Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
ναι η φτηνεια τρωει τον παρα ειχαν δικιο οι παλιοι...
υπολογιστε 80-100 την ημερα χωρις τα εισητηρια για καλη ποιοτητα διαμονης.
ε ρε μαλακα....αφου περνεις καπνιστες μπριζολες και τυρια με ελληνικες τιμες
και μην ξεχνας οτι ταιζες 5 ατομα
2 οι γκομενες και 3 εσυ  :2funny:

βαλε σε φωτο τιμες διαφορας απο κυριλε εστιατοριο στο σιζαρς με το τοπκαφε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αεροδρομιο αδελφε κανα 50αρικο για ταξακι κτλ
στην πολη καθε 100 μετρα υπαρχει ανταλλακτηριο με καλες ισοτιμιες

Αυτή είναι και μια βασική διαφορά Ουκρανίας Ρωσίας.Ρωσία δε βρίσκεις ανταλλακτήριο ούτε για δείγμα.Τα ευρώ δεν περνάνε πουθενά.Μπορεί να την πατήσει χοντρά να μην μπορείς να αλλάξεις σε ρούβλια αν είσαι σε μικρή πόλη και να σου τελειώσουν τα λεφτά.Ουκρανία κάθε δέκα μέτρα τράπεζες και ανταλλακτήρια.Και με ευρώ πληρώνεις μαύρα άμα θέλεις.Καμία σχέση.Απλά έχουν πιο πολλή ανάγκη.

Επισκέπτης
Απο δημόσιες συγκοινωνιες τι παίζει; αεροδρομιο για την πολη και μεσα στην πολη;

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Απο δημόσιες συγκοινωνιες τι παίζει; αεροδρομιο για την πολη και μεσα στην πολη;
χειμωνα μενεις κεντρο κ δεν χρειαζεσαι τιποτα
καλοκαιρι πας διπλα αρκαντια κι εισαι καλυμενος
με τραμ παντως κ να γαμαει ξενος ακομα δεν εχω δει,,, :grin: ;) ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά Ουκρανία δεν παίρνεις ποτέ μαρσούτκα,μετρό,λεωφορείο.Αλλιώς πας γυρεύοντας να σε κλέψουνε.
Εξαίρεση η elektricka,τα τρένα και τα λεωφορεία μεταξύ πόλεων όπου παίζει να ρίξεις έναν πούτσο.
Γενικά Ουκρανία άμα είσαι ξένος μόνο ταξί και πόδια.Καλύτερα ταξί.Εκεί φεύγουν όντως αρκετά λεφτά.
Με κλαμπ ραντεβού γαμήσια δώρα υπολογίστε πρακτικά 200-300 ευρώ τη μέρα.

Επισκέπτης
Γενικά Ουκρανία δεν παίρνεις ποτέ μαρσούτκα,μετρό,λεωφορείο.Αλλιώς πας γυρεύοντας να σε κλέψουνε.
Εξαίρεση η elektricka,τα τρένα και τα λεωφορεία μεταξύ πόλεων όπου παίζει να ρίξεις έναν πούτσο.
Γενικά Ουκρανία άμα είσαι ξένος μόνο ταξί και πόδια.Καλύτερα ταξί.Εκεί φεύγουν όντως αρκετά λεφτά.
Με κλαμπ ραντεβού γαμήσια δώρα υπολογίστε πρακτικά 200-300 ευρώ τη μέρα.
τωρα μίλησες.αυτα εννοουσα κι εγω.αλλα τους κωλοταριφες δεν τους παω ρε γαμω.ενας στη μοσχα με ειχε κατακλεψει.λιγο ότι ειχε νυχτωσει,λιγο  οτι χεζομουνα,λιγο οτι έπρεπε  να προλαβω το αρεοπλανο στο αλλο αεροδρομιο 100 χιλιομετρα μακρια. :S του ειχα δωσει μια περιουσια του πουστη.και ηταν και μαυρος ταρίφαςς.όχι  κανονικός

Και λύστε μου κα μια απορια.αφου παλι ψωμολυσανε πως δεν γεμισαν τα ελληνικα μπορδελα ουκρανεζες;μαλλον ξυπνησαν.καλυετρα αρπαχτές στο σπίτι  και να πεινανε παρα να τις περνανε 15 βρωμοπουτσοι καθημερινως στην ελλαδα και να εχουν λεφτά

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τωρα μίλησες.αυτα εννοουσα κι εγω.αλλα τους κωλοταριφες δεν τους παω ρε γαμω.ενας στη μοσχα με ειχε κατακλεψει.λιγο ότι ειχε νυχτωσει,λιγο  οτι χεζομουνα,λιγο οτι έπρεπε  να προλαβω το αρεοπλανο στο αλλο αεροδρομιο 100 χιλιομετρα μακρια. :S του ειχα δωσει μια περιουσια του πουστη.και ηταν και μαυρος ταρίφαςς.όχι  κανονικός

Για μεγάλες πόλεις ξέχνα το.Μόνο ταξί.Εντάξει θα σε κλέβουν αλλά τουλάχιστον δεν κινδυνεύεις να σου τσιμπήσει ο άλλος το πορτοφόλι με όλα τα υπάρχοντα όπως στο μετρό και στο λεωφορείο.Μια άλλη λύση είναι να έχεις προσωπικό ταξιτζή και να τον καλείς όταν χρειάζεσαι ταξί.Ολες οι γκόμενες έχουν προσωπικούς ταξιτζήδες να τις μεταφέρουν και κάνουν πραγματικά καλές τιμές.Μπορεί να πληρώσεις και 30% της τιμής αν διαπραγματευτεί η γκόμενα.Γενικά σε ταξί στην Ουκρανία δεν μπαίνεις πριν διαπραγματευτείς την τιμή.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και λύστε μου κα μια απορια.αφου παλι ψωμολυσανε πως δεν γεμισαν τα ελληνικα μπορδελα ουκρανεζες;μαλλον ξυπνησαν.καλυετρα αρπαχτές στο σπίτι  και να πεινανε παρα να τις περνανε 15 βρωμοπουτσοι καθημερινως στην ελλαδα και να εχουν λεφτά

Γέμισαν τα γερμανικά,πολωνικά,ρωσικά και τσέχικα μπορδέλα.Τι να κάνουν οι γκόμενες στην Ελλάδα άμα έχει κρίση?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εκει εσυ τιμωριααααααααααααααα  γιατι εισαι κακο παιδι......
μουνι θα δεις  και θα νοιωσης οταν ερθη το πληρωμα του χρονου για Ασια μεριάαα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ακυρο φιλε ηρθε η πρωην απο ολανδια και μενει σε μενα για 3-4 μερες....δυστυχως..

Επισκέπτης
Για μεγάλες πόλεις ξέχνα το.Μόνο ταξί.Εντάξει θα σε κλέβουν αλλά τουλάχιστον δεν κινδυνεύεις να σου τσιμπήσει ο άλλος το πορτοφόλι με όλα τα υπάρχοντα όπως στο μετρό και στο λεωφορείο.Μια άλλη λύση είναι να έχεις προσωπικό ταξιτζή και να τον καλείς όταν χρειάζεσαι ταξί.Ολες οι γκόμενες έχουν προσωπικούς ταξιτζήδες να τις μεταφέρουν και κάνουν πραγματικά καλές τιμές.Μπορεί να πληρώσεις και 30% της τιμής αν διαπραγματευτεί η γκόμενα.Γενικά σε ταξί στην Ουκρανία δεν μπαίνεις πριν διαπραγματευτείς την τιμή.
μια διαπραγματευση με ταριφα εκανα πρόσφατα στη Γερμανία. Του λεω ποσα είναι  για εκεί; Πριν μπω.15 λέει. Μολις φτανουμε μου λεει 18.του λεω ειπες 15.λέει  18 εγραψε ο μετρητης.καλα λεω και του δινω 50αρι αντι για 15.δεν εχεις ψιλα λέει; οχι απανταω.   :grin::birdman:

D

dude901123

Επισκέπτης
εχω προσκληση για αλου ......χαχχαααααααααααααααα  φιλη απο  παλια..

WHEN YOU WILL BE IN LVIV OR IN IVANO-FRANKIVSK
135 KM FROM CHERNIVCI TO IVANO-FRANKIVSK
I WANT TO SEE YOU

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι είναι στο 2ωρο 2,5ωρο με τους Ουκρανικούς δρόμους. Το έχω κάνει ως διαδρομή. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Γιατί δεν της λες να έρθει Chernivcy? Η δικιά μου, το πρώτο ραντεβού, θα έρθει από το Lviv για εμένα. Πήρε άδεια από τη δουλειά της μόνο για να συναντηθούμε. Δεν είναι 19χρονη βέβαια.. αλλά είναι μια χαρά.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αλαν αλανι :2funny:
τελικα ποιος ειναι καλυτερος συνοδοιπορος ; ο σινο ή εγω;  :birdman:

καβλωμενος λεων, η αφεντια μου και μεγας επιβητορ Αλλαν
καλα εσυ πηγαινε ταυλανδες κι εκει εχει καλα  :pipa2:
ρε θα ερθω και στο δικο σας μαγαζι μη κανετε ετσι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σιγουρα τζαπα 300 η ωρα αρχιζει.. :grin:
2 εχω βρει απο κισιναου, θα μας γαμησεις ρωταγανε,μονο 200 ια σενα... :grin:
300 τι?Γκρίβνια?Λέ'ι'?Ευρώ?  :2funny:
  Αν εννοεις γκρίβνια είναι 10 και κάτι Ευρώ οπότε είναι τσάμπα  :)

δεν ηθελα να γραψω πολλά αλλά βγαινουν ένα ενα πολλά σημαντικά ζητηματα,κάποιες λεπτομέρειες που δεν στις λέει κανενας.λεπτομέρειες μεν πολύ σημαντικές δε.ποιος είναι ο ενδυματολογικος κώδικας που πρέπει να ακολουθήσει τουρίστας για να μην ξεχωρίζει σαν τη μυγα μες το γαλα και κινδυνεύει ενω συγχρονως να κάνει μια εντυπωση στα γκομενακια μην τον περασουν για λεσι;η μην στοχοποιηθει απο ποτανες και τους φιλους τους και γενικά  τους ντόπιους κακοποιους;
Αυτό είναι το πρόβλημα εκεί οτι δεν ειναι καλο να ντυνεσε ακριβά.Ειδα οτι εχει περιεργους τυπους (μιλαω για 2 χρόνια πριν).
  Αν κουβαλας κανα μεγάλο ποσό και ακριβα πραγματα μπορει να στην πέσουν σε κανα στενό.

:orchestra:το λεω γιατι πριν απο πολλά χρονια κατεβηκα στο αεροδρόμιο της Μοσχας πρωτη φορά  με τα ελληνικά ρουχα και κατι κακοποιοφατσες ταριφες με εκοψαν αμέσως και κυριολεκτικά με εστρωσαν στο κυνηγι.ξεχωριζα σαν την μυγα μες το γαλα με το λεπτο δερματινο μπουφαν και τον ψοφο που έκανε εκεί.
Εδω σε κλέβουν επίσημα τα ταξί στο αεροδρόμιο  :2funny:οι τιμές ειναι φιξαρισμένες αναλογα με την περιοχή και το γραφει σε μια μικρή ταμπέλα στα Ρωσσικά αν εισαι Ρωσσόφωνος σε πάνε με 700-1200 ρούβλια (εξαρταται απο την περιοχή).Αν όμως δεν μιλάς Ρωσσικά σου βγάζουν εναν καταλογο με VIP ΤΑΞΙ  :2funny: (Mersedes E.Τα απλα ταξι ειναι συνηθως Toyota Camry ή Skoda Octavia) που κοστίζει σχεδόν τα διπλά  :2funny: π.χ. για να παω στο σπιτι μου δινω 1000 ρουβλια για ταξι (φιξαρισμενη ταριφα) αν δεν μιλαγα Ρωσσικά θα έδινα 1900 ρούβλια με το VIP ΤΑΞΙ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ομορφαντρας ο γλομπος σαν ολα τα καμακια του ωπα  :2funny: γκομενα του εισαι τυπε και τον ποσταρεις συνεχως;;;  :idiot:
Μάλλον ο Παναγιώταρος του δίνει κώλο  :2funny:.Μου φένεται πουστροπαρέα ειναι ολοι τους εκει πέρα ολο αγκαλιασμένοι ηταν χωρις γυναικες  :2funny: ο Παναγιωταρος ειναι ο ηγέτης τους  :2funny: δες εδω τα μεγάλα καμάκια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Που έχουν γαμίσει τη μιση Μολδαβία  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• teras15a.jpg
    teras15a.jpg
    279,2 KB · Εμφανίσεις: 46

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
μια διαπραγματευση με ταριφα εκανα πρόσφατα στη Γερμανία. Του λεω ποσα είναι  για εκεί; Πριν μπω.15 λέει. Μολις φτανουμε μου λεει 18.του λεω ειπες 15.λέει  18 εγραψε ο μετρητης.καλα λεω και του δινω 50αρι αντι για 15.δεν εχεις ψιλα λέει; οχι απανταω.   :grin::birdman:

Γερμανία δεν μπορείς να κάνεις διαπραγμάτευση.Ουκρανία κάνεις πάντα.Απλά όχι με τα ταξί που είναι δίπλα δίπλα γιατί είναι όλοι συνεννοημένοι.Πας σε ανταγωνιστικά ταξί που είναι 20 μέτρα μακριά.Μετά έρχονται και σε παρακαλάνε να αλλάξουν την τιμή.Επίσης πάντα σε δολλάρια γιατί δεν ξέρουν την ισοτιμία ευρώ δολλαρίου και νομίζουν το δολλάριο είναι ακριβότερο.Καλό είναι πριν έρθεις να μετατρέπεις όλα τα λεφτά σου σε δολλάρια είναι τελείως μαλάκες.Οι γκόμενες το ίδιο.Νομίζουν οτι 100 δολλάρια είναι καλύτερα από 100 ευρώ.
Για ταρίφες το καλύτερο είναι να έχεις προσωπικό ταρίφα συστημένο από γκόμενα και να σου παίρνει πάντα τα ίδια ας δίνει και ένα bonus στη γκόμενα.Με πολλές γκόμενες αυξάνονται και τα έξοδα των ταξί γιατί όλες παίρνουν ποσοστό από τους προσωπικούς ταρίφες.
Γενικά πάντως την κλοπή από τους ταρίφες είναι δύσκολο να την αποφύγεις κυρίως γιατί δεν ξέρεις τις πραγματικές αποστάσεις.Αμα έχεις φορτώσει το μωρό από το κλαμπ ούτε που προσέχεις πόσα ζητάει ο καριόλης φίλος της ταξιτζής.Είναι και αυτό τμήμα της εμπειρίας.Για μικρές πόλεις είναι καλύτερα γιατί οι αποστάσεις είναι μικρές και οι ταρίφες λιγότερο υποψιασμένοι με τους ξένους.
Επίσης Ουκρανία και Πολωνία άμα δεν ξέρεις τι παίζει κάνουν καμιά 5-10 κύκλους μέχρι να φτάσουν στον προορισμό.Γενικά ο ξένος θεωρείται μαλάκας με το Μ περικεφαλαίο.Σου πιάνουν μάλιστα και την κουβέντα για να σου αποσπάσουν την προσοχή.Εγώ μερικές φορές τους λέω ρε παπάρα κάνεις κύκλο γιατί δεν πας από εκεί οπότε λένε κάτι δικαιολογίες.
Αλλες φορές τους λέω στοπ εδώ εδώ κοντά μένω θα πάω με τα πόδια.Εκτός αν έχεις προδιαπραγματευτεί την τιμή.Γενικά παίζει και να πληρώνεις 50 ευρώ στα ταξί ημερησίως.Τζάμπα έξοδο.Με αυτά γαμάς μια γκόμενα για 3 ώρες.Τι δουλειά έχουν οι ταρίφες λες και είναι Οσλο?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ε τοτε 0038 μπροστα και μετα το νουμερο  :2funny:
Νομίζω +380 χωρις να ειμαι 100% σιγουρος.

ελα ελβετια ναι,,θα ξεσκιστουμε στο γαμησι!!! :grin:
Ναι ειναι και παμφτηνα  :2funny: :2funny:Εκει θελεις πανω απο 5.000 το μήνα για να πεις οτι ζεις καλά  με αυτες της τιμές:headbang: μου στειλανε φώτο με της τιμές απο Ελβετία  :2funny: :2funny: :2funny:

2500 με 7000 .....για 10μερες??? απο 10ε τη μερα???κοφτε κατι ρε... :grin:
Τα παραλέει λιγάκι πάντος είναι φτηνά η αλήθεια είναι 300 Ευρω για τρεις μέρες.Τόσα ζηταγε μια που θέλουν να πασάρουν στον Χάρη.Αλλα και πάλι τσάμπα ειναι  :) 100 Ευρώ τη μέρα!....ας μας βάλουν τη φωτογραφία της για να την δούμε να κρίνουμε

δηλαδη οι κοπελες подрабатывают  σαν πουτανες.παρτ ταιμ..γνωριζω αρκετα ρωσικα για να συννενοηθω αλλά  πως να το πω.Να..κωλυομαι να πω ξερά  σε μια φοιτητριουλα που μολις γνωρισα ,πόσα  θες να σε πηδηξω.

Και μια πουτανα φεραμε και αρχηδια λογου κάναμε μπορω να βρω αυτές τις μερες μτελευταια στιγμη φτηνα αεροπορικα για Ουκρανία;
Αν ξέρεις Ρωσσικά αξιζει να πας.300 Ευρώ για τρεις μέρες είναι τσάμπα.
 Αυτες οι τιμες ισχυουν τώρα γιατι έχει τελειώσει η τουριστικη σεζον και η πολη που ειναι καθαρα τουριστικη εχει αδειάσει.Το καλοκαίρι ειναι λιγάκι ακριβότερα.

εγω ειχα προγραμματιση το ταξειδι απο μεσα Σεπτεμβριου

κλεισαμε με Ουκρανικες αερογραμμες ΑΤΗ-ΚΙΕΒ-ΟΔησσο και επιστροφη με 165 ευρω.
διαμερισματα  με 400 γριβνα =   16 ευρω  την βραδια Χ 9 νυχτες =   150 ευρω (χονδρικα)
φαγητα - ποτα - μικροεξοδα - σουπερ μαρκετ κλπ..................=  400 ευρω
γυναικες κλπ αναλογα με την συμφωνια και την ποσοτητα
απο 100 ευρω εως 200 ανα συνοδο  για ολες τις ημερες οικοσιτες.(συμφωνια Σινου -κοπελες)
εσας μπορει να ζητησουν κατι παραπανω αλα το διαπραγματευεσε εκτος αν ειναι επαγγελματιες.

Κανε το κουμαντο σου και αποφασισε τι που και ποσα θα διαθεσης........
εγω ποιο πολλα διεθεσα για σουπερ μαρκετ παρα για εξοδους ποτα κλπ .

ενδεικτκα δειτε τιμες
Καταρχήν μπράβο για της πληροφορίες που δίνεις σχετικα με τη ζωη εκει.Το ξέρω οτι εχει φτηνίνει αρκετά :) βάλε μας σε παρακαλώ φωτογραφίες το διαμέρισμα και αν μπορεις αρκετες φωτογραφιες τη γκομενα που πασάρατε στο Χάρη που ζήταγε 300 Ευρώ για τρεις μέρες.Δε νομιζω οτι χρειαζεται να κρυβεις το πρόσωπο στις γκόμενες.Οι γκόμενες που ειδα στις φωτο που έβαλες πάντος καλές είναι.Ειναι απλές γκόμενες για τα εκει δεδομένα βέβαια δεν παύουν για τα Ελληνικά δεδομένα να είναι θεές!Ο Ελληνας Πιρφόρος ουτε στα ονειρα του δεν βρίσκει τέτοιες.
 Αν ειναι οργανωστε ταξήδια για εκει.Αν μπορειται να πασάρετε γκόμενίτσες με 100 Ευρώ τη μέρα σίγουρα θα βρεθούνε πολλοι που θα θέλουν να έρθουν  :)

Συνημμένα

• 12144812_899335083484143_8798757718887969127_n.jpg
    12144812_899335083484143_8798757718887969127_n.jpg
    68 KB · Εμφανίσεις: 20

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Βλέπεις τη κάνουν οι γαμιάδες Ουκρανία 5-5 της έχουν,δεν κάνουν βόλτες στα πάρκα  :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Γερμανία δεν μπορείς να κάνεις διαπραγμάτευση.Ουκρανία κάνεις πάντα.Απλά όχι με τα ταξί που είναι δίπλα δίπλα γιατί είναι όλοι συνεννοημένοι.Πας σε ανταγωνιστικά ταξί που είναι 20 μέτρα μακριά.Μετά έρχονται και σε παρακαλάνε να αλλάξουν την τιμή.Επίσης πάντα σε δολλάρια γιατί δεν ξέρουν την ισοτιμία ευρώ δολλαρίου και νομίζουν το δολλάριο είναι ακριβότερο.Καλό είναι πριν έρθεις να μετατρέπεις όλα τα λεφτά σου σε δολλάρια είναι τελείως μαλάκες.Οι γκόμενες το ίδιο.Νομίζουν οτι 100 δολλάρια είναι καλύτερα από 100 ευρώ.
Για ταρίφες το καλύτερο είναι να έχεις προσωπικό ταρίφα συστημένο από γκόμενα και να σου παίρνει πάντα τα ίδια ας δίνει και ένα bonus στη γκόμενα.Με πολλές γκόμενες αυξάνονται και τα έξοδα των ταξί γιατί όλες παίρνουν ποσοστό από τους προσωπικούς ταρίφες.
Γενικά πάντως την κλοπή από τους ταρίφες είναι δύσκολο να την αποφύγεις κυρίως γιατί δεν ξέρεις τις πραγματικές αποστάσεις.Αμα έχεις φορτώσει το μωρό από το κλαμπ ούτε που προσέχεις πόσα ζητάει ο καριόλης φίλος της ταξιτζής.Είναι και αυτό τμήμα της εμπειρίας.Για μικρές πόλεις είναι καλύτερα γιατί οι αποστάσεις είναι μικρές και οι ταρίφες λιγότερο υποψιασμένοι με τους ξένους.
Επίσης Ουκρανία και Πολωνία άμα δεν ξέρεις τι παίζει κάνουν καμιά 5-10 κύκλους μέχρι να φτάσουν στον προορισμό.Γενικά ο ξένος θεωρείται μαλάκας με το Μ περικεφαλαίο.Σου πιάνουν μάλιστα και την κουβέντα για να σου αποσπάσουν την προσοχή.Εγώ μερικές φορές τους λέω ρε παπάρα κάνεις κύκλο γιατί δεν πας από εκεί οπότε λένε κάτι δικαιολογίες.
Αλλες φορές τους λέω στοπ εδώ εδώ κοντά μένω θα πάω με τα πόδια.Εκτός αν έχεις προδιαπραγματευτεί την τιμή.Γενικά παίζει και να πληρώνεις 50 ευρώ στα ταξί ημερησίως.Τζάμπα έξοδο.Με αυτά γαμάς μια γκόμενα για 3 ώρες.Τι δουλειά έχουν οι ταρίφες λες και είναι Οσλο?
πες την αληθεια...την ουκρανια πρεπει να την εχεις δει απο χαρτη.....δεν εξηγητε αλλοιως
τι λες του ανθρωπου;

ακου φιλε τιποτα δεν ισχυει απο αυτα που λεει
οταν λεμε τιποτα εννοουμε το παραμικρο
αν κανεις αυτα που λεει εισαι δαγκωμενος, πας σαν προβατο επι σφαγη...θυμα

παμε στα ταξι...στα αεροδρομια, οντως εχει κραχτες, που σαν να σου πουλανε γκομενες ερχοντε και σε ακολουθανε απο πισω λεγοντας ταξι ταξι και σου σκοτιζουν τα παπαρια.... το μεγαλο ποσοστο ειναι πειρατες....εχει εταιριες ταξι που εχουν φιξ τιμες οπως στην ρωσσια

αφου φυγεις απο το αεροδρομιο, και φτασεις στον προορισμο σου, ειτε απο γκομενα ειτε απο το σπιτι που νοικιαζεις εχει πολλα τηλεφωνα με εταιριες ταξι...παιρνεις τηλεφωνακι, λες που εισαι και που πας, και σου ερχετε γραπτο μνμ ποιο αυτοκινητο ερχετε(μαρκα-αριθμος αυτοκινητου) και τι ποσο θα δωσεις, το οποιο ειναι φιξ σε ολες της εταιριες ταξι, ταριφα, το οποιο ειναι πολυ φτηνο, το μονο που ειναι ακριβο ειναι μονο το αεροδρομιο κι αυτο οχι και τοσο περιπου 15-18 ευρω να σε παει κεντρο

οι γκομενες ναι μεν ζητανε ντολαρς το ξεκοβεις αμεσως και διαπραγματευεσε σε τοπικο, ετσι απλα και αμα γουσταρει. θα εκπλαγεις ποσο γρηγορα κατεβαινουν οι τιμες

αυτα τα λιγα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom