσύ περιμένεις να καταλάβει η στέκα τι έγραψες το θεωρείς λογικό??
Το ότι ζητάς απ'τον τελειωμένο βλάκα να σκεφτεί και να προβληματιστεί είναι εντάξει, έτσι??

Τι να πω ρε??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

ναι με μια διαφορά... το κομμάτι του πληθυσμού αυτό είναι η πλειοψηφία του η οποία και δεν θεωρεί ότι οδεύουμε στον γκρεμό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom