Κάθε βδομάδα αλλαγή λάδια φίλε μου σημαίνει 10.000 χλμ και μισό ταξί να δουλεύεις σου αντιστοιχούν 5.000 χλμ . Σε μια βδομάδα ? Πόσα από αυτά είναι κούφια ? Δηλαδή χωρίς πελάτη ??? Η μόνη ταρίφα είναι 0.74 κάνε τους υπολογισμούς . Μάλλον δε στα λέει καλά ο φίλος σου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οδηγός Ταξι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trospe Giant
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 32
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
και εγώ έτσι το είχα ,δίνεις ένα μεγάλο πόσο χωρίς να κάνεις αποσβέσει .δεν θα ειναι 12 μίνες το χρόνο ενοικιασμένο βγάζεις κάνα 1000 το μηνά ,αν πεις ότι το νοικιάζεις μεσώ όρο 8 μήνες το χρόνο,και έχεις δώσει για την άδεια 100000,τώρα παίζουν κάνα 800000..δεν ειναι τυχαίο ότι όσοι έχουν ολόκληρο ταξί το δουλεύουν και δεν το νοικιάζουνΚι εγω θα ρωτησω το αλλο. Αξιζει να εχεις δικη σου αδεια ταξι και αυτοκινητο και να το νοικιαζεις σ αλλους?
nik neos kosmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 149
- Πόντοι
- 1
καλησπερα φιλε,ειμαι ιδιοκτητης σε ταξι,οχι οδηγος μια καλη λυση ειναι να αγορασεις ενα αμαξι (ταξι) και να νοικιασεις σκετη την αδεια απο ιδιοκτητη ειναι γυρω στα 700 το μηνα..βεβαια θα εισαι με τεβε,και ψαξτο με εφοριες και τετοια να δεις τι παιζει,γιατι θα μπει το ρολοι στο ονομα σου,αλλα αν βρεις μερικα βενζιναδικα να σου δινουν αποδηξεις γλιτωνεις πολλα λεφτα το μηνα...Τωρα απο κει και περα η το περνεις ολοκληρο με 50 ευρω (εκει παιζουν τα νοικια 45-50)αλλα θα πρεπει να δουλευεις 13-14 ωρες τοσες περιπου δουλευει ο οδηγος μου,η περνεις τη μια βαρδυα,πρωινη που ξεκιναει στις 4 και τελειωνει 4 μεσημερι,η τη βραδυνη που αρχιζει 4 μεσημερι και τελειωνει 4 πρωι...για μενα πρωι..αλλα οχι χωρις taxibeat,ετσι στο ελευθερο δε θα βγαλεις τιποτα και γω που το δουλευω που και που ειμαι στο taxibeat εχει μπει πλεον ολη η νεολαια εκει....για μενα δοκιμασε το,και αν δεις οτι δεν μπορεις,αστο δεν εχεις να χασεις και κατι.Και θα σου προτινα να μπεις σε αυτοματο κιβωτιο.αλλα γενικως κατω απο 12-13 ωρες δεν πεφτεις..και σου μενει ενα 40 ρι αντε 50ρι αν εισαι τυχερος.
Επισκέπτης
12 με 14 ωρες τη μερα δουλεια για να βγει μεροκαματο 40 με 50 ευρω, πατε καλα ? Ντελιβερι να δουλεψει τοσες ωρες περισοτερα θα βγαλει.
Για να αγοράσει ταξί που λες και να νοικιάσει την άδεια θέλει και το ανάλογο χρήμα...καλησπερα φιλε,ειμαι ιδιοκτητης σε ταξι,οχι οδηγος μια καλη λυση ειναι να αγορασεις ενα αμαξι (ταξι) και να νοικιασεις σκετη την αδεια απο ιδιοκτητη ειναι γυρω στα 700 το μηνα..βεβαια θα εισαι με τεβε,και ψαξτο με εφοριες και τετοια να δεις τι παιζει,γιατι θα μπει το ρολοι στο ονομα σου,αλλα αν βρεις μερικα βενζιναδικα να σου δινουν αποδηξεις γλιτωνεις πολλα λεφτα το μηνα...Τωρα απο κει και περα η το περνεις ολοκληρο με 50 ευρω (εκει παιζουν τα νοικια 45-50)αλλα θα πρεπει να δουλευεις 13-14 ωρες τοσες περιπου δουλευει ο οδηγος μου,η περνεις τη μια βαρδυα,πρωινη που ξεκιναει στις 4 και τελειωνει 4 μεσημερι,η τη βραδυνη που αρχιζει 4 μεσημερι και τελειωνει 4 πρωι...για μενα πρωι..αλλα οχι χωρις taxibeat,ετσι στο ελευθερο δε θα βγαλεις τιποτα και γω που το δουλευω που και που ειμαι στο taxibeat εχει μπει πλεον ολη η νεολαια εκει....για μενα δοκιμασε το,και αν δεις οτι δεν μπορεις,αστο δεν εχεις να χασεις και κατι.Και θα σου προτινα να μπεις σε αυτοματο κιβωτιο.αλλα γενικως κατω απο 12-13 ωρες δεν πεφτεις..και σου μενει ενα 40 ρι αντε 50ρι αν εισαι τυχερος.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.514
- Πόντοι
- 4.006
εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγορασο ταξί αλλά για να το νοικιάζωΤο ταξί ειναι καλή δουλεια με χρήματα αρκεί να έχεις ένα δικό σου ολόκληρο,τώρα η ενοικίαση δεν συμφέρει ...στα λέω γιατι μεχρι πριν 3ετια είχα δικό μου ταξί και γνωρίζω πράγματα....
χαμαλης στην λαχαναγορα να πας ενα 30ρι το εχεις στο 8ωρο ...
ακου εκει 50 ευρω για 12ωρες .... ημαρτοννννν
τα περισσοτερα που λενε οι ιδιοκτητες ταξι ειναι ψεματα βεβαια ... μαι ζωη κλαιγονται ..
δικος μου ανθρωπος εχει ταξι το δουλευει μονο πρωι (δικο του ειναι) με οικογενεια και δυο παιδια και ειναι παρα πολυ ανετος οικονομικα ..
ακου εκει 50 ευρω για 12ωρες .... ημαρτοννννν
τα περισσοτερα που λενε οι ιδιοκτητες ταξι ειναι ψεματα βεβαια ... μαι ζωη κλαιγονται ..
δικος μου ανθρωπος εχει ταξι το δουλευει μονο πρωι (δικο του ειναι) με οικογενεια και δυο παιδια και ειναι παρα πολυ ανετος οικονομικα ..
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.662
- Πόντοι
- 3.495
--------------Γεια χαρά σε όλους
Ανοίγω αυτό το θέμα με σκοπό να μάθω εγώ αλλά και όποιος ακόμα ενδιαφέρεται για το τι παίζει στον κλάδο των ταξιτζιδων
Καθότι άνεργος από 1-1-2019 και 41 ετών μετά από 15 χρόνια με μαγαζί έμεινα στον άσσο και ψάχνομαι να δω τι θα κάνω επαγγελματικα
Αν κάποιος εργάζεται στον κλάδο ας μας δώσει τα φώτα του.
Τι μεροκάματα παίζουν ας πούμε για οδηγό ταξι ? έχω ακούσει από 15€ μέχρι 70€ μεροκάματο οπότε δεν βγάζω άκρη.
Αυτά εν ολίγοις και αναμένω νέα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά !
![]()
μην σκεφτεσαι μονο τα λεφτα, σκεψου...
-τα περιεργα ωραρια= 0 μα 0 κοινωνικη ζωη, ακομη κ αν βρεις χρονο δεν θα εχεις ορεξη.
-αργιες γιορτες κτλ =δουλεια.
-ρισκο για ζημια ακομη κ αν δεν φταις(οταν πας συνεργειο= την γαμησες!).
-καταπονηση σε 2 μερη.
Α-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ δεν πληρωνεται ακομη κ αν εβγαζες 150 την μερα.
β-σωματικη, αν δεν πας απο προστατη, η απο co2 μεση κτλ....
ΑΥΤΑ βεβαια ειναι ψιλα γραμματα για τον οχλο.
-βαλε και την ανασφαλεια στην βραδινη βαρδια εστω κ αν δεν σου τυχει η στραβη θα δουλευεις στην τσιτα.
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ.
--------
ΣΤΑ χρηματικα αν κ εχω να δω γνωστους καμια 4ετια..
οι ασφαλειες επεσαν απο 2,200 το χρονο στα 1,300 το ιδιο κ ο οαεε παει βαση εισοδηματος.
αλλα δεν αλλαζει κατι, σκεψου οτι μια χρονια οχι μονο για το ταξι εχει 150 μερες τζουφιες..
το καφε η μπαρ η τα ρουχα θα ρεφαρουν το ταξι ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...
πχ δεν μπορεις να πας σε τζιρο χ 3 , χ 4 ΑΠΟ τον συνηθη καθημερινο.
----------------------
χρηματικα δεν αξιζει κ για τον ιδιοκτητη το ιδιο με 24% κ 28% βαλε αμαξι δοση κτλ...τα 2/3 εχουν φυγει κ το 1/3 ποτε δεν ειναι σιγουρο.
δεν ζουμε στο 80,90 εστω αρχες 2000.
------------
συνοψη αν εχεις ακρες μς ξενοδοχεια,βιζιτες, καρκινοπαθεις, αιμοκαρθασεις ,τζογαδορους=ΟΛΟΙ αυτοι σαν πελατεια ΧΩΣΟΥ αν οχι μεινει μακρια.
------------
μην ξεχνας το μετρο φτανει πειραια,τα κτελ θα πανε ελαιωνα/βοτανικο, τα Ι.Χ ενοικιασεων τωρα κλεβουν κ νομιμα πελατες,κτλ κτλ...
---------
για οποιον σκεφτεται να αγορασει παλι μακρια ειναι θεμα χρονου 5.10 ετων ΕΝΑΣ να εχει 750 αδειες κ βαλε..
υπαρχει ο νομος του 5% επι του συνολου του στολου που αυριο γινεται κ 10% ..οταν ηταν εως 2 αδειες καποτε.
τωρα το πως ΕΝΑΣ θα ανταγωνιστει αλλον με 750 θα το δουμε στο μελλον.
-------------------------
στην ζυγαρια το τι ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ θασαι μειον σταθερα αν οχι αμεσως μελλοντικα στανταρ.
αν δουλευες σιδερας, οικοδομος, η αλλη γαμησι δουλεια θα σου λεγα οκ...
σωματικα&ψυχολογικα μετα την 7ετια θα λαλησεις.
ο ασχετος που ειπε για ατοματο ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΝΑΙ-ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ Η ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.
ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΘΕΣ ΕΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ.
-------------
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ δουλεια θα ηταν να ειχες συνεργειο η πλυντηριο για ταξι σιγουρη πελατεια. σταθερη,μονιμη.
αυτα δεν τα λεω στην τυχη συμπερασματα μετα απο ωρες κουβεντας με φιλους,
που δουλεψαν καλες εποχες κ μεταβατικες.
τα ΦΙΛΕΤΑ μειωθηκαν οταν βλεπεις mercedes στο μετρο για να παρει 3 κ 60 τι ψαχνεις?
ο ιδιος θα ηταν εξω απο το βρετανια σε αλλες εποχες.
αυτα τυπε σκεψου το κ μην πιστευεις παραμυθια..
π.χ το 70αρι με μια 2 τζουφιες μερες σερι εχει γινει 15αρι
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.459
- Πόντοι
- 216
μας γκαμισες το ονειρο...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
αυτα να τα λετε πριν καποιος παντρευτει.Φίλε, ελπίζω και εύχομαι να μην έχεις οικογένεια, δάνεια κλπ, έτσι ώστε να βρεις την άκρη ήρεμα και με την λιγότερη δυνατή πίεση...
Τώρα για τη συγκεκριμένη δουλειά, έχω την εντύπωση ότι η προσφορά είναι μεγαλύτερη της ζήτησης με ότι αυτό συνεπάγεται...
οχι να λετε αντε μεγαλωσες παντρεψου και εσυ, τα παιδια ειναι ευτυχια και αλλα τετοια και μετα βλεπεις ολους τους πατεραδες με το υφος του εγκλωβισμου και της δυσαρεσκειας στα ματια
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.351
- Πόντοι
- 2.356
Ποσο δικιο εχεις αδερφε!!!!αυτα να τα λετε πριν καποιος παντρευτει.
οχι να λετε αντε μεγαλωσες παντρεψου και εσυ, τα παιδια ειναι ευτυχια και αλλα τετοια και μετα βλεπεις ολους τους πατεραδες με το υφος του εγκλωβισμου και της δυσαρεσκειας στα ματια
tripas2002
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2017
- Like
- 411
- Πόντοι
- 26
Φίλε ήμουν στην ίδια φάση με εσένα (κλείσιμο μαγαζιου κτλ, και τώρα τι κάνω?) Πήγα ρώτησα στην Λιοσίων, χονδρικά θέλεις κανα 500ε εγγύηση για ταχι octavia του 2002 (μπουρδέλο..φυσικά) και 50ε την ημέρα ενοίκιο, 15ε ικα, ???πετρέλαιο, ασφάλεια κτλ, χονδρικά πές ενα 100αρικο την ημέρα, απ εκει και πάνω ότι βγάλεις μενει στην τσέπη, θεωρητικά πάντα. Συμφέρει απο ότι μου είπαν να το βάλεις σε taxibeat, και όλου μα όλοι πως το δουλεύεις 12 με 14 ωρες την ημέρα. Εγω προς το παρόν δεν αλλά εαν ξεμείνω ειναι μια ενναλακτική.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.448
- Πόντοι
- 216
Μπορεις να δουλεψεις και ντελιβερι.Ευχαριστω για τις απαντησεις !
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις