You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
[Οδηγός] Πως θα γίνεις γυναικοκατακτητής v1
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Leonoso
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 141
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Παχυνες και εσυ στο στρατο;συνταγή δεν υπαρχει, το πρωτο ποστ να αυτοδιαγραφει. υπαρχουν γκομενες που την βρισκουν με ραπερ και εχουν γκομενους ντυμενους σαν ραπερ. υπαρχουν τυποι άφραγκοι και ανεργοι που εχουν μια χαρα γκομενες και τυποι καλοστεκούμενοι εμφανισιακά-οικονομικα που δεν εχουν σχεση για χρονια.
ας μου εξηγησει ο νηματοθετης γιατι στα 18 μου που ημουν λεπτος και αριστούχος φοιτητης με αμαξι δεν ειχα γκομενα ενώ μετα το στρατο ημουν 100 κιλα , ανεργος και με 3 γκομενες.
Επισκέπτης
Στα αρχιδια μου σας γραφω.
Εγω γαμαω παντως και εχω και σταθερο χιλιαρικακι στην τσεπη και ποτε δεν εχω ξοδεψει παραπανω χρηματα απο 4 ποτα για να πηδηξω.
Ειστε αγαμητοι και αξιολυπητοι
Τυπε εισαι σε ένα site ονοματι bourdela.
Εδώ πληρωνουν για να μπορεσουν να πηδηξουν.
Και όπως ειπε η ντιβα Βερονικα , περιπου 5 % των «πελατων» της από δω μεσα είναι αξιαγαμητοι.
Τα υπολοιπα κουασιμοδοι, ακοινωνητοι και ραμολιμεντα. :S
Ο Picker και ο Kman ειναι τα προτυπα τους.
Εγω γαμαω παντως και εχω και σταθερο χιλιαρικακι στην τσεπη και ποτε δεν εχω ξοδεψει παραπανω χρηματα απο 4 ποτα για να πηδηξω.
ευχαριστούμε για τις σοφές συμβουλές σου περιμένουμε το ν2 με περισσότερες για περισσότερο γέλιο .....
albertontino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 489
- Πόντοι
- 306
Που πας ρε γύλο με το χιλιαρικακι και καμαρώνεις κιόλας που το έχεις ούτε, στης Κυκλάδες δεν μπορείς να πας να μείνεις πάνω από 5 ημέρες και θα δώσεις και οδηγό για να γαμάμε στην σπηλιά σου τύπε και γρηγορα.Στα αρχιδια μου σας γραφω.
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Tυπε κι εγω γαμαω και ας μην εχει μπει ποτε πανω μου καφε παπουτσι!
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Πέστα ρε τύπε! Πόσο έχουνε πουστρέψει τα πράγματα!αμα εχεις φραγκα ας εχει και μουσι απλυτο μεχρι τα αρχιδια. ακομα δεν πηρανε χαμπαρι ολα αυτα τα ζωα οτι οπι περισσοτερες γκομενες βγαινουν εξω σαν ντομπερμαν και μολις μυρισουν ευρω ορμανε. ακομα ονειρευοντε να γαμησουν με V μπλουζακια και βραχιολακια στα χερια και αλλες πουστρομαλακιες.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
πεσατε να τον φατε,πολλα ομως απο αυτα που λεει τα κοιτανε οι γκομενες :S :S :S
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Και τον Ντανο κοιτανε οι γκομενες που χει μουσι 20 εκατοστα, ντυνεται σα λετσος, ειναι αμορφωτος και δουλευει βενζινας...
Α, ξεχασα! εχει και...100 χιλιαρικα στη τσεπη του... :/
Α, ξεχασα! εχει και...100 χιλιαρικα στη τσεπη του... :/
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Οι γκόμενες κάποιου επιπέδου πάνω από όλα κοιτάνε το κοινωνικό στάτους όταν θέλουν κάτι σταθερό..
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ο στρατος σε κανει αντραΠαχυνες και εσυ στο στρατο;
ο στρατος σε παχαινει
ο στρατος πεθανε και παρελυσε το κρατος
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.789
- Πόντοι
- 3.656
πεσατε να τον φατε,πολλα ομως απο αυτα που λεει τα κοιτανε οι γκομενες :S :S :S
αυτες που ψωνιζουν απο το ζαρα με 10 ευρω τυπε; :S :S :S :S
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
αυτο δε μπορεσα να το καταλαβω ποτε ρε τυποι.....
η τυπισσα που ψωνιζει απο τα μπερσκα και τα ζαρα με 5.99 το φορεμα να απαιτει ο αντρας να ντυνεται με καβαλι και πραδα...
η τυπισσα που ψωνιζει απο τα μπερσκα και τα ζαρα με 5.99 το φορεμα να απαιτει ο αντρας να ντυνεται με καβαλι και πραδα...
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
αυτες που ψωνιζουν απο το ζαρα με 10 ευρω τυπε; :S :S :S :S
o ιακωβος που χαθηκε?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
φιλε και εγω χοντρος είμαι, να μην απαιτω η γυναικα να εχει καλο σωμα?αυτο δε μπορεσα να το καταλαβω ποτε ρε τυποι.....
υπαρχουν κοντες που γουσταρουν ψηλους...
και οι περισσοτερες αν και με αδειες τσεπες θελουν ο αντρας να εχει γεματη τσεπη.
πως εσυ θελεις η γυναικα να μην εχει τριχες στο σωμα παροτι εσυ εχεις, ένα τετοιο πραγμα εχουν το δικαίωμα να βαζουν και αυτές τα κριτήρια τους.
Το πιο σημαντικο ειναι να εχεις αυτοπεποιθηση και αυτο περναει στην γυναικα.Και σας το λέει καποιος που δεν εχει τοσο και χωρις ιδιαιτερο λογο.γιαυτο και εγω παιζω σε καποιο ακριβο δωρο ,ακριβο εστιατοριο για αντισταθμησμα..
Zager
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Αυτές σου κάνουν κανένα ακριβό δώρο?Το πιο σημαντικο ειναι να εχεις αυτοπεποιθηση και αυτο περναει στην γυναικα.Και σας το λέει καποιος που δεν εχει τοσο και χωρις ιδιαιτερο λογο.γιαυτο και εγω παιζω σε καποιο ακριβο δωρο ,ακριβο εστιατοριο για αντισταθμησμα..
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.789
- Πόντοι
- 3.656
Το πιο σημαντικο ειναι να εχεις αυτοπεποιθηση και αυτο περναει στην γυναικα.Και σας το λέει καποιος που δεν εχει τοσο και χωρις ιδιαιτερο λογο.γιαυτο και εγω παιζω σε καποιο ακριβο δωρο ,ακριβο εστιατοριο για αντισταθμησμα..
τυπε δεν χρειαζεται ακριβο εστιατοριο.σε λιγο καιρο και στον σαλονικιο να τις πηγαινεις τις ελλεϊνιδες θα ειναι σαν να κανουν πασχα :S :S :S
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.789
- Πόντοι
- 3.656
Αυτές σου κάνουν κανένα ακριβό δώρο?
τυπε το πιο ακρινο δωρο που μπορει να κανει μια ελλεϊνιδα ειναι ενα σακουλακι καστανα απο τον δρομο :S
Zager
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Παρ'όλα αυτά οι περισσότεροι τις θεοποιούν και τις πληρώνουν απλά για να γαμήσουν.Πως να μην γίνουν ντίβες μετάτυπε το πιο ακρινο δωρο που μπορει να κανει μια ελλεϊνιδα ειναι ενα σακουλακι καστανα απο τον δρομο :S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 283
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις