Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αν πας για 3 μέρες μόνο θα γαμήσεις μόνο από ίντερνετ δηλαδή εφτάρι μάξιμουμ.Στο Κίεβο οχτάρι είναι πάρα πάρα πολύ δύσκολο.Τώρα με την κρίση ίσως γίνεται θα πάω να τεστάρω τα νερά.Αν κάτσεις μια βδομάδα στην επαρχία είσαι φορτωμένος και μιλάς ρωσικά παίζει να γαμήσεις οχτάρι.
Γενικά τα εφτάρια είναι σχετικά εύκολα στην Ουκρανία τα οχτάρια όμως είναι πολύ δύσκολα για τους σεξ τουρίστς.
οταν λες 7αρι ή οχταρι τι εννοεις;και οσον αφορα το ιντερνετ αφού ολες οι φωτο ειναι μουφες,πως βγαζει καποιος ακρη;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
οταν λες 7αρι ή οχταρι τι εννοεις;και οσον αφορα το ιντερνετ αφού ολες οι φωτο ειναι μουφες,πως βγαζει καποιος ακρη;

Εφτάρι Ουκρανία είναι η γκόμενα 170-175 λεπτή ξανθιά,23 χρονών το πολύ με τις ποδάρες.Με τα ελληνικά δεδομένα είναι μούναρος για την Ουκρανία είναι απλώς εφτάρι γιατί υπάρχουν πολλές τέτοιες.
Οχτάρι είναι η μοντελοειδής 180 κάτω από 22,ξανθιά ή μελαχρινή με ωραία οπίσθια κίνηση και καλά βυζιά.Εχει και αρκετές τέτοιες σε μαγαζιά όπως στο De Loux και Decadence βλέπεις σχετικά πολλά οχτάρια γιατί πέφτει πόρτα σε όσες γκόμενες δεν είναι εφτάρι και πάνω.Σε πολλά μαγαζιά στην Ουκρανία οι γκόμενες τρώνε πόρτα άμα δεν ξεπερνούν τα στάνταρ.
Τα εννιάρια,δεκάρια είναι εντελώς απρόσιτα αν είσαι ξένος τουρίστας.Τα καθαρίζουν όλα οι πλούσιοι Ουκρανοί και Ρώσοι και είναι λίγα συγκριτικά ένα 1% του πληθυσμού.Εκεί μόνο αν είσια μονιμάς με πάνω από 4000 ρυρώ το μήνα ίσως να μπορείς να παίξεις.

Επισκέπτης
Εφτάρι Ουκρανία είναι η γκόμενα 170-175 λεπτή ξανθιά,23 χρονών το πολύ με τις ποδάρες.Με τα ελληνικά δεδομένα είναι μούναρος για την Ουκρανία είναι απλώς εφτάρι γιατί υπάρχουν πολλές τέτοιες.
Οχτάρι είναι η μοντελοειδής 180 κάτω από 22,ξανθιά ή μελαχρινή με ωραία οπίσθια κίνηση και καλά βυζιά.Εχει και αρκετές τέτοι σε μαγαζιά όπως στο De Loux και Decadence βλέπεις σχετικά πολλά οχτάρια γιατί πέφτει πόρτα σε όσες γκόμενες δεν είναι εφτάρι και πάνω.Σε πολλά μαγαζιά στην Ουκρανία οι γκόμενες τρώνε πόρτα άμα δεν ξεπερνούν τα στάνταρ.
Τα εννιάρια,δεκάρια είναι εντελώς απρόσιτα αν είσαι ξένος τουρίστας.Τα καθαρίζουν όλα οι πλούσιοι Ουκρανοί και Ρώσοι και είναι λίγα συγκριτικά ένα 1% του πληθυσμού.Εκεί μόνο αν είσια μονιμάς με πάνω από 4000 ρυρώ το μήνα ίσως να μπορείς να παίξεις.
για το ίντερνετ δεν μου ειπες,αφού  οι φωτο ειναι μουφα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
fainetai to fvtosop κ φιανοντε κι οι κανονικες φωτο
τωρα το πιο απλο τεστ ειναι αηυτο γραφεις στο μαμπα στο κιεβο σε δεκα μουναρε
οπιια σου απαντησει κ δεν σου  ζητησεικαθαρα  200 ντολαρς το γαμησι -διωρο,οπια σου επι οτι αλλο κ ειναι μουναρα στις φωτο,αυτη ειναι μουφα :grin:
το κιεβο ειναι μακραν το χειροτερο μερος της ουκρανιας για να πας για να γαμησεις
ακομα κι η οντεσα,βλεπε αλλαν ειναι παρασαγγας καλυτερη για γαμησι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι τα ουκρανικά εφτάρια και μερικά οχτάρια.Οι γκόμενες αυτές είναι απολύτως διαθέσιμες στο Κίεβο για 200-300 ευρώ σε δώρα και στην επαρχία για 100-200 ευρώ πλην όμως δεν είναι ποιότητα που βρίσκεις στο ίντερνετ.Πρέπει να τις κυνηγήσεις στο δρόμο και στα high end clubs.Τέτοιο επίπεδο γκόμενας δε σου κάθεται ποτέ Πολωνία αν μείνεις μια βδομάδα εκτός αν τα χώσεις πολύ χοντρά.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Οχτάρι είναι η μοντελοειδής 180 κάτω από 22,ξανθιά ή μελαχρινή με ωραία οπίσθια κίνηση και καλά βυζιά.Εχει και αρκετές τέτοιες σε μαγαζιά όπως στο De Loux και Decadence βλέπεις σχετικά πολλά οχτάρια γιατί πέφτει πόρτα σε όσες γκόμενες δεν είναι εφτάρι και πάνω.Σε πολλά μαγαζιά στην Ουκρανία οι γκόμενες τρώνε πόρτα άμα δεν ξεπερνούν τα στάνταρ.
αν μιλας ρωσικα  κι εχιες χρονο κ 2-3000 περσευουμενα το μηνα γαμας οτι θες απο 18 εως 38 κι απο σαβουρεες εως τοπμοντελ,πριν ανακαλυφθουν
οι ουκρανες το γαμησι τοχουν για πλακα,απλα χρειαζονται εναν καποιο λογο μικρο η μεγαλο
τοπ μερος για αρχαριους κατ εμε,παλια ηταν το λβοβ,τωρα με τους πολλους ξενους χαλσε αρκετα,τωρα βαζω ντιπροπετροφσκ πιο καλο απ ολα
φτηνο υτσικη πολη δεν βαριεσαι αμεσως κι εχει αλογα πιο πολλα απο παντου  να κανεις το γαμπροκ πουτανες οσες θες κ σχετικα τζαπα ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
για τους 4-5  που γνωρίζουν με τι τηλεφωνο θα παρω το ταξι;δουλευει το ελληνικό  νούμερο  εκει;
Αν και δεν εχω παει σαν να μου φαίνεται ότι το να γαμησει καποιος καλο μουνι κατα διάρκεια  ολιγοημερης επισκεψης είναι μαλλον θεμα τυχης ακομα κι αν ξηλωθει.
Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις ειναι να πάρεις Ουκρανική σιμ κάρτα.
 Αν θες να γαμίσεις καλήτερα γράψε μυνημα στον Slaviani (shinoharas) αυτός είναι ειδικός στο να σου πασάρει κάποια βέβαια μην περιμένεις 10 Ευρώ τη μέρα που λένε  :2funny: υπολόγιζε 80-100 για μια εμφανησιμη αν βέβαια ειναι καμια μέτρια μπορει και με λιγότερα να τη βγάλεις  :).
 Σχετικά με το ποιός είναι ο Πιρφόρος πάτα στο   εκει που γράφει поиск τη λέξη pirforos και θα δεις τι είναι  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αν μιλας ρωσικα  κι εχιες χρονο κ 2-3000 περσευουμενα το μηνα γαμας οτι θες απο 18 εως 38 κι απο σαβουρεες εως τοπμοντελ,πριν ανακαλυφθουν
οι ουκρανες το γαμησι τοχουν για πλακα,απλα χρειαζονται εναν καποιο λογο μικρο η μεγαλο
τοπ μερος για αρχαριους κατ εμε,παλια ηταν το λβοβ,τωρα με τους πολλους ξενους χαλσε αρκετα,τωρα βαζω ντιπροπετροφσκ πιο καλο απ ολα
φτηνο υτσικη πολη δεν βαριεσαι αμεσως κι εχει αλογα πιο πολλα απο παντου  να κανεις το γαμπροκ πουτανες οσες θες κ σχετικα τζαπα ;)
Συγγνώμη με 2-3000 Ευρώ ερχεσαι και Αγία Πετρούπολη!Κωψε κάτι.Μαζι με το ενοίκιο ενα χιλιάρικο σου φτάνει αν εισαι λιγάκι εμφανήσιμος.Ειναι τρομερή διαφορά να εισαι εκει μόνιμος και να εχεις διαμέρισμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Δεν είναι μούφα.Απλά τραβάνε τις φωτό επαγγελματίες φωτογράφοι και δε φαίνονται οι ατέλειες.Πολλές είναι φωτό στούντιο με ψεύτικο ντεκόρ.Πολλές μου έλεγαν συχνά πάω να φωτογραφηθώ δηλαδή να κάνω επαγγελματική φωτογράφιση.Οι Ουκρανές έχουν τρέλλα με τις φωτογραφίες ποζάρουν παντού.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Σε παιδια εκει δεν υπαρχουν εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων..;;
Αν νοικιάσεις δεν κοστίζει φτηνά...;
νοικιαζεις οτι θες οπου θες με τιμες περιπου ελλαδας +/- κατι ψιλα
γενικα η ενοικιαση αυτοκινητων παγκοσμια εχει τιμη φιξ λογω πολυεθνικων εταιριων τυππου χερτζ

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
για τους 4-5  που γνωρίζουν με τι τηλεφωνο θα παρω το ταξι;δουλευει το ελληνικό  νούμερο  εκει;
μην το σκεφτης με τιποτα να χρησιμοποιησεις ελληνικο νουμερο θα κλαις με μαυρο δακρυ (3 ευρω το λεπτο η εξερχομενη , 1 ευρω το λεπτιο η εισερχομενη)
παρε τοπικη καρτα λαϊφ που μιλας με 10 λεπτα το λεπτο ελλαδα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Συγγνώμη με 2-3000 Ευρώ ερχεσαι και Αγία Πετρούπολη!Κωψε κάτι.Μαζι με το ενοίκιο ενα χιλιάρικο σου φτάνει αν εισαι λιγάκι εμφανήσιμος.Ειναι τρομερή διαφορά να εισαι εκει μόνιμος και να εχεις διαμέρισμα.
χιλια δεν φτανουν για ζητω
τα 2-3000 ρε δημ ναι αν θες αυτα ου λεει ο κμαν,ναχεις 4-5 μηνα απο ααα σκυλολοι,αυτες μια εξοδος χαλας 100-150-200 αναλογα ποση καψα εχεις,,,ασε που θελουν κ κατι οποσδηποτε την πρωτη φορα απο 100 εως300ε,,οποτε μονο 4 τετοιες να βαλεις το μηνα παει το 2000  ,,ε και χιλια δικα σου
βεβεβαια εμενα αυτο το γκειμ μου φαινετε μαλακια,προτιμω μεσιαες γκομενες φοιτητριες κ πολλες ,,εκει με 2000 εισαι ανετος,μαζι με τα δικα σου λεω
με χιλια δεν κανεις τιποτα,καθοσον τοσο κανει μια διαβιωση απλη,,σπιτι φαι καφεδες ταξι κλπ
αλλα 1000 για γκομενισμα ειναι το μινιμ,αν κατσεις μηνα,,αν κατσεις 15 μερες κ με 15000 βγαινεις
οσο πιο πολλα ρωσικα ξερεις τοσο πιο λιγα πληρωνεις αλλα υπαρχει κ ενα μινιμ οριοφυσικα ολα αυτα ΤΩΡΑ με 25 το ευρω,,παλια ηθελες τα διπλα με 9-10 το χριβνια γι αυτο κι ειχα ξεκοψει εν αδιαστημα ηταν πολυ εξπενσιβ το γκειμ
τωρα που εεπσαν γθια μας οι τιμες,ξαναμπαινουμε,εστω κ πιο πουρα!!! :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
μην το σκεφτης με τιποτα να χρησιμοποιησεις ελληνικο νουμερο θα κλαις με μαυρο δακρυ (3 ευρω το λεπτο η εξερχομενη , 1 ευρω το λεπτιο η εισερχομενη)
παρε τοπικη καρτα λαϊφ που μιλας με 10 λεπτα το λεπτο ελλαδα
σωστος
λαιφ για ελλαδα με οπσιον ευρωπαικες χωρες η καρτα
αλλα για εκει μονο κιιβ σταρ ,γιθα ιντερνετ μοβιλ κλπ
οι αλλες εταιρεις δεν λενε
ισως καπως η ΜΤΣ

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
νοικιαζεις οτι θες οπου θες με τιμες περιπου ελλαδας +/- κατι ψιλα
γενικα η ενοικιαση αυτοκινητων παγκοσμια εχει τιμη φιξ λογω πολυεθνικων εταιριων τυππου χερτζ
εγω οδηγω εκει κ το κανω πολλα χρονια
ομως δεν το συνιστω για ξενο οδηγο να παρει αμαξι
επισης αν νοικιασει μονο με φουλ κασκο ειναι πανευκολο να τρακαρει η σημανση ειναι τραγικη κι αυτοι οντως ηλιθιοι οπως κι οι δικοι μας αλλα σε ποιο μεγαλο ποσοστο τρεχουν χωρις λογο σαν τρελλοι μες στην πολη και εξω
η γνωμη μου  παροτι εγ 70% παω με αμαξι δικο μου,ειναι οχι αμαξι παντως για κιεβο κλπ...
τωρα λβοβ τσερναουτσι οντεσα κ τετοια ,πατε με το δικο σας κ χαλαρα καμμια βολτα δεν τρεχει κ τιποτα,,κιεβο καλυτερα οχι

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
επιστροφη σπιτια μας...με τελοιως καμενη την πουτσα
φοβατε να ξεμυτησει ακομα και για κατουρημα
με την υσηχια μου απο βδομαδα θα γραψω σχετικα

D

dude901123

Επισκέπτης
Σιγά τους ξένους στο Λβωφ.Τι σχέση έχει με Κίεβο,Κράκωβ?Πολύ λίγοι ξένοι συγκριτικά.Τέλος πάντων στο Λβωφ δεν κινδυνεύεις να σε κλέψουν(είναι και γενικά κάπως πιο τίμιοι όπως οι Πολωνοί) ενώ στο Κίεβο κινδυνεύεις.Δεν υπάρχουν πορτοφολάδες,απατεώνες κτλ στο Λβωφ σε τέτοια έκταση όπως στο Κίεβο.
Αν πας στα κεντρικά μαγαζιά του Λβωφ Fashion,Sankoff κτλ δεν έχει σχεδόν καθόλου ξένους.Κράκωβ οι μισοί στα κλαμπ ξένοι είναι.Και Κίεβο έχει πάντα πολλούς ξένους στα μαγαζιά.Και αυτό ελπίζω να άλλαξε λόγω του πολέμου.
Οι τιμές στα ξενοδοχεία έχουν πέσει στο μισό λόγω κρίσης αλλά στα εστιατόρια έχουν μείνει οι ίδιες.Δηλαδή για κλαμπ,εστιατόρια,δώρα πληρώνεις τα ίδια με πριν αλλά κοστίζει το μισό η διαμονή.

Εγώ Κίεβο δεν έχω πάει και δεν συγκρίνω με εκεί. Με Οδησσό όμως είναι η μέρα με τη νύχτα. Η Οδησσος ήταν πίτα στον εσωτερικό τουρισμό και μερικους πορνοτουρίστες. Το Λβίβ το καλοκαίρι είχε πάρα πολλούς τουρίστες από άλλες χώρες. Το κέντρο ήταν γεμάτο. Όπου και αν περπατούσες έβλεπες ξένους.
Από κλοπές κτλ. δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι περίεργο όλα αυτά τα χρόνια. Ισως γιατι σωματικά δεν μοιάζω εύκολος στόχος, ίσως γιατί δεν κάνω τον καουμπόη και τον έξυπνο μέσα σε Club, ίσως γιατί έχω πάντα κάποια συνοδό Ουκρανή που ξέρει που να με πάει.. Μάλλον λιγο από όλα. Τώρα αν τριγυρνας σαν το μαλάκα με πολλά χρήματα, επιδικνύεις συνέχεια ακριβα κινητά, την πέφτεις σε ότι κινείται, μοιάζεις σωματικά εύκολος στόχος και γενικά έχεις μαλακισμένη συμπεριφορά.. όχι στην Ουκρανία.. παντού θα σου την πέσουν να σε κλέψουν. Και εκεί ίσως λίγο παραπάνω λόγω φτώχειας. Πάντως εμένα μου φάνηκαν πολύ ασφαλή μέρη, χωρίς τίποτα περίεργο να μου έχει συμβεί. Και επαναλαμβάνω πως έχω κάνει 2000 km μέσα σε Ουκρανικούς, Μολδαβικούς και δρόμους της Πρινιστρόβιας τα τελευταία 4 χρόνια και μάλιστα ταξιδεύοντας μόνος από πόλη σε πόλη. Μόνο μέσα στις πόλεις είχα παρέα τα ιντερνετικά ραντεβού.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χιλια δεν φτανουν για ζητω
τα 2-3000 ρε δημ ναι αν θες αυτα ου λεει ο κμαν,ναχεις 4-5 μηνα απο ααα σκυλολοι,αυτες μια εξοδος χαλας 100-150-200 αναλογα ποση καψα εχεις,,,ασε που θελουν κ κατι οποσδηποτε την πρωτη φορα απο 100 εως300ε,,οποτε μονο 4 τετοιες να βαλεις το μηνα παει το 2000  ,,ε και χιλια δικα σου
βεβεβαια εμενα αυτο το γκειμ μου φαινετε μαλακια,προτιμω μεσιαες γκομενες φοιτητριες κ πολλες ,,εκει με 2000 εισαι ανετος,μαζι με τα δικα σου λεω
με χιλια δεν κανεις τιποτα,καθοσον τοσο κανει μια διαβιωση απλη,,σπιτι φαι καφεδες ταξι κλπ
αλλα 1000 για γκομενισμα ειναι το μινιμ,αν κατσεις μηνα,,αν κατσεις 15 μερες κ με 15000 βγαινεις
οσο πιο πολλα ρωσικα ξερεις τοσο πιο λιγα πληρωνεις αλλα υπαρχει κ ενα μινιμ οριοφυσικα ολα αυτα ΤΩΡΑ με 25 το ευρω,,παλια ηθελες τα διπλα με 9-10 το χριβνια γι αυτο κι ειχα ξεκοψει εν αδιαστημα ηταν πολυ εξπενσιβ το γκειμ
τωρα που εεπσαν γθια μας οι τιμες,ξαναμπαινουμε,εστω κ πιο πουρα!!! :grin:
Αν ειναι να κάνεις αυτά που λέει ο ΚΜΑΝ θα μείνεις αγάμητος και μπορείς να φας και ξύλο,εκτός του οτι θα φας ενα σωρο λεφτα  :jerking:.
 Με 1000 Ευρώ περνάς άνετα με 150-200 νοικιάζεις διαμέρισμα και έχεις άλλα 800 (20.000 γκρίβνια).Αν εισαι εμφανήσιμος,δεν εχεις κάφρικη συμπεριφορά,μιλάς Ρωσσικά και έχεις και διαμέρισμα εισαι θεός!Με αυτά τα λεφτά ζεις φανταστικά.Πάρα πολλές γκομενίτσες θα κάνουν σαν τρελλές να έρθουν να μείνουν μαζί σου!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Εξάρια γαμάς όσα θες Ουκρανία.Τίγκα είναι το ίντερνετ από εξάρια.Απλά Ουκρανία δεν πας για τα εξάρια.Εξάρια βρίσκεις και Πολωνία.Ουκρανία πας για τα εφτάρια.Εκεί δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα μετά τις 2 πρώτες μέρες παρατάς το ίντερνετ και αφοσιώνεσαι στις μουνάρες των κλαμπ,των καφέ και του δρόμου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom