Νέα

Οδοντιατρική επίσκεψη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nick07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

KANONI TV

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2010
Like
8
Πόντοι
1
christina-iakovidou-sexy-dentist-kanoni-5.jpg
 [/URL] :dancing:

supernikos

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
28
Πόντοι
0
Καλά δεν έχει πάει κανείς με δύο δόντια που ήθελαν σφράγισμα στον οδοντογιατρό; Του τα σφράγισε και τα δύο στην ίδια επίσκεψη ή σε διαδοχικές;

Η οδοντίατρος μου (ενημερωτικά είναι και για πολλα  :fuck2: ), για ενα σφράγισμα ανάλογα το το μέγεθος μπορεί να το κάνει και έως τρείς επισκέψεις διότι θέλει να το καθαρίζει καλά και να μένει με κάποιο φάρμακο επιπλέον μέρες....βεβαια το σφραγισμα το χρεώνει σαν ένα σφράγισμα (πχ 50€) και όχι με το πόσες φορες θα πας. Είναι θέμα επαγγελματισμού....

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Εμενα με εκνευριζει το εξης!Εχει τυχει δυο φορες το ιδιο πραμα απο τον ιδιο οδοντιατρο..Παω λοιπον να κανω το σφραγισμα και ο γιατρός βλέπει οτι και το δίπλα δόντι απο αυτο που με ποναει πρεπει να σφραγιστει γιατί εχει αρχισει να χαλαει.Απλά το διπλα δόντι θα σφραγιστει από την ακρη με ελάχιστο υλικο ,γιατι το υπολοιπο δοντι ειναι μια χαρα.Αρα σφραγιζει κανονικα το χαλασμενο δοντι με μπολικο υλικο,δηλαδη ενα κανονικο σφαραγισμα,και σφραγιζει και ελαχιστα το διπλα δοντι,που στην ουσια δεν χρησιμοποιησε ουτε μισο υλικο.Σου λεει λοιπον εκανα 2 σφραγισματα αρα 80 ευρω.Αμα το δείς στον καθρέφτη μοιάζει με ενα.Δεν θα μπορουσε ο μαλακας να μου πεί έστω 60;  >:(

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ μια φορά που πήγα για σφραγίσματα, μου άνοιξε και τα 3 δόντια σε μια επίσκεψη και στην δεύτερη τα σφράγισε....μάλλον είναι αργός ο οδοντίατρος....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.347
Πόντοι
12.756
και μενα το ιδιο , σε εναν αλλο που πηγαινα παλαιοτερα με ειχε τρελανει στα ραντεβου , τωρα βρηκα εναν μαγκακο που οτι εχει να σου κανει στα κανει σε ενα , σε βαζει κατω και σου αλλαζει τα φωτα ... ολα μαζι , εκτος απο πολυ ειδικες περιπτωσεις που πρεπει να ξαναπας οπως και να εχει ... Αλλα γενικα λεει σιγα μην σε φερω 10 φορες , ολα τωρα να τελειωνεις και να εισαι κομπλε .

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
περιμένω την άποψη του λάκη

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
784
Πόντοι
86
ρε μαγκες εγω ενα καθαρισμο θελω και μια λευκανση, ποσο θα μου παει το μαλλι?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

erastitexnis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
1
Like
2.313
Πόντοι
441
αμα πηγαινε σε τετοιο οδοντιατρειο δε θα ειχε κανενα παραπονο........

Συνημμένα

• 580860.jpg
    580860.jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 44

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom