Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
γεια σας παιδεια και απο εμενα δεν εχω χρονο να γραφω,θα τα πουμε αργοτερα.εχω ραντεβου με μια κοπελα που εχω να δω 34 χρονια.με ειδε προχτες με χαιρετα να παω σε ησε βιαστικη και εφυγε.σημερα με βρηκε κοντακτε,εστειλε μυνημα και θα βρεθουμε.σιγουρα θα την γαμησω.που την ειδα προχτες με γκομενο χερακι ηταν χαχαχαχ,μαλον δουλευει ο μαλακας.ο αλλαν νταλον ειναι βασιλιας,εχει κουραστει και αδυνατισει 800 γραμαρια απο το γαμησι χαχαχαχ.η μαλακια με αυτες ειναι οτι αντι να τις ταιζεις καλυτερα να τις πετσωνεις.καλεσα προχτες 2 δεκαεξαχρονα να παμε τοπ σαντουιτσ.το σουσι ξεκινα απο 80 γριβνα εκει μεχρι 180,ολες θελουν παντα οτι το ακριβοτερο.μετα ηθελαν κλαμπ τα παμπονηρα και την εκανα.μαλιστα σε κυριλε κλαμπ.μου ειπανε οταν τις πλισιασα για κερασμα φενομαστε γυφτισες?χαχαχαχααχ.αυτα προς το παρον θα τα πουμε σε λιγες μερες ολα αναλυτικα.παιδεια εδω και 5 μερες δεν βρηκα χρονο για καμακι.συναντω γνωστους και παμε δω και κει δεν εκανα δουλεια.πλισιασα μονο 2 κοπελες 18-19 κρυφοβιζιτες αλλα αρνηθηκαν και τα 16 χρονα προχτες.χτες παρασκευη ειχε κοσμο αλλα ειχα να παω σε πολους τοπους με γνωστους και κατα τις 10 το βραδυ αδειασε η πολη,κρυο εχει.πηρα μονο μια βιζιτα 500 γριβνα την δευτερη μερα  και τελος αφου η μικρη 18 που γνωρισα μου την εστησε.περιμενα μεχρι πρωι μετα λεει δεν ερχομε.ηθελε μονο να περνω απο την δουλεια της να την ταιζω χαχαχαχ.αναλυτικα ολα αργοτερα,θα γαμησω την γνωστη και μετα θα την διωξω.σημερα εχει ρεπο ενα κοριτσακι 21 που δουλευει σε καφε που μου αρεσει.θα παει νοσοκομειο λεει,τις προτεινα να παμε μαζι.της πηρα κατι χαπια 50 γριβνα 2 ευρο και της προτεινα αν θελει να την συνοδευσω.πολυ την γουσταρα απο την προηγουμενη επισκεψη.

Δεν θελω  να σε στεναχωρεσω ρε Καβλωμενε Λεοντα αλα με τα μυαλα και τον τροπο σκεψης σου σιγουρα καβλωμενος ήρθες  καβλωμενος θα φυγεις.......
Τσαμπα κερασματα και εξοδα κανεις....

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Όλο και κάτι θα τσιμπήσει! Θέλουμε όμως και φώτος λέοντα!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Του  Καβλωμενου του γνωρισαμε μια γκομενα για σχεση 24 ετων κουκλαρα 10αρι καλό  και καθαρο
την απεριψε λεει διοτι ηταν πολυ καλα ντυμενη elegance και εχει πολους φιλους στο  κοντακτε.

Του πασαρουμε μια κρυφοβιζιτουλα 18 ετων  αστερι εμφανησιακα και προσεγμενο ντυσιμο φοιτηρια και αντι να κανει παιχνιδι μαζι της φευγει να  φαει στησιμο απο την καφετζου... ο μαλακας.
Τιμη για το μωρο πακετο με μια φιλη της 5500 γριβνα για 7 μερρες.

Γουσταρισε το δικο μου το μικρο, του ειπα παρτο κανονισε τιμη μαζι του  απ'ευθειας και παρτο
δεν ξερω τι αποφασισε  αλα γενικα του αρεσει να παιδευεται και να ξοδευεται ανουσια και χωρις στοχο...... μετα τρεχει στα μπουρδελα...........

Σορρυ ρε φιλε αλα μπουρδελα εχει και στην Κυπρο γιατι ερχεσε Οδησσο....;;;;;;;

Τεσπα ο καθε ενας ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του και τις πραξεις του και τις επιθυμιες του ....απλα ο Καβλωμενος εχει τελειος λαθος σκεπτικο και κινήσεις ως προς τις γυναικες εδω.

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Δεν θελω  να σε στεναχωρεσω ρε Καβλωμενε Λεοντα αλα με τα μυαλα και τον τροπο σκεψης σου σιγουρα καβλωμενος ήρθες  καβλωμενος θα φυγεις.......
Τσαμπα κερασματα και εξοδα κανεις....
  :S

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Του  Καβλωμενου του γνωρισαμε μια γκομενα για σχεση 24 ετων κουκλαρα 10αρι καλό  και καθαρο
την απεριψε λεει διοτι ηταν πολυ καλα ντυμενη elegance και εχει πολους φιλους στο  κοντακτε.

Του πασαρουμε μια κρυφοβιζιτουλα 18 ετων  αστερι εμφανησιακα και προσεγμενο ντυσιμο φοιτηρια και αντι να κανει παιχνιδι μαζι της φευγει να  φαει στησιμο απο την καφετζου... ο μαλακας.
Τιμη για το μωρο πακετο με μια φιλη της 5500 γριβνα για 7 μερρες.

Γουσταρισε το δικο μου το μικρο, του ειπα παρτο κανονισε τιμη μαζι του  απ'ευθειας και παρτο
δεν ξερω τι αποφασισε   αλα γενικα του αρεσει να παιδευεται και να ξοδευεται ανουσια και χωρις στοχο...... μετα τρεχει στα μπουρδελα...........

Σορρυ ρε φιλε αλα μπουρδελα εχει και στην Κυπρο γιατι ερχεσε Οδησσο....;;;;;;;

Τεσπα ο καθε ενας ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του και τις πραξεις του και τις επιθυμιες του ....απλα ο Καβλωμενος εχει τελειος λαθος σκεπτικο και κινήσεις ως προς τις γυναικες εδω.
Eγω θα παω με το θειο αλλαν και το σινο να με μυησουν στα μυστικα του πορνοτουρισμου

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Eγω θα παω με το θειο αλλαν και το σινο να με μυησουν στα μυστικα του πορνοτουρισμου
εσυ ρε Στελιο λες οτι θεωρεις υποτιμητικο να πληρωσεις για μια γκομενα ομως......τι σε εκανε να αλλαξεις γνωμη;

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εσυ ρε Στελιο λες οτι θεωρεις υποτιμητικο να πληρωσεις για μια γκομενα ομως......τι σε εκανε να αλλαξεις γνωμη;
Δεν ειναι υποτιμητικο,δεν ειπα ποτε κατι τετοιο,ουτε ειπα οτι δε θα πληρωνα για σεξ,αν ειμαι συνηδητοποιημενος εκ των προτερων,δεν το προτιμω αλλα δε το απορριπτω κιολας,υποτιμητικο ειναι να καταφευγεις σε εμμεσα δωρακια εκ των προτερων,τη λες ποσα θες και τελειωνει εκει οπως κανεις και εσυ.
Δε μου πολυαρεσει  η αλλη να κανει αγγαρεια ομως,η ξεκουραστη ποσοτητα γυναικων  ειναι μεγαλο συν,επαναλαμβαω η ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ,εφοσον δεν ειναι περαστε σκουπιστε τελειωσατε.Μια δυο φορες που πηγα  οπως εσυ  με βουλγαρες ηταν ξεκαθαρη αγγαρεια απο μερους τους και ξενερωσα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Δεν ειναι υποτιμητικο,δεν ειπα ποτε κατι τετοιο,ουτε ειπα οτι δε θα πληρωνα για σεξ,αν ειμαι συνηδητοποιημενος εκ των προτερων,δεν το προτιμω αλλα δε το απορριπτω κιολας,υποτιμητικο ειναι να καταφευγεις σε εμμεσα δωρακια εκ των προτερων,τη λες ποσα θες και τελειωνει εκει οπως κανεις και εσυ.
Δε μου πολυαρεσει  η αλλη να κανει αγγαρεια ομως,η ξεκουραστη ποσοτητα γυναικων  ειναι μεγαλο συν,επαναλαμβαω η ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ,εφοσον δεν ειναι περαστε σκουπιστε τελειωσατε.Μια δυο φορες που πηγα  οπως εσυ  με βουλγαρες ηταν ξεκαθαρη αγγαρεια απο μερους τους και ξενερωσα
τα παντα εξαρτιωντε απο το ατομο οπως ξερεις....αν εισαι ευχαριστος σαν ανθρωπος σου δινω εγγυηση γραπτη οτι το σεξ μαζι τους ειναι καθαρα gfe και κατι παραπανω, οταν επιστρεψω θα ποσταρω φωτογραφιες απο το ταξιδι σε αλλο θρεντ

Επισκέπτης
ωραια τα  λετε αλλα για μας τα σεξοτουρισμοκωλοψαρα φαίνεται βουνό  που θα  βρουμε τις ποτανες σε ποιες τιμες και με ασφάλεια για τη σωματική μας ακεραιότητα και την τσέπη μας

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
αντε καληνυχτα σας πολλα ειδατε σημερα.........

υγ.θα αναφερω πολλα οταν γραψω εκτος κι αν συνεχισετε να φαγωνεστε οποτε δεν αξιζει τον κοπο...
ωραιος τυπε ετσι γκομενες θελουμε να βλεπουμε  :dancing:
αρχοντας!  :orchestra:

Συνημμένα

• index.php.jpg
    index.php.jpg
    362,5 KB · Εμφανίσεις: 52
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
να πω λιγο τα τουριστικα
φαγητο καλο αλλα μικρομεριδο  >:(
το κεντρο ομορφο σαν παραμυθενια πολη
οι γκομενες μετα ))))

Συνημμένα

• 12088267_10208127013112987_7588699494472775988_n.jpg
    12088267_10208127013112987_7588699494472775988_n.jpg
    51,2 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 11225230_10208127382522222_6957037530591345927_n (1).jpg
    11225230_10208127382522222_6957037530591345927_n (1).jpg
    105,9 KB · Εμφανίσεις: 20

Επισκέπτης
να πω λιγο τα τουριστικα
φαγητο καλο αλλα μικρομεριδο  >:(
το κεντρο ομορφο σαν παραμυθενια πολη
οι γκομενες μετα ))))
τί  μικρομεριδα είναι αυτη;επαθα πλακα τωρα.και το σκευος γαματο.στη μεση κουπα με 'γείσο' πιατέλας. :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αντε καληνυχτα σας πολλα ειδατε σημερα.........

υγ.θα αναφερω πολλα οταν γραψω εκτος κι αν συνεχισετε να φαγωνεστε οποτε δεν αξιζει τον κοπο...
καλα ρε απωθημενο εχεις να εισαι επιστατης σε λυκειο θηλεων ?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

εκει εσυ τιμωριααααααααααααααα   γιατι εισαι κακο παιδι......
μουνι θα δεις  και θα νοιωσης οταν ερθη το πληρωμα του χρονου για Ασια μεριάαα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• mriiiiiiiiii2.jpg
    mriiiiiiiiii2.jpg
    99,1 KB · Εμφανίσεις: 62

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ωραια τα  λετε αλλα για μας τα σεξοτουρισμοκωλοψαρα φαίνεται βουνό  που θα  βρουμε τις ποτανες σε ποιες τιμες και με ασφάλεια για τη σωματική μας ακεραιότητα και την τσέπη μας

Αλαξε τροπο σκεψης φιλε,
Δεν ειναι πουτανες επαγγελματιες  αν το θελεις καλυτερα.
Ειναι φοιτητριες και συμπληρωνουν εισοδημα κανοντας τις  πουτανες χαχαχααααααααααααααα.

Θεμα ασφαλειας ειναι οκ δεν υπαρχει κανενα προβλημα εκτος κι αν ψαχνεσαι για προβληματα οποτε θα σε βρουν και στο χωριό σου.

Το βασικοτερο απο ολα εδω ειναι η γνωση βασικων Ρωσσικων για συνενοηση αλοιως ξεχαστε το εκτος αν  εχετε  καποιον Ρωσσοφωνο μαζι σας.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
εκει εσυ τιμωριααααααααααααααα   γιατι εισαι κακο παιδι......
μουνι θα δεις  και θα νοιωσης οταν ερθη το πληρωμα του χρονου για Ασια μεριάαα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλαν αλανι :2funny:
τελικα ποιος ειναι καλυτερος συνοδοιπορος ; ο σινο ή εγω;  :birdman:

καβλωμενος λεων, η αφεντια μου και μεγας επιβητορ Αλλαν

καλα εσυ πηγαινε ταυλανδες κι εκει εχει καλα  :pipa2:

Συνημμένα

• PA131563.jpg
    PA131563.jpg
    127,2 KB · Εμφανίσεις: 37

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αλαν αλανι :2funny:
τελικα ποιος ειναι καλυτερος συνοδοιπορος ; ο σινο ή εγω;  :birdman:

καβλωμενος λεων, η αφεντια μου και μεγας επιβητορ Αλλαν
καλα εσυ πηγαινε ταυλανδες κι εκει εχει καλα  :pipa2:

O  Σ ι ν οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
ο καλυτερος εβερ................

Το επιβητορ Αλαν αστο να παει στο διαολο.......... ειμαι οφφ εδω και δυο μερες ουτε αερα δεν βγαζω λεμε με εξαντλησαν ....
τελος παμε να φυγουμε δεν εχω τιποτα να καταθεσω απο σπερμα  ενοω εδω.
Πισω στο πιρφορισταν να μαζεψουμε τα κομματια μας.

το τελευταιο  με το  LOVE μου ξεφυγε δεν ειχα δυναμεις την επομενη φορα...........

Συνημμένα

• christina1.jpg
    christina1.jpg
    106 KB · Εμφανίσεις: 42
  • juna1.jpg
    juna1.jpg
    40,1 KB · Εμφανίσεις: 33

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom