Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλές και αυτές οι φωτογραφίες αλλά βάλε μας φώτο απο της γκόμενες,εννοείται χωρις κρυμμένα πρόσωπα για να της δούμε και να μπορούμε να συγκρίνουμε,για τι ποιότητα μιλάμε.Εγω ετοιμάζομαι ξανά για πορνοεκδρομή αλλά οπως κατάλαβα για να έχεις επυτηχία πρέπει να εχεις διαμέρισμα εκει (στο Νόβγκοροντ) το να πηγαινεις για 2 μέρες δεν ειναι λύση.Γνωρίζω γκόμενες της συναντάω....και πρέπει να φύγω πίσω Αγία Πετρουπολη.Αν ειχα διαμέρισμα εκει θα καθόμουν όσο χρειάζεται και εκτος αυτου πολλές θα εκαναν σαν τρελλές για να μείνουν μαζί μου.
  Εγω απορώ γιατί δεν πας για μόνιμα Οδησσό?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν ειναι να κάνεις αυτά που λέει ο ΚΜΑΝ θα μείνεις αγάμητος και μπορείς να φας και ξύλο,εκτός του οτι θα φας ενα σωρο λεφτα  :jerking:.
 Με 1000 Ευρώ περνάς άνετα με 150-200 νοικιάζεις διαμέρισμα και έχεις άλλα 800 (20.000 γκρίβνια).Αν εισαι εμφανήσιμος,δεν εχεις κάφρικη συμπεριφορά,μιλάς Ρωσσικά και έχεις και διαμέρισμα εισαι θεός!Με αυτά τα λεφτά ζεις φανταστικά.Πάρα πολλές γκομενίτσες θα κάνουν σαν τρελλές να έρθουν να μείνουν μαζί σου!

Αν κάνει αυτά που λέω θα ξεσκιστεί στον πούτσο.Εγώ δε λέω κάνε καλή διαπραγμάτευση όπως λέει ο Σινοχάρας.Εγώ λέω βγάλε την πούτσα έξω κάνε εισβολή με 3000 ευρώ στην τσέπη για 5 μέρες και γάμα τους το κέρατο.Και μόνο που εκμεταλλεύεσαι το στοιχείο του αιφνιδιασμού και πας να κάψεις τεράστιες περιοχές έχεις το πάνω χέρι.Κανένας δεν περιμένει τέτοιο πράγμα έχεις μηδενική αντίσταση.
Αν πας με παπούτσια από σαλάχι το παίξεις έτσι και αλλιώς θα μείνεις με το πουλί στο χέρι όπως έμεινες εσύ σε Ουκρανία,Μολδαβία.Αν πας με προκαθορισμένα κόντακτς και διαπραγματεύσεις από το ίντερνετ όπως ο Σινοχάρας θα γαμήσεις εξάρια.
Αν δε βγάλεις την πούτσα έξω και δε σπρώξεις αληθινό ρευστό με ρίσκο δεν υπάρχουν κέρδη.No pain no gain.Δεν υπάρχει ασφαλές παιχνίδι.
Εγώ προτείνω μεγάλα ρίσκα μεγάλα κέρδη.Και το ξύλο στο πρόγραμμα είναι.Και θα σε κλέψουν και θα σε προβοκάρουν και όλα.Ποιος είπε οτι είναι εύκολα.Παίζεις με επαγγελματίες με πιράνχας.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
620
Καλές και αυτές οι φωτογραφίες αλλά βάλε μας φώτο απο της γκόμενες,εννοείται χωρις κρυμμένα πρόσωπα για να της δούμε και να μπορούμε να συγκρίνουμε,για τι ποιότητα μιλάμε.Εγω ετοιμάζομαι ξανά για πορνοεκδρομή αλλά οπως κατάλαβα για να έχεις επυτηχία πρέπει να εχεις διαμέρισμα εκει (στο Νόβγκοροντ) το να πηγαινεις για 2 μέρες δεν ειναι λύση.Γνωρίζω γκόμενες της συναντάω....και πρέπει να φύγω πίσω Αγία Πετρουπολη.Αν ειχα διαμέρισμα εκει θα καθόμουν όσο χρειάζεται και εκτος αυτου πολλές θα εκαναν σαν τρελλές για να μείνουν μαζί μου.
θα στο γραψω μια φορα για να το καταλαβεις
φατσες δεν βαζω για πολλους λογους, ο κυριωτερος ομως ειναι μηπως σπασει ο διαολος το ποδαρι του και δει μια γκομενα την φατσα της σε φορουμ, οπου το βασικο ειναι οτι δυσκολα θα μου ξανακατσει ή θα φερει και κανα δυο φιλες της, οπως κανουν μετα απο τοσα χρονια επαφης μαζι τους
την φωτο την κατεβασα για να την ανεβασω σε αλλο θρεντ απο αυριο

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αν ειναι να κάνεις αυτά που λέει ο ΚΜΑΝ θα μείνεις αγάμητος και μπορείς να φας και ξύλο,εκτός του οτι θα φας ενα σωρο λεφτα  :jerking:.
 Με 1000 Ευρώ περνάς άνετα με 150-200 νοικιάζεις διαμέρισμα και έχεις άλλα 800 (20.000 γκρίβνια).Αν εισαι εμφανήσιμος,δεν εχεις κάφρικη συμπεριφορά,μιλάς Ρωσσικά και έχεις και διαμέρισμα εισαι θεός!Με αυτά τα λεφτά ζεις φανταστικά.Πάρα πολλές γκομενίτσες θα κάνουν σαν τρελλές να έρθουν να μείνουν μαζί σου!
οχι 1000 δεν φτανουν για ζητω
για 10μερες κ παλι λιγα ειναι..διαμερισμα καλο εχει 400 χριβνα μιλαω πιο μικρες πολεις κεντρο,,πχ ντιπρε λβοβ
με γκομενες αν κανεις τρια ραντεβου για να γαμησεις μια 3χ200 η 3χ300 600-900 χριβνα,,βαλε κ κανα κλαμπ το βραδυ εισοδο κανα ποτο κανα κερασμα αλλα 300 400 χριβνα.1500 χωρις να παρεις πουτανα,,μονο γαμπρος κι οτι κατσει,,,,60ε μινιμ λοιπον επι 15 μερες 1000 επι 30 2000,,πιο κατω δεν παει αντε 1500 γιατι δεν θα κανεις καθε μερα το παρτυ ανιμαλ..με 1000 ομως ειδικα σαραντα  δεν γαμας πιτσιρικεςναυαγιο 35 ισως,,αλλα αυτα ειναι τραγικα αν ειναι να φτασεις μεχρι εκει κ να κυνηγας σε 15 μερες μια δυο μεγαλες κι αν καλιασουν,,, :Sγια δε κιεβο,,αυτα τα λεφυα ειναι λιγα,,μιλαω μονο για μεγαλες επαρχιακες πολεις που εγω μονο εκει παω αλλωστε,,το κιεβο ειναι χαμενος χρονος η πολυ χαμενο χρημα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Εσύ δε μετράς.Κωλώνεις ας πούμε να βγεις σαν άρχοντας σε ένα κλαμπ στο Νίζνι Νόβγκοροντ γιατί ντρέπεσαι τι θα πούνε για την καράφλα σου ή για το οτι είσαι 10 χρόνια μεγαλύτερος από το μικρότερο εκεί.Απλά δεν κάνεις.Δεν το έχεις.Αμα λες 2 μέρες δεν είναι αρκετές απλά δεν το έχεις.Εγώ πήγαινα Πόζναν για 5 ώρες και εσύ λες 2 μέρες δεν είναι αρκετές αν δεν έχεις διαμέρισμα?Και δε δουλεύεις κιόλας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
για 10μερες κ παλι λιγα ειναι..διαμερισμα καλο εχει 400 χριβνα μιλαω πιο μικρες πολεις κεντρο,,πχ ντιπρε λβοβ
με γκομενες αν κανεις τρια ραντεβου για να γαμησεις μια 3χ200 η 3χ300 600-900 χριβνα,,βαλε κ κανα κλαμπ το βραδυ εισοδο κανα ποτο κανα κερασμα αλλα 300 400 χριβνα.1500 χωρις να παρεις πουτανα,,μονο γαμπρος κι οτι κατσει,,,,60ε μινιμ λοιπον επι 15 μερες 1000 επι 30 2000,,πιο κατω δεν παει αντε 1500 γιατι δεν θα κανεις καθε μερα το παρτυ ανιμαλ..με 1000 ομως ειδικα σαραντα  δεν γαμας πιτσιρικεςναυαγιο 35 ισως,,αλλα αυτα ειναι τραγικα αν ειναι να φτασεις μεχρι εκει κ να κυνηγας σε 15 μερες μια δυο μεγαλες κι αν καλιασουν,,, :Sγια δε κιεβο,,αυτα τα λεφυα ειναι λιγα,,μιλαω μονο για μεγαλες επαρχιακες πολεις που εγω μονο εκει παω αλλωστε,,το κιεβο ειναι χαμενος χρονος η πολυ χαμενο χρημα

