Νέα

Οδηγός επιβίωσης σε στριπτιζάδικο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα studian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 435
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enoxlitikostipos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
οχι ρε σεις.... 2 κοπελες του επαγκελματος μου δωσαν τα τηλεφωνα τους.... δεν θα πω οτι ειναι τα αστερια του μαγαζιου αλλα αξιογαμητα...  οταν μου τα δωσανε κοιταζανε και τα δυο δεξια αριστερα μην τις δουνε απο το μαγαζι. Και οι δυο με διαβεβαιωνανε οτι θελουν να πανε στο κρεβατι μαζι μου..  και να τις παρω τηλεφωνο και απο την επομενη ημερα... Δέν ξέρω αν οντως ισχυουν οτι λενε αλλα θα δοκιμασω μεσα στη βδομαδα...

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
προχωρα και περιμενουμε νεα σου. παντως χωρις να θελω να σε προιδεασω δεν νομιζω οτι θα ειναι τοσο απλα και ευκολα τα πραγματα... να την παρεις τηλεφωνο και να πατε κρεβατι κατευθειαν δηλαδη.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οχι ρε σεις.... 2 κοπελες του επαγκελματος μου δωσαν τα τηλεφωνα τους.... δεν θα πω οτι ειναι τα αστερια του μαγαζιου αλλα αξιογαμητα...  οταν μου τα δωσανε κοιταζανε και τα δυο δεξια αριστερα μην τις δουνε απο το μαγαζι. Και οι δυο με διαβεβαιωνανε οτι θελουν να πανε στο κρεβατι μαζι μου..  και να τις παρω τηλεφωνο και απο την επομενη ημερα... Δέν ξέρω αν οντως ισχυουν οτι λενε αλλα θα δοκιμασω μεσα στη βδομαδα...
ραντεβου σε χοτελι μονο.
αν αρνηθει ή ζητησει να περασεις απο το μαγαζι κλπ,στριβε.

mixalis...ath...

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
το εχω παρει και εγω αρκετες φορες....
αλλα δεν εγινε τπτ τελικα...
να προσεχεις ομως....
δεν μπορω να το γραψω δημοσια εδω.....

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
Δοκιμασε και ενημερωσε  ;)
Μπορει και να βγειτε για φαγητο η ποτο αλλα μονο στο ρεπο, μην συμφωνησεις για μερα που δουλευει

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Όταν θα πας να τις πηδήξεις θα σου ζητήσουν λεφτά, γνωστό εδώ και αιώνες

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
μπραβο ρε αλανι. εισαι τρομερος. ορμα και οτι γινει. Α και μη ξεχασεις, έχε λεφτα μαζί σου.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Όταν θα πας να τις πηδήξεις θα σου ζητήσουν λεφτά, γνωστό εδώ και αιώνες
καλα αυτο το ξερουμε ετσι κι αλλιως. δεν πιστευω να τον ερωτευτηκαν και απλα να θελουν να πανε μαζι του. τιποτα αλλα παραπανω κερασματα μην του ζητησουν.

enoxlitikostipos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
για την μια το φοβαμαι οτι θα ζητησει οποτε λεω να μην παρω καν.... η αλλη ομως το ψευτοσυζητησαμε... και την ρωτησα απεξω αν θελει να παει μαζι μου γιατι της αρεσω η αν θελει κατι αλλο απο μενα και μου απαντησε -νομιζεις οτι θα σου ζητησω λευτα; -όχι δεν σε έχω για τέτοια  :P -οχι μαρεσεις....  δέν ξέρω τώρα τι γίνεται... να δω πως θα καταφερω να ξεκλεψω χρονο απο την γυναίκα.....

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Τι σύμπτωση ε???

Και σε άλλους ΧΧ.000.000 έχει συμβεί το ίδιο!!!
:cheesy: Ναι classic!! Το πιθανότερο να κάνουν βίζιτες για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό ε? Αν είναι έτσι κερδισμένος θα βγεις. Γιατί έτσι θα γαμήσεις αμέσως και μάλιστα χωρίς να γίνεις σπόνσορας ή χαζοαγαπούλης. Δεύτερη περίπτωση είναι να δημιουργούν πελατολόγιο, δηλαδή να πουλάνε φούμαρα σε κάποιους φαινομενικά καλά παιδιά-ευάλωτους-λίγο μοναχικούς πελάτες για να πηγαίνουν στο μαγαζί συχνά. Αυτό φίλε μου το έχω πάθει, δε μπορώ να πω ότι περασα άσχημα, αλλά δεν είναι και ό,τι καλύτερο να πληρώνεις απλά μόνο για να έχεις παρέα αλλά να μη γαμάς και σε πληροφορώ ότι δεν είμαι διόλου για πέταμα (δανείζομαι τη φράση άλλου συναγωνιστή). Η τρίτη περίπτωση είναι να θέλουν απλά να τις κεράσεις εκείνη τη στιγμή περισσότερα ποτά και στο φινάλε δε θα σου απαντάνε στα τηλέφωνα ποτέ, ποτέ όμως. Ελπίζω να ισχύει η πρώτη περίπτωση και να γαμήσεις με τη μία πληρώνοντας το προβλεπόμενο αντίτιμο δηλαδή και να μη χάσεις, ούτε χρόνο, ούτε άσκοπο χρήμα.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

:2funny:

URL]]

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αδερφε φαγητάκι-γαμησακι και δωράκι(ξέρεις μην τις προσβάλλεις) Αυτά και καλό βόλι!!!!!

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ λέω να ασχοληθούμε όλοι μαζί να βγάλουμε τον οδηγό επιβίωσης των στιπτιζάδικων γιατί κλείνουν το ένα μετά το άλλο

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
:s&m_3: :s&m_3:

Απλα είναι τα πράγματα , τωρα με την κρίση όλα γίνονται παίδες!!!!!

Θες ενα γρήγορο το έχεις .

θες κάτι ποιο σοβαρό , πρέπει να το υποστηρίξεις με χορηγίες ..

θες κάτι ακόμα πιο σοβαρό την κάνεις να σε ερωτευτεί. Προτεινόμενες ηλικίες στόχου 22-30.

Οχι παραπάνω απο 30 και να μην έχουν παιδί.

:s&m_3: :s&m_3:

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
επισης η κοπελλα να μην ειναι καινουργια (δηλαδη να μην χρωσταει λεφτα στον εισαγωγεα). μην πας σπιτι της με τιποτα. συνηθως μενουν 2-3 μαζι. τα ραντεβου ειναι συνηθως μεσημερι απογευμα για ευνοητους λογους. αν εχεις πετυχει κοπελλες που δεν γουσταρουν το μαγαζι που δουλευουν εχεις πιθανοτητες. καλυτερα να βρεθειτε σε δημοσιο χωρο πρωτη φορα. φαγητο οπωσδηποτε (παραλια +++++++). μην δειξεις τον σκοπο σου. πουλα λιγο ερωτα. λιγο ομως. τα κοριτσια του σωληνα δυσκολα εχουν σταθερο δεσμο και εχουν αναγκη να ξεδωσουν καμμια φορα. καλη επιτυχια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom