pefotismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Παιδια ξερετε ποσα καθαριζει ενας οδηγος στο μετρο;Πως γινοντε οι προσληψεις;Πιστευω οτι εεχει πολυ καλες συνθηκες εργασιας και κανεις κα κονε
Τα λεφτα ειναι 1200 με 1300 ισως και πιο πολλα αν δουλεψεις Σαββατοκυριακα.
Πολυ δυσκολα προσλαμβανουν αλλα αν σε προσλαβουν θα πρεπει να ξεχασεις τα ποτα 2 με 3 φορες την εβδομαδα εχει εφνιδιαστικα αλκοτεστ. Και οι αδειες ειναι πολυ δυσκολες λογω ωραριων.
Πάντως από ένα φίλο που έχω και δουλευει σαν τεχνικός, έχω μάθει ότι οι προσλήψεις είναι ελάχιστες.
Αυτός μπήκε όταν ξεκίνησε η εταιρία και τότε παιρναν πολύ πιο εύκολα.
Εντάξει ρε παιδιά και πόσα θα έπρεπε να παίρνουν?700 ευρώ?Μου αρέσει που διαμαρτυρόμαστε για την γενιά των 700 και όταν ακούσουμε ότι κάποιος παίρνει παραπάνω χρήματα είμαστε έτοιμοι να τον στήσουμε στον τοίχο!Α ρε αθάνατη Ελλαδάρα...
Δεν το ήξερα. Για δες τι προστυχιές μαθαίνει κανείςξέρετε πως λέγετε η εκπρόσωπος των εργαζομένων στην διοίκηση της Αττικό Μετρό....?????
ΒΕΡΕΛΗ και ο νοών νοείτω
Ε όλες αυτές τις θέσεις τις έχουν πιάσει τα τσατσολαμόγια...ξέρετε πως λέγετε η εκπρόσωπος των εργαζομένων στην διοίκηση της Αττικό Μετρό....?????
ΒΕΡΕΛΗ και ο νοών νοείτω
Αει στο διάολο.
Ακου πράγματα ρε που γίνονται στην χώρα μας
Τι σου έίναι η πουτάνα η τύχη,να ονομάζεσαι Βερελή κ να σε συγχέουνε επειδή είσαι συνεπίθετη με τον πρώην υπουργό Μεταφορών.Γαμημένη τύχη.
Τελικά αυτοί οι Αιτωλοακαρνάνες μονοπωλούν τα μέσα μεταφοράςξέρετε πως λέγετε η εκπρόσωπος των εργαζομένων στην διοίκηση της Αττικό Μετρό....?????
ΒΕΡΕΛΗ και ο νοών νοείτω