Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
Γιατί είσαι δίπλα στα σύνορα Πολωνίας Ουκρανίας όπου και φυσικά ξέρουν τις ισοτιμίες του ευρώ αφού με ευρώ πάντα συναλλάσονται με τους ξένους που έρχονται.Στην ενδοχώρα πάντα προτιμούν το δολλάριο ως πιο σταθερό νόμισμα.Αυτό άρχισε από τη σοβιετική εποχή.
Δεν υπάρχει δηλαδή γκόμενα να σου πει θέλω 50 ευρώ και αν της δώσεις 50 δολλάρια να μη γαμηθεί.Παλιά με την ισοτιμία 1.4 αυτό έπαιζε τεράστιο ρόλο.
Το καλό στην Ουκρανία είναι οτι λειτουργούν οι κάρτες.Δηλαδή αν αγοράσεις στη γκόμενα ένα κόσμημα ή ένα τηλέφωνο δε χρειάζεται να βγάλεις λεφτά από τα ΑΤΜ.Πας κατευθείαν στο κοσμηματοπωλείο και πληρώνεις με κάρτα.Με ένα καλό κόσμημα 200 ευρώ μπορείς να γαμάς οχτάρι για τριήμερο.Το ίδιο και με ένα κινητό.Τα λεφτά τα φέρνω όλα σε κασέρι.Δεν εμπιστεύομαι καθόλου τα ATM τους.Μια φορά έβγαλα λεφτά από το ΑΤΜ στο Κίεβο και δέκα λεπτα μετά έγινε ανάληψη από το λογαριασμό μου από τη Μόσχα.
Στις μικρότερες πόλεις όπως στο Λβωφ δεν είναι επικίνδυνα γιατί δεν υπάρχουν ξένοι αλλά τα κεντρικά στο Κίεβο μπορεί να είναι παγιδευμένα.Καλύτερα πάντα να φέρνει κανείς μετρητά.

Δεν υπάρχουν ξένοι στο Λβιβ? Δεν μιλάς σοβαρά ε? Το καλοκαίρι που ήμουν εγώ δεν υπήρχε γωνιά στο Λβιβ που να μην έχει ξένους. Παντού όμως, μιλιούνια. Νομίζω πως το κέντρο του Λβιβ έχει τον περισσότερο εξωτερικό τουρισμό. Περισσότεροι ξένοι τουρίστες ήταν εκεί παρά στην Οδησσό την ίδια περίοδο. Και είναι λογικό όταν οδικές εκδρομές γίνονται εύκολα από όλες τις γειτονικές χώρες ακόμα και για ψώνια μια και οι τιμές είναι απίστευτα χαμηλές. Αγόρασα τσιγάρα για συναγωνιστή, Winston κόκκινα με 0,70 λεπτά το πακέτο από Super Market.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Όλη τη μέρα με το κοστούμι είμαι στο μετρό, δεν με πείραξε ποτέ κανένας.

Με κοιτάνε βέβαια πολύ, ειδικά οι γυναίκες. Είμαι ο μόνος με γραβάτα στο μετρό και παίζει η κλασσική νεοπλουτίστικη νοοτροπία των Ουκρανών (όπως και δικιά μας) οτι αν είσαι με καλή δουλειά πρέπει να κυκλοφορείς με το πανάκριβο γερμανικό τζιπ.

Γι' αυτό και εμείς και αυτοί θα τους πληρώνουμε τους Γερμανούς για πολλές δεκαετίες ακόμη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν υπάρχουν ξένοι στο Λβιβ? Δεν μιλάς σοβαρά ε? Το καλοκαίρι που ήμουν εγώ δεν υπήρχε γωνιά στο Λβιβ που να μην έχει ξένους. Παντού όμως, μιλιούνια. Νομίζω πως το κέντρο του Λβιβ έχει τον περισσότερο εξωτερικό τουρισμό. Περισσότεροι ξένοι τουρίστες ήταν εκεί παρά στην Οδησσό την ίδια περίοδο. Και είναι λογικό όταν οδικές εκδρομές γίνονται εύκολα από όλες τις γειτονικές χώρες ακόμα και για ψώνια μια και οι τιμές είναι απίστευτα χαμηλές. Αγόρασα τσιγάρα για συναγωνιστή, Winston κόκκινα με 0,70 λεπτά το πακέτο από Super Market.

Σιγά τους ξένους στο Λβωφ.Τι σχέση έχει με Κίεβο,Κράκωβ?Πολύ λίγοι ξένοι συγκριτικά.Τέλος πάντων στο Λβωφ δεν κινδυνεύεις να σε κλέψουν(είναι και γενικά κάπως πιο τίμιοι όπως οι Πολωνοί) ενώ στο Κίεβο κινδυνεύεις.Δεν υπάρχουν πορτοφολάδες,απατεώνες κτλ στο Λβωφ σε τέτοια έκταση όπως στο Κίεβο.
Αν πας στα κεντρικά μαγαζιά του Λβωφ Fashion,Sankoff κτλ δεν έχει σχεδόν καθόλου ξένους.Κράκωβ οι μισοί στα κλαμπ ξένοι είναι.Και Κίεβο έχει πάντα πολλούς ξένους στα μαγαζιά.Και αυτό ελπίζω να άλλαξε λόγω του πολέμου.
Οι τιμές στα ξενοδοχεία έχουν πέσει στο μισό λόγω κρίσης αλλά στα εστιατόρια έχουν μείνει οι ίδιες.Δηλαδή για κλαμπ,εστιατόρια,δώρα πληρώνεις τα ίδια με πριν αλλά κοστίζει το μισό η διαμονή.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Όλη τη μέρα με το κοστούμι είμαι στο μετρό, δεν με πείραξε ποτέ κανένας.

Με κοιτάνε βέβαια πολύ, ειδικά οι γυναίκες. Είμαι ο μόνος με γραβάτα στο μετρό και παίζει η κλασσική νεοπλουτίστικη νοοτροπία των Ουκρανών (όπως και δικιά μας) οτι αν είσαι με καλή δουλειά πρέπει να κυκλοφορείς με το πανάκριβο γερμανικό τζιπ.

Γι' αυτό και εμείς και αυτοί θα τους πληρώνουμε τους Γερμανούς για πολλές δεκαετίες ακόμη.

Θα πάω τώρα να δω.Ελπίζω να άλλαξε λόγω του πολέμου γιατί παλιά μόνο με σκατά ρούχα ήταν καλό να μπαίνεις στο μετρό.
Γενικά Ουκρανία άμα δώσεις την εντύπωση οτι έχεις λεφτά σου έρχονται από παντού.Ζήτουλες,κλεφτοκοτάδες,απατεώνες,μια φορά ένας με μια μαύρη Μερσεντές μου λέει έχεις λεφτά?Αμα έχεις μπες μαζί μου στη Μερσεντές και πάμε να διασκεδάσουμε.

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Με κλαμπ ραντεβού γαμήσια δώρα υπολογίστε πρακτικά 200-300 ευρώ τη μέρα.

Τι λέτε ρε σεις...;; 300 ευρώ την ημέρα....;;;;  :think:  :think:
Νέα Υόρκη ειναι φτηνότερα...!!!! 

Μήπως κάνετε λάθος.....;;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι λέτε ρε σεις...;; 300 ευρώ την ημέρα....;;;;   :think:   :think:
Νέα Υόρκη ειναι φτηνότερα...!!!!  

Μήπως κάνετε λάθος.....;;

Οχι,τόσο βγαίνει.Κεντρικό διαμέρισμα στο Κίεβο 40 ευρώ τη μέρα.
Τρία ραντεβού με διαφορετικές γκόμενες μίνιμουμ τη μέρα.Δύο γεύματα σε εστιατόριο(μεσημεριανό,δείπνο) και ένα ραντεβού για καφέ.Κάθε γεύμα σε κεντρικό ρεστωράν(ειδικά αν φέρει και φίλες) πάει 50 ευρώ και ο καφές σε κεντρικό καφέ με κοκταίηλ τι σκατά θέλουν ακόμα πάει 25 ευρώ.Σύνολο 120 ευρώ έξοδα ραντεβού.
Είσοδος σε κλαμπ 15 ευρώ συν κεράσματα σε κλαμπ παίζει να φτάσουν και 50-100 ευρώ.Γυρνάς 2-3 κλαμπ.
Ταξί από το διαμέρισμα στο κλαμπ 10 ευρώ.Τόσο και η επιστροφή.Ταξί μεταξύ των κλαμπ άλλα 5-10 ευρώ μίνιμουμ.
Οπότε είναι 200 ευρώ πριν αρχίσεις να γαμάς.Διότι συνήθως το γεύμα δε φτάνει η γκόμενα θέλει δωράκι ας πούμε 100 ευρώ.Αν είναι οχτάρι μπορεί να θέλει κόσμημα ή κινητό δηλαδή πάει στα 200-300 ευρώ.Οπότε το έξοδο εκτινάσσεται για απολαυστικές βραδυές.
Μιλάμε να τα κάνεις όλα dating,nightlife,γαμήσια να ζεις σαν ολιγάρχης έστω για τριήμερο.Τα 1500 όμως φεύγουν στο Κίεβο πριν προλάβεις να πεις κίμινο.Οι αναμνήσεις όμως μένουν.
Εναλλακτικά μπορείς να μείνεις και σα γύφτος να παίρνεις μαρσούτκα με μισό ευρώ,να μένεις σε χόστελ με 10 ευρώ,να μπαίνεις στα φοιτητικά κλαμπ με 2 ευρώ είσοδο,να πας τις γκόμενες ραντεβού στην Puzata Hata ή στα Mc Donalds με 5 ευρώ και να τους αγοράζεις καρτ ποστάλ και ψευτοκόσμημα με 10 ευρώ.Είναι αμφίβολο όμως αν θα γαμήσεις περισσότερο επειδή θα μείνεις δεκαπλάσιο διάστημα και είναι αδύνατο να γαμήσεις έτσι οχτάρια που για αυτά ταξιδεύεις εκεί.
Εκτός αν ασχοληθείς αποκλειστικά με το ίντερνετ και τις νοικιάζεις με τη μέρα.Δηλαδή λες σου δίνω 200 ευρώ για 3 μέρες δέχεσαι?Κίεβο θα το θεωρήσει μάλλον λίγο.Αλλά τι να την κάνεις την ίδια γκόμενα για 3 μέρες?Καλύτερα 50 ευρώ για 2 ώρες όπως είναι το στάνταρ.Αυτές είναι semi sponsors όχι οι κανονικές γκόμενες που τους πληρώνεις γεύματα και δώρα για να σου κάτσουν.
Βασικά πάντα πληρώνεις οι γραμμές ανάμεσα σε σπόνσορέτ,γκόμενα,πουτάνα είναι πολύ λεπτές.

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
πες την αληθεια...την ουκρανια πρεπει να την εχεις δει απο χαρτη.....δεν εξηγητε αλλοιως
τι λες του ανθρωπου;

ακου φιλε τιποτα δεν ισχυει απο αυτα που λεει
οταν λεμε τιποτα εννοουμε το παραμικρο
αν κανεις αυτα που λεει εισαι δαγκωμενος, πας σαν προβατο επι σφαγη...θυμα

παμε στα ταξι...στα αεροδρομια, οντως εχει κραχτες, που σαν να σου πουλανε γκομενες ερχοντε και σε ακολουθανε απο πισω λεγοντας ταξι ταξι και σου σκοτιζουν τα παπαρια.... το μεγαλο ποσοστο ειναι πειρατες....εχει εταιριες ταξι που εχουν φιξ τιμες οπως στην ρωσσια

αφου φυγεις απο το αεροδρομιο, και φτασεις στον προορισμο σου, ειτε απο γκομενα ειτε απο το σπιτι που νοικιαζεις εχει πολλα τηλεφωνα με εταιριες ταξι...παιρνεις τηλεφωνακι, λες που εισαι και που πας, και σου ερχετε γραπτο μνμ ποιο αυτοκινητο ερχετε(μαρκα-αριθμος αυτοκινητου) και τι ποσο θα δωσεις, το οποιο ειναι φιξ σε ολες της εταιριες ταξι, ταριφα, το οποιο ειναι πολυ φτηνο, το μονο που ειναι ακριβο ειναι μονο το αεροδρομιο κι αυτο οχι και τοσο περιπου 15-18 ευρω να σε παει κεντρο

οι γκομενες ναι μεν ζητανε ντολαρς το ξεκοβεις αμεσως και διαπραγματευεσε σε τοπικο, ετσι απλα και αμα γουσταρει. θα εκπλαγεις ποσο γρηγορα κατεβαινουν οι τιμες

αυτα τα λιγα

Μπράβο ρε παίχτη που μας ανοίγεις τα μάτια διότι θα πάμε σαν πρόβατα....  :hi:

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Για πες τώρα.. χρειάζονται χιονολάστιχα ε? Δωσε μερικές πηροφορίες σχετικά με οδήγηση το χειμώνα εκεί με κανονικό και όχι τζιποειδές αυτοκίνητο.

Σε παιδια εκει δεν υπαρχουν εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων..;;
Αν νοικιάσεις δεν κοστίζει φτηνά...;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Οι γνωστές πολυεθνικές χρεώνουν όσο Ελλάδα, ίσως για λίγες μέρες να είναι ΟΚ.

Τα χιονολάστιχα είναι από τον νόμο υποχρεωτικά και όλη η πόλη έχει συνεργεία που σου αλλάζουν, shinomontage λέγονται.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Άσε αν σου πω πόσα είχα δώσει εγώ πριν από 12 χρόνια που ήμουν μικρός και άμαθος να με πάει 'μαύρος' ταρίφας από το σερεμετγιεβο στο ντομοντεντοβο θα τρώω φάσκελα συνεχώς.

Παρεπιπτόντως τί είναι οι πυρφόροι;
Κατσε εδω μιλάμε για απόσταση πάνω απο 75 χλμ.!Απο το βόρειο ακρο της Μόσχας στο Νότιο!Εγω μιλαω για αποστάσεις 25 χλμ. περιπου.Και πάλι πολυ ακριβα δεν ειναι υπολόγιζε 1600-2000 ρουβλια εξαρταται απο την εταιρία ταξί.
  Τετοιους ταξιτζηδες στη Μόσχα δεν ειδα πάντος.Εγω εδωσα 1100 ρουβλια απο το Σερεμέτιεβο για να με παει στο νοτιοδυτικό μέρος της Μόσχας φιξαρισμενη τιμη στο γκισέ.Τωρα αν παει καποιος ξένος και του βγάλουν το VIP ταξι και του χρεωσουν τα διπλά δεν μπορω να το ξέρω.
  Ενα αλλο ευχάριστο στο Σερεμέτιεβο είναι οι τιμες να φας!Ειναι όσο και στην πόλη αντε να ειναι 10-20% παραπανω (περσι τωρα δεν ξερω) γ'αυτο και το Σερεμέτιεβο βγαινει το καλητερο αεροδρομιο στην Ευρώπη καθε χρόνο.Στο αεροδρόμιο της Αγία Πετρούπολης οι τιμες ειναι εξωπραγματικές  :rockon: τα Χαμπουργκερ και τα Σούσι εχουν τη διπλη τιμη απ'οτι στην πόλη  :headbang:.

Επισκέπτης
Κατσε εδω μιλάμε για απόσταση πάνω απο 75 χλμ.!Απο το βόρειο ακρο της Μόσχας στο Νότιο!Εγω μιλαω για αποστάσεις 25 χλμ. περιπου.Και πάλι πολυ ακριβα δεν ειναι υπολόγιζε 1600-2000 ρουβλια εξαρταται απο την εταιρία ταξί.
  Τετοιους ταξιτζηδες στη Μόσχα δεν ειδα πάντος.Εγω εδωσα 1100 ρουβλια απο το Σερεμέτιεβο για να με παει στο νοτιοδυτικό μέρος της Μόσχας φιξαρισμενη τιμη στο γκισέ.Τωρα αν παει καποιος ξένος και του βγάλουν το VIP ταξι και του χρεωσουν τα διπλά δεν μπορω να το ξέρω.
  Ενα αλλο ευχάριστο στο Σερεμέτιεβο είναι οι τιμες να φας!Ειναι όσο και στην πόλη αντε να ειναι 10-20% παραπανω (περσι τωρα δεν ξερω) γ'αυτο και το Σερεμέτιεβο βγαινει το καλητερο αεροδρομιο στην Ευρώπη καθε χρόνο.Στο αεροδρόμιο της Αγία Πετρούπολης οι τιμες ειναι εξωπραγματικές  :rockon: τα Χαμπουργκερ και τα Σούσι εχουν τη διπλη τιμη απ'οτι στην πόλη  :headbang:.

τα 150 δολάρια  πωςσου φαίνονται; με μαυρο ταξι μπαχατελα;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τα 150 δολάρια  πωςσου φαίνονται; με μαυρο ταξι μπαχατελα;
Αν ειναι πριν την υποτιμιση του ρουβλιου με το 1 $ γυρω στα 30 ρουβλια διπλη τιμή ο Ρωσσος θα έδινε 2000 ρουβλια εσυ εδωσες 4500 ρουβλια,αν ειναι τωρα με το $ 60 ρουβλια κλεψιά  :headbang:

Επισκέπτης
Αν ειναι πριν την υποτιμιση του ρουβλιου με το 1 $ γυρω στα 30 ρουβλια διπλη τιμή ο Ρωσσος θα έδινε 2000 ρουβλια εσυ εδωσες 4500 ρουβλια,αν ειναι τωρα με το $ 60 ρουβλια κλεψιά  :headbang:
μιλάμε για πριν απο 12 χρόνια περίπου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μιλάμε για πριν απο 12 χρόνια περίπου
Τοτε το 2003 ηταν αλλες εποχές δεν ηταν οργανωμένα τα αεροδρόμια ηταν αυτο που λένε με τους ταξιτζήδες που σε έπαιρναν απο πίσω  :2funny:με τα σαράβαλα Lada κλπ. τοτε οσα συμφωνούσατε τόσα έπαιρνε η νορμάλ ταριφα τότε ηταν 70-80 $ απο το ενα αεροδρόμιο στο αλλο αρχίζαν απο 120 συνηθως και τους παζάρευες στα 70-80.Αν βλεπαν ξενο ζηταγαν παραπάνω.
  Συνηθως τότε οι περισσότεροι ντόπιοι έλεγαν σε κάποιο γνωστό τους να ερθει να τους συναντησει στο αεροδρόμιο (με λεφτά συνήθως).Τοτε συνέφερε να ερθει καποιος να σε συναντησει γιατι ο γνωστος θα ερχοταν με τη μιση τιμη απ'οτι ζηταγαν οι ταξιτζήδες στα αεροδρόμια.Τωρα ομως εχουν αλλαξει οι εποχες.

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Μπράβο ρε παίχτη που μας ανοίγεις τα μάτια διότι θα πάμε σαν πρόβατα....   :hi:
Εδώ μέσα γράφουν 4-5 που γνωρίζουν της καταστάσεις πραγματικά και καμία 20 άσχετοι. Οπότε μην περνεις τοις μετρητοίς όλα όσα γράφονται 

Επισκέπτης
[quote author=Don Frantcesco  link=topic=9257.msg6571351#msg6571351 date=1445181930]
Εδώ μέσα γράφουν 4-5 που γνωρίζουν της καταστάσεις πραγματικά και καμία 20 άσχετοι. Οπότε μην περνεις τοις μετρητοίς όλα όσα γράφονται  
[/quote]για τους 4-5  που γνωρίζουν με τι τηλεφωνο θα παρω το ταξι;δουλευει το ελληνικό  νούμερο  εκει;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
για τους 4-5  που γνωρίζουν με τι τηλεφωνο θα παρω το ταξι;δουλευει το ελληνικό  νούμερο  εκει;

Αγοράζεις αμέσως ουκρανική Sim κάρτα.Οι τιμές για κλήσεις είναι εξευτελιστικές.Κάρτες πουλάνε παντού να φάνε δεν έχουνε αλλά τα μαγαζιά κινητής είναι παντού.
Γενικά Ουκρανία είναι φοβερή γαμησοχώρα.Εχει όλες τις υποδομές.Οπως λέμε οτι η Ελλάδα είναι κατεξοχήν τουριστική χώρα γιατί έχει τις υποδομές και το σκληρό στοιχείο τη φυσική ομορφιά να προσφέρει έτσι και η Ουκρανία έχει τα μουνιά και άφθονες υποδομές που συνδέρονται μαζί τους.Ολα είναι φτιαγμένα για να γαμάς όσο ευκολότερα γίνεται αφού έχει στηθεί ολόκληρη βιομηχανία γύρω από αυτό.Ο τουρισμός στην Ουκρανία είναι 95% σεξοτουρισμός.

Επισκέπτης
Αγοράζεις αμέσως ουκρανική Sim κάρτα.Οι τιμές για κλήσεις είναι εξευτελιστικές.Κάρτες πουλάνε παντού να φάνε δεν έχουνε αλλά τα μαγαζιά κινητής είναι παντού.
Γενικά Ουκρανία είναι φοβερή γαμησοχώρα.Εχει όλες τις υποδομές.Οπως λέμε οτι η Ελλάδα είναι κατεξοχήν τουριστική χώρα γιατί έχει τις υποδομές και το σκληρό στοιχείο τη φυσική ομορφιά να προσφέρει έτσι και η Ουκρανία έχει τα μουνιά και άφθονες υποδομές που συνδέρονται μαζί τους.Ολα είναι φτιαγμένα για να γαμάς όσο ευκολότερα γίνεται αφού έχει στηθεί ολόκληρη βιομηχανία γυρω από αυτό.Ο τουρισμός στην Ουκρανία είναι 95% σεξοτουρισμός.
Αν και δεν εχω παει σαν να μου φαίνεται ότι το να γαμησει καποιος καλο μουνι κατα διάρκεια  ολιγοημερης επισκεψης είναι μαλλον θεμα τυχης ακομα κι αν ξηλωθει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν και δεν εχω παει σαν να μου φαίνεται ότι το να γαμησει καποιος καλο μουνι κατα διάρκεια  ολιγοημερης επισκεψης είναι μαλλον θεμα τυχης ακομα κι αν ξηλωθει.

Αν πας για 3 μέρες μόνο θα γαμήσεις μόνο από ίντερνετ δηλαδή εφτάρι μάξιμουμ.Στο Κίεβο οχτάρι είναι πάρα πάρα πολύ δύσκολο.Τώρα με την κρίση ίσως γίνεται θα πάω να τεστάρω τα νερά.Αν κάτσεις μια βδομάδα στην επαρχία είσαι φορτωμένος και μιλάς ρωσικά παίζει να γαμήσεις οχτάρι.
Γενικά τα εφτάρια είναι σχετικά εύκολα στην Ουκρανία τα οχτάρια όμως είναι πολύ δύσκολα για τους σεξ τουρίστς.
Ουκρανία είναι η χώρα που είναι πρακτικά αδύνατον να μείνεις αγάμητος.Και μία μέρα όταν πήγαινα πάντα γαμούσα.Σε μια βδομάδα μπορείς να γαμήσεις 5 γκόμενες χαλαρά.Εννοείται όταν τα σκας.Επίσης σα σαραντάρης έχεις φοβερό πλεονέκτημα τους σβήνεις όλους τους μικρότερους.Μπορείς να γαμήσεις εικοσάρες εύκολα κάτι που δε γίνεται Πολωνία.
Από το 2007 που ακρίβηνε η Ρωσία όλοι οι σεξοτουρίστες έχουν καταφύγει Ουκρανία σαν το τελευταίο κάστρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom