kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Εσενα κοσνικ σε ειχα για ποιο σοβαρο ατομο. Μην με λες μαλακιες τωρα, αυτα να τα λες στο τσοπανη που ολοι του η ζωη ειναι το μπουρδελα κομ. και αμα τειχον κλεισει θα αυτοκτονησει καταπινοντας το σαλιο του.διάβασε πρώτα τις 84 σελίδες του και μετά βγάλε πόρισμα ;)
στην συνέχεια κάνε το ίδιο με το σπαμθρέντ ;)
o βαρουλης που χαθηκε τυπεδεν ηξερε να παιζει μαν,το σπαμθρεντ θελει γερα νευρα σαν το ποκερ που επαιζε παλια ο βαρουλης
Εσενα κοσνικ σε ειχα για ποιο σοβαρο ατομο
Εσενα κοσνικ σε ειχα για ποιο σοβαρο ατομο. Μην με λες μαλακιες τωρα, αυτα να τα λες στο τσοπανη που ολοι του η ζωη ειναι το μπουρδελα κομ. και αμα [size=50pt]τειχον[/size] κλεισει θα αυτοκτονησει καταπινοντας το σαλιο του.
ρωτησα κι εγω χτες τον γλου και μου ειπε κατι για σκυλουςo βαρουλης που χαθηκε τυπε
Εσενα κοσνικ σε ειχα για ποιο σοβαρο ατομο.
Εσενα κοσνικ σε ειχα για ποιο σοβαρο ατομο. Μην με λες μαλακιες τωρα, αυτα να τα λες στο τσοπανη που ολοι του η ζωη ειναι το μπουρδελα κομ. και αμα τειχον κλεισει θα αυτοκτονησει καταπινοντας το σαλιο του.
πουλησε τα γιδια τυπε?ο τσοπανης τυπε εχωσε 10.000 ευρω στο μπουρδελα κομ......ειναι κατι σαν αφεντικο εδω μεσα
πουλησε τα γιδια τυπε?
ειναι το αβαταρ τυπε που του προσδιδει σοβαροτητα και κυρος να τα λεμε αυτα
Ψάχνει τσοπανόσκυλο,τον παρατήσανε τα προηγούμενα.ρωτησα κι εγω χτες τον γλου και μου ειπε κατι για σκυλους
Εσενα κοσνικ σε ειχα για ποιο σοβαρο ατομο. Μην με λες μαλακιες τωρα, αυτα να τα λες στο τσοπανη που ολοι του η ζωη ειναι το μπουρδελα κομ. και αμα τειχον κλεισει θα αυτοκτονησει καταπινοντας το σαλιο του.
Εχει την πρωτια τυπε, ος ο μοναδικος ελληνας που παιρνει επιδοτησεις και τις τρωει ολες σε πουτανες και τωρα τελευταια βαζοντας δονητες στον κωλο του :Sο τσοπανης τυπε εχωσε 10.000 ευρω στο μπουρδελα κομ......ειναι κατι σαν αφεντικο εδω μεσα
pol;y moyniaδεν ξέρω ποιό αρχίδι διαδίδει αυτά τα ψεύδη για μένα ;)
πλαστικά θα είναι θα βρωμάνε ακόμα περισσότερο τα πόδια τους
αμα παρεις 20αρα ελλεινιδα το ντυσιμο τους δεν ξεπερνα τα 15 ευρω
μπαλαρινες πασουμια 5 ευρω λιντλ
σορτσακι 5 ευρω ζαρα
τοπακι φανελακι 1 ευρω απο καλαθια
στρινγκ απο τη λαικη
μεικ απ απο δειγματακια στο χοντο σεντερ
όχι όμως αν φορέσουν αυτές τις μαλακίες και τις βγάλουν θα βρωμίσει ο τόπος ποδαρίλα