kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
κατι τετειο θυμιζε!
εμενα μου θυμιζει παρτυ του χιου χεφνερ..τοπα κ πριν!!!
γεια σας παιδεια και απο εμενα δεν εχω χρονο να γραφω,θα τα πουμε αργοτερα.εχω ραντεβου με μια κοπελα που εχω να δω 34 χρονια.με ειδε προχτες με χαιρετα να παω σε ησε βιαστικη και εφυγε.σημερα με βρηκε κοντακτε,εστειλε μυνημα και θα βρεθουμε.σιγουρα θα την γαμησω.που την ειδα προχτες με γκομενο χερακι ηταν χαχαχαχ,μαλον δουλευει ο μαλακας.ο αλλαν νταλον ειναι βασιλιας,εχει κουραστει και αδυνατισει 800 γραμαρια απο το γαμησι χαχαχαχ.η μαλακια με αυτες ειναι οτι αντι να τις ταιζεις καλυτερα να τις πετσωνεις.καλεσα προχτες 2 δεκαεξαχρονα να παμε τοπ σαντουιτσ.το σουσι ξεκινα απο 80 γριβνα εκει μεχρι 180,ολες θελουν παντα οτι το ακριβοτερο.μετα ηθελαν κλαμπ τα παμπονηρα και την εκανα.μαλιστα σε κυριλε κλαμπ.μου ειπανε οταν τις πλισιασα για κερασμα φενομαστε γυφτισες?χαχαχαχααχ.αυτα προς το παρον θα τα πουμε σε λιγες μερες ολα αναλυτικα.παιδεια εδω και 5 μερες δεν βρηκα χρονο για καμακι.συναντω γνωστους και παμε δω και κει δεν εκανα δουλεια.πλισιασα μονο 2 κοπελες 18-19 κρυφοβιζιτες αλλα αρνηθηκαν και τα 16 χρονα προχτες.χτες παρασκευη ειχε κοσμο αλλα ειχα να παω σε πολους τοπους με γνωστους και κατα τις 10 το βραδυ αδειασε η πολη,κρυο εχει.πηρα μονο μια βιζιτα 500 γριβνα την δευτερη μερα και τελος αφου η μικρη 18 που γνωρισα μου την εστησε.περιμενα μεχρι πρωι μετα λεει δεν ερχομε.ηθελε μονο να περνω απο την δουλεια της να την ταιζω χαχαχαχ.αναλυτικα ολα αργοτερα,θα γαμησω την γνωστη και μετα θα την διωξω.σημερα εχει ρεπο ενα κοριτσακι 21 που δουλευει σε καφε που μου αρεσει.θα παει νοσοκομειο λεει,τις προτεινα να παμε μαζι.της πηρα κατι χαπια 50 γριβνα 2 ευρο και της προτεινα αν θελει να την συνοδευσω.πολυ την γουσταρα απο την προηγουμενη επισκεψη.
ενας φιλος μου ειπε οτι ενας φιλος του που μενει ελβετια του ειπε εχει αναλογια 7 γκομενες για 1 αντραελα ελβετια ναι,,θα ξεσκιστουμε στο γαμησι!!!
:SΔεν θελω να σε στεναχωρεσω ρε Καβλωμενε Λεοντα αλα με τα μυαλα και τον τροπο σκεψης σου σιγουρα καβλωμενος ήρθες καβλωμενος θα φυγεις.......
Τσαμπα κερασματα και εξοδα κανεις....
Eγω θα παω με το θειο αλλαν και το σινο να με μυησουν στα μυστικα του πορνοτουρισμουΤου Καβλωμενου του γνωρισαμε μια γκομενα για σχεση 24 ετων κουκλαρα 10αρι καλό και καθαρο
την απεριψε λεει διοτι ηταν πολυ καλα ντυμενη elegance και εχει πολους φιλους στο κοντακτε.
Του πασαρουμε μια κρυφοβιζιτουλα 18 ετων αστερι εμφανησιακα και προσεγμενο ντυσιμο φοιτηρια και αντι να κανει παιχνιδι μαζι της φευγει να φαει στησιμο απο την καφετζου... ο μαλακας.
Τιμη για το μωρο πακετο με μια φιλη της 5500 γριβνα για 7 μερρες.
Γουσταρισε το δικο μου το μικρο, του ειπα παρτο κανονισε τιμη μαζι του απ'ευθειας και παρτο
δεν ξερω τι αποφασισε αλα γενικα του αρεσει να παιδευεται και να ξοδευεται ανουσια και χωρις στοχο...... μετα τρεχει στα μπουρδελα...........
Σορρυ ρε φιλε αλα μπουρδελα εχει και στην Κυπρο γιατι ερχεσε Οδησσο....;;;;;;;
Τεσπα ο καθε ενας ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του και τις πραξεις του και τις επιθυμιες του ....απλα ο Καβλωμενος εχει τελειος λαθος σκεπτικο και κινήσεις ως προς τις γυναικες εδω.
εσυ ρε Στελιο λες οτι θεωρεις υποτιμητικο να πληρωσεις για μια γκομενα ομως......τι σε εκανε να αλλαξεις γνωμη;Eγω θα παω με το θειο αλλαν και το σινο να με μυησουν στα μυστικα του πορνοτουρισμου
Δεν ειναι υποτιμητικο,δεν ειπα ποτε κατι τετοιο,ουτε ειπα οτι δε θα πληρωνα για σεξ,αν ειμαι συνηδητοποιημενος εκ των προτερων,δεν το προτιμω αλλα δε το απορριπτω κιολας,υποτιμητικο ειναι να καταφευγεις σε εμμεσα δωρακια εκ των προτερων,τη λες ποσα θες και τελειωνει εκει οπως κανεις και εσυ.εσυ ρε Στελιο λες οτι θεωρεις υποτιμητικο να πληρωσεις για μια γκομενα ομως......τι σε εκανε να αλλαξεις γνωμη;
τα παντα εξαρτιωντε απο το ατομο οπως ξερεις....αν εισαι ευχαριστος σαν ανθρωπος σου δινω εγγυηση γραπτη οτι το σεξ μαζι τους ειναι καθαρα gfe και κατι παραπανω, οταν επιστρεψω θα ποσταρω φωτογραφιες απο το ταξιδι σε αλλο θρεντΔεν ειναι υποτιμητικο,δεν ειπα ποτε κατι τετοιο,ουτε ειπα οτι δε θα πληρωνα για σεξ,αν ειμαι συνηδητοποιημενος εκ των προτερων,δεν το προτιμω αλλα δε το απορριπτω κιολας,υποτιμητικο ειναι να καταφευγεις σε εμμεσα δωρακια εκ των προτερων,τη λες ποσα θες και τελειωνει εκει οπως κανεις και εσυ.
Δε μου πολυαρεσει η αλλη να κανει αγγαρεια ομως,η ξεκουραστη ποσοτητα γυναικων ειναι μεγαλο συν,επαναλαμβαω η ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ,εφοσον δεν ειναι περαστε σκουπιστε τελειωσατε.Μια δυο φορες που πηγα οπως εσυ με βουλγαρες ηταν ξεκαθαρη αγγαρεια απο μερους τους και ξενερωσα
ωραιος τυπε ετσι γκομενες θελουμε να βλεπουμεαντε καληνυχτα σας πολλα ειδατε σημερα.........
υγ.θα αναφερω πολλα οταν γραψω εκτος κι αν συνεχισετε να φαγωνεστε οποτε δεν αξιζει τον κοπο...
τί μικρομεριδα είναι αυτη;επαθα πλακα τωρα.και το σκευος γαματο.στη μεση κουπα με 'γείσο' πιατέλας.να πω λιγο τα τουριστικα
φαγητο καλο αλλα μικρομεριδο >
το κεντρο ομορφο σαν παραμυθενια πολη
οι γκομενες μετα ))))
καλα ρε απωθημενο εχεις να εισαι επιστατης σε λυκειο θηλεων ?αντε καληνυχτα σας πολλα ειδατε σημερα.........
υγ.θα αναφερω πολλα οταν γραψω εκτος κι αν συνεχισετε να φαγωνεστε οποτε δεν αξιζει τον κοπο...
καλα ρε απωθημενο εχεις να εισαι επιστατης σε λυκειο θηλεων ?
ωραια τα λετε αλλα για μας τα σεξοτουρισμοκωλοψαρα φαίνεται βουνό που θα βρουμε τις ποτανες σε ποιες τιμες και με ασφάλεια για τη σωματική μας ακεραιότητα και την τσέπη μας
αλαν αλανιεκει εσυ τιμωριααααααααααααααα γιατι εισαι κακο παιδι......
μουνι θα δεις και θα νοιωσης οταν ερθη το πληρωμα του χρονου για Ασια μεριάαα.
καλα εσυ πηγαινε ταυλανδες κι εκει εχει καλακαλα ρε απωθημενο εχεις να εισαι επιστατης σε λυκειο θηλεων ?
αλαν αλανι
τελικα ποιος ειναι καλυτερος συνοδοιπορος ; ο σινο ή εγω;
καβλωμενος λεων, η αφεντια μου και μεγας επιβητορ Αλλαν
καλα εσυ πηγαινε ταυλανδες κι εκει εχει καλα