allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Θα επιστρεψω την επομενη εβδομαδα 23 οκτωβρη με 1 Νοεμβρη ελπιζω.....
αλλλα σε διαφορα σημεια οχι μονο Οδησσο.(BG _ RO _ MD _ UA) Οδικως.
Οι φήμες λένε για..
1 Bράδυ Shumen (Σου έχω κλείσει ήδη δωμάτιο. Είναι 1 ώρα από Ruse)
4 Βράδια Chernivcy (Εδώ ξέρω πως θα θέλεις να την κάνεις μια μέρα νωρίτερα.. αλλά έχω 6 ραντεβού να τακτοποιήσω, δεν προλαβαίνω σε 3 βράδια).
4 Βράδια Chisinau (Το στοιχείο σου).
Είναι αληθινές? Άντε να δούμε αν είχα καλό πληροφοριοδότη.
δηλαδη οι κοπελες подрабатывают σαν πουτανες.παρτ ταιμ..γνωριζω αρκετα ρωσικα για να συννενοηθω αλλά πως να το πω.Να..κωλυομαι να πω ξερά σε μια φοιτητριουλα που μολις γνωρισα ,πόσα θες να σε πηδηξω.Αλαξε τροπο σκεψης φιλε,
Δεν ειναι πουτανες επαγγελματιες αν το θελεις καλυτερα.
Ειναι φοιτητριες και συμπληρωνουν εισοδημα κανοντ πουτανες χαχαχααααααααααααααα.
Θεμα ασφαλειας ειναι οκ δεν υπαρχει κανενα προβλημα εκτος κι αν ψαχνεσαι για προβληματα οποτε θα σε βρουν και στο χωριό σου.
Το βασικοτερο απο ολα εδω ειναι η γνωση βασικων Ρωσσικων για συνενοηση αλοιως ξεχαστε το εκτος αν εχετε καποιον Ρωσσοφωνο μαζι σας.
εχω να ακουσω τετοια μαλ..α απο το 2000 που ερχοντουσα ρουμανια να γαμησυνε με ενα καλσον κ 2 μπικ!!!! φιλε εδω οποιος βρει γυναικα ειναι ηρωας....7 αντρες προς καμμια ειναι η αναλογια...ενας φιλος μου ειπε οτι ενας φιλος του που μενει ελβετια του ειπε εχει αναλογια 7 γκομενες για 1 αντρα
πανω απο 30 χωρις λιγα ρωσσικα δεν θα κανετε τιποτα,,κατω των 30 κ εξαιρετικης εμφανισης, ακομα κ με αγγλικα μονο υπαρχουν πιθανοτητες ,αρκετες...χωρις εμφανιση κ χωρις γλωσσα κι ειδικα 40φευγα,,πατε ταυλανδη οχι οντεσα.. βεβαια εννοειτε το 80-100 τη μερα να τοχετε ανετα,,αλλιως...ωραια τα λετε αλλα για μας τα σεξοτουρισμοκωλοψαρα φαίνεται βουνό που θα βρουμε τις ποτανες σε ποιες τιμες και με ασφάλεια για τη σωματική μας ακεραιότητα και την τσέπη μας
βεβαια εννοειτε το 80-100 τη μερα να τοχετε ανετα,,αλλιως...
τι θα γινει με αυτους τους φιδεμπορους,δεν κυκλοφορουν τελικα μονο στο μπουεχω να ακουσω τετοια μαλ..α απο το 2000 που ερχοντουσα ρουμανια να γαμησυνε με ενα καλσον κ 2 μπικ!!!! φιλε εδω οποιος βρει γυναικα ειναι ηρωας....7 αντρες προς καμμια ειναι η αναλογια...
ισως σο globus δηλ το αντιστοιχο hondos ...μαλλον σε αλλη ελβετια μενει ο φιλος του φιλου!!!
και τις γριβνες πού τις παίρνετε;ναι η φτηνεια τρωει τον παρα ειχαν δικιο οι παλιοι...
υπολογιστε 80-100 την ημερα χωρις τα εισητηρια για καλη ποιοτητα διαμονης.
κ μιλαμε για ζυριχη μπαζελ που εχει κ μουνι γενικως αλλα ελεχιστο κι απροσπελαστο,,μονο για ηρωεςτι θα γινει με αυτους τους φιδεμπορους,δεν κυκλοφορουν τελικα μονο στο μπου
τι θελει να πει ο ποιητης??και τις γριβνες πού τις παίρνετε;
δινετε ευρα και παιρνετε γριβνες .συνάλλαγματι θελει να πει ο ποιητης??
που?ε 20 ανταλακτηρια κ 30 τραοοεζεςδινετε ευρα και παιρνετε γριβνες .συνάλλαγμα
στα αεροδρομια,που κοπανανε στ αυτια κατά την αλλαγή.που?ε 20 ανταλακτηρια κ 30 τραοοεζες
Αλαξε τροπο σκεψης φιλε,
Δεν ειναι πουτανες επαγγελματιες αν το θελεις καλυτερα.
Ειναι φοιτητριες και συμπληρωνουν εισοδημα κανοντας τις πουτανες χαχαχααααααααααααααα.
Θεμα ασφαλειας ειναι οκ δεν υπαρχει κανενα προβλημα εκτος κι αν ψαχνεσαι για προβληματα οποτε θα σε βρουν και στο χωριό σου.
Το βασικοτερο απο ολα εδω ειναι η γνωση βασικων Ρωσσικων για συνενοηση αλοιως ξεχαστε το εκτος αν εχετε καποιον Ρωσσοφωνο μαζι σας.
εγω ειχα προγραμματιση το ταξειδι απο μεσα Σεπτεμβριου
κλεισαμε με Ουκρανικες αερογραμμες ΑΤΗ-ΚΙΕΒ-ΟΔησσο και επιστροφη με 165 ευρω.
διαμερισματα με 400 γριβνα = 16 ευρω την βραδια Χ 9 νυχτες = 150 ευρω (χονδρικα)
φαγητα - ποτα - μικροεξοδα - σουπερ μαρκετ κλπ..................= 400 ευρω
γυναικες κλπ αναλογα με την συμφωνια και την ποσοτητα
απο 100 ευρω εως 200 ανα συνοδο για ολες τις ημερες οικοσιτες.(συμφωνια Σινου -κοπελες)
εσας μπορει να ζητησουν κατι παραπανω αλα το διαπραγματευεσε εκτος αν ειναι επαγγελματιες.
Κανε το κουμαντο σου και αποφασισε τι που και ποσα θα διαθεσης........
εγω ποιο πολλα διεθεσα για σουπερ μαρκετ παρα για εξοδους ποτα κλπ .
ενδεικτκα δειτε τιμες
τα οικονομικα τους χαλια μεν πεινανε οντως αλα ολες με αι-φον 5 - σονυ και σαμσουνγκ
στα χερια τους 600 - 700 ευρω αξιας τηλεφωνα...