You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οδοντιατρική επίσκεψη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nick07
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
κλαρινομαλακι σαν του Κοτο-Σταμουλη...Τελικά τι κούρεμα έκανες τύπε?
κλαρινομαλακι σαν του Κοτο-Σταμουλη...
nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
εαν εχεις υπομονη κ τα δοντια ειναι σε διαφορετικη μερια τοτε μπορει να στα επισπευσει...απλα θα γινει τουμπανο η φατσα σου απο την ξυλοκαΐνη(εαν σου βαλει)...
Δε με πρήζει η ξυλοκαΐνη και φυσικά έχω υπομονή. Σιγά, στο 15λεπτο σταματάει και μου κλείνει ραντεβού για την επόμενη βδομάδα.
καλα ρε τα πλενεις καθολου τα δοντια σου και θες 3 μαζεμενα σφραγισματα; :S
Τα πλένω αλλά δεν τους έβαζα νήμα.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
θηκη τυπεΧωρίς να είμαι ειδικός, πιστεύω ότι άμα σπάσει δόντι πρέπει να του βάλει κάτι, έστω προσωρινά, και όχι να το αφήνει, γιατί μετά αντί για σφράγισμα μπορεί να χρειαστεί απονεύρωση.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
αυτα μπορει να στα απαντησει ο λακης33 αμα τυχον δει το νημα.Χωρίς να είμαι ειδικός, πιστεύω ότι άμα σπάσει δόντι πρέπει να του βάλει κάτι, έστω προσωρινά, και όχι να το αφήνει, γιατί μετά αντί για σφράγισμα μπορεί να χρειαστεί απονεύρωση.
θελει κ στοματικο δ/μα τυπε...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
πηγαινες καθε 6μηνο για καθαρισμο η αρχιδια;Δε με πρήζει η ξυλοκαΐνη και φυσικά έχω υπομονή. Σιγά, στο 15λεπτο σταματάει και μου κλείνει ραντεβού για την επόμενη βδομάδα.
Τα πλένω αλλά δεν τους έβαζα νήμα.
Ειναι αναλογα την "παστα" των δοντιων. Αλλοι γαμιουνται στα γλυκα και βουρτσιζουν μια φορα την μερα τα δοντα τους και δεν εχουν κανενα προβλημα και αλλοι αν και τους αποσχολει το ζητημα καθαρισμος δοντιων καθε μερα, τρεχουν συνεχια για σφραγισματα.πηγαινες καθε 6μηνο για καθαρισμο η αρχιδια;
Στο θεμα τωρα, αν ηθελε ενα μικρο σφραγισμα το εκανα σε ενα ραντεβου αμα υπηρχε μεγαλυτερο προβλημα εκανα δυο ραντεβου. Για σφραγισματα μιλαω παντα.
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
εγω πηγα και μου ειπε οτι εχω τελεια δοντια.Ρε μαλάκες, εσείς όταν πηγαίνετε στον οδοντίατρο, πόσα δόντια σας κάνει στην κάθε επίσκεψη;
ειδες τι κανουν οι βιταμινες; ;)εγω πηγα και μου ειπε οτι εχω τελεια δοντια.
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
δεν το πιασα. δεν τρωω γλυκα βσκ. με 2 φορες την μερα βουρτσισμα και ειμαι οκειδες τι κανουν οι βιταμινες; ;)
3 φορες τα βουρτσιζω με οδοντοκρεμα απο φαρμακειο 8,5 ευρωδεν το πιασα. δεν τρωω γλυκα βσκ. με 2 φορες την μερα βουρτσισμα και ειμαι οκ
nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ειναι αναλογα την "παστα" των δοντιων. Αλλοι γαμιουνται στα γλυκα και βουρτσιζουν μια φορα την μερα τα δοντα τους και δεν εχουν κανενα προβλημα και αλλοι αν και τους αποσχολει το ζητημα καθαρισμος δοντιων καθε μερα, τρεχουν συνεχια για σφραγισματα.
Στο θεμα τωρα, αν ηθελε ενα μικρο σφραγισμα το εκανα σε ενα ραντεβου αμα υπηρχε μεγαλυτερο προβλημα εκανα δυο ραντεβου. Για σφραγισματα μιλαω παντα.
Αν έχεις δυο σφραγίσματα γιατί να μην τα κάνει στο ίδιο ραντεβού; Πρέπει το ραντεβού να τελειώνει στο 20λεπτο οπωσδήποτε;
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
τι εχει μεσα και κανει 8.5 ευρω? προσεχε μην βαζουν σκονη πλυντηριου για να ασπριζουν ευκολα :S3 φορες τα βουρτσιζω με οδοντοκρεμα απο φαρμακειο 8,5 ευρω
οχι ρε μια γαλλικη γαματη σου λεω ;)τι εχει μεσα και κανει 8.5 ευρω? προσεχε μην βαζουν σκονη πλυντηριου για να ασπριζουν ευκολα :S
Επισκέπτης
Ρε μαλάκες, πόσες επισκέψεις χρειάζονται για να σφραγιστεί ένα δόντι; Έχω 3 που θέλουν σφράγισμα και έχω μπλέξει με έναν πούστη που θέλει 2-3 επισκέψεις για το κάθε ένα! Όλα μαζί δεν έπρεπε να τα κάνει;
καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι:
είσαι ΧΑ ή αριστερός;
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Ρε μαλάκες, πόσες επισκέψεις χρειάζονται για να σφραγιστεί ένα δόντι; Έχω 3 που θέλουν σφράγισμα και έχω μπλέξει με έναν πούστη που θέλει 2-3 επισκέψεις για το κάθε ένα! Όλα μαζί δεν έπρεπε να τα κάνει;
Οι ιδιώτες οδοντίατροι πρέπει να ζήσουν.Τσάμπα σπούδαζαν 5 χρόνια;
Πριν 2 χρόνια είχα ένα θέμα με κάτι δόντια,κι ένας φίλος μου μού είπε για την οδοντιατρική σχολή.Έκλεισα ραντεβού,πήγα μετά από 2 μήνες,με ανέλαβε μια φοιτήτρια (αν ήταν λίγο πιο ψηλή θα μπορούσε να γίνει και μοντέλο!) κι έφτιαξα όλα τα δόντια με κάτι ψιλά λεφτά.Είχα κι ένα σπασμένο,μου έβαλαν άξονα και θήκη και είναι σαν αληθινό.Έξω θα έπρεπε να είχα πληρώσει κάπου 700 ευρώ και πλήρωσα στη σχολή αν δεν κάνω λάθος 80€,τον άξονα που ήταν χρυσός 100€ και τη θήκη άλλα 50€.Και άριστη δουλειά.Επιτήρηση κάθε σταδίου από καθηγητές,είτε λέκτορα είτε επίκουρο,και το σημαντικότερο δεν πόνεσα καθόλου.Σε έναν μαλάκα που πήγαινα προηγουμένως με τρέλαινε από τον πόνο κάθε φορά...
Πάντως ένα σφράγισμα με απονεύρωση τελείωνε σε 2 επισκέψεις,διότι το φάρμακο της απονεύρωσης έπρεπε να μείνει στο δόντι μερικές ημέρες.Αλλά πήγαινα στις 2 το μεσημέρι κι έφευγα στις 5.Σε κάθε στάδιο έβγαζε ακτινογραφία να τη δει ο καθηγητής και να της πει τι άλλο πρέπει να κάνει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K