Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Θα επιστρεψω την επομενη εβδομαδα 23 οκτωβρη με 1 Νοεμβρη ελπιζω.....
αλλλα σε διαφορα σημεια οχι μονο Οδησσο.(BG _ RO _ MD _ UA) Οδικως.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 11350507_441639112683965_5141346097056554663_n.jpg
    11350507_441639112683965_5141346097056554663_n.jpg
    18,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • elastonpapou.jpg
    elastonpapou.jpg
    73,4 KB · Εμφανίσεις: 29
D

dude901123

Επισκέπτης
Θα επιστρεψω την επομενη εβδομαδα 23 οκτωβρη με 1 Νοεμβρη ελπιζω.....
αλλλα σε διαφορα σημεια οχι μονο Οδησσο.(BG _ RO _ MD _ UA) Οδικως.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Οι φήμες λένε για..
1 Bράδυ Shumen (Σου έχω κλείσει ήδη δωμάτιο. Είναι 1 ώρα από Ruse)
4 Βράδια Chernivcy (Εδώ ξέρω πως θα θέλεις να την κάνεις μια μέρα νωρίτερα.. αλλά έχω 6 ραντεβού να τακτοποιήσω, δεν προλαβαίνω σε 3 βράδια).
4 Βράδια Chisinau (Το στοιχείο σου).

Είναι αληθινές? Άντε να δούμε αν είχα καλό πληροφοριοδότη.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Οι φήμες λένε για..
1 Bράδυ Shumen (Σου έχω κλείσει ήδη δωμάτιο. Είναι 1 ώρα από Ruse)
4 Βράδια Chernivcy (Εδώ ξέρω πως θα θέλεις να την κάνεις μια μέρα νωρίτερα.. αλλά έχω 6 ραντεβού να τακτοποιήσω, δεν προλαβαίνω σε 3 βράδια).
4 Βράδια Chisinau (Το στοιχείο σου).

Είναι αληθινές? Άντε να δούμε αν είχα καλό πληροφοριοδότη.

εχω προσκληση για αλου ......χαχχαααααααααααααααα  φιλη απο  παλια..

WHEN YOU WILL BE IN LVIV OR IN IVANO-FRANKIVSK
135 KM FROM CHERNIVCI TO IVANO-FRANKIVSK
I WANT TO SEE YOU

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• TRAININUKRAINA.jpg
    TRAININUKRAINA.jpg
    74,1 KB · Εμφανίσεις: 28

Επισκέπτης
Αλαξε τροπο σκεψης φιλε,
Δεν ειναι πουτανες επαγγελματιες  αν το θελεις καλυτερα.
Ειναι φοιτητριες και συμπληρωνουν εισοδημα κανοντ πουτανες χαχαχααααααααααααααα.

Θεμα ασφαλειας ειναι οκ δεν υπαρχει κανενα προβλημα εκτος κι αν ψαχνεσαι για προβληματα οποτε θα σε βρουν και στο χωριό σου.

Το βασικοτερο απο ολα εδω ειναι η γνωση βασικων Ρωσσικων για συνενοηση αλοιως ξεχαστε το εκτος αν  εχετε  καποιον Ρωσσοφωνο μαζι σας.
δηλαδη οι κοπελες подрабатывают  σαν πουτανες.παρτ ταιμ..γνωριζω αρκετα ρωσικα για να συννενοηθω αλλά  πως να το πω.Να..κωλυομαι να πω ξερά  σε μια φοιτητριουλα που μολις γνωρισα ,πόσα  θες να σε πηδηξω.

Και μια πουτανα φεραμε και αρχηδια λογου κάναμε μπορω να βρω αυτές τις μερες μτελευταια στιγμη φτηνα αεροπορικα για Ουκρανία;

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εγω ειχα προγραμματιση το ταξειδι απο μεσα Σεπτεμβριου

κλεισαμε με Ουκρανικες αερογραμμες ΑΤΗ-ΚΙΕΒ-ΟΔησσο και επιστροφη με 165 ευρω.
διαμερισματα  με 400 γριβνα =  16 ευρω  την βραδια Χ 9 νυχτες =  150 ευρω (χονδρικα)
φαγητα - ποτα - μικροεξοδα - σουπερ μαρκετ κλπ..................=  400 ευρω
γυναικες κλπ αναλογα με την συμφωνια και την ποσοτητα
απο 100 ευρω εως 200 ανα συνοδο  για ολες τις ημερες οικοσιτες.(συμφωνια Σινου -κοπελες)
εσας μπορει να ζητησουν κατι παραπανω αλα το διαπραγματευεσε εκτος αν ειναι επαγγελματιες.

Κανε το κουμαντο σου και αποφασισε τι που και ποσα θα διαθεσης........
εγω ποιο πολλα διεθεσα για σουπερ μαρκετ παρα για εξοδους ποτα κλπ .

ενδεικτκα δειτε τιμες

Συνημμένα

• IMG_20151015_133029.jpg
    IMG_20151015_133029.jpg
    116,1 KB · Εμφανίσεις: 47
  • IMG_20151015_112709.jpg
    IMG_20151015_112709.jpg
    99,4 KB · Εμφανίσεις: 31

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ενας φιλος  μου ειπε οτι ενας φιλος του που μενει ελβετια του ειπε εχει αναλογια 7 γκομενες για 1 αντρα
εχω να ακουσω τετοια μαλ..α απο το 2000 που ερχοντουσα ρουμανια να γαμησυνε με ενα καλσον κ 2 μπικ!!!! :grin:φιλε εδω οποιος βρει γυναικα ειναι ηρωας....7 αντρες προς καμμια ειναι η αναλογια... :grin:
ισως σο globus δηλ το αντιστοιχο hondos ...μαλλον σε αλλη ελβετια μενει ο φιλος του φιλου!!! :helpplea:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ωραια τα  λετε αλλα για μας τα σεξοτουρισμοκωλοψαρα φαίνεται βουνό  που θα  βρουμε τις ποτανες σε ποιες τιμες και με ασφάλεια για τη σωματική μας ακεραιότητα και την τσέπη μας
πανω απο 30 χωρις λιγα ρωσσικα δεν θα κανετε τιποτα,,κατω των 30 κ εξαιρετικης εμφανισης, ακομα κ με αγγλικα μονο υπαρχουν πιθανοτητες ,αρκετες...χωρις εμφανιση κ χωρις γλωσσα κι ειδικα 40φευγα,,πατε ταυλανδη οχι οντεσα.. :grin:βεβαια εννοειτε το 80-100 τη μερα να τοχετε ανετα,,αλλιως... :birdman:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
βεβαια εννοειτε το 80-100 τη μερα να τοχετε ανετα,,αλλιως... :birdman:

ναι η φτηνεια τρωει τον παρα ειχαν δικιο οι παλιοι...
υπολογιστε 80-100 την ημερα χωρις τα εισητηρια για καλη ποιοτητα διαμονης.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εχω να ακουσω τετοια μαλ..α απο το 2000 που ερχοντουσα ρουμανια να γαμησυνε με ενα καλσον κ 2 μπικ!!!! :grin:φιλε εδω οποιος βρει γυναικα ειναι ηρωας....7 αντρες προς καμμια ειναι η αναλογια... :grin:
ισως σο globus δηλ το αντιστοιχο hondos ...μαλλον σε αλλη ελβετια μενει ο φιλος του φιλου!!! :helpplea:
τι θα γινει με αυτους τους φιδεμπορους,δεν κυκλοφορουν τελικα μονο στο μπου

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τι θα γινει με αυτους τους φιδεμπορους,δεν κυκλοφορουν τελικα μονο στο μπου
κ μιλαμε για ζυριχη μπαζελ που εχει κ μουνι γενικως αλλα ελεχιστο κι απροσπελαστο,,μονο για ηρωες
αν πας κ κατω γενευη λωζζανη εκει ειναι 7 αντρες 17 μουσουλμανοι κ 30 μαυροι για μια, κι κεινη με μαντιλα!!! :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αλαξε τροπο σκεψης φιλε,
Δεν ειναι πουτανες επαγγελματιες  αν το θελεις καλυτερα.
Ειναι φοιτητριες και συμπληρωνουν εισοδημα κανοντας τις  πουτανες χαχαχααααααααααααααα.

Θεμα ασφαλειας ειναι οκ δεν υπαρχει κανενα προβλημα εκτος κι αν ψαχνεσαι για προβληματα οποτε θα σε βρουν και στο χωριό σου.

Το βασικοτερο απο ολα εδω ειναι η γνωση βασικων Ρωσσικων για συνενοηση αλοιως ξεχαστε το εκτος αν  εχετε  καποιον Ρωσσοφωνο μαζι σας.

Ακριβώς το ίδιο γίνεται και Πολωνία.Πολλές φοιτήτριες συμπληρώνουν το εισόδημα με σπονσοριλίκια.
Γενικά υπάρχουν πολλά στυλ,πουτάνα που πάει με όλους με τα ίδια λεφτά,semisponsor που πάει με όλους αλλά ζητάει λεφτά ανάλογα με την εμφάνιση,ηλικία του άντρα,sponsorette που έχει 4-5 σπόνσορες με κριτήρια επιλογής,αποκλειστική sponsorette που έχει μόνον ένα σπόνσορα συνήθως καλοβαλμένο με χαρέμικτλ.Υπάρχουν πολλές παραλλαγές και πολλές γκόμενες περνάνε από τη μια μορφή στην άλλη.Μπορεί δηλαδή μια sponsorette να περάσει κάποια στιγμή από το μπορδέλο ή αργότερα να αναβαθμιστεί με πλούσιο γάμο.
Ακριβώς τα ίδια σε Πολωνία,Τσεχία,Λευκορρωσία,Ρωσία.Είναι αυτό που ονομάζουμε σλαβικός παράδεισος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εγω ειχα προγραμματιση το ταξειδι απο μεσα Σεπτεμβριου

κλεισαμε με Ουκρανικες αερογραμμες ΑΤΗ-ΚΙΕΒ-ΟΔησσο και επιστροφη με 165 ευρω.
διαμερισματα  με 400 γριβνα =   16 ευρω  την βραδια Χ 9 νυχτες =   150 ευρω (χονδρικα)
φαγητα - ποτα - μικροεξοδα - σουπερ μαρκετ κλπ..................=  400 ευρω
γυναικες κλπ αναλογα με την συμφωνια και την ποσοτητα
απο 100 ευρω εως 200 ανα συνοδο  για ολες τις ημερες οικοσιτες.(συμφωνια Σινου -κοπελες)
εσας μπορει να ζητησουν κατι παραπανω αλα το διαπραγματευεσε εκτος αν ειναι επαγγελματιες.

Κανε το κουμαντο σου και αποφασισε τι που και ποσα θα διαθεσης........
εγω ποιο πολλα διεθεσα για σουπερ μαρκετ παρα για εξοδους ποτα κλπ .

ενδεικτκα δειτε τιμες

Ηρθε φτηνά γιατί δεν έκανες καθόλου καμάκι στα mall και δεν πήγες καθόλου στα κλαμπ.Με live καμάκι,νυχτερινή ζωή και κεράσματα θα ξόδευες τα διπλά.Φυσικά αυτό χρειάζεται τεράστιες φυσικές αντοχές υπάρχουν άτομα που κοιμούνται μόνο 10 ώρες τη βδομάδα στα σεξ τουρ.
Είναι non stop καμάκι,γαμήσι,ραντεβού,clubbing.Πολλοί αρκούνται μόνο στο ηλεκτρονικό καμάκι αλλά αυτό που έχει το πιο πολύ ενδιαφέρον και τα πιο φοβερά αποτελέσματα είναι το live.Είναι και η αδρεναλίνη στο live και η αίσθηση της περιπέτειας.Μπορεί να βρεθείς από τον παράδεισο του απόλυτου γαμησιού στην κόλαση σε dt.Αυτές τις συγκινήσεις δεν προσφέρει το στημένο ηλεκτρονικό καμάκι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα θα κάνω τουρ Ουκρανία Κίεβο Λβωφ Οντέσσα και θα δώσω ρεπορτάζ από τον απόλυτο μουνοπαράδεισο το ιερό δισκοπότηρο των σεξ τουρίστ.Γενικά οικονομικά έχουν επιστρέψει σε καταστάσεις 2003 γουστάρω.Πολλές γκόμενες την κουτσοβγάζουν με 100 ευρώ το μήνα ακόμα και μουνάρες.Ενα μεγάλο μείον είναι η απόσυρση του Ντονμπάς και της Κριμαίας που έπεσε πλέον καθ' ολοκληρίαν στα χέρια των Ρώσων γαμιάδων.
Και αυτό που έμεινε όμως αρκετό είναι.Επίσης ακούω για πολλές απελπισμένες προσφυγοπούλες από τα ανατολικά πιστεύω ο βαλκάνιος πούτσος δίνει πάντα μια διέξοδο στη μιζέρια.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τα οικονομικα τους χαλια μεν πεινανε οντως αλα ολες με αι-φον 5 -  σονυ και σαμσουνγκ
στα χερια τους  600 - 700 ευρω αξιας τηλεφωνα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τα οικονομικα τους χαλια μεν πεινανε οντως αλα ολες με αι-φον 5 -  σονυ και σαμσουνγκ
στα χερια τους  600 - 700 ευρω αξιας τηλεφωνα...

Φυσικά δώρα από τη μαμά τους όπως λένε πάντα.Ουσιαστικά παροχές από σπόνσορες.Εχω ξεχάσει πόσες μου έχουν ζητήσει το iphone 6s για να τις γαμήσω.Τόσο καλή είναι αυτή η μαλακία?Ελπίζω να είναι φτηνό στην Ουκρανία για να μη χρειαστεί να το πάρω από Γερμανία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom