Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nondase

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
10
Α διαλογη Ελληνίδα με 3000 οχι ουκρανεζα. Ουκρανεζα τουρίστρια που δεν είναι φτωχή την πειρα για ενα τραπέζι φαγητό. Δεν εχω πάει Ουκρανία αλλά το θεωρώ βλακώδες τέτοια ποσο για ουκρανεζες στη χώρα τους

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εσυ δεν εχεις βγαλει ουτε μια φωτογραφια, με γαμησια, ή με εσενα διπλα εστω και με κρυφη την μουρη σου
εισαι στην καλυτερη αναξιοπιστος οσον αφορα το θεμα φωτογραφιας
εγω οποιο μουνακι το φωτογραφιζω στο καφε το φωτογραφιζω και με την πουτσα στο στομα
και καθετε οικιοθελως...οχι κρυφες καμερες και μαλακιες
στα ισα

και για πια 150 ευρω την βραδυα μου λες τωρα
εγω θα παω σε 3 βδομαδες κιεβο...το κιεβο ειναι η χαρα του γαμαω τσαμπα εντελως
αν ερθει και ο αλλαν μαζι μου τσαμπα θα γαμησει
και θα μαγειρευουνε οι γκομενες στο σπιτι

Ισα ίσα έχω βγάλει τόσες φωτό.Στο Κίεβο γαμάς τζάμπα τι άλλο θα ακούσουμε?Καλά άρχισε να δημοσιεύεις και ύστερα θα δημοσιεύσω και εγώ να δούμε ποιος γάμησε περισσότερες.Εγώ θα κάτσω 8 μέρες.
Σου λέω γαμάς semipro.Τέτοιες υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες.Να φέρω μια μέρα 3 στο Κίεβο στο διαμέρισμα και να τις φωτογραφίσω.
Υα φέρω 3 τη μια μέρα με 50 ευρώ τη μία,3 την επόμενη με 50 ευρώ και θα σε έχω ξεπεράσει.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εγω θα παω σε 3 βδομαδες κιεβο...το κιεβο ειναι η χαρα του γαμαω τσαμπα εντελως
αν ερθει και ο αλλαν μαζι μου τσαμπα θα γαμησει
και θα μαγειρευουνε οι γκομενες στο σπιτι
ειπαμε να λεμε και καμμια  μαλ..α να περναει η ωρα
τωρα το παραγαμησες... :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
620
Ισα ίσα έχω βγάλει τόσες φωτό.Στο Κίεβο γαμάς τζάμπα τι άλλο θα ακούσουμε?Καλά άρχισε να δημοσιεύεις και ύστερα θα δημοσιεύσω και εγώ να δούμε ποιος γάμησε περισσότερες.Εγώ θα κάτσω 8 μέρες.
Σου λέω γαμάς semipro.Τέτοιες υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες.Να φέρω μια μέρα 3 στο Κίεβο στο διαμέρισμα και να τις φωτογραφίσω.
σε διαβαζω 2 χρονια δεν εχεις βαλει καμια φωτο, μονο απο κατι δρομους εχεις τραβηξει κατι κωλους
τεσπα δεν το παω σε κοντρα
αλλα εδω εγω εχω ποσταρει τον αμπακα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσύ δε μετράς.Κωλώνεις ας πούμε να βγεις σαν άρχοντας σε ένα κλαμπ στο Νίζνι Νόβγκοροντ γιατί ντρέπεσαι τι θα πούνε για την καράφλα σου ή για το οτι είσαι 10 χρόνια μεγαλύτερος από το μικρότερο εκεί.Απλά δεν κάνεις.Δεν το έχεις.Αμα λες 2 μέρες δεν είναι αρκετές απλά δεν το έχεις.Εγώ πήγαινα Πόζναν για 5 ώρες και εσύ λες 2 μέρες δεν είναι αρκετές αν δεν έχεις διαμέρισμα?Και δε δουλεύεις κιόλας.
Ασε το ποιός μετράει το είδαμε  :2funny: είδαμε την ξεφτίλα σου στην Κρακοβία που την έπεσες σε όλες και αποτέλεσμα 0.
 Για μένα αν μετράω ή όχι το εχουνε πει άτομα απο το σά'ι'τ που ήρθαν εδω και είδανε.Εχουνε γράψει σχετικά τι γινόταν όπου πήγαινα!Και δεν πάω στο нижний Новгород αλλά στο άλλο που είναι απλός Νόβγκοροντ ή великий Новгород.Παλι τα μπέρδεψες με την ασχετοσίνη σου  :2funny: :2funny: :2funny:.

θα στο γραψω μια φορα για να το καταλαβεις
φατσες δεν βαζω για πολλους λογους, ο κυριωτερος ομως ειναι μηπως σπασει ο διαολος το ποδαρι του και δει μια γκομενα την φατσα της σε φορουμ, οπου το βασικο ειναι οτι δυσκολα θα μου ξανακατσει ή θα φερει και κανα δυο φιλες της, οπως κανουν μετα απο τοσα χρονια επαφης μαζι τους
την φωτο την κατεβασα για να την ανεβασω σε αλλο θρεντ απο αυριο
Σιγά   :2funny: θα παρεξηγηθούνε κιόλας  :2funny: ασε που ειναι αδυνατον να βρούνε το σά'ι'τ.Ασε που και να το βρούνε θα γίνει τιποτα νομίζεις? :2funny:για τα λεφτά θα ξαναπάνε μαζί σου  :2funny: εγω και απλές γκόμενες βάζω και λουράκια τους βάζω και σας της βάζω να της θαυμάσετε  :2funny:.
 Το μόνο που σε παρακαλώ να λες αλήθεια ειναι οι τιμές 10 Ευρώ τη μέρα μου φένεται λιγάκι αδύνατον  :think: τα 100τη μέρα που ζητησε στο Χάρη ειναι λογική τιμή και το πιστεύω.

Αν τώρα φοβασαι οτι οι γκόμενες θα πούνε μυστικά απο τη σεξουαλική σου ζωή τα γράφω εγω για να μην έχεις να φοβάσαι τίποτα....ετσι κ'αλλιως τα εχω πει και τα ξαναγράφω (αυτο καλο για σενα ειναι γιατι καλητερα να τα μαθαινουν απο 'μενα παρα απο καποιον αλλον) Λένε οτι δεν μπορείς να γαμίσεις,και οτι οι γκόμενες σε ντύνουν με γυναικία ρούχα και τέτοια...επισης μου ειπαν (όχι ο Χάρης) οτι δεν μπορεις να περπατίσεις και ζήταγες του Χάρη να σου φερει φαγητο στο σπίτι.Αυτά εχουν ξαναγραφτει και δεν ειναι μυστικά.Και δεν ειναι το θέμα μας εδω.Απλος τα γράφω ξανά για να μη νομισεις οτι θα βρω της γκόμενες και θα της ρωτησω και θα μου τα πούνε αυτά.
  θελω της φωτο για να συγκρίνω ποιότητα και να εχω ενα μέτρο συγκρίσης.Πιστευω μετα την αποκάλυψη αυτων που νόμιζες μυστικά ισως μας βάλεις της φώτο αφου οι γκόμενες δεν μπορουνε να μου πουνε πια τιποτα που να μην ξέρω.
 Αυτό που θα σου πω ειναι οτι κάνεις μαλακία που δεν πας εκεί μόνιμα!Η ζωη ειναι μικρη και πρέπει κανεις να ζει καλά.Δεν εχω καταλάβει ακόμα γιατί κάθεσαι Ελλάδα?Τι εχεις ξεχάσει εκει? :think:
 Τη γκόμενα τη βάζω ξανά,ειναι μια μέση γκόμενα.Βεβαια για Ελλάδα είναι θεά.
 Εγω δεν ειμαι του να της εχω και να της κουβαλάω θελω να  :knockinb: και μετά να πηγαινω τη βόλτα μου στις ντίσκο είμαι ντισκόβιος τι να κάνουμε  :grin:!Εσυ την βρισκεις αλλιώς.Ειναι λογικό για καποιον που έρχεται απο την Αγαμία της Ελλάδας να θέλει γυναικία παρέα....αν κάποιος όμως μείναι μόνιμα εδω οπως εγω αργα ή γρηγορα θα θελει μόνο να  :knockinb: :2funny:

Συνημμένα

• skyloxalias1.png
    skyloxalias1.png
    143,9 KB · Εμφανίσεις: 27
  • skyloxalias2.png
    skyloxalias2.png
    155,1 KB · Εμφανίσεις: 26

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ειπαμε να λεμε και καμμια  μαλ..α να περναει η ωρα
τωρα το παραγαμησες... :grin: :grin: :grin: :grin:

Οντως αυτό που συνέχεια λέει είναι κάνω καλές διαπραγματεύσεις με τις semipro.Γαμάω με λιγότερα λεφτά.Και τι έγινε?Που αμφιβάλλω.Απλά μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια και να ζητάει έκπτωση.Δηλαδή αντί να σου δώσω 100 τη μια βραδιά σου δίνω 150 τις δύο βραδιές.Και τι έγινε?Σκοπός είναι να ξεφορτωθείς τη γκόμενα αμέσως.δύο ώρες και πολύ είναι.Αλλιώς να έρθει τζάμπα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
σε διαβαζω 2 χρονια δεν εχεις βαλει καμια φωτο, μονο απο κατι δρομους εχεις τραβηξει κατι κωλους
τεσπα δεν το παω σε κοντρα
αλλα εδω εγω εχω ποσταρει τον αμπακα

Με δουλεύεις?Εχω ποστάρει άπειρες φωτό και στα πολωνικά θρεντ.Μερικές τις κατέβασα για να μη θίξω υπολήψεις αφού οι γκόμενες είναι πλέον παντρεμένες θεωρητικά αποκατεστημένες.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Καλές και αυτές οι φωτογραφίες αλλά βάλε μας φώτο απο της γκόμενες,εννοείται χωρις κρυμμένα πρόσωπα για να της δούμε και να μπορούμε να συγκρίνουμε,για τι ποιότητα μιλάμε.Εγω ετοιμάζομαι ξανά για πορνοεκδρομή αλλά οπως κατάλαβα για να έχεις επυτηχία πρέπει να εχεις διαμέρισμα εκει (στο Νόβγκοροντ) το να πηγαινεις για 2 μέρες δεν ειναι λύση.Γνωρίζω γκόμενες της συναντάω....και πρέπει να φύγω πίσω Αγία Πετρουπολη.Αν ειχα διαμέρισμα εκει θα καθόμουν όσο χρειάζεται και εκτος αυτου πολλές θα εκαναν σαν τρελλές για να μείνουν μαζί μου.
  Εγω απορώ γιατί δεν πας για μόνιμα Οδησσό?
καλα ρε μιτσο σορρυ,δεν μπορεις εκι να νοικιασεις δηλ ενα διμαερισμα με πχ 20-25 την μερα κ να κατσεις πχ 7 μερες??που το δυσκολο??λες κ δουλευεις να γυρισεις πισω??δεν το καταλαβαινω αυτο...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ασε το ποιός μετράει το είδαμε  :2funny: είδαμε την ξεφτίλα σου στην Κρακοβία που την έπεσες σε όλες και αποτέλεσμα 0.
 Για μένα αν μετράω ή όχι το εχουνε πει άτομα απο το σά'ι'τ που ήρθαν εδω και είδανε.Εχουνε γράψει σχετικά τι γινόταν όπου πήγαινα!Και δεν πάω στο нижний Новгород αλλά στο άλλο που είναι απλός Νόβγκοροντ ή великий Новгород.Παλι τα μπέρδεψες με την ασχετοσίνη σου  :2funny: :2funny: :2funny:.

Εσύ γιατί δεν πας Κρακοβία να σου σερβίρουνε τα αρχίδια σου σε ασημένιο πιάτο?Γιατί απλά κωλώνεις.Δεν έχεις τα αρχίδια να χτυπήσεις σε κλαμπ Κρακοβία γιατί είσαι για τον πούτσο τελείως.Ενώ εγώ τόλμησα.Ο άλλος δεν ήρθε όταν οι συνθήκες ήταν ευνοικές γιατί θα αηδίαζε με αυτό που θα έβλεπε.
Προτιμάς τα εύκολα όπως Νίζνι Νόβγκοροντ όπως νομίζεις αλλά απλώς νομίζεις γιατί είσαι για τον πούτσο και δε μετράς και εκεί οπότε πιάνεις τα αρχίδια σου.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
@@ σλαβιανι εισαι ο παλιος σχινοχαρα??? :think:  που τσακονοταν μετον μιτσο??

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εσύ γιατί δεν πας Κρακοβία να σου σερβίρουνε τα αρχίδια σου σε ασημένιο πιάτο?Γιατί απλά κωλώνεις.Δεν έχεις τα αρχίδια να χτυπήσεις σε κλαμπ Κρακοβία γιατί είσαι για τον πούτσο τελείως.Ενώ εγώ τόλμησα.Ο άλλος δεν ήρθε όταν οι συνθήκες ήταν ευνοικές γιατί θα αηδίαζε με αυτό που θα έβλεπε.
Προτιμάς τα εύκολα όπως Νίζνι Νόβγκοροντ όπως νομίζεις αλλά απλώς νομίζεις γιατί είσαι για τον πούτσο και δε μετράς και εκεί οπότε πιάνεις τα αρχίδια σου.

Στο Βελικι Νοβγκοροντ παει ( ειναι πιο μικρο και πιο πανω απο τη Μοσχα ). Οχι στο Νιζνι Νοβγκοροντ που ειναι πιο μεγαλο και βρισκεται περα απο τη Μοσχα προς τα νοτιοανατολικα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με δουλεύεις?Εχω ποστάρει άπειρες φωτό και στα πολωνικά θρεντ.Μερικές τις κατέβασα για να μη θίξω υπολήψεις αφού οι γκόμενες είναι πλέον παντρεμένες θεωρητικά αποκατεστημένες.
Στον ύπνο σου  :2funny:

καλα ρε μιτσο σορρυ,δεν μπορεις εκι να νοικιασεις δηλ ενα διμαερισμα με πχ 20-25 την μερα κ να κατσεις πχ 7 μερες??που το δυσκολο??λες κ δουλευεις να γυρισεις πισω??δεν το καταλαβαινω αυτο...
Με λιγότερα νοικιάζεις ειχα βρει με 500 ρουβλια τη μέρα αλλα σπάσαν κατι σωλήνες και πλυμίρησε αρχίσαν να το κανουν επισκευή που ποιός ξέρει πότε θα τελειώσει γιατί το εργοστάσιο που ειναι ιδιοκτησία το διαμέρισμα δεν έδωσε οσα λεφτα χρειάζεται και αρχίσαν την επισκευη και δεν εχουν λεφτα να την τελειώσουν.Διαμερίσμα εκεί έχει χιλιάδες.Με τη μέρα ζητάνε 1.000 ρουβλια περίπου.
 Δεν μου αρέσει με τη μέρα γιατι δεν εχω της ανέσεις μου.Τελικά είναι μεγάλη διαφορά να έχεις διαμέρισμα με το μήνα εκεί.Βεβαια για μη ενφανίσημους εκει ξεχάστε το!Γιατι ο πληρωμένος ερωτας δεν ειναι καθολου διαδεδομένος εκτος απο 2 σημεια που στέκονται στο δρόμο κατι τελειωμένες!
  Μια βδομάδα εκει δεν αντέχεις τρελλένεσε! :headbang: θυμίζει λίγο Κισινιώφ μετα τη δευτερη μερα αρχιζει να σου τη βαράει  :headbang: και θελεις της ανέσεις της Αγίας Πετρούπολης.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Στο Βελικι Νοβγκοροντ παει ( ειναι πιο μικρο και πιο πανω απο τη Μοσχα ). Οχι στο Νιζνι Νοβγκοροντ που ειναι πιο μεγαλο και βρισκεται περα απο τη Μοσχα προς τα νοτιοανατολικα
επιτελους να λυθει αυτο το μειζον θεμα/// :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
620
 Το μόνο που σε παρακαλώ να λες αλήθεια ειναι οι τιμές 10 Ευρώ τη μέρα μου φένεται λιγάκι αδύνατον  :think: τα 100τη μέρα που ζητησε στο Χάρη ειναι λογική τιμή και το πιστεύω.

Αν τώρα φοβασαι οτι οι γκόμενες θα πούνε μυστικά απο τη σεξουαλική σου ζωή τα γράφω εγω για να μην έχεις να φοβάσαι τίποτα....ετσι κ'αλλιως τα εχω πει και τα ξαναγράφω (αυτο καλο για σενα ειναι γιατι καλητερα να τα μαθαινουν απο 'μενα παρα απο καποιον αλλον) Λένε οτι δεν μπορείς να γαμίσεις,και οτι οι γκόμενες σε ντύνουν με γυναικία ρούχα και τέτοια...επισης μου ειπαν (όχι ο Χάρης) οτι δεν μπορεις να περπατίσεις και ζήταγες του Χάρη να σου φερει φαγητο στο σπίτι.Αυτά εχουν ξαναγραφτει και δεν ειναι μυστικά.Και δεν ειναι το θέμα μας εδω.
αρχισες παλι της μαλακιες σου...
πρωτον δεν υπαρχει γυναικειο ρουχο στο νουμερο μου  :2funny: το να θες να με παρουσιαζεις πουστη ειλικρινα δεν καταλαβαινω για πιο λογο θες να το κανεις....θα κερδισεις σε υποληψη;;
σου ειπε ο Μιχαλης οτι δεν μπορουσα να περπατησω γιατι με ειχε χτυπησει το παπουτσι και μου ειχε κανει πληγη κι εσυ το εδεσες οτι δεν μπορω γενικα να περπατησω
δευτερον ο Χαρης ηταν στα κιοσκια και μου λεει κανει καλο σασλικ και του ζητησα να μου φερει γιατι τα κιοσκα δεν κανουν ντελιβερι
τριτον την Ελλαδα δεν την αλλαζω με τιποτα αφου μια χαρα περναω κι εδω, φευγω 3-4 φορες το χρονο διακοπες και το ευχαριστιεμε και δεν το βαριεμε
τις τιμες σου τις ειπε ο Αλλαν δηλαδη κι αυτος βαλτος ειναι;
και παντα αφοραν την <αμοιβη> τις κοπελας..... αλλα επειδη ειναι οικοσιτη την ταιζεις και την ποτιζεις τις περνεις και τα τσιγαρα της...κι εχεις καποιον να σου κανει και παρεα και τα θεληματα σου

και για Χαρη, του ζητησε 300 ευρω για 5 μερες ....τωρα αν ο χαρης την κρατησει 3 ειναι θεμα δικο του
αν και σημερα το κοριτσι ηταν αρρωστο και θα παει αυριο να τον δει
στομα εχει ας κανει και τις διαπραγματευσεις του παραπανω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Στον ύπνο σου  :2funny:
 Με λιγότερα νοικιάζεις ειχα βρει με 500 ρουβλια τη μέρα αλλα σπάσαν κατι σωλήνες και πλυμίρησε αρχίσαν να το κανουν επισκευή που ποιός ξέρει πότε θα τελειώσει γιατί το εργοστάσιο που ειναι ιδιοκτησία το διαμέρισμα δεν έδωσε οσα λεφτα χρειάζεται και αρχίσαν την επισκευη και δεν εχουν λεφτα να την τελειώσουν.Διαμερίσμα εκεί έχει χιλιάδες.Με τη μέρα ζητάνε 1.000 ρουβλια περίπου.
 Δεν μου αρέσει με τη μέρα γιατι δεν εχω της ανέσεις μου.Τελικά είναι μεγάλη διαφορά να έχεις διαμέρισμα με το μήνα εκεί.Βεβαια για μη ενφανίσημους εκει ξεχάστε το!Γιατι ο πληρωμένος ερωτας δεν ειναι καθολου διαδεδομένος εκτος απο 2 σημεια που στέκονται στο δρόμο κατι τελειωμένες!
  Μια βδομάδα εκει δεν αντέχεις τρελλένεσε! :headbang: θυμίζει λίγο Κισινιώφ μετα τη δευτερη μερα αρχιζει να σου τη βαράει  :headbang: και θελεις της ανέσεις της Αγίας Πετρούπολης.

Ακουγεται οτι θα ερθεις να αγορασεις την ΑΕΚ απο τον Μελισσανιδη ειναι αληθεια; :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και που τόλμισες τι κατάφερες? :2funny: να μαζέψεις χυλόπιτες? :jerking: :2funny:.οι συνθηκες για σενα ηταν ευνο'ι'κές πριν απο πολλά πολλά χρόνια  :2funny:
Το εχω γράψει 1.000.000 φορές αλλα τόσα ξέρει τόσα λέει  :jerking: :2funny:.
 Ωραια η παρέα σας παιδιά αλλά πρέπει να βγω εξω να πάω λιγάκι ντίσκο  :).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom