Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.233
- Πόντοι
- 506
εχω χασει επεισοδια...γιατι τυπε τι εγινε??
ειναι βιτσιο του γλ.....εκμεταλλευεται το ποστο του και φοβεριζει τον κοσμο.....
εχω χασει επεισοδια...γιατι τυπε τι εγινε??
εχω μαλακομετρο ενσωματωμενο στο μοντερεισιον πανελ και ανιχνευει την μαλακιαειναι βιτσιο του γλ.....εκμεταλλευεται το ποστο του και φοβεριζει τον κοσμο.....
το σαιτ δεν εχει μαλακες τυπε :Sεχω μαλακομετρο ενσωματωμενο στο μοντερεισιον πανελ και ανιχνευει την μαλακια
ωραιες εποχες τυπερεντμαν μπες και διαβασε.....εχει πολυ υλικο ;)
ειδικα αυτον τον fethry πρεπει να τον ειχε στειλει στο δαφνι....
που ξες μπορει κ να ειναι...
Ήσουν ζωηρό αγοράκι είχες άποψη για όλα.ωραιες εποχες τυπε
αν δεν εχω εγω ποιος θα εχει τυπεΉσουν ζωηρό αγοράκι είχες άποψη για όλα.
οπως λενε οι πιο πολλοι η ημερα της πουτανας,οι γυναικες εχουν καταφερει οτι κ οι εβραιοι,οι γυναικες περνουν συνταξη νωριτερα απο μας,ζουνε περισσοτερο,οι εταιρειες ειναι υποχρεωμενες να εχουν καποιο ποσοστο αναγκαστηκα γυναικες,οπως και στην βουλη το ιδιο,και το καλυτερο,αν τους τα λες σε λενε και φαλοκρατικο γουρουνι...δεν υπαρχει λογος να γιορταζετε αυτη η μερα,εξαλλου καμια δεν ξερει γιατι γιορταζει,ειναι μια δικαιολογια να βγουν και ν ακανουν τις πουτανιες τους
σημερα πρωι-πρωι (7:00) η νεοφερμενη στην γειτονια Ελεεινιδα φοιτητρια γαμιοτανε κ φωναζε/αναστεναζε ναι,ναιαιαιααι....βατραχε την γνωμη σου.
εγω παντως ηθελα να τους ριξω ενα καντυλι (ημερα του Σταυρου σημερα) για το καλοσωρισμα....
ΥΓ παλιοδιαβολε γιατι αλλαξες αβαταρ;θες να σε γαμησω;
19 την κανω στο περιπου....ποσο χρονων ειναι?
σοβαρος ανθρωπος 55 χρονων καθεσαι και ανοιγεις κουβεντα με το πρεζονι τον τζαμαικανβάτραχε τη γνώμη σου
σοβαρος ανθρωπος 55 χρονων καθεσαι και ανοιγεις κουβεντα με το πρεζονι τον τζαμαικαν
βατραχε εβγαλαν προσφορα τα λιντλ με 5 ευρω μπαλαρινες παπουτσια για φοιτητριες ελλεεινιδες η γνωμη σου
σημερα πρωι-πρωι (7:00) η νεοφερμενη στην γειτονια Ελεεινιδα φοιτητρια γαμιοτανε κ φωναζε/αναστεναζε ναι,ναιαιαιααι....βατραχε την γνωμη σου.
εγω παντως ηθελα να τους ριξω ενα καντυλι (ημερα του Σταυρου σημερα) για το καλοσωρισμα....
βάτραχε τη γνώμη σου