Σωστά τα υπολογίζεις.Κίεβο γαμώ είναι απλώς θέλεις τα διπλά.Ας πούμε 300 ευρώ για Κίεβο 150 ευρώ για μικρές πόλεις.
Αλλά Λβωφ 3 ραντεβού τη μέρα με διαφορετικές γκόμενες και μετά κλάμπινγκ και pull με 100 ευρώ για γαμήσι στο ξενοδοχείο όπως Κίεβο?Απλά ξέχνα το.Θα μιζεριάσεις.Αν είσαι on budget ή έχεις καβούρια στις τσέπες εννοείται Λβωφ.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
620
Αν κάνει αυτά που λέω θα ξεσκιστεί στον πούτσο.Εγώ δε λέω κάνε καλή διαπραγμάτευση όπως λέει ο Σινοχάρας.Εγώ λέω βγάλε την πούτσα έξω κάνε εισβολή με 3000 ευρώ στην τσέπη για 5 μέρες και γάμα τους το κέρατο.Και μόνο που εκμεταλλεύεσαι το στοιχείο του αιφνιδιασμού και πας να κάψεις τεράστιες περιοχές έχεις το πάνω χέρι.Κανένας δεν περιμένει τέτοιο πράγμα έχεις μηδενική αντίσταση.
Αν πας με παπούτσια από σαλάχι το παίξεις έτσι και αλλιώς θα μείνεις με το πουλί στο χέρι όπως έμεινες εσύ σε Ουκρανία,Μολδαβία.Αν πας με προκαθορισμένα κόντακτς και διαπραγματεύσεις από το ίντερνετ όπως ο Σινοχάρας θα γαμήσεις εξάρια.
Αν δε βγάλεις την πούτσα έξω και δε σπρώξεις αληθινό ρευστό με ρίσκο δεν υπάρχουν κέρδη.No pain no gain.Δεν υπάρχει ασφαλές παιχνίδι.
Εγώ προτείνω μεγάλα ρίσκα μεγάλα κέρδη.Και το ξύλο στο πρόγραμμα είναι.Και θα σε κλέψουν και θα σε προβοκάρουν και όλα.Ποιος είπε οτι είναι εύκολα.Παίζεις με επαγγελματίες με πιράνχας.
90% θα μεινεις με το πουλι στο χερι, και χωρις λεφτα
οι ουκρανες αν σε βρουν μποσικο τον ηπιες
νομιζεις οτι εγω δεν εχω φαει ηττες;
ετσι ομως με την δικια μου λογικη που βγαζω γουστα
σε 10 μερες πηδηξα 6 γκομενες και πασαρα 2 στον Αλλαν
οπως πασαρα και 3 στον χαρη (ασχετα αν δεν προχωρησε μαζι τους) + αυτην που θα παρει (αν θα παρει αυριο) που δεν την μετραω

συνολο σε 10 μερες δικες μου 6 + 2+ 3 = 11 μουνια....απο τα οποια γαμηθηκαν ή απο μενα ή απο τον Αλλαν  τα  9...με την μικροτερη 18 και την μεγαλυτερη 25 σε ηλικια

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
παροτι τροπος πο γραφεις με εχει κανει φαν σου,να χαλασεις 3000 σε 5 μερεςς στην ουκρανια να γαμησει σε κανει οχι μπηχτη,αλλα θυμα κ μαλ,,α  :helpplea: αν μοθλεγες με 1500 παω ν ατα καψω να τα χωσω η οτι αλλο,θαλεγα συμφωνω κ στ αλλα
αλλα μερικα πραγματα ειναι θεμα τιμης ....αλλιως καψε οπως λες 5000 στη πολωνια ,,τομ ιδιο δεν θαναι??γιατι να πας ουκρανια??
...σορρυ imop

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
620
θα σε παρω μωρη κουφαλιτσα μαζι με τον Αλλαν κιεβο....και θα προσκυνησεις κι εσυ
να φτασει με το καλο ο Αλλαν σπιτι του και θα περιγραψει τα παντα ολα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
90% θα μεινεις με το πουλι στο χερι, και χωρις λεφτα
οι ουκρανες αν σε βρουν μποσικο τον ηπιες
νομιζεις οτι εγω δεν εχω φαει ηττες;
ετσι ομως με την δικια μου λογικη που βγαζω γουστα
σε 10 μερες πηδηξα 6 γκομενες και πασαρα 2 στον Αλλαν
οπως πασαρα και 3 στον χαρη (ασχετα αν δεν προχωρησε μαζι τους) + αυτην που θα παρει (αν θα παρει αυριο) που δεν την μετραω

συνολο σε 10 μερες δικες μου 6 + 2+ 3 = 11 μουνια....απο τα οποια γαμηθηκαν ή απο μενα ή απο τον Αλλαν  τα  9...με την μικροτερη 18 και την μεγαλυτερη 25 σε ηλικια

6 γκόμενες semipros σε 10 μέρες και εξάρια μάξιμουμ δεν είναι καλό ποσοστό για Ουκρανία.Σίγουρα τις 3 τουλάχιστον από αυτές τις είχες γαμήσει και παλιότερα.
Το ίντερνετ έχει κάποια όρια.Σε 10 μέρες θα γαμήσεις και 10 semipros άμα θες αλλά δεν πας για αυτό στην Ουκρανία.
Εγώ τώρα άμα πάω Κίεβο σε 9 μέρες μπορώ να γαμήσω άνετα 10 έτοιμες semipros από το ίντερνετ.Αλλά δεν πάω για αυτό.Θα τις γαμήσω αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός που πάω.Πάω για τις καλλονές στα high end μαγαζιά.

nondase

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
10
Με 3000 ευρώ γαμαω ότι θελω στην Αθήνα χωρίς ταξίδια κτλ

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Σωστά τα υπολογίζεις.Κίεβο γαμώ είναι απλώς θέλεις τα διπλά.Ας πούμε 300 ευρώ για Κίεβο 150 ευρώ για μικρές πόλεις.
Αλλά Λβωφ 3 ραντεβού τη μέρα με διαφορετικές γκόμενες και μετά κλάμπινγκ και pull με 100 ευρώ για γαμήσι στο ξενοδοχείο όπως Κίεβο?Απλά ξέχνα το.Θα μιζεριάσεις.Αν είσαι on budget ή έχεις καβούρια στις τσέπες εννοείται Λβωφ.
κοια αυτα τα κανω συνεχεια κ λβοβ κ αλλου
δεν βγαινω με πουτανες ,,με μουναρες λαικες βγαινω,,νοσοκομες πωλητριες φοιτητριες,λαικες αλλα μουνες,,χυσε με και μενα μπαρμπα
αυτες αν βγεις κ χαλασεις λεφτα δωρα δεν ζητανε,,με κανα 300-500 χριβνια μετα,ερχονται την δευτερη φορα κατευθειαν κβαρτηρ χωρις πολλα πολλα
αν ασχοολεισαι με ψωνια δεν φτανουν οσα κ ναχεις ,ασε που οι πιο πολλες καλες δεν ειναι βιπ.. εαπλες μουναρες της καθημερινοτητας εκει ειδιλκα αν μιλαμε για λβοβ κ ντιπρε ;).

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
620
6 γκόμενες semipros σε 10 μέρες και εξάρια μάξιμουμ δεν είναι καλό ποσοστό για Ουκρανία.Σίγουρα τις 3 τουλάχιστον από αυτές τις είχες γαμήσει και παλιότερα.
Το ίντερνετ έχει κάποια όρια.Σε 10 μέρες θα γαμήσεις και 10 semipros άμα θες αλλά δεν πας για αυτό στην Ουκρανία.
καλα παρε εσυ 3-4 στο δωματιο ταυτοχρονα οπως εγω και μετα ελα και κουνα μου το δακτυλο
πλουσιο φωτογραφικο υλικο θα δωθει λιαν συντομως...αν και ο Αλλαν ανεβασε μερικες απο τις φωτο μου  με γλυφομουνια ηδη

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
620
ετσι ακριβως
αλλα εκεινη η χωρα εχει το κατι <μαγικο> δυσκολα θα σου πει μια γκομενα οχι για να βγαλεις γουστα με τριολε και τεσσαρε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
καλα παρε εσυ 3-4 στο δωματιο ταυτοχρονα οπως εγω και μετα ελα και κουνα μου το δακτυλο
πλουσιο φωτογραφικο υλικο θα δωθει λιαν συντομως...αν και ο Αλλαν ανεβασε μερικες απο τις φωτο μου  με γλυφομουνια ηδη

Βγάλε εσύ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και μετά θα βγάλω και εγώ το δικό μου να κάνουμε σύγκριση.Αυτά με 3 γκόμενες για 150 ευρώ συνολικά τη βραδιά τα έχω κάνει ήδη.Αλλά είναι semipros.Ξέρουμε γιατί μιλάμε?Δεν είναι γκόμενες.Πάνε με όλους.
Μετά τις έδωσα και τις γάμησε ένας Ιταλός.Δεν περηφανεύομαι για αυτές.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εινσαι μιαπολυ  σωστη οπτικη
αλλλα  απο την αλλη δεν εχει σχεση τι παιρνεις εκει αν εχεις 3000 κ ξερεις να κινηθεις με την γ-δ διαλογη που ερχεται ελλαδα η κι ευρωπη γενικα αν θες
το δυνατο κ χυμα μουνι ειναι μαντρωμενο,η
σαβουρα ξεβραζετεαι συνηθως.. ;)

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
620
Βγάλε εσύ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και μετά θα βγάλω και εγώ το δικό μου να κάνουμε σύγκριση.
εσυ δεν εχεις βγαλει ουτε μια φωτογραφια, με γαμησια, ή με εσενα διπλα εστω και με κρυφη την μουρη σου
εισαι στην καλυτερη αναξιοπιστος οσον αφορα το θεμα φωτογραφιας
εγω οποιο μουνακι το φωτογραφιζω στο καφε το φωτογραφιζω και με την πουτσα στο στομα
και καθετε οικιοθελως...οχι κρυφες καμερες και μαλακιες
στα ισα

και για πια 150 ευρω την βραδυα μου λες τωρα
εγω θα παω σε 3 βδομαδες κιεβο...το κιεβο ειναι η χαρα του γαμαω τσαμπα εντελως
αν ερθει και ο αλλαν μαζι μου τσαμπα θα γαμησει
και θα μαγειρευουνε οι γκομενες στο σπιτι

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εσυ δεν εχεις βγαλει ουτε μια φωτογραφια, με γαμησια, ή με εσενα διπλα εστω και με κρυφη την μουρη σου
εισαι στην καλυτερη αναξιοπιστος οσον αφορα το θεμα φωτογραφιας
εγω οποιο μουνακι το φωτογραφιζω στο καφε το φωτογραφιζω και με την πουτσα στο στομα
και καθετε οικιοθελως...οχι κρυφες καμερες και μαλακιες
στα ισα
με πορνοσταρ κανεις παρεα???οντως  η οντεσα κ λογω μυκολαεφ μαζευει τα πιο ξεκολλα... :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Δεν είναι το ίδιο.Γαμάς κανονικές γκόμενες στην Αθήνα με 3000 ευρώ?Ας πούμε θα πας στο κλαμπ θα γνωρίσεις την άλλη και θα σου πει αγόρασέ μου το iphone και σου το παίρνω μπούκι?Χλωμό.Στην Ουκρανία γίνεται κάθε μέρα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
620
με πορνοσταρ κανεις παρεα???οντως  η οντεσα κ λογω μυκολαεφ μαζευει τα πιο ξεκολλα... :rockon:
φωτο με γκομενες εχω ανοιξει ειδικο νημα
και απο ολον τον κοσμο, οι σεξοφωτο ειναι το χομπι μου  :grin:

Συνημμένα

• PA231567.jpg
    PA231567.jpg
    126,8 KB · Εμφανίσεις: 54

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